Ingvild :]

Ingvild, jeg vil bare si deg noe. Jeg savner deg.
Også vil jeg bare si unnskyld, for det som skjedde i sommer, veit vi er over det der nå, men herregud å teite vi oppførte oss. Haha. Jeg er veldig lei meg, og det var jo bare bullshit vi krangla om, første gangen vi krangla og greier, litt stolt over det da! At det er første gang! Men altså, vi var bare tåpelige, og jeg er egentlig litt glad for at det skjedde, fordi det kom fram veldig mye vi ikke visste fra før av, og tror vi bare ble bedre venner etter det :D Men altså, når vi skulle si hade, var vi teite begge to, jeg var hvertfall det, og det angrer jeg på, men neste gang jeg ser deg skal jeg gi deg verdens største klem, og si jeg er glad i deg :D For det er jeg.

Vi gjorde så sykt mye gøy den sommern her, f. eks. når vi bada, tok bilder, var på kino, haha, og jeg bare: woooow så jææævelig svær sal, sikker på at vi ikke er feil ? xP Og når vi møtte de guttene som sov i telt, og når vi gikk forbi de grisene som hadde sex i teltet, haha fy faen! Og hver gang vi var i byen og spiste Mc. Donalds is, og han ene gutten som jobba der, som tulla hele tida. Meny. Også når vi måtte ta TAXI hjem da, herregud, klokka var så mye og vi var i byen, og det begynte å pøøsregne, haha 200 kr, for den lille veien der, som hadde vært så lang hvis vi skulle gått. Blir aldri glemt:)
 Vi er bøddisær vi :DD
granholmen 048
 - Ja, jeg savner deg masse jenta mi <33


Kommentarer
Postet av: Ingviild :D

Susanne, Du er så shitnice!♥
jeg og savner deg utrolig mye, og angrer på mye av det jeg sa og sånn .. men det kom som sagt mye fram ja : ) men fy fader, så mange gode minner vi har derifra: D vi må kjøre handlevogner igjen! haha ! du vet atte jeg elsker deg sykt mye, og kommer ALDRI ALDRI ALDRI ! til og glemme deg : D foresten ringer deg en dag, når jeg får lyst ;P

16.sep.2008 @ 22:53

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6220274
RSS 2.0
hits