Høstferie

En uke på ny skole har gått, og jeg føler det har gått bra. Masse koselige folk, og greie lærere. Så var det endelig høstferie. En hellig uke med fri. DEILIGDEILIGDEILIG! Ble hentet på fredag og ble sittende i bilen i ca fire timer. Tre timer for mye spør du meg. Fire timer i bilen med familien, kan bli liiiitt kjedelig, spesiellt med en lillesøster. Menmen hva har man vel ipoden til? Så var det fire dager på hytta, med turer og greier. Det var koselig det:) Mandag dro vi hjem, og fire nye timer i bilen, med noen stopp her og der. ENDA verre å kjøre hjem, etter en krangel som gjorde til at jeg satt å så ut av vinduet hele veien, og ikke sa en dritt. Med øreproppene i å jeg ikke hørte noe av hva noen sa. Var deilig å komme hjem, og ligge i sin egen seng. Det er alltid det beste med å komme hjem. Sin egen seng!
Tirsdag var mamma og jeg en tur hos oldemor, siden hun ble 90 år, og det var sinnsykt koselig! Masse gamle mennesker og meg da. Hehe, jeg syns gamle mennesker er så søte jeg(A) Oldemor er hvertfall den søteste dama jeg vet om! Er sikker på at hun kommer til å bli 100 år, det håper jeg hvertfall :) Senere på kvelden var vi hos Julie, og var en gjeng med jenter der, det var utrolig koselig, siden det er så lenge siden jeg har vært med dem. Var utrolig koselig å se dem igjen.
Onsdag  lå jeg lenge i senga mens jeg så på film, før Rikke og jeg tok bussen inn til Tønsberg hvor vi ble henta av mamma. Var hos Ole Jesper og tante hele kvelden, og spiste taco og sånt. Var veldig koselig det også, siden det er veldig lenge siden.
Torsdag var jeg alene hjemme hele dagen, og det var sinnsykt deilig. Charlotte søta kom til meg ca. halv to, og vi lå å lurte på hva vi skulle gjøre for noe, og vi fant ut at vi bare dro en tur til byen eller noe, også så vi hva som skjedde. Så vi fant ut at vi skulle rekke den bussen som gikk om 20 min, og vi hadde plutselig dritliten tid, fordi vi måtte skifte og sminke oss og rette ut håret og ja, du vet. Så vi fortet oss, og løp ut til bussen, og der kjørte den jo akkurat forbi. Er det ikke typisk, men vi kunne ikke skjønne noen ting, fordi det var noen minutter til den skulle gått, så vi gikk ned på brygga for å sjekke, og da var det selvfølgelig akkurat den timen den gikk seks over, isteden for elleve over. Haha, så vi gikk inn på butikken og kjøpte oss muffins, og satt og venta på bussen: ) Endelig kom bussen og vi dro til byen, spiste, så litt og prata. Var veldig hyggelig. Tok vel seks bussen hjem eller noe sånt, med pizza og smågodt i menyposen og når vi kom hjem ringte Amalie. Jippiiii, endelig varhun kommet hjem fra ødemarka, og hun kom ca en time senere. Vi så på en søtsøt film, og kosa oss. Det var så hyggelig, oss tre jentetuttene: D Amalie skulle ta siste buss hjem, men det viste seg at den ikke gikk alikevel, så hun måtte ta taxi, fordi ingen kunne kjøre. Charlotte og jeg så på enda to filmer til, og spiste pizZzZzZa som nattmat og la oss vel ikke før 4-tida eller noe sånt. Var utrolig koselig kveld, jenter <3
Fredag var en slækk dag, og jeg dro til pappa. Var innom byen og ENDELIG, og da sier jeg ENDELIG, kjøpte internett. Det har jeg ventet på en stund nå for å si det sånn. Også er jeg jo så handyman, at jeg klarte å koble det til og greier og greier, med en gang jeg kom hjem.
Såå langt har jeg kommet i ferien min, og jeg er ikke klar for skole igjen på mandag, for å si det sånn! Har heldigvis to dager igjen, og de tror jeg kommer til å bli helt supre, jeg gleder meg noe helt enormt! VI blogges senere:) Hva er det beste du har gjort i ferien?

Kommentarer

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6306940
RSS 2.0
hits