Girlpower

Vært litt av et nervevrak i går ja. Men det er hemmelig. Så hysjhysj:) Amalie og Charlotte kom og vi lagde taco sammen, det var koselig! Alltid like koselig det. Vi spiste, og pappa tulla som vanelig xP Noen ganger blir jeg flauu. Etterpå kjørte han oss inn til byen, og søtisene mine dro på fest, og jeg dro på kino. Det var hyggeliiig :)

I dag har jeg vært på tusenfryd med jentene mine. Møtte dem i byen kl 10 og pappa kjørte oss inn. Først dreiv vi å sto utenfor bilettgreiene leeenge, for å prøve å finne ut hvordan vi skulle gjøre det, fordi vi hadde to, to for en billetter, også fikk vi plutselig en gratisbillett. Så vi sto å liksom skulle finne ut av det da, men så kom det heldigvis en reddene engel og spurte om vi ville ha tre gratisbilletter til , så da ordna jo det seg:) 
Når vi kom inn tok vi først de huskene, og etterhvert speed monster. Aldri hørt noen hyle så mye. Sikker på at man kunne høre det på andre siden av jorda. Vi satt selvfølgelig helt først, og Karoline fikk helt lættis etter den var ferdig, morsomste jeg noen gang har vært med på. Vi andre klarte jo ikke å la vær å le :P
Etter vi hadde tatt noen til, satt vi oss og spiste, og satt der ganske lenge, satt å hørte på to jenter som dreiv og diskuterte om hun ene var jomfru eller ikke. Det er jo også noe å diskutere høyt for alle som sitter der. Haha. Bare satt og tulla og tok masse nydelige bilder! Såå, etter en lang stund, gikk Karro, Amalie og jeg for å ta de hestene som går ruundt og rundt i en sirkel, og jeg kan tenke meg vi var søte. Ut fra denne turen kom det masse søte bilder og en sjukt morsom film, hvor fokuset kom på hu lille jenta som satt foran oss og rei. Hahahaaaa. Trenger ikke å gå mer inn på det.  I så fall. Etter det henta vi lottiepottie, og tok tømmerrenna, og da begynte det å regne. Plutselig var det fine været borte, og vi begynte såvidt å bli våte. Dette var starten på fire klissvåte jenters tur. Tok masse flere karuseller og berg&dalbaner og alt som var å ta, bare med litt våtere og rettnedhengende hår. Begynte å bli kaldt og maskaraen begynte å renne på noen av oss, før vi tok den tre berg&dalbanen, da var vi så våte og sminka rant så sjukt, at jeg er sikker på at vi så ut som fire uteliggere som nettopp var slått til alle sammen. Men vi måtte ta den en gang til, og det er det sjukeste på lenge, var så morro at vi hadde helt latterkrampe! Lottern hadde gått til bussen, og vi måtte løøøøøøpe gjennom hele tusenfryd i plaskende regnvær, og redde for ikke å rekke bussen. Viste seg at vi hadde goood tid, for vi måtte stå alt for lenge å vente på den. Når den først kom, var vi heldigvis ganske langt fram i køen, pga Charlotte, og endelig litt varme. Tok bussen inn til Oslo, og det første vi gjør er å kjøpe kakaooo også videre med tog. Haha vi måtte sitte hver for oss sammen noen andre, fordi det var så fullt, men alikevel en morsom togreise. Folk må ha trodd vi var helt retarda, for når jeg skulle gi Amalie bodylotion, så jeg ikke hvor mye det kom, og det kom visst ALT FOR MYE, så hun spurte han engelske gutten som satt ved siden av henne om han ville ha litt, og det endte med at det var litt flere som måtte ta litt. Og ikke minst når jeg skulle gå inn på do, og jeg åpner døra, og der står Charlotte i bare bhen, og prøver iherdig å få lukket den døra, for hun hadde glemt å låse xP Og jeg begynner å le og der står jeg foran hele vogna og ler, og Amalie og Karoline får jo helt latterkrampe, og det gjør mange av de andre som satt der og. Haha stakkars Charlotte. Så dere. Husk å lås døra etter dere:D Var en sykt koselig tur med dere jentene mine :) Veeeldig god slutt på høstferien syns jeg, håper dere syns det samme :D Selvom det var en iskald og våt tur, så hadde vi det jo veldig hyggelig da, og fikk masse nice bilder som viser det :D Jeg er veldig glad i dere jentetutter! Så nå sitter jeg her og blogger, og spiser nudler. Få i meg noe varmt, fordi jeg fryser enda. Sitter å gleeeeder meg til skolen i morra, som sikkert alle andre gjør også. Nå skal jeg legge meg, ha en fin start på skolen i morgen :)
- Blogges:)

Kommentarer

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6312098
RSS 2.0
hits