Vanelig torsdag

I går var jeg som sagt barnevakt, noe som var utrolig koselig. Jeg elsker den jenta, hun er bare helskjønn. Er så sikker på at jeg skal adoptere en unge når jeg blir voksen.


Hvertfall, i dag fikk jeg sove lenge, tenk helt til klokka sju. Det er så utrolig deilig det, å sove en time lenger den ene dagen.  Rusla ned til bussen litt over halv åtte, for de bor nesten rett ved. I dag var det bare vanelige fag, men sluttet klokka ett, og det var deilig. Fikk tilbake min første matteprøve på vgs og greier, men siden jeg begynte på Horten rett før prøven, og jeg ikke hadde samme bok ogsånt, gikk det passe dårlig. Etter skolen dro jeg å trente, også møtte jeg Maria og Emelie en liten tur i byen, før bussen min gikk. Var koselig å se dere igjen søtiser!
På bussen kom heldigvis Urd på, og til tross for en utrolig varm buss, var det en koselig busstur. Satt å prata, og Urd fulgte meg i butikken etterpå, fordi jeg skulle kjøpe inn og lage middag i dag. Bestemte meg for å lage pita jeg, siden det er så godt! Middagen ble god, og nå sitter jeg å forbanner meg over den dritt tven! Etter vi måtte bytte til sånn boks, hender det det ikke er signal, og det har skjedd veldig mange ganger nå. Jeg klikker rett og slett! Når man setter seg ned for å se et program, også funker det ikke. Arg! Først var det bare TV2, men nå er alt bare svart
Noen andre som har det sånn eller?

torskpita100108
Pita er godt, noen andre som syns det? :))

Kommentarer
Postet av: Marikrølla'

Jeg bare ELSKER pita^^ noe av det beste jeg får ;)

09.okt.2008 @ 21:31
URL: http://crazycurl.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6340883
RSS 2.0
hits