Fredag: Forsovelse, skrekk og gutter som ler

I dag forsov jeg meg for første gang på videregående. Jeg som har 0 fravær fra før av. Våknet hvertfall fem minutter før bussen min skulle gå, og jeg skjønte ikke en dritt. Lå bare å stirra på klokka, for det var noe som var feil, som jeg ikke skjønte. Hadde ikke høørt klokka en gang.  Tenkte bare, faen nå rekker jeg ikke skolen. Jeg som hadde hatt klokka på over en time før, siden jeg måtte pakke gymtøy, bøker, klær til etterpå, dusje osv. Rakk heldigvis den bussen som gikk en halvtime senere, og vi kom rett til den flotte lange køen ved kjøpmannskjær, som til morgenen i dag begynte på midten av brua. Gud og irriterende. Enda mer irriterende når det kom en på sykkel, og bare gliste skikkelig når han sykla forbi. Lyste loser i panna hans. Kom hvertfall fram etterhvert, og jeg kom rett inn i mattetimen. Yey. Så hadde vi to timer kjedelig engelsk, etterfulgt av to timer gym, hvor vi var ute i skogen og løp, og hadde to-og-to fotball. Amalie og jeg var jo...eh.. drevene(A)  Etter det hadde vi to timer med media, men siden gruppa vår var ferdig med avisa, sammen noen andre, hadde vi ingenting å gjøre så vi fikk gå litt tidligere også. Hadde en utrolig morsom busstur hjem, og jeg tror folk på bussen følte de fikk gratis underholdning. Haha, kan ikke annet enn å le. Oda, Haley, Amalie og meg hadde jo helt latterkrampe fra Horten til Tønsberg, sånn ca.
Tok bussen til pappa, fiksa meg og ble kjørt til Tønsberg igjen, der jeg møtte Silje. Så dro vi ned til kinoen og venta på om vi fikk plasser ved siden hverandre eller ikke. HELDIGVIS fikk vi det :D Var sykt mange folk der, som også skulle se fritt vilt 2. Var helt fult. Jeg ble sittende ved siden av en famile på fire. (sjokk) Og Silje fikk en engelsk gutt og noen til. Filmen var rimelig skummel, men jeg var ikke verst. Folk hylte jo ikke litt høyt da. Haha. Var faktisk endel humor i filmen, men jeg fikk meg ikke til å le. Klarer ikke å le når jeg ser skrekkfilm.  Hjalp ikke akkurat at det satt to gutter bak oss som satt å lo hele tida, vet ikke om det var pga alle de dumme ideene til Silje og meg, eller om det var av fimen. Da må de hvertfall ha ledd av alt. Ble rimelig irriterende etterhvert. Jeg syns filmen var ganske bra jeg, unntatt noen få ting. Var hvertfall skummel. Etter filmen tok vi bussen hjem til meg, etter å ha sittet ganske lenge å ventet på bussen. Vi var ganske trøtte, så vi sov litt vi. Etterhvert kom det flere kjente på, og vi brukte tiden til å fortelle om filmen, og alt som hadde skjedd på den. Koselig busstur :) Når vi kom hjem, bare slappet vi av og snakka og tulla, før vi la oss ca. 03.00. Var utrolig koselig å være med Silje igjen, hun er så herlig!

Søte Silje som sover på bussen, ikke snakk om å lene seg inn til vinduet eller noe her nei, når man mener sove, så mener man sove. Selvom man er på bussen eller ikke.
dsc00410


Hva syns du om Fritt vilt 2?

Kommentarer

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6350874
RSS 2.0
hits