Slækk

Vi våknet ca halv ett i dag, og vi bare lå der. Ingen av oss som orket å stå opp, så det ble til at vi bare lå der å snakka og hørte på musikk. Nå for tiden er det R.kelly - Im the world's greatest som er den beste. Plutselig var klokka tre, halv fire. Vi bestemte oss for å dusje, og fikse oss og etter det spise "frokost". Ingen av oss som klarte å bestemme oss for hva vi ville ha, så vi gikk i butikken. Der ble vi enige om å ha pølser til frokost! Haha, så vi kjøpte ostepølser og lomper, og det passa jo bra, siden det var pølsefest, og hele 50% avslag på pølser! Woooho  xD
Når vi gikk hjem igjen, begynte jeg å fikse med noe vi hadde kjøpt, og jeg sa den var mongo, og plutselig gikk jeg nesten på en dame fordi jeg var så konsentrert, og jeg begynte jo selvfølgelig å le. Derfor fikk Silje helt latterkrampe, fordi jeg plutselig hadde helt mongo latter, hørtes ut som jeg ikke fikk puste. Også fikk hu sånn latter og plutselig. Må ha vært noe i lufta. Sier vi.
Når vi kom hjem stekte vi pølser, og vi begynte å spørre hverandre om hva vi likte og ikke, og da kom denne morsomme greia frem som gjorde til at vi bare lo, og lo og looo!
Susanne: Liker du fårikål?
Silje: Ja
Susanne: Okei
Silje: Men jeg syns litt synd på lammene da
Susanne: Syns du synd på pølsene og da eller?


Silje knakk helt sammen, jeg mente jo selvfølgelig grisene, tenkte bare liitt feil, men ja. Vi har dårlig humor. Hva så? :) Utrolig morsomt hvertfall!

Lagde iste, spiste og så på tv, så måtte SIlje reise hjem. Var koselig å være med henne! Digger henne altsåå!
Så kom mamma og de hjem, og jeg var så sliten at jeg bare holdt meg hjemme idag, og jeg lagde kake til Vetle, siden han har blitt 16 år. Ellers bare sett på tv, og ikke gjort noenting! Deilig av og til.
usa08 313

Kattepusen min er søt.
bilde0mj2silkehaha

Kommentarer
Postet av: Marianne

Ja, enig. :) Man har godt av å mimre litt i blandt. Dukker opp masse gode minner.

11.okt.2008 @ 23:41
URL: http://legaat.blogg.no
Postet av: Kristina

kake :D

12.okt.2008 @ 14:25
URL: http://www.krish.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6353725
RSS 2.0
hits