Gosh

I vårt hus, bor det kun tre jenter. Mamma, lillesøstra mi og meg. Av og til er det dødsdeilig, men av og til blir jeg gaal. Sånn som det var i dag, ved middagsbordet. Hadde bare lyst til å skrike høyt ut! Det var helt stille, under HELE middagen, skikkelig dårlig stemning av en eller annen merkelig grunn. Jeg klarer bare ikke det. Bahh, alltid får alt meg til å få dårlig samvittighet. Føler alltid at det er jeg som har gjort noe galt, derfor setter jeg meg på rommet mitt, også får jeg dårlig samvittighet for det også! Er ikke alltid like lett å være tre jenter, men det kan være UTROLIG koselig noen ganger også!

Sitter å skal skrive norskstil, som skal handle om sannhet.  Jeg klarer bare ikke å sette meg ned å fortsette, har ikke peiling hva jeg skal skrive om. Har noen ideer, men får de ikke ned! Menmen, blir vel ferdig med den her og etterhvert :D

Jeg blir gaaaaal, jeg klikker i vinkler snart, nå går alt til helvete, selvom jeg er i dritgodt humør og er skikkelig glad, så er jeg så j* sur pga noe annet!!!!!!!! Nei men nå skal jeg slutte:)


Kommentarer

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6365494
RSS 2.0
hits