Veiledningstime, spinning og norskstil

I går etter skolen måtte jeg fortsette å gå rundt med den sykt store og tunge bagen jeg måtte ha med meg. Gikk rundt for å prøve å finne noe jeg trengte til treninga, og fant det til slutt. Følte jeg blei helt skakk etter å ha gått med den, og da jeg endelig gikk opp til de jeg skulle sove hos, hadde de ikke kommet hjem enda, og jeg måtte sykt på do, så jeg løp ned til byen igjen. Haha. Tro meg, jeg lot bagen stå igjen utenfor døra. Når jeg kom meg på do, var det ingen andre der, og jeg fikk helt panikk da jeg hørte det kom en snakkende mann inn som også skulle på do. Jeg trodde jo selvfølgelig jeg hadde gått feil og gått inn på guttedoen i stedet. Så når jeg hørte han gikk inn på en do, løøp jeg ut, og vaska henda, og da hørte jeg det kom noen inn, og jeg bare så en helt annen vei og løp ut. Fant heldigvis at det var jeg som hadde gått riktig, og han feil. Gikk "hjem" igjen, og dro rett ned til treningsstudioet. Der varma jeg opp, og etter det snakka jeg med hun dama som skulle hjelpe meg, og hun bestemte et opplegg jeg skulle følge hver gang jeg trente. Viste meg apperatene, og jeg kan vel ærlig innrømme at det var noen jeg ikke skjønte, og måtte spørre om hva jeg skulle gjøre. Haha, men jeg tok det inn etterhvert. Bestemte meg for å være med på spinningtime etter veiledningstimen, og når jeg kom inn i rommet var det allerede ganske fult. Hun viste meg jo selvfølgelig plassen jeg kunne sitte, og tror du ikke hun satt med helt foran, midt i? Åjoda, der satt jeg, helt foran, midt i og skulle være med på spinning for første gang. Yay!  Var faktsik utrolig gøy, skikkelig bra musikk og hun pusha skikkelig bra, sånn at jeg bare ville fortsette. Var tungt da, men ble bare moro, pga musikken og trenern.
spinningjpg


Sliten gikk jeg "hjem" etter to timer med trening, utrolig deilig. Hoppa i dusjen, og var der nok alt for lenge. Satt barnevakt, da hun jeg sov hos dro på kino. Der satt jeg, i sofaen og skulle begynne å skrive norskstil. Hadde rett og slett ingen tanker, og mye bedre at jeg måtte starte helt på nytt fordi jeg ikke hadde internett og det jeg hadde skrevet lå på its. FIkk skrevet ned noen ord, på hele 1 side, og klokka var 22.00. Jeg var så trøtt at jeg rett og slett gikk å la meg. Det var deilig rett og slett.

vekkerklokkemedhavfrue

I dag slo jeg av vekkerklokka klokka 07.00 og skulle bare ligge i to minutter til, før jeg skulle dra meg opp av senga. En halvtime fikk jeg en hånd i trynet, og " Susanne, nå må du stå opp". Hadde selvfølgelig sovna igjen og svet en halvtime ekstra, og jeg hadde 10 minutter på meg til bussen kom. Fikk bare slengt på meg klærna og løp ned til VKT. Så ut som et bomba horehus. Gikk så fort jeg kunne fram til nr 12, der bussen skulle være, men den var jo selvølgelig ikke der, og jeg bare ååh. Ingen rundt meg jeg visste skulle ta den heller, så ringte Amalie, og de var heldigvis på Narvesen, så den hadde bare ikke kommet enda. Sto å skalv, og så ut som jeg hadde grini når jeg møtte de. haha jeg lo av meg selv, og egentlig veldig glad for jeg ikke kunne se meg selv.
I dag har vi jobba med hørespillet vårt, og det er faktisk veldig gøy. Vært i kantina med Lovise søta, og sett en blind gutt(?) som vinka til en person, hm. Vet ikke om han er blind jeg? Han gikk med sånn blindestav hvertfall.

Etterpå skal jeg være barnevakt for Emma Li, og jeg gleder meg som vanelig:) Hun er så utrolig søt, og når jeg bærte henne inn på sitt eget rom når hun sov i går kveld, tenkte jeg over hvor utrolig nydelig hun er. Elsker småbarn jeg:)

Susanne i dag: Olabukse og lang, svart hettegenser. Som sagt, ser ut som et bomba horehus

Dagens gode gjerning: Være barnevakt. Kan si det er en god gjerning, sier vi. Siden da får mammaen dratt på jobb og jobba. Haha.

Er du glad i barn?  :]

Kommentarer
Postet av: Linn Cathrin

Svar; Jeg så bilde av katten, den var superskjønn! Ligner på den katten mormoren min hadde før. Og den hunden(mopsen) som det var bilde av, den var nydelig! :)

15.okt.2008 @ 18:06
URL: http://eplesoet.blogg.no
Postet av: Amalie

du er søøøøøt

15.okt.2008 @ 22:23
URL: http://frkamalie.blogg.no
Postet av: Slittejoggesko

Så morsomt ut!Om jeg er glad i barn? Til en viss grad, jeg hadde ikke orket barnehage for å si det sånn. Men jeg er glad i få barn sammen :-) De har så stor fantasi!

15.okt.2008 @ 23:24
URL: http://slittejoggesko.blogg.no
Postet av: Patrick

Flink du er til å skrive søta:) Det der med å sovne av kjenner jeg godt til(a) hehe. Jeg er skikkelig flink til det,huff:p Skal stikke på butikken en tur jeg nå:) Snakkes ettepå^^

16.okt.2008 @ 20:10
Postet av: Susanne

Takk:)) Hehe, ja da er vi to(A)

16.okt.2008 @ 20:29
URL: http://www.susannepanne.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6375371
RSS 2.0
hits