Jordbærpikene og "åpen dag"

logojorbarpikene
Idag etter skolen dro vi en gjeng med jenter til den nye cafeen jordbærpikene, siden Amalie søta har bursdag i dag. Det var veldig hyggelig, og det kom en del jenter, både fra klassen og de andre vennene våre. Var veldig koselig der, og så ut som det var mye god mat og drikke der. Jeg for min del kjøpte ikke noe, siden jeg ikke orket noe. Var noen av jentene som kjøpte en kakao, som så veldig deilig ut. Her har du bilde og en liten oppskrift, hvis du vil prøve å lage en selv.

ukebilder8feb
Hot Valentine Sjokolade
Ingredienser:
1 cl kanelsirup                                                                                 
2,5 dl varm sjokolade
2 cl espresso
Chili / tabasco

Fremgangsmåte:

Bland sjokolade, kanelsirup & espresso i en kopp.
Toppes med krem og finhakket chili / noen dråper tabasco.

Du klarer vel ikke motstå denne fristende kakaoen her?

Jeg kunne ikke være så alt for lenge, fordi mamma så veldig måtte ha meg med på "åpen dag" på skolen til lillesøstra mi. Derfor måtte jeg droppe treninga i dag, fordi jeg dro på cafe også. Måtte opp å hente den j* store bagen, og jeg måtte slepe den etter meg ned til byen igjen, føler meg skakk og har helt vondt i skuldrene. Overdriver ikke engang. Møtte Aase Marie, og det er utrolig lenge siden jeg har sett henne, så jeg ble skikkelig glad. Vi tok bussen sammen hjem, og snakka om alt og ingenting. Jeg må nok engang klage på bussene, det er jo helt på trynet. Der sitter vi, full buss og varmeovnene på fult. Det verste er at det ikke er sjaførene som styrer det, men en sånn sentral. Kom endelig frem til skolen, og var fullt av folk der, møtte heldigvis Fredrik, så sto å prata litt med han en stund, før jeg møtte mamma og kjæresten, og vi gikk inn i gymsalen. Var rart å være der igjen, der jeg har gått i 7 hele år. Kan ikke engang nevne hvor mange av mine gamle lærere som kom bort å spurte hvordan det gikk, og hvem skole jeg gikk på. Var jo litt koselig og da.
Da lillesøstra mi måtte opp å spille gitar, noe hun absolutt ikke ville, kosa jeg meg. Var gøy å se. Haha, hun satt å så surt på meg, og hun sikta på meg ja. Jeg er så snill.

dsc00443dsc00446
Søstra mi med hvit genser^^   Måtte kjøpe lodd sa mamma^^

Jeg hater loddtrekning. Jeg blir så nervøs. (lol) Jeg har alltid pleid å ha flaks, når det gjelder å vinne, men i dag vant jeg ikke. Ikke at det gjorde så mye akkurat, er over det der nå^^ Men jeg må si jeg var et tall unna, hele to ganger! Når vi skulle hjem, var jeg så glad fordi jeg tok det som en selvfølge at mamma hadde tatt med bilen, er jo et lite stykke hjem, for ikke å nevne den lange oppoverbakken som jeg hater. Når mamma sa hun ikke hadde med bilen...arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrg. JEG HADDE FORTSATT MED MEG DEN DRITTBAGEN!  Åh jeg hater den over alt på jord. Når jeg endelig kom hjem sto pus og ventet på meg på trappa, og jeg var endelig hjemme etter jeg har vært på flyttefot i noen dager. Deilig å være hjemme igjen:)

Hva har du gjort i dag?

Kommentarer
Postet av: Patrick

Nam. Nå fikk jeg lyst på kakao:D Jeg har ikke gjort noee spennende i dag, bare vært på skolen og så vært hjemme å sløva:pKos :)

16.okt.2008 @ 20:52
Postet av: Linn Cathrin

Svar; Jeg elsker Tysk da! Er bare så utrolig vanskelig, og litt kjedelig noen ganger.

16.okt.2008 @ 20:54
URL: http://eplesoet.blogg.no
Postet av: Slittejoggesko

Jeg har jobbet på Jordbær pikene, så jeg har ikke lyst på noe mat derifra :p

18.okt.2008 @ 16:11
URL: http://slittejoggesko.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6384846
RSS 2.0
hits