SLAPP AV

Kjenner det er utrolig deilig å være hjemme igjen, etter noen dager borte, og mye stress. Merker at mamma syns det er koselig at jeg er hjemme, siden hun sender meg medling og spør om jeg kan komme hjem tidligere og sier hun skal lage lasagne til middag, og hun vet det er noe av det beste jeg vet. Bare at i morgen skal jeg på farta igjen, skal nemmelig til pappa i helga, og da må jeg pakke i kveld igjen. Blir gal av den pakkinga. Er så mye stress.
Må du pakke ofte?

Når jeg satt å spiste nydelig middag i stad, satt jeg å tenkte på hvor deilig det var at stressende uke var ferdig, og hvor utrolig deilig det var at jeg ble ferdig med norskstilen og levert den. Det jeg hadde glemt... var... at vi skal ha sånn løpetest på skolen i morgen. Huff jeg hater løpetester. Ønsk meg lykke til ! Etter middagen la jeg meg med min bærbare pc og spilte 4 på rad med Tomas. I dag beviste jeg virkelig at jeg hadde blitt bedre enn han. Stakkars gutt:(  Stillingen endte opp med 9-7, etter ledelse 6-1. Hehe sorry Tomas(A) Lært det av deg you know! Jeg må bare si at Tomas er utrolig kul, og at jeg digger å snakke med han! Jeg er heldigere enn deg, siden jeg har Tomas:)
connect42players

Dagens gode gjerning; Var med på "åpen dag", sier det er en god gjerning, siden jeg vet mamma ble glad pga det. hihiihihihihihihiiii engleeebarn, neida.

Har dere hatt løpetest på skolen, og gikk det bra?

Kommentarer

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6385889
RSS 2.0
hits