TENK LITT PÅ DETTE

Her om dagen snakket jeg med en jeg kjenner, som jobber med ungdom som har det vanskelig. Jeg syns det er så utrolig interissant å høre på hva hun sier. Jeg hører jo selvfølgelig ikke navn, sted, alder eller noe, for det er jo absolutt ikke lov å si! Hører bare om forskjellige tilfeller, og hvordan ungdom har det vanskelig. Jeg kjenner jeg syns det er utrolig urettferdig, at noen har det så vondt. Det at noen er nødt til å rømme hjemmefra fordi foreldrene kjefter sånn, ungdommer som begynner med rus, ungdommer som rett og slett har det drittøft. Det får meg til å tenke på hvor heldig jeg faktisk er, og hvor heldige mange ungdommer er, som slipper å oppleve så mye jævelig. Har vært gjennom en del vanskelige ting i livet mitt, som har gjort mye med meg som person. Jeg er bare så utrolig glad for at jeg ikke lever oppi det hver dag,  sånn som mange gjør. Jeg bare tenker på hvor heldig jeg er, som har to foreldre jeg vet er glad i meg, og som klarer å være venner selvom de er skilt! Selvfølgelig har det vært tøft når de skilte seg, men når jeg får høre om så mange ungsommer som sliter, tenker jeg bare: "herregud, jeg og mange andre, hva er det vi tenker med? Vi burde være så utrolig takknemmelige for det vi har, og slutte og klage over ting som ikke er noe stort i det hele tatt".  Det er så alt for mange som tenker på hvor ille de selv har det, som må gjøre litt husarbeid, komme tidlig hjem, og ikke for å glemme å nevne at den personen ikke liker deg. Det er mange av de store problemene til mange i dag, og vi er så alt for flinke til å tenke på oss selv!
Se rundt deg,  og tenk på hvor mange som har det helt for jævelig. Legg merke til alle de som har det så utrolig mye vanskeligere enn deg selv, for det er ikke alltid like lett og se! Tenk på hvor heldig du fakisk er, i forhold til veldig mange andre!

Kommentarer
Postet av: Linn... :]

jeg synes d er veldig kjipt for dem som har d vanskelig.. både barn og ungdommer..:/tenk på hvordan de har d i hvedagen ja..du har helt rett.. man må jo liksom tenke seg litt om.. og se seg om for å se de som har d vanskelig.. ;)

25.okt.2008 @ 00:17
URL: http://loolie.blogg.no/
Postet av: Ida Susanne

sv: Tusen takk!bra innlegg forresten :)

25.okt.2008 @ 18:01
URL: http://www.lifejunkie.blogg.no
Postet av: Sara

Ja, det er dessverre mange som man ikke vet om som har det innmari vondt. Ofte legger vi hat på de "bad-assene" på skolen osv, tenker at de er dumme osv. Men mange av de som er på kjøret som virkelig unge, har det nok ganske vondt hjemme. Men som sagt - sikkert også mange som vi ikke vet om som har det vondt.

25.okt.2008 @ 21:28
URL: http://www.bellis.blogg.no
Postet av: eloquentia

Du har helt rett, vi trenger folk som har det forjævlig for å bli mer fornøyde med vår egen livssituasjon...

25.okt.2008 @ 22:44
URL: http://eloquentia.blogg.no
Postet av: eloquentia

Bare en spøk. Er bare meg som er litt dårlig på å sette smiletegn etterpå. Men det er jo et paradoks å tenke på at vi ikke klarer å verdsette familien og venner, før vi ser at andre har det verre enn oss.Sjekk også sangen Schadenfreude:http://www.youtube.com/watch?v=t9B-ZoS0wvU&feature=related

25.okt.2008 @ 22:53
URL: http://eloquentia.blogg.no
Postet av: Stine

sv: takk:) synes det er mye pent i butikkene for tidenveldig bra innlegg, vi er heldige som i det hele tatt bor i Norge :)

25.okt.2008 @ 22:58
URL: http://stiiines.blogg.no
Postet av: Mimmi

ja de er det:D

25.okt.2008 @ 23:51
URL: http://mariannejektviik.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6436959
RSS 2.0
hits