ALT PGA MIN FORSOVELSE

Huff, min forsovelse førte til mange uhell i dag. Ikke nok med at jeg forsov meg en og en halv time, hadde jeg glemt å pakke treningstøy og lade mobilen min om natta. Kanskje noe med at jeg var helt i tåka fra klokka åtte i går? I hvertfall, mamma var så snill å skulle kjøre meg til skolen da. Hadde ei vi skulle levere i barnehagen, derfor hun i det hele tatt gadd å kjøre meg. Jeg sa hun ikke trengte, fordi det ble skikkelig stress for henne. Som du sikkert vet, så insisterer mødre! Så da kjørte vi en haltime senere, og mamma syns det var så sykt glatt så hun visste ikke om hun ville kjøre lenger, men hun ga seg ikke. Lenger inn sa hun at hun syns det røyk så av bilen, men jeg sa hun måtte gi seg. Herlighet. Ble sluppet av på skolen, 20 min etter jeg egentlig skulle begynt, så rimelig fornøyd. Hele bilturen hadde hun lille jenta og jeg sittet å lekt "stein,saks,papir", hun var alt for god for meg. Hehe. Hun blei aldri lei, så det var ingen grunn til å takke nei!
 Når jeg møtte mamma etter trening, fikk jeg den lange historien da, om hva som hadde skjedd. Bilen hadde stoppa, og hun hadde selvfølgelig glemt lommeboka hjemme. Den hun alltid har med seg. Unntatt i dag selvfølgelig! derfor måtte hun ta drosje med hun lille jenta til barnehagen, og senere til noen hun kunne låne penger av til drosja. Så dere, hvis dere skal ta drosje fra Horten til Tønsberg, koster det så mye som 500 kr! Så mamma kom seg ikke hjem før jeg kom meg hjem i dag. Huff bare pga min forsovelse!

Når jeg kom hjem fortet jeg meg i dusjen, og ventet på at Urd skulle komme en tur. Utrolig lenge siden jeg hadde vært med Urd nå, og det var veldig koselig å se henne igjen. Vi lå å så på filmer på youtube, og vi holdt på å le oss i hjel. Så utrolig mange tragiske filmer folk legger ut. Satt å så på tv, og koste oss med kakao. Er synd vi ser hverandre så lite fortiden, men sånn blir det dessverre. Er bare utrolig glad for at vi alltid er der for hverandre, selvom vi kanskje ikke finner på så mye lenger. Vet vi alltid kommer til å være venner.

http://www.youtube.com/watch?v=0MD6Cx0qzRA
http://www.youtube.com/watch?v=rRcdmL2M18s&feature=related

Kommentarer
Postet av: Vebjqrn

Oouch, for å ikkje spare på noke, så høyrtest det ut som ein ræva dag for mor di - kan det stemme? ;-p

28.okt.2008 @ 23:39
URL: http://vebjqrn.blogg.no
Postet av: Henriette Alexandra

SV: Okei, der er jeg enig, øreverk er så ufattelig vondt! hoff

29.okt.2008 @ 10:25
URL: http://henriettealexandra.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6461739
RSS 2.0
hits