"Susanne, jeg kan ikke kjøre deg til skolen, det snør ute!"

Våknet av at mamma reiv meg i armen, og jeg trodde jo selvfølgelig at jeg hadde forsovet meg igjen. Jeg blei skikkelig oppgitt, men mamma kom bare med "den store" nyheten: DET SNØR UTE, jeg kan ikke kjøre deg til skolen! Hva er det med folk og snø? Det blir jo helt kaos jo. Fikk løpt ned til bussplassen, og bussen var forsinket. Det kunne jeg jo egentlig bare ha regnet med, det var jo tross alt første dag med snø ute. Var en koselig busstur, med Urd ved min venstre side. Var lang kø, der det er kø hver dag, men ekstra pga snøen. Var kø inn til byen og, grunnen er snø der og! Alt er snøen sin feil, åjada! Hvorfor skyller alle på snøen? Først klager vi på hvor sjeldent vi har snø, og når vi først får den er det feil også! Vi nordmenn altså.
 Bussen var da bare nesten en halvtime for sen. Trodde jo selvfølgelig jeg ikke kom til å rekke den neste, men det var ingen problem. Skjønte det fort når jeg kom inn på VKT. Det fløy folk rund overalt, og det var helt kaos. Ingen av bussene kom som de skulle, og bussfolka sitt beste svar var "Nei jeg har ikke peiling hvor bussene er jeg". De var til god hjelp for å si det sånn! 
Gjorde da ikke oss noe å komme litt forsent, og dessverre gå glipp av den beste timen i uka. Nemmelig engelsktimen. Vi var fremme to minutter før timen var slutt, noe vi var veldig triste for!

Idag har vi nesten bare gått rundt og surra på skolen, og jeg har koset meg sammen mine søte mediarotter. Media er kos, det skal du bare vite! :) 

I kveld er det tid for barnevakt igjen, og jeg gleder meg som alltid:)

Ha en fin dag, mine søte lesere!

Har du blitt rammet av "snøkaoset" ?


Kommentarer
Postet av: Kristina

jada, var med på det samme snøkaoset som du var :D

29.okt.2008 @ 17:06
URL: http://www.krish.blogg.no
Postet av: Vebjqrn

Snø er kult - eg satsar på årets første dag på brett til helga!

29.okt.2008 @ 17:07
URL: http://vebjqrn.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6466728
RSS 2.0
hits