KÅSERI

Flinke Cecilie har skrevet et kåseri om meg. Og som alle vet er kåserier overdrevet. Jeg følte jeg måtte legge det ut så dere fikk lese det, så kos dere!

Siden Susanne var den første til å foreslå at jeg skulle skrive et kåseri om henne føler jeg moralsk forpliktet til å gjøre det. 
Susanne er som de fleste andre tenåringer et flokkdyr, og hun sees sjelden uten sin bedre halvdel, Amalie. "ÅÅÅÅÅH, HERREGUD, SÅ DU HAN GUTTEN DER ELLER? HAN ER FAEN MEG DEN KJEKKESTE JEG HAR SETT NOOOOOEN GANG!" Slik kan det høres ut når man går med dette litt merkelige vesenet i byen, og hun plutselig får øye på et mannlig forelskelsesobjekt. Etter dette er ropt ut over et helt kjøpesenter begynner hun og le. Jeg lover dere, altså de som ikke kjenner denne frøkenen, at hun har en meget spesiell latter. Spesielt søt latter. Man kan liksom ikke unngå å le når Susanne ler, merkelig nok. Men det er jo ikke akkurat en dårlig ting da, Susanne sprer rett og slett litt glede i hverdagen :)
En annen av hennes mange morsomme sider er at hun egentlig er ganske glemsom og klønete. "Åja, hadde i prøve i dag? Det har ikke jeg fått med meg, jaja, det går sikkert" Dette fører som regel til spontane latterutbrudd, som gjerne ikke gir seg så lett. Hun ler så lenge at hun gjerne blir kasta ut av den timen hun gjør litt morsommere. Hun fikk også kallenavnet "Mount Everest" av Lars, men jeg vil ikke gå nærmere inn på grunnen til det her.

"SERIØØØØØST, SE PÅ HAN DER A!"

Kommentarer
Postet av: Cecilie

Åh, jeg er litt stolt nå!:D

07.nov.2008 @ 22:55
URL: http://meaculpa.blogg.no
Postet av: H O Y E S E N-Lykkeliten<3

ja de sveisene er ikke akkurat pene.. men utrolig bra laget og synes bildene var kule=)

07.nov.2008 @ 23:12
URL: http://hoyesen.blogg.no
Postet av: Anette

Hørtes ut som susanne :D søtt.

08.nov.2008 @ 11:47
Postet av: Kristina

Heheee :p

08.nov.2008 @ 15:08
URL: http://www.krish.blogg.no
Postet av: Vebjqrn

Har du savna ein musikkblogg? Det skal du få meir av på vebjqrn.com! :-)

08.nov.2008 @ 21:14
URL: http://vebjqrn.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6535378
RSS 2.0
hits