DEILIG HELG

Hatt en kjempekoselig helg. I går satt jeg på med mamma inn til byen hvor jeg møtte Anette. Vi tusla litt rundt, og Anette ble sjekka opp på VKT. haha. Gikk litt rundt med Marius også. Når vi kom hjem, hadde vi huset for oss selv, så vi lagde god mat og kosa oss. Ble litt jentesnakk, som vanelig. Etter mat var det tid for sminking, og finne ut hva vi skulle ha på oss. Ble tatt noen nydelige bilder.
Klokka ni var det tid for å ta bussen til Benjamin, hvor det var fest. Var ikke så mange det på begynnelsen, men etterhvert ble litt for fult der. Kom seg nesten ikke frem. Ble til at alle ble kasta ut ca halv ett, så da ble vi henta av Jeanette. Vi var fortsatt alene hjemme, og vi spiste potetgull og lo. En ting har jeg funnet ut, og det er at Anette sover godt hvertfall, hun sovna lenge før meg, og våknet mye seinere enn meg i dag. Hun er søt da! Våknet ikke en gang av vinduet som sto helt åpent og det blåste som bare det. Da Anette dro, gikk jeg meg en liten tur, i regnværet. Det var egentlig veldig deilig. Bare gå ute alene. Etter turen var det å hoppe i dusjen, og slenge seg foran tven med [MAG] og nudler. Jeg bare elsker å være alene hjemme, det er herlig!

Gratulerer med farsdagen, pappaen min:)

rockandrollfiskeboll 045arockandrollfiskeboll 063a

Kommentarer
Postet av: karro karro

søte jenter :)

09.nov.2008 @ 19:43
URL: http://karrokarro.blogg.no
Postet av: Toyni

tusen takk :D

09.nov.2008 @ 19:50
URL: http://www.toynimichaelsen.blogg.no
Postet av: Vebjqrn

Uansett - der fikk du vete på det ;:

09.nov.2008 @ 20:03
URL: http://vebjqrn.blogg.no
Postet av: Therese

Jo, når du skriver vanlig blogg-innlegg står det "bilder" og "video" over. Trykk på video og deretter på last opp! Om det hjalp deg..:P

10.nov.2008 @ 10:01
URL: http://clausen.blogg.no
Postet av: Therese

Sånn var min en stund og..så prøvde jeg utallig mange ganger, også plutselig bare gikk det..:P

10.nov.2008 @ 12:23
URL: http://clausen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6546214
RSS 2.0
hits