SLIT


Våknet opp til øspøs regn, våt dyne(pga takvindu), og en veldig liten lyst til å dra på skolen. Hadde så på følelsen av at denne dagen kom til å bli like dritt som min start på dagen, og hadde jeg riktig? Ja.
Hadde magasin, og vi hadde deadline i dag, og alle var kjempestressa. Jeg ble ferdig ca en halvtime etter skolen startet og da Stian spurte om det var noen som hadde lyst til å skrive en sak som dukket opp for avisa, sa jeg ja. Grua meg litt da, siden det kanskje kommer på trykk, men jeg vil lære det og syns det er gøy. Saken var at kommunen plutselig hadde satt opp et forbudtskilt der det alltid hadde vært lov til å parkere, uten noen forvarsel. Alle bilene nedover hadde fått en bot på 500 kr, og dere kan tro det var en del sure folk. Jeg intervjua noen folk og tok litt bilder, det var utrolig gøy egentlig. Får håpe det ble bra til slutt. Etterhvert på dagen ble det litt intriger i magasinet, og mange sure miner. Vi fikk ordnet opp, og jeg har hvertfall lagt det bak meg nå. Jeg gleder meg til jentemagasinet vårt blir ferdig trykt, og jeg er sikker på at det blir dødsbra :-)

snapshot200811178
Igår kjøpte jeg dinosauruskjeks til Ole.

Etter skolen dro jeg til Jeanette og Kim, hvor jeg skal begynne å vaske. De har en helt ny leilighet, og det er seriøst en av de fineste jeg har sett. Jeg vil oog ha en egen leilighet. Gikk bra med vaskingen, og jeg var hjemme ca 20.00. Jeg er rett og slett helt utslitt. Ikke pga vaskingen, men livet mitt fortida. Det er rett og slett bare en stor røre. Jeg har alt for mye å gjøre, og dette er virkelig helvetesuka på skolen. Uken framover gleder jeg meg virkelig ikke til, og spesielt ikke at vi skal være på skolen til 7, både fredag og lørdag. Søndag er jeg en død person, så å si. Jeg skal sove, sove, sove, SOOOOVE. Fortida er det eneste jeg gjør å sitte på buss, skole, lekser og sove. JEG ER DRIT LEI!  Eneste jeg ser fram til nå er en 17 dagers lang juleferie.

GOD NATT (L)

Kommentarer
Postet av: Andrea

dinosaurkjeks er digg !:)

19.nov.2008 @ 12:20
URL: http://aerdna.blogg.no/
Postet av: Kine Elisabeth

sv. ja det var han!!! :S og ja det var hun! :D

20.nov.2008 @ 09:22
URL: http://kineelisabeth.blogg.no
Postet av: Mimmi

Jaa ikke sannt:D hehe

20.nov.2008 @ 12:29
URL: http://mariannejektviik.blogg.no
Postet av: Kine Elisabeth

dinosaurkjeks!!!! :D det er seriøst noe av det beste som finnes! hehe

20.nov.2008 @ 16:01
URL: http://kineelisabeth.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6616566
RSS 2.0
hits