BARBIE, BYEN OG MAS

dsc00788Masse stress på skolen i går, men vi ble ferdig med radioprogrammet vårt i god tid. Det ble jo ikke så aller værst syns nå jeg. Bra jobba jenter! Da var det bare den drittloggen igjen. Vi fikk dra hjem ca halv to fordi da kunne vi skrive ferdig loggen hjemme. Jeg henta lillejenta i barnehagen og så snill som jeg er tok jeg henne med i lekebutikken og kjøpe barbie-DVD til henne. Grei eller hva?


Resten av ettermiddagen ble det barbie-titting, og leking. Halv åtte var hun i seng, og jeg var klar for å skrive logg. Fyttikatta jeg hater logg. Fikk skrevet ca 4,5 side noe jeg har på følelsen er ganske lite. Fikk også vite at jeg fikk 4/5 på lydprøven min. Jeg må begynne å øve mer til prøver. Jeg er alt for lat når det gjelder skolearbeid. Ble halvveis ferdig, og bestemte meg for å være hjemme neste dag. Var ikke helt i form, og masse å gjøre. Derfor bestemte jeg meg for å jobbe hjemme. Jeg var jo i Tønsberg, for sov der jeg er barnevakt. Var ikke så lett å sove lenge når det var ei liten jente som fløy fram og tilbake i gangen og spurte moren sin hvorfor jeg ikke skulle stå opp og dra på skolen. Sto opp ca halv 10 og satte meg med en gang å gjøre ferdig leksene. Deilig å ha en hel leilighet for seg selv!
Klokken ett ringte Anette meg og lurte på om jeg ville møte henne i byen, og det sa jeg selvfølgelig ja til. Møtte henne en time senere og vi rusla litt rundt. Etterhvert møtte vi på Mathea, og vi gikk å spiste litt på Mc Donalds. Etter en tragisk jente som sto i kassa endelig klarte å gi oss maten. Vanskelig det der altså.


dsc00792dsc00794dsc00793
Mathea og Anette<3 Mathea valgte seriøst alle fem tingene i isen sin, lite mektig da ;-)dsc00795
Det var veldig koselig å være med de to herlige jentene igjen.
Er så synd vi ikke går på samme skole lenger, og jeg kan love dere at jeg savner det veldig!
For å se på det positive, så har vi alltid dødsmasse å snakke om når vi møtes og vi har det så gøy sammen.  Tok halv fem bussen hjem, og nå er det tid for gym-prøve-pugging. Dette blir en morsom kveld. Ser også fram til produksjonshelg, være på skolen til 7 både i morgen og lørdag! Jippi. Har lyst til å begynne å grine. Denne uka har det vært så mye stress og mas på skolen, at jeg gleeeeder meg til søndag. Ja du hørte riktig, ikke helga, men søndag. Den dagen skal jeg tilbringe under dyna, og SOVE!

Kommentarer
Postet av: Huong

Nå fikk jeg lyst på McDonald's mat :(

20.nov.2008 @ 22:19
URL: http://huong.blogg.no
Postet av: Kine Elisabeth

annette er søt :)

21.nov.2008 @ 15:16
URL: http://kineelisabeth.blogg.no
Postet av: JHfresh

sv:hvorfor skole på en lørdag?

21.nov.2008 @ 22:19
URL: http://Jhfresh.blogg.no
Postet av: Hallvard

Gym-prøve?! :o

23.nov.2008 @ 13:32
URL: http://www.hallvardroxysox.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6629815
RSS 2.0
hits