JUL, IKKE EN GLEDE FOR ALLE

Vel planta i bilen til mamma på vei til skolen, med kakaoen i henda ble det nok en gang prat om julefeiringen. Det kan være vanskelig å ha skilte foreldre i blant.  Det blir vanskelig uansett, når man må feire jul hos kun en av foreldre og begge vil ha deg hjemme. I år er det pappa sin tur, og jeg gleder meg jo selvfølgelig masse til å være hos han. Det nye i år er at mamma skal til kjæresten og han sine barn. Det er uvant for meg, mamma skal ikke være med oss, men noen andre barn og andre hun er glad i. Selvfølgelig vil jeg jo bare at hun skal ha det bra og sånt, men det er litt vanskelig for meg å vite hun skal det. Det må jeg innrømme, ikke at jeg sier noe om det til henne. Jeg bare håper hun får det bra. Jeg skal jo ikke klage, det er mange som har det mye vanskeligere enn meg i julen.

I dag begynte vi med feature repotasjen vi skal skrive på skolen. Jeg valgte å skrive om mennesker som har det vanskelig i julen. Alle barna som har foreldre som drikker seg drita, mennesker som ikke har noe sted å bo, mennesker som ikke har noen som bryr seg, mennesker som rett og slett har det tøft. Jeg skal intervjue mennesker som har det vanskelig og mennesker som jobber med disse menneskene. Det er så utrolig mange som jobber frivillig og hjelper disse menneskene. Det står det stor respekt av. Jeg beundrer de. Jeg skal virkelig jobbe frivillig for røde kors eller en lignene orginisasjon en julaften. Jeg gleder meg virkelig til å skrive denne repotasjen og få et innblikk i hvor tøft mange har det i jula. jeg tror jeg kommer til å lære mye, og få nye tanker om hvor mange som ikke har det like lett.  Man tror liksom at jul er en glede for oss alle, men det er det absolutt ikke.

Kommentarer
Postet av: Marie

Det er utrolig bra å tenke på de som har det vondt i jula. Blå kors hadde innsamlingsaksjonen på tv i år. Så du den? Den var for å samle inn penger til barn som hadde voksne som hadde rusproblemet. Kjempe bra sak å støtte.

27.nov.2008 @ 20:01
URL: http://marielu.blogg.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6672137
RSS 2.0
hits