BUT BUT OG FRYSING PÅ TRAPPA

Kan ærlig innrømme at 8 timer media kan bli litt i drøyeste laget(hvertfall når man ikke klarer å jobbe). Da er det godt man kan ha det superfun i kantina. Satt en god stund i kantina med Camilla og Rakel og hørte og fortalte alt for morsomme historier. Jeg måtte ut med mine morsomste og flaueste greier. Som for eksempel mine familiemedlemmers engelskflauser. Jeg sier bare: It's not only only. But but. Det ekke lett og være norsk! Jeg lo godt.

Etter skolen rusla jeg litt rundt i byen og kjøpte et par julegaver. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg ligger an. Jeg har alltid vært tildlig ute og hatt kontroll på gavene mine. Nå har jeg ikke peil! (hjelp?). Fikk julegaven min fra Amaliepus i dag også, og jeg klarer nesten ikke vente. Gud, gaver er så spennende, og jeg er glad i Amalie min♥

Kom hjem til låst dør, noe som er meget unormalt. Pappa pleier alltid å legge ut nøkkel så hva skjer? Neida, han var ute å gikk en tur han, og wops, han hadde klart å legge nøkkelen i lomma. Jeg spurte om jeg kunne ta lastebilen som sto på veien og komme å hente han, men han var negativt innstilt. Hva skjer med dårlig innstilling? Haha. Han lovte meg å være tilbake om 15 min, noe som viste seg å bli 25. Så der sto jeg, fin og jævelig i snøværet. Til en forandring hadde jeg heldigvis på meg jakke. Endte opp med å kaste snøballer for å se om jeg klarte å treffe treet. Det førte kun til kalde hender og x-antall bom, så jeg ga opp lett. Ble heller til at jeg gikk rundt i ring i gårsplassen og dikta opp mine egne julesanger eller sa but but. Da dette heller ikke var morsomt lenger stilte jeg meg heller bare på trappa å venta, og jeg så naboen så på meg gjennom vinduet. Han må nok ha hatt en tanke som dette: Hvem far er det som stenger sin egen datter ute på trappe som dette? Hun må være gal.

Jada, veldig morsom dag skal jeg si dere. Kun 9(!!!) dager til julaften dere ♥
Og for ikke å glemme, 15 dager til bursdagen min.

snapshot200812132

Ligger dere godt an med julegavene?


Kommentarer
Postet av: Elise

Jeg har ikke begynt :)

15.des.2008 @ 19:51
URL: http://elisefjordbakk.blogg.no
Postet av: Rakel

Haha, det var dødsmorro :-DJa, ligger vel ganske bra ann vil jeg si :-)

15.des.2008 @ 20:15
URL: http://frkkjeldsberg.blogg.no
Postet av: Maja

Mangler til 5 stk tror jeg ;S De vanskeligste så klart. Men er det snø ute?

15.des.2008 @ 20:29
URL: http://msj.blogg.no
Postet av: Kristina

Hakke begynt, det er hardt å gå på media!

16.des.2008 @ 09:16
URL: http://www.krish.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6819499
RSS 2.0
hits