FANTORANGEN

Godt nyttår alle sammen!

Jeg har ikke blogget på en stund, fordi jeg rett og slett har vært for opptatt eller ikke har orket. Jeg hadde en veldig koselig nyttårsaften, med god mat, hyggelige mennesker og fine raketter.

De siste dagene har gått med til å være med venner og ellers bare slappet av. Jeg har sett masse på CSI, og jeg får aldri lei. I går var jeg i byen med Charlotte og shoppet. Det er så utrolig mye salg for tida, det er jo helt sykt. Kom hjem med fire topper/gensere til 200 kroner. Helt greit for meg altså. Etter byturen skulle jeg være barnevakt hjemme, og hun kom klokken fire. Så fra fire til elleve var det full fart, så det endte med at vi la oss samtidig.


Hun satt å så på dette om igjen, og om igjen. Kjempegøy. Ikke sant?


I dag sto jeg tidlig opp (ånei, skole om to dager), for jeg skulle være med onkelen min inn til Oslo for å besøke tante på rikshospitalet. Det var veldig fint å se henne og snakke med henne. For vi har ikke fått lov til å være med å besøke før nå. Hun var blitt bedre, men surret endel enda. Får håpe alt går bra med henne, stakkars.

Etter jeg hadde vært der, dro jeg til byen for å møte Cecilie. Hjalp henne med å kjøpe bukser. Fant meg også en hvit "strikkejakke" som jeg trengte. Endelig en jeg ville ha. Vi gikk rundt ganske lenge, og det var veldig hyggelig. Unntatt det ene øyeblikket når jeg satt å ventet utenfor prøverommet når Cecilie prøvde klær, og de i nabo-prøverommet hadde seg. ÆSJ. De er ganske åpne de rommene, og man ser nok for å si det sånn. Please, get a room. Etter Cecilie hadde dratt måtte jeg sitte en time og vente. Det endte med at jeg ble spurt av en gutt/mann om han kunne klippe av vaskelappen på undertøyet mitt, for det var utdrikkingslaget hans, og han trengte ti lapper for å kunne dra derfra. Ellers takk. Heller ikke spesielt gøy å sitte å høre på to gutter sitte å rope til hverandre som om de skulle stått på hver sin ende av jorda, om hvor liten dusj han hadde i den nye leiligheten sin som gjorde til at han og kjæresten ikke kunne ha sex i dusjen lenger. Hvis ikke de gjorde den og den stillingen da selvfølgelig. Oh my gashhhh. Like etter var det ei jente i svart miniskjørt, stripete strømebukser, svarte ringer rundt øynene og ikke minst 10 piercinger med mannestemme som sto å brølte ut i telefon om at hun ikke hadde mer røyk og forsikret seg om at noen hadde kjøpt drikke til hun. Hun var sikkert 14/15 år. Mye tull med de nye maskinene på bussen, den var forsen, og måtte vente over 20 minutter fordi alle brukte fem minutter hver foran hos bussjaføren.
 Rimelig glad for å komme hjem jeg.

Hva har du gjort i det siste?

Kommentarer
Postet av: Maja

Alt er bare sex, røyk og alkhol i byen nå om dagen altså? Må komme meg dit ASAP! Hvilken butikk var det de hadde seg i? Ble litt nyskjerrig på hvem som faktisk gjør sånt =P

03.jan.2009 @ 20:08
URL: http://msj.blogg.no
Postet av: Maja

Sv: Haha, H&M var ganske dårlig valg ja. Dørene der dekker jo bare halve kroppen :p

03.jan.2009 @ 20:28
URL: http://msj.blogg.no
Postet av: Rakel

Haha, særriøst! :pMange fete folk på VKT da.

03.jan.2009 @ 20:34
URL: http://frkkjeldsberg.blogg.no
Postet av: Kristina

uff, men tror jeg kanskje hadde ledd litt om noen hadde hatt seg i prøverommet. trodde ingen hadde det??! :S

04.jan.2009 @ 00:45
URL: http://www.krish.blogg.no
Postet av: mzlive/

Er du klar over at du la til den kommentaren omtrent 6 ganger?:p Jeg er tilbake igjen, ja :)

05.jan.2009 @ 19:02
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: mzlive/

Er du klar over at du la til den kommentaren omtrent 6 ganger?:p Jeg er tilbake igjen, ja :)

05.jan.2009 @ 19:03
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: mzlive/

Ja, huff. Jeg klikker nesten på det der. Det gikk så tregt i går!Så koselig at du liker bloggen min :)

06.jan.2009 @ 17:28
URL: http://mzlive.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6953844
RSS 2.0
hits