FRIENDS

♥Hver dag tenker jeg på hvor gode venner jeg har. Jeg tenker på hvor mye de betyr for meg. Det er disse fantastiske menneskene som gjør livet verdt å leve! Hva skulle jeg gjort uten de?
Etter jeg begynte på vgs, har jeg fått meg mange flere venner, noe jeg syns er herlig. Nå har jeg venner fra flere steder, og ikke bare de som bor samme sted som meg selv. Jeg har de som jeg har vært venn med hele livet, de jeg har gått på skole med før, de jeg går på skole med nå, og de jeg har de jeg kjenner fra andre steder. Alle er spesielle på hver sin måte. Jeg elsker å ligge å prate med mine "gamle" venner, om alt vi gjorde når vi var små, alle tingene vi har opplevd sammen. Jeg elsker også å oppleve nye ting, med mine "nye" venner. Jeg er utrolig glad for at jeg har så mange forskjellige venner. Venner som liker og gjøre forskjellige ting, har forskjellige interesser, forskjellige meninger og går på forskjellige linjer. Det hadde vært kjedelig hvis alle hadde vært like, og det gjør alle unike på hver sin måte. Jeg tror det er spesielt viktig og ta vare på venner man har hatt siden man har små. De vet alt om deg, og de er alltid viktige å ta vare på. Jeg er også utrolig glad for at man får seg nye venner.

Jeg er utrolig glad for at jeg har vennene mine, for det er mange som faktisk ikke har venner. Vi må sette pris på vennene vi har, og ta godt vare på de. Venner er noe av det beste man har.

For meg er en god venn en som stiller opp for meg, en jeg kan stole på, en som får meg til å føle meg bra, får meg til å smile og ikke minst le, gir meg en klem når jeg er lei meg, en jeg vet jeg kan holde på hemmlighetene mine, og en jeg alltid kan komme til uansett hva det er. Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for de vennene jeg har. De stiller alltid opp for meg, og er der når jeg både er glad og trist. De får meg til å ha det gøy, og får meg til å oppleve mange nye ting. Vi har også mange fine minner sammen, og det skal bli fler. Selvom det er litt krangler innimellom, ordner det seg alltid.  Ta godt vare på vennene dine.

(Hadde ikke alle bildene på denne dataen, derfor mange ikke er med)kollasjvenner1


Hva er en god venn for deg?


Kommentarer
Postet av: KAREN JO

Sv: takk :)man må sette pris på vennene sine ja :) for livet hadde ikke vært det samme uten de!

17.jan.2009 @ 14:18
URL: http://karenjo.blogg.no
Postet av: Kristina

En god venn er en som du kan ringe til når som helst på døgnet, for å klage om hvor ille ting er.<33

17.jan.2009 @ 15:09
URL: http://kristinaandersen.ipublish.no/
Postet av: BlondeJulie

En god venn for meg er en som ikke nødvendigvis forstår meg 100%, men som er glad i meg likevel. Koslig innlegg :)

17.jan.2009 @ 16:11
URL: http://www.blondejulie.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7089906
RSS 2.0
hits