AKKURAT SOM FØR

I går kveld "kranglet" Maiken og jeg i kanskje en time om hvem som skulle komme til hvem. Egentlig hadde ingen av oss lyst til og forlate huset, men jeg ga meg til slutt. Klokken ni satt jeg på bussen, og et kvarter senere var vi godt plantet i sofaen, og var allerede i gang med all sladderen vi ikke hadde fått pratet om på mange måneder. Det var herlig og være med henne igjen. Vi snakket om alt vi drev med før, så på gamle bilder og snakket sladder. Plutselig var klokken to, og vi som bare trodde den var tolv eller noe. Vi flytta oss ned til senga, og ble liggende og prate om alle mulige ting. Da klokken var fire hadde vi så lite og gjøre, og ingen av oss var trøtte så vi begynte rett og slett og skrive en novelle Maiken skulle ha på skolen. Vi fant ut at det skulle handle om en jente som fikk det skikkelig tøft på skolen fordi faren døde, og alle fant ut at moren var hore, og at en gutt i klassen hadde en far som gikk til hun. Overskriften fant vi på ordtak.no. (haha) Klokka fem ble det snøballkrig(!) på rommet, før vi lo oss i søvn.

I dag måtte jeg reise ganske tidlig hjem, etter en veldigveldig koselig kveld(natt). Usminka og jævelig gikk jeg på bussen i håp om at jeg skulle være den eneste på kloden som var våken. Men neida, der satt det en gjeng av de som gikk i klassen over, og ikke minst en av mine første barndomskjærester. Er det ikke typisk?

Nå spiser jeg frokost, en solois riktig nok. Før jeg hiver meg rundt og rydder rommet og hopper i dusjen. Kvelden skal tilbringes med jentene. Først ut og spise, kino og overnatting hos Silje. Jeg gleder meg. Det er deilig med ferie!

snuppene
Det var tider det.
Savner du noe/noen?

Kommentarer
Postet av: KAREN JO

Sv: tusen takk for det! ^^

17.feb.2009 @ 14:08
URL: http://karenjo.blogg.no
Postet av: mzlive/

Jeg vet! Og der mora og dattera er gravide begge to, huff de irriterer meg. De snakker så sykt tregt. Har du merka det? De fleste irriterer meg der, hahaa. Men da ser jeg ihvertfall hvordan jeg IKKE vil bli.

17.feb.2009 @ 14:16
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: mzlive/

hahahaa, omg, heeelt likt! Det er så fælt å høre på. Og begge to snakker sånn, huff :p

17.feb.2009 @ 14:23
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: mareenf

sv: det hørtes IKKE bra ut ;O

17.feb.2009 @ 14:26
URL: http://www.marnaa.blogg.no
Postet av: mareenf

sv: uff :(

17.feb.2009 @ 15:24
URL: http://www.marnaa.blogg.no
Postet av: mzlive/

hahaa, jeg blir flau bare av å se de :p Godt det ikke bare er meg.

17.feb.2009 @ 17:02
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: KAREN JO

Sv: takk :)

18.feb.2009 @ 21:40
URL: http://karenjo.blogg.no
Postet av: Camilla

Jeg savner mye for tiden! Blant annet bestevenninnen min som bor i Spania nå :(

19.feb.2009 @ 18:34
URL: http://www.cdidriksen.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7459506
RSS 2.0
hits