KOSELIG VINTERFERIE

For en herlig onsdag. Møtte Amalie, Charlotte, Silje, Maria og Anette for og spise, noe som var veldig hyggelig. Senere dro Amalie og Charlotte hjem etter at Charlotte klarte og tryne i trappen på kinoen. Det var ingen av oss som klarte og holde oss, og synet av Charlotte springe så fort hun kunne ut av kinoen var ganske gøy må jeg ærlig innrømme. Stakkars, hun tok det hvertfall med et smil. 
Filmen vi så var den fantastiske historien om Benjamin Button.  Den var rett og slett fantastisk hehe. Jeg anbefaler virkelig alle til og se den, for den er verdt pengene for og si det sånn!
Etter filmen sov Maria og jeg hos Silje, noe som endte opp med mean girls og prating til langt på natt. Veldig koselig!

Torsdag var det tidlig opp, og tid for spahotell i Sverige med tante, Jeanette, mamma, Rikke og meg. Det ble mye bading og badstue for og si det sånn. Det var mange fine badebasseng der, og både boblebad inne og ute. Etter en god stund forsvant vi ut fra svømmebassengene med vått hår og rynkete fingre som en 90 åring. Noe jeg ikke kan skryte av var maten vi spiste. Så etter to kalde kyllingvinger gikk jeg over til å spise pannekaker. De må jeg innrømme var veldig gode, ellers sugde maten. Resten av kvelden ble det latter og kortspill på hotellrommet, og kusineprat til langt på natt. Neste dag, så barnselige vi er, måtte vi teste ut det gigastore hoppeslottet de hadde på hotellet og ikke minst de lekre, rosa sumodraktene de hadde der. (Gled dere til bildene). Det var sinnsyykt morro. Etterpå var det shopping på Nordbyen og hjem til pappa.

Hatt en super vinterferie, bare synd den snart er over. Kan dessverre ikke si jeg gleder meg og komme tilbake til skolen, og matteprøve førstkommende fredag. Nå skal jeg bare slappe av resten av helgen, og lade opp til slitet. Jeg kan fortelle dere at jeg allerede har begynt og telle ned til påskeferie! Yey.

(Bildene kommer senere, fordi jeg har ledningen til kameraet hjemme hos mamma)

Hva har du gjort i ferien, eller har ferien akkurat begynt for deg?


Kommentarer
Postet av: mareenf

i ferien har jeg ikke gjort stort, slappet av :)

21.feb.2009 @ 16:49
URL: http://www.marnaa.blogg.no
Postet av: mareenf

sv: jadaa :)

21.feb.2009 @ 16:52
URL: http://www.marnaa.blogg.no
Postet av: mareenf

sv: mhm, jeg og.

21.feb.2009 @ 17:16
URL: http://www.marnaa.blogg.no
Postet av: Kristina

vært på hytta og kosa meg rundt omkring :D

22.feb.2009 @ 14:13
URL: http://www.krish.blogg.no
Postet av: Caroline Maria

Jeg har vært på Gran Canaria ;)

22.feb.2009 @ 20:59
URL: http://carolinemaria.blogg.no
Postet av: kristine broen

jeg skal på hytten vår i ferien :)jeg så nettopp den benjamin button filmen, og den var bare bra fordi brad pitt var med..

23.feb.2009 @ 19:09
URL: http://www.kristinebroen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7480106
RSS 2.0
hits