ALLE BURDE FÅ HA GODE FORELDRE

Jeg er så utrolig glad for at jeg har de foreldrene jeg har. Greit, de kan være verdens mest masete og irriterende foreldre til tider, men fy søren så heldig jeg er. Jeg har foreldre som som virkelig bryr seg om meg og som kun vil det beste for meg. Jeg har foreldre som liker og gjøre ting med meg, og liker å høre hvordan jeg har det på skolen. De liker å høre om vennene  mine, og hvordan det går. Jeg har skilte foreldre, noe jeg er glad for i dag. De gjorde det beste, for at søstra mi og jeg skulle slippe krangling. Jeg er glad de ikke bare holdt sammen for vår skyld, selvom jeg vet de prøvde lenge. Jeg er glad for at foreldrene mine er venner, og klarer og prate sammen, i forhold til mange andre skilte foreldre.
Jeg tenker ofte på hvor mange barn/ungdom det er som har det veldig tøft pga foreldrene sine. Det er mange tilfeller hvor foreldrene krangler mye, utfører vold mot barna sine, er narkomane/alkoholikere, ikke bryr seg og rett og slett ikke er der for dem. Jeg syns det er like grusomt hver gang jeg hører om personer som må oppleve og ha det så vondt pga sine egne foreldre. Hvordan kan foreldre oppføre seg sånn mot sine egne barn? Det skulle ikke vært lov. Det er også mange foreldre som ikke klarer eller vil ikke innse at barnet sitt har det tøft, vanskelig eller har gjort noe galt. Det gjør til at problemene ikke blir fikset opp, eller at man kommer seg noe videre. Jeg syns det er utrolig trist og høre om foreldre som virkelig ikke kan ta vare på barna sine. Selvfølgelig er det mange som ikke kan noe for det som prøver, men jeg syns alle fortjener et trygt sted og foreldre som stiller opp.
Jeg syns man burde bli mye flinkere til og sette pris på det man har, for det er så mange andre som har det tøft, og det er mange som faktisk har mistet foreldrene sine. Så om moren eller faren din klager på at du må rydde rommet, eller ber deg passe på deg selv når du skal på fest. Tenk at de kun gjør det fordi de bryr seg og vil du skal ha det best mulig. Og tenk på alle de som ikke har foreldre, eller har foreldre som virkelig gir faen.


Her er to sanger jeg bare elsker for tiden. Gud, så fine de er.

Kommentarer
Postet av: H E N R I E T T E

Så bra skrevet!!

22.feb.2009 @ 20:52
Postet av: Wayfarer - Dahl

Jeg kunne ikke vært mer enig :)

22.feb.2009 @ 21:11
URL: http://www.wayfarerdahl.blogg.no
Postet av: Lena

har hatt oppturer og nedturer med foreldrene mine, men det er ingen personer jeg setter høyere! bra skrevet!

22.feb.2009 @ 21:28
URL: http://www.tralalena.blogg.no
Postet av:

hihi.. ja ikke sant : )

22.feb.2009 @ 21:48
Postet av: marnaa

sv: it was :D

22.feb.2009 @ 22:02
URL: http://www.marnaa.blogg.no
Postet av: mzlive/

Jeg har også skilte foreldre. De snakker aldri sammen, og er ikke gode venner. Men jeg er glad de ble skilt, siden jeg vet at de aldri kunne klart å være sammen. Jeg har det helt supert. Det eneste jeg kan klage på, er at jeg kom på et så lite sted som det her. Men jeg har trosalt bodd her siden jeg var 6 år, så jeg skal ikke klage :)Jeg har ikke sett a walk to remember ennå, men jeg har kjøpt den så det skal jeg nok få tid til snart! Fin sang :)

23.feb.2009 @ 17:17
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: Cecilie

Bra innlegg, Susanne!Jeg ville bare spørre deg om du hadde lyst til å være med å trene etterpå? De har en mage-rumpe-lår- greie klokken 20.00, hvis du har lyst:)

23.feb.2009 @ 18:39
Postet av: Kristin

ja den er kjempe søt

23.feb.2009 @ 22:50
URL: http://www.hoyesen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7531509
RSS 2.0
hits