Don't make this worse


sweden 074aa
Noen vennskap kan være så utrolig kompliserte. Det skal være så mye drama og tull for ingenting. Jeg er så sinnsykt lei av alt det tullet. Noen personer er bare ute etter drama, og det er så fryktelig irriterende. Noe av det verste jeg vet er krangler. Hvertfall når de starter med småting, og utvikler seg til store krangler som egentlig ikke handler om noenting. Helt siden jeg var liten har jeg alltid blitt lært opp til å si unnskyld, og gjorde det alltid hvis det var noe som hadde skjedd. Selvom det ikke var jeg som hadde startet. Av og til føles det så utrolig urettferdig å alltid måtte ordne opp, snakke om ting og føle at det er deg selv som alltid har gjort noe galt. Selvfølgelig er det jo også deg selv sin skyld og, det er ikke det jeg sier. Jeg sier bare at av og til føler man seg trolig dårlig når det alltid er deg selv som må ta intiantiv til å ordne opp. Hvertfall når man har prøvd, og personen bare er care tilbake. Man får ikke lyst og gidder ikke å fortsette å prøve engang. Jeg er så lei av drama og krangling for ingenting at jeg rett og slett ikke bryr meg lenger. Jeg orker ikke å bruke tid på noe så tullete. Hvis personen virkelig er så barnselig, så vær så god, la personen være det. Da er det rett og slett ikke verdt det.

Kommentarer
Postet av: STINE SAKSEN

kjipt å ha et sånnt forhold med venner ja :-S Vennskap stabiliserer seg nok med alderen.. da sitter du igjen med de beste

21.mar.2009 @ 17:15
URL: http://saxen.blogg.no
Postet av: Maja

Sv: JEPP :D

21.mar.2009 @ 19:20
URL: http://msj.blogg.no
Postet av: Cecilie

Sånt er teit!

21.mar.2009 @ 21:31
URL: http://meaculpa.blogg.no
Postet av: Cecilie

Det du skrev om :P

21.mar.2009 @ 21:51
URL: http://meaculpa.blogg.no
Postet av: Madeleine

Sv; hehe, ja:) Jeg må jo være litt snill da=)

21.mar.2009 @ 23:26
URL: http://madbil.blogg.no
Postet av: Madeleine

Forresten; jeg er enig med deg i det du skriver! Jeg hater sånn type drama! Men noen jenter elsker det:S

21.mar.2009 @ 23:27
URL: http://madbil.blogg.no
Postet av: lisemarie

SV: Det er ikke at det gjør vondt som plager meg. Det er det å få snøen inn på magen og ned i nakken :sHvordan får du bildene til å være ved siden av teksten? :-)

22.mar.2009 @ 18:18
URL: http://www.rosted.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7993276
RSS 2.0
hits