Hvordan skal det gå med meg?

089aaJeg har vondt i magen og hodet. Jeg er lei meg og såret. Jeg er sliten og lei. Jeg er sint og sur. Jeg vil legge meg i senga og sove for alltid. Jeg er så emo for tiden at det skulle ikke vært lov. Det er så mye press og forventninger til oss. Jeg klarer ikke og konsentrene meg, gjøre leksene mine eller øve til prøver. Jeg eier rett og slett ikke konsentrasjon eller ork mer, og det er ikke bra. Jeg er 99% sikker på at jeg ikke kommer inn på skolen jeg vil til neste år, og det er kjipt. Ikke gå i klasse med den fine klassen og folkene jeg har blitt så glad i. Jeg er "heldigvis" innstilt på at jeg faktisk må bytte nå. Selvom jeg øver til prøver og gjør lekser får jeg det ikke til, og det er irriterende. Jeg leser og leser men får det bare ikke inn i hodet. I tillegg har jeg gjort noe dumt igår, som jeg angrer på. Selvom jeg faktisk har fått vite det og svaret var ikke som jeg hadde trodd. Jeg ville vite det, nå vet jeg det og det er kjipt. Kunne ønske alt bare kunne vært bra og at vi kunne levd et liv uten stress og bekymringer. Helgen har jeg brukt til øving og ØVELSESkjøring. Noe jeg har funnet ut at jeg syns er veldigveldig gøy. Jeg har kjørt langt både i går og i dag, og syns det er kjempemorro. Utenom at pappa fikk hjerte i halsen i stad fordi jeg glemte å bremse når jeg skulle svinge over til en annen vei, og et stopp midt i en sving, går det faktisk overraskende bra. Temmelig fornøyd. Var også en tur hos Marte i dag, og vi brente bål langt oppi skauen, og da mener jeg skauen. Fint at jeg gikk i sommersko og greier. Tenkte ikke at det var masse snø der jeg vet du.  Var koselig og se Marte igjen. Gøy å kjøre 4-hjuling med henne ut fra skogen så jeg slapp å bli enda mer våt. Så kjørte jeg bil hjem og. Jippi.

Nå skal jeg øve mer, før jeg legger meg.

Kommentarer
Postet av: Rakel

Hvordan skal det gå med MEG er spørsmålet!

22.mar.2009 @ 18:56
URL: http://frkkjeldsberg.blogg.no
Postet av: Maja

Er helt umulig å få inn det som står i mediadesignboka da ;s Blir bare en masse ord uten mening. Oi, jeg har øvelskjørt ca 5 ganger og aldri vært utenfor parkeringsplassen ;o Tror mamma er litt mer nervøs enn faren din :p

22.mar.2009 @ 19:00
URL: http://msj.blogg.no
Postet av: mzlive/

hihi takk :)god bedring :)

22.mar.2009 @ 19:02
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: Cecilie

Herregud, jeg trodde det var bare meg som sleit..

22.mar.2009 @ 19:12
Postet av: Maja

Sv: Nei, har ingen notater ;S

22.mar.2009 @ 19:18
URL: http://msj.blogg.no
Postet av: marnaa

sv: haha jeg og :D det er så koselig

22.mar.2009 @ 19:39
URL: http://www.marnaa.blogg.no
Postet av: Tina

Uff, det hørtes ikke noe bra ut :( Det er mest sannsynlig bare en liten periode. Prøv å ikke ta småting så tungt. Tenk mer på: "hvor ille er det egentlig?", "hva kommer egentlig til å skje om dette går galt?". Det bruker å hjelpe meg, fordi da innser jeg at ting ikke er så ille som de føles.God bedring og slik, da! :)

22.mar.2009 @ 19:45
URL: http://www.evanetica.ipublish.no
Postet av: BlondeJulie

sv: den smaker ikke helt ostekake, kanskje du liker denne! ;)kjenner meg veldig igjen i dette. Det er på en måte godt å vite at noen har det på samme måte, selv om jeg selfølgelig skulle ønske ingen hadde det sånn.

22.mar.2009 @ 22:12
URL: http://www.blondejulie.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8017978
RSS 2.0
hits