SNAKK OM FLAUT

Denne sangen hørte jeg på hele tida før. Tøffa.

Marius Müller - Den du veit

Flautflautflaut
For noen helger tilbake var jeg hos Marte, en veldig god venninne av meg. Vi var ute i skogen med familiene våre og sånt, og det var tre personer jeg ikke kjente der. Fettern til faren, og barna hans. Marte og jeg drev og snakket om lærere vi ikke likte, og jeg snakket om en lærer jeg liker veldig dårlig. Sa navnet, og Marte lo fordi det var så teit navn, og jeg fortsatte og si hvorfor jeg ikke likte den teite lærern. Stoppet brått da han mannen jeg ikke kjente spurte hva han het igjen. Han hadde hørt alt jeg hadde sagt. Litt stille sa jeg navnet, og da kom det jeg fryktet: han er fettern min.
Først trodde jeg han bare tulla, men neida. Det var faktisk fettern hans. Jeg kom med alle mulige unnskyldninger og bortforklaringer jeg visste om, og prøvde og redde meg selv. Jeg er 100% sikker på at jeg var rød som en tomat i ansiktet akkurat da. Det var så flaut at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Enda bedre var det jo at Marte holdt på å le seg ihjel og ikke klarte og stoppe. Han tok det heldigvis ganske fint da, og lo litt. Fortalte meg noen historier om han og hvordan han var. Haha. Huff det var så pinlig.  En ting jeg hvertfall har lært er at det ikke er lurt og snakke stygt om en person med navn, når det er andre personer jeg ikke kjenner til stedet.

Fortell meg en flause da?

Kommentarer
Postet av: siljetherese

søt blogg ! stikk innom min om du har lyst :-) god påske ! ; >

06.apr.2009 @ 15:42
URL: http://siljetherese.blogg.no
Postet av: Rakel

Hahaha, kozzz

06.apr.2009 @ 15:52
URL: http://frkkjeldsberg.blogg.no
Postet av: Kim Andrè Skoglund

haha!

06.apr.2009 @ 16:06
URL: http://www.kimsko.blogg.no
Postet av: Stine Marie

Fin blogg ^^.!mvh www.stinesmulen.blogg.nota gjerne en titt :)

06.apr.2009 @ 22:47
URL: http://www.stinesmulen.blogg.no
Postet av: BlondeJulie

haha, jeg har gjort lignene feil så utrooolig mange ganger!! :D huff..i 8'ende klasse snakket vi om stygge navn. Så jeg sa; "det styggeste navnet jeg vet om er Bodil!" Så sa en fyr jeg likte veldig godt i klassen; "Mora mi heter det". Vi ble aldri sammen... :P

07.apr.2009 @ 01:06
URL: http://www.blondejulie.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8280886
RSS 2.0
hits