DET SKULLE IKKE VÆRT SÅNN

Beth Hart - under water, som jeg hører på hele tiden.

Man føler seg sliten og lei. Alt er mas og stress og man føler man ikke får til noen ting. Skylder på skolen, og at vi har så mye å gjøre. Hvordan har man det egentlig? Hva er det som er det egentlige grunnen? Nei, det er ikke bare skole, lekser og stress som gjør deg deppa. Noe er det, og det er det bare deg selv som vet.

Ting forandrer seg og det er ikke som før. Før pratet jeg med familien min ofte, og vi var flinke til å snakke om ting hvis det var noe. Nå er det ikke sånn lenger. Alt er forandret. Det har skjedd mye i livet mitt som jeg kunne ønske jeg ikke hadde trengt å oppleve. En av tingene er at jeg har mistet to personer i familien min som betydde nesten alt for meg, og det er vanskelig å fortelle hvor tøft det har vært for meg. Når dette skjedde pratet vi om det. Vi trøsta hverandre og støtta hverandre. Ettersom tiden går, blir det til at man glemmer det litt og tenker at man ikke tenker på det lenger. Egentlig tenker man på det veldig ofte, og holder ting inne i seg. Tiden rekker ikke til, og man har så mye annet å tenke på. Sånne ting kommer frem på sånne dager som i dag. Jeg fikk vite en del jeg ikke helt har visst før, og som er tøft for meg å snakke om. Følelsen av tårene som bare presser seg på, og at man begynner å skjelve. Jeg hater den følelsen, og til slutt bare kommer alt ut. Alle tankene, alle tårene, og alt man har holdt inne så lenge, uten egentlig å tenke på det.
Det er så mange ting som spiller inn, småting som egentlig ikke betyr en dritt, og som ikke er verdt å være deppa for. Det er disse tingene man skylder på, og sier man er deppa for. Tiden har blitt så alt for kort, og vi glemmer hva som er viktig. Jeg tenker ofte på hvor lite mange vet om meg, hva som har fått meg til å bli den jeg er og hvorfor jeg gjør som jeg gjør. Det er så mye vi ikke vet om venner og mange av våre aller nærmeste. Hvis man hadde visst  mye mer hadde alt vært anderledes. Alt.

Kommentarer
Postet av: mzlive/

Jeg vil være liten og fri for problemer.Jeg savner å lese bloggen din og :s men jeg har så lite tid :(

11.mai.2009 @ 21:48
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: Monica Snø Strand

Jeg tror skolen påvirker humøret vårt mye som gjør at andre ting også går galt. En slags ond sirkel:\ Vil også være liten og fri for problemer.

11.mai.2009 @ 21:57
URL: http://monicabeach.blogg.no
Postet av: Monica Snø Strand

Det at man ikke har tid er jo skolen skyld. Vi glemmer ting fordi vi tenker på skolen. Man holder ting inne fordi skolen gjør at vi ikke har tid. sånn tenker jeg hvertfall. Sånn er det i min situasjon, pga sånn det har vært på media. Bare prøv å tenke deg livet uten skolen, alt hadde vært anderledes.

11.mai.2009 @ 22:02
URL: http://monicabeach.blogg.no
Postet av: Monica Snø Strand

uff. håper det ordner seg

11.mai.2009 @ 22:14
URL: http://monicabeach.blogg.no
Postet av: camilla

intresang blogg =)

12.mai.2009 @ 01:17
URL: http://millaslillebobble.blogspot.com
Postet av: Camilla

Håper det ordner seg for deg :-)

12.mai.2009 @ 13:56
URL: http://www.Mywonderwall.blogg.no
Postet av: judith andreassen

Håper det ordner seg :)

12.mai.2009 @ 17:10
URL: http://judithandreassen.blogg.no
Postet av: mzlive/

wuhuu, takk søta :)

12.mai.2009 @ 17:19
URL: http://mzlive.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8908717
RSS 2.0
hits