SNART ER DET OVER

20090428 shoppingk

Det er mye lekser, prøver og tentamener for tiden. I hele dag har jeg øvd til naturfag som vi har på torsdag. Det går rett til helvete for å si det på en mild måte. Jeg leser og leser, men ingenting fester seg. Det er så frustrerende og jeg blir så irritert på meg selv. Kan ikke jeg også få det lille puffet så jeg skjønner det da. F* heller altså.

I morgen er det medieprisen. Dagen hvor alle medianerder på Horten forlater pcene sine og samler seg sammen for å kåre årets beste bilde, web, design, tekst og film. Vi skal stille opp i kjole og dress, ordentlige greier skjønner dere. Jeg har funnet frem kjolen og gleder meg til morgendagen. Et ekstra pluss er at det ikke starter før klokken 10, det betyr at jeg kan sove en hel time lenger i morgen tidlig. Herlig.

Når denne uken er ferdig blir det litt mer rolig på skolefronten, noe jeg virkelig ser frem til. De siste ukene har jeg gruet meg lenge til, men fy søren så fort de har gått. 17 mai allerede på søndag(shit). Nå er de snart over, og jeg gleder meg til juni. En månede med tur til Tusenfryd, fri, turer, kos og sol.

Kommentarer
Postet av: Marianne Monsen

Årh, følelsen av å ikke få noe til å feste seg i hode er utrolig irriterende! Man sitter liksom bare å prøve og prøver, men det går aldri, uansett så viktig det er. Jeg hater det!Gleder meg kjempe masse til ferie og sommer jeg også. Det blir virkelig DEILIG med fri fra skolen!

12.mai.2009 @ 21:27
URL: http://mariannemonsen.blogg.no
Postet av: Oda Caspara

Pusen :D Vi klarer dette sammen!! Stick together

12.mai.2009 @ 21:45
Postet av: Frëdrïk

Blir deilig når fridagene kommer!Og jeg vil si at alle som leser til en eller annen form for naturfag prøve, høring etc. har min fulle sympati.

12.mai.2009 @ 22:14
URL: http://fredsinverden.blogg.no/
Postet av: SIGURD J. LINAAE

lykke til med alle prøver og sånt da:Dsv; bra jeg ikke er alene om å utsette ting, hehe!

13.mai.2009 @ 16:00
URL: http://sjl.blogg.no
Postet av: judith andreassen

Lykke til med alle prøver og det :)

13.mai.2009 @ 19:35
URL: http://judithandreassen.blogg.no
Postet av:

i morra MÅ du legge ut et bilde av deg selv i kjolen!! :D

13.mai.2009 @ 21:01
Postet av: Marianne Monsen

SV: JA, det er sykt kjipt! :/ Men tusen takk :-)

14.mai.2009 @ 12:52
URL: http://mariannemonsen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8928637
RSS 2.0
hits