FOAM PARTY

Jeg må bare si at skumparty var sinnsykt gøy! Tror aldri jeg har vært på en så morsom fest, for alle som var der var helt med, dansa og hoppa rundt. De to første timene var egentlig ganske kjedelige, men siden vi var i så godt humør var det gøy uansett.
27737541245603593184n500
Bildet er tatt av Haley

Først var jeg på vors med jentene, og etter det møtte jeg Silje der oppe. Siden vi ikke kunne legge fra oss sakene våre inne måtte vi gå langt inn i skogen for og finne et sted vi kunne legge fra oss veskene våre med mobiler og penger, på et sted ingen kunne finne det. Siden jeg er redd for mobilen min tok jeg den med i lomma. Noe som var sykt dumt tenkt.

 Inne danset vi og hadde det veldig gøy med masse forskjellige mennesker. Silje og jeg løp flere ganger rundt inni skogen for og prøve og finne sakene våre, og baare surra rundt. Haha. Det var når Mats og Petter fra Paradise kom, at det tok av, og skummet kom. Haha, jeg tror aldri jeg har sett verre ut. Det var så mye skum at all sminka rant, og alt ble vått. Og ja, mobilen også! Når jeg kom ut var skjermen svart, tastene blinka og den vibrerte. Slo den av, men den fortsatte, så derfor la jeg den ut i skogen, og når jeg kom tilbake en time senere holdt den fortsatt på. Fuckings mobil! Så nå funker ikke mobilen min, og det er rett og slett bare j* kjipt. 

Klokken 2 ble vi hentet av moren til Amalie, og vi var så våte at vi måtte ta av oss noen av klærna slik at det ikke skulle bli så vått i bilen. Deretter ble jeg hentet av pappa, og når vi kom hjem i hagen kom det selvfølgelig to gutter og begynte og snakke med pappa, og der måtte jeg surre det jeg hadde av klær rundt meg og løpe inn i dusjen. Jeg tror aldri en varm dusj og en myk seng har vært så deilig noen gang. Men en syk bra kveld, det var det !

dsc02208
Charlotte og meg før vi dro.


Kommentarer
Postet av: SANGO

Du er så søt!

22.jun.2009 @ 01:41
URL: http://sango.blogg.no/
Postet av: <3 ANITA

Kjempesøt! :D

22.jun.2009 @ 01:58
URL: http://anita92.blogg.no
Postet av: <3 ANITA

sv; Tusen takk :) og bare hyggelig ^^

22.jun.2009 @ 02:04
URL: http://anita92.blogg.no
Postet av: Mari Tina Judith

Haha, så gøy med skumparty! :)sv; Takk! : D

22.jun.2009 @ 11:14
URL: http://matijuba.blogg.no
Postet av: Aina

SÅ morsomt. aldri vært på skumparty før jeg. digg å møte petter og mats da :D

22.jun.2009 @ 12:14
URL: http://www.littleshorty.blogg.no
Postet av: Ingvild

åå, høres fett ut ^^,

22.jun.2009 @ 17:38
URL: http://theladiesroom.blogg.no
Postet av: Victoria :)

En venninne av meg spurte om jeg ville være med på skumparty, i juni en gang. Kanskje det var det samme? men jeg jobbet, så jeg kunne ikke :/

19.jul.2009 @ 20:14
URL: http://victoriashemmelighet.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9644514
RSS 2.0
hits