HERLIGE DAGER

andreaogsusa 112a


I går kveld kom Haley til meg, og vi gjorde egentlig ingenting før vi møtte noen kompiser av henne på brygga. Etter vi hadde sittet der en stund var klokka snart 00.30 og vi var sultene. Dro hjem, lagde pizza og så på film. Når vi hadde ledd oss ferdige på Madagaskar 2, begynte vi og se taken, men det ble til at Haley sovnet på sofaen, og når jeg prøvde og vekke henne ville hun ikke våkne, så begge to ble liggende på sofaen resten av natta.

Våknet klokken 8 i en sykt varm stue, og sola steika inn gjennom rutene. Vi satt opp døra og sov videre. Når klokken var elleve eller noe våknet jeg til at mamma var kommet hjem, og hun må ha trodd vi var skikkelig fyllesyke eller noe siden vi l på sofaen, med pizzaen og masse rot rundt omkring. Hun trodde også at døra hadde stått oppe hele natta. Det er jo kos. Mamma dro igjen, og nå er jeg alene hjemme frem til fredag! Sykt deilig spør du meg!

I dag har vi brukt tiden vår på brygga, hvor vi har spist loff og drukket skjokolademelk. Senere kjøpte vi is, og møtte Ole, Ola, Gjermund og Kris, og vi har bare nyti det fine været.

Nå sitter Ole og jeg og ser på tv. Må jeg uheldigvis snart på jobb, noe jeg har veldig lite lyst til. Det er sankthans i dag, og alle skal grille og kose seg. Heldigvis slutter jeg halv 10, og da kommer Maria og skal overnatte, og vi skal vel se på bålet og finne på noe tenker jeg. Det blir koselig.

Hva skal du i kveld?

Kommentarer
Postet av: Aina

skal på kino ikveld;)

23.jun.2009 @ 15:21
URL: http://www.littleshorty.blogg.no
Postet av: Aina

Transformers 2;)

23.jun.2009 @ 16:17
URL: http://www.littleshorty.blogg.no
Postet av: shewit ghirmay.

idag skal jeg slappe av :)

23.jun.2009 @ 20:35
URL: http://lifeofshewit.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9675133
RSS 2.0
hits