IKKE VÆR SÅ SUR A

Bare jeg som spiser mye jordbær for tiden? namnamikkeno 005a

Dagene går, og jeg har hverken tid til og sitte inne eller bruke tiden min på blogging. Her går det i jobb, soling, bading og venner.

Jeg må bare si jeg er utrolig lei av og jobbe inne i 34 grader, og gi is til sure og utakknemmelige folk. Det er alt for mange av dem, og jeg lurer virkelig på hvordan noen oppdrar barna sine. Det er ikke vi jentene som jobber der som hverken bestemmer priser eller hvorfor vi ikke selger tacobaguetter lenger. Det er heller ikke vår feil at vi har utsolgt for sjokolade akkurat den dagen eller at softismaskinen ikke vil fungere på akkurat det tidspunktet du er der. Vi prøver og gjøre det beste vi kan, for at dere  skal få kjøpt isen deres. Når mange ikke engang gidder og gi et lite smil og si takk blir jeg til tider ganske sur, for jeg tror ikke folk veit hvor ille det er og jobbe inne hvor det er 34 varmegrader, og man ikke engang kan se enden på køen fordi den står langt ut av døra. Det er sykt varmt og stressende og jobbe der, og da syns jeg faktisk folk kan ha litt forståelse. Det er veldig mange hyggelige folk der også, selvfølgelig. De som gjør til at jeg faktisk orker og jobbe der, for de prøver hvertfall og være hyggelige og smile til oss selvom det er lang kø osv.

Når jeg gikk hjem fra isbaren i går var jeg så sykt lei av folk. Jeg var sliten og det hjelper ikke akkurat at pollen er som værst nå. Jeg ser ut som en narko som ikke vet hva sminke er. Men det er jo kos, alle vil vel se sånn ut nå som det er sommerferie og det er kjekke gutter overalt. 

Ellers har jeg en veldig fin sommerferie, og jeg koser meg masse. Bare litt sliten akkurat nå.

I morgen reiser jeg heldigvis på øytur og blir borte noen dager sammen med Maria og Silje, og jeg gleder meg sinnsykt mye. Det blir noen herlige dager med bading, soling og sene sommerkvelder. 

Hva gjør du i sommer?
 

Kommentarer
Postet av: Lava W.D

nam !

30.jun.2009 @ 12:31
Postet av: BlondeJulie

jeg kan spise 5 kurver jordbær til dagen :D

30.jun.2009 @ 13:41
URL: http://www.blondejulie.blogg.no
Postet av: Ingvild

Ååå, jordbær er godt! :-)Jeg bader og koser meg ute i solen jeg ! ;*Kos deg mye i sommer snuppa, tar en tur til tønsberg når jeg er SF!

30.jun.2009 @ 14:48
URL: http://theladiesroom.blogg.no
Postet av: Ingvild

Jeg kommer nedover den 13. juli og blir til 26. sannsynligvis :-)er du hjemme da? ;*

30.jun.2009 @ 14:55
URL: http://theladiesroom.blogg.no
Postet av: Ingvild

Okei, det er bra :-)men du, når du kommenterer så har du feil link til bloggen din! så det går ikke ann og komme inn på den, fra kommentaren liksom:)

30.jun.2009 @ 15:07
URL: http://theladiesroom.blogg.no
Postet av: SANGO

Åh, nam! Jeg elsker jordbær! :-)

01.jul.2009 @ 01:00
URL: http://sango.blogg.no/
Postet av: Ingvild

sv: du og jeg og lion, det er herlig ;*

01.jul.2009 @ 01:45
URL: http://theladiesroom.blogg.no
Postet av: Emilie

Jordbær er kjempegodt ! :-) blir ikke den samma sommeren uten!

10.jul.2009 @ 22:58
URL: http://www.miliecake.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9785798
RSS 2.0
hits