VINNEREN AV VURDERINGEN

Det var veldig jevnt, men vinneren med flest stemmer ble til slutt Julie. Gratulerer! Jeg har aldri vurdert en blogg før, men jeg tenkte bare jeg ville skrive litt hva jeg syns om bloggen hennes.

headerjulie

Bilder
Julie bruker mye bilder i bloggen sin, noe som er veldig bra. Det er heller ikke dårlig kvaltitet på bildene. En blogg uten bilder blir rett og slett uinteressant for meg fordi jeg liker blogger med bilder. Det at hun har flere bilder i samme innlegg er også veldig positivt. Av og til setter hun sammen flere bilder og det liker jeg også. Hun legger ofte ut bilder av seg selv og vennene sine, som er koselig å se på.
Karakter 5-

Innlegg
Julie skriver om alt som faller henne inn. Jeg liker at hun varierer mye i hva hun skriver om. Hun har heller ikke alt for mye tekst i innleggene sine. Det er egentlig veldig positivt syns jeg, fordi det skal ganske mye til før jeg leser veldig lange tekster. Jeg har heller ikke lagt merke til noen skrivefeil i bloggen hennes. For meg er det viktig at bloggen ikke er full av skrivefeil.
Karakter 5

Design
Jeg syns Julie har en veldig søt header. Jeg liker at hun har bilder av seg selv i den, og at hun har skrevet "life by Julie". Det jeg ikke liker med headeren hennes er at den er så stor. Jeg liker når man ser begynnelsen av første innlegg med en gang jeg trykker inn på bloggen. Designet er veldig enkelt, og kanskje litt kjedelig. Jeg liker at det ikke er så mye farger, og at det er enkelt. Det som kanskje kunne vært litt fint hadde vært opp du hadde delt opp blogg og meny, og innleggene slik at det blir litt mer ryddig. Jeg liker designet, men det er noe jeg ville endret på. Men det er hennes blogg, og jeg syns man skal få ha bloggen sin akkurat som den er. Jeg liker veldig godt at hun har en annen skrift på overskriften enn resten av bloggen.
Karakter 4

Helhetsvurdering
Jeg syns Julie virker som en veldig søt person, og jeg liker bloggen hennes veldig godt. Jeg har fulgt med på den en stund nå, og jeg må si jeg gleder meg til hver gang hun skal blogge. Hun har mye variasjon i bloggen sin, noe som gjør at bloggen ikke blir kjedelig. Hun har korte, enkle innlegg og søte bilder. Jeg håper Julie kommer til å fortsette med bloggingen lenge, for hun har hverfall en fast leser her :-)

Bloggen til Julie får karakter 5 av meg!

Kommentarer
Postet av: SARA VINTLAND

Koselig da :-) Bra vurdering, du er flink ;-)

16.nov.2009 @ 20:46
URL: http://saaija.blogg.no
Postet av: <3 AGNETHE

Veldig bra vurdering. Hadde vært konge om du vurderte meg i fremtiden. Har liksom aldri fått et godt svar på hva jeg bør jobbe mer med på bloggen og hva som er fint.

Søt blogg du har og for ei søt jente du er!

16.nov.2009 @ 20:51
URL: http://crocodile.blogg.no
Postet av: SARA VINTLAND

Hehe ;-) Var faktisk førse gang jeg var med på Blogg VS Blogg, så var litt moro at det var såpass jevnt. Hadde egentlig ikke tenkt å bry meg, men siden hun fikk andre til å stemme på seg, kunne ikke jeg dy meg :-P (A)

16.nov.2009 @ 20:54
URL: http://saaija.blogg.no
Postet av: Julie Young

Naaw, så fint skrevet, fikk et stort smil om munnen nå :-D Nå fikk jeg litt tips også :-) Takk for kjempe fin vurdering!

16.nov.2009 @ 21:42
URL: http://julieyoung.blogg.no
Postet av: Aninekim

sv; ahhh hater matte det er kjedelig!

16.nov.2009 @ 22:43
URL: http://aninekim.blogg.no
Postet av: Marita

ta en titt på bloggen min og legg gjerne igjen en kommentar,og bare spørr hvis det er noe du lurer på:) www.maaritasin.blogg.no

17.nov.2009 @ 00:04
URL: http://maaritasin.blogg.no/
Postet av: Marie

Sv: Takk. ;)

17.nov.2009 @ 09:55
URL: http://mgp93.blogg.no
Postet av: I r l i n - "Hun derre fra Norske Talenter" xD

så kult! heldig henne! :D bra vurdering! :D:D

sv; tuusen takk for kommentar på "neglpynt-innlegget" mitt! :D Tusen takk skjønneste! :D Håper denne dagen din blir kjempefantastisk søte deg! Ta vare på deg selv så lenge, du er verdifull! ;D

17.nov.2009 @ 11:28
URL: http://irlins.blogg.no
Postet av: risofie

kjempebra vurdering!:-)

17.nov.2009 @ 15:02
URL: http://risofie.blogg.no/
Postet av: Malin Cecilie ♥

Bra vurdering! :)

Tror du du kan vurdere meg en gang ? :D

20.nov.2009 @ 08:26
URL: http://mace.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13096056
RSS 2.0
hits