TING OG TANG

Jeg fikk en kommentar her om dagen som spurte om jeg kunne blogge litt mer. Problemet er bare at jeg føler jeg ikke har noe å skrive om for tiden, og at jeg egentlig ikke har noe blogglyst om dagen. Jeg er opptatt med andre ting. Skolen har startet for fullt, og jeg har endelig fått lov til å begynne å trene igjen.

En annen ting er at jeg har lyst på et helt nytt design på bloggen min. Jeg vil starte litt på nytt på en måte. Problemet er bare at jeg ikke er noe flink til å lage design. Jeg vet hvordan jeg vil ha det osv, er bare det at jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre ting. Kunne ønske jeg var flink til slikt. Er vel ikke tilfeldigvis noen som vil være en reddende engel og kunne tenkt seg å hjelpe meg?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Vært der siden skolen, så deilig å komme hjem. Nå sitter jeg nydusja og varm og spiser litt mat, og skal se på CSI. Har nemmlig kjøpt meg enda en sesong i dag. I love it.

Ha en fin kveld!

Kommentarer
Postet av: IselinKalstad

Huff. Sliter med det samme. Så er ikke så mye i hjelp :/

11.jan.2010 @ 21:07
URL: http://www.aiselain.blogg.no
Postet av: SARA VINTLAND

Hadde jeg bare vært flink, kunne jeg gjerne ha hjulpet, men jeg er ikke flink i det hele tatt.

Jeg synes også du skal blogge mer, men skjønner problemer. Er vanskelig å finne inspirasjon, hvertfall når en ikke er så kjent blogger.

11.jan.2010 @ 21:28
URL: http://saaija.blogg.no
Postet av:

Jeg liker bloggen din godt! Takk for at du tok deg tid til å skrive litt.

Jeg syntes du burde fortsette å skrive om hva du gjør om dagene, legge ut bilder som blir tatt og som du tar, skrive om nye tanker (alt fra kjærligheten til sykdommer), ikke noe mer personlig enn det du selv vil. Du er en flink blogger. :)

11.jan.2010 @ 22:29
Postet av: <3 Line

Jeg elsker csi :)

13.jan.2010 @ 22:14
URL: http://linemikkelsen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14704737
RSS 2.0
hits