everything falls apart

Sorry for et innlegg med vanskelige følelser, men jeg måtte bare få det ut et sted. Av og til letter det litt, det å kunne få ut følelsene sine ved å bare skrive.

Etter en times gråting og mamma sine trøstende ord har jeg funnet ut at jeg ikke har det så bra fortiden. Jeg har lenge gått med vanskelige tanker i hodet men bare kledd på meg et smil for å late som om alt er ok. Jeg vil ikke syte og klage over at jeg ikke har det så bra for tiden til alle rundt meg. Jeg prøver å få meg selv til å innse at det kommer til å gå over snart, men det gjør ikke det. Hver dag de siste månedene våkner jeg med de samme tankene og følelsene. Jeg prøver å finne ut måter jeg kan unngå det på, men det går ikke. Tårene bare fortsetter å trille og jeg klarer ikke lenger å tenke for det er så mye. Det er så vanskelig å forklare. Alt kommer ut på feil måte, og jeg er redd for at alle bare skal tenke "herregud, alle har det jo sånn avogtil", men det er ikke sånn. I det siste har det bare blitt mer og mer syns jeg. Jeg tenker over det hver eneste dag. Jeg gjør det jeg skal i hverdagen, og noen dager bare samler alt seg opp og det renner over rett og slett. Det er da det er godt å ha noen og snakke med, selvom jeg ikke alltid føler de forstår. Men det er ikke rart. For det er vanskelig å skjønne. Jeg har jo kjempegode venner, en flott familie og det aller meste er veldig bra, men hadde jeg bare klart å ikke tenke på dette så mye, hadde alt vært så mye lettere.

I tillegg skjærer det seg med personer man er mest glad i som man ikke vil miste. Men av og til har man rett og slett ikke noe valg. Det å fjerne en person fra livet som betyr så mye er noe av det verste man kan gjøre, men noen ganger bare må man. Det kommer til å bli tøft, veldig tøft. Når man vet det ikke fungerer, og at det aldri vil gjøre det heller. Det er så jævla tøft. Tanken på at det faktisk er det som er det beste, selvom det er helt forferdelig. En gang må det skje, det er bare det at jeg ikke vil. Jeg vil ikke at det skal skje, men jeg har ikke noe valg. Det vil være det beste, selvom jeg ikke klarer å forstå det. Jeg må komme meg videre.

Kommentarer
Postet av: bettina

veldig bra skrivd. har det sånn for tiden selv. vil ikke miste den personen som betyr mest for meg, men det er for seint.

07.mar.2010 @ 17:16
URL: http://bttina.blogg.no/
Postet av: Anette

Så utrolig fint skrevet. Jeg ble helt rørt når jeg leste det. Stå på! Håper ting blir bedre etterhvert. :-)

07.mar.2010 @ 17:16
URL: http://anettebj.blogg.no
Postet av: judith andreassen

Bra skrevet! Håper ting blir bedre :)

07.mar.2010 @ 19:32
URL: http://judithandreassen.blogg.no
Postet av: Julie - Vestlandsjenten

Ååå, det var trist å lese :( Men var utrolig bra skrevet av deg! Håper du kommer deg videre og at alt blir bra...

07.mar.2010 @ 20:17
URL: http://julieyoung.blogg.no
Postet av: Thea

Veldig bra skrevet. Jeg håper det går bra med deg! <3

07.mar.2010 @ 21:48
URL: http://ttaa.blogg.no
Postet av: CRAZY

huff :( håper alt vil ordne seg!

07.mar.2010 @ 22:22
URL: http://karolineso.blogg.no/
Postet av: Marianne Monsen

SV: Tusen takk :-))

huff, det er ikke noe kjekt å ha det slik! Som du skriver her, så mener du at det er vanskelig å forstå. Ja, kanskje det er det, og da føles det så mye vanskeligere, fordi du må holde det for deg selv, eller hvertfall forstå det alene. Jeg kan si at jeg vet hvordan det er, og du kan tenke at jeg ikke har peiling. Jeg vet ikke hva problemet ditt er, men jeg skjønner utifra det du skriver at du har det vanskelig. Jeg har hatt en slik periode selv for noen uker siden, og det har var i noen måneder. Det er ikke lett i det hele tatt. Det er faktisk utrolig vanskelig. Men det er faktisk ikke noe annet å gjøre enn å snakke med noen om det, og ta tiden til hjelp. Det virker kanskje ikke ut som det blir bedre, men det gjør det. Det kan ta tid, lang tid, men det BLIR bedre etter lang tid... Håper det går bedre med deg <3

09.mar.2010 @ 11:59
URL: http://mariannemonsen.blogg.no
Postet av: Tonje

Veldig bra skrevet, og jeg håper virkelig det ordner seg for deg.

09.mar.2010 @ 12:17
URL: http://www.tonjensin.blogg.no
Postet av: Marianne Monsen

SV: Tusen takk selv! Jeg sitter veldig stor pris på slike kommentarer, og jeg sitter veldig stor pris på at du leser bloggen min. Det gjør meg kjempe glad :-)

Jeg vet godt hvordan det er, og det er utrolig kjedelig og leit når man ikke klarer å snakke med noen om ting, fordi man tror og vet at de ikke forstår. Det gjør ting bare enda vanskeligere enn de er. Det er utrolig kjipt å ha slike problemer som ødelegger hele tiden, det gjør vondt, og når folk ikke forstår blir det bare enda vondere. Det er bra har noen å snakke med! Selvom det ofte er vanskelig å snakke med noen, er det greit å bare vite at de er der, og at du i det hele tatt har noen å snakke med! Vonde perioder er vanskelige, men den dagen du faktisk klarer å komme deg videre og leve uten å havondt, da har du faktisk blitt sterkere og lært en del. Det blir nok bedre med tiden, bare vent å se <3

09.mar.2010 @ 13:44
URL: http://mariannemonsen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/16720995
RSS 2.0
hits