Etter noen måneder..

Det har blitt noen måneder siden sist, og en del ting har forandret seg siden sommerferien. Jeg går siste året på videregående, og hverdagen har vist seg å være enda mer stressende enn den har vært før. Det er ikke bare skole som tar mye tid, men to jobber, russeplanlegging og i tillegg skal man ha tid til venner, trening og mye mer.


Jeg syns dette halvåret har flydd avgårde, og det er rart å tenke på at om et halvt år er jeg faktisk ferdig på videregående. Dette halvåret har både vært stressende og lærerikt. Jeg har lært masse, både på skolen, om andre og om meg selv. Jeg har vært i Dublin med russejentene og i London med klassen min. Det er både skummelt, deilig og litt trist å tenke på at jeg snart er ferdig. Jeg har gledet meg til å bli ferdig så lenge nå, men jeg har alltid tenkt at det er så lenge til. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre, og valgene er mange. Det som virkelig er skummelt er at jeg må søke snart. Tror jeg kommer til å søke på et par folkehøskoler, for jeg har ikke lyst til å begynne å studere med en gang. Dessuten sier alle jeg snakker med at året på folkehøyskole er det beste året de noen gang har hatt, og at det kan jeg ikke gå glipp av.

Om tre uker fyller jeg endelig 18 år, og det blir deilig det. Snart kan jeg kjøpe drikken min selv, kjøre selv(forhåpentligvis) og få masse, masse ansvar. Hehe.

Nå er det ikke lang tid igjen før det er juleferie, og jeg gleder meg!!!!


Kommentarer
Postet av: MAIKEN

sykt hvor fort tiden flyver av gårde ;o

08.des.2010 @ 18:14
URL: http://www.maikenjohnsen.blogg.no
Postet av: MAIKEN

sv; går på meløy videregående skole avd. glomfjord :D hvis du trykker på linken i innlegget mitt, kan du stemme på oss, slik at vi får besøkt barnehjemmet :D

08.des.2010 @ 18:18
URL: http://www.maikenjohnsen.blogg.no
Postet av: MAIKEN

jeg går helse og sosialfag :D derfor vi vil reise dit, siden vi går den linjen :D

08.des.2010 @ 18:20
URL: http://www.maikenjohnsen.blogg.no
Postet av: <3 XFLWRPWR, legg meg til som venn!

herlig å værr 18år altså :D

08.des.2010 @ 18:24
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no
Postet av: GinaJeanett

tiden flyr ja!

08.des.2010 @ 18:34
URL: http://ginadukefoss.blogg.no
Postet av: Marianne Monsen

Samme her. Tredje året på videregående er ganske hardt, men hver eneste dag er verdt det. Man jobber jo trossalt mot en fremtid. Jeg merker også at tiden nå er utrolig slitsom. Håper det blir godt med litt ferie, og at det neste halvåret ikke blir like slitsomt. Da har vi heldigvis litt mer fri enn det vi har hatt til nå :)

08.des.2010 @ 18:38
URL: http://mariannemonsen.blogg.no
Postet av: Marianne Monsen

SV: det er sant! Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal til neste år. Jeg vet at jeg mest sansynlig vil studere ernæring, men jeg vurderer et friår neste år. Jeg er helt utslitt etter disse tre årene her, og har lyst å hente meg inn igjen. Men valget er ikke avgjort enda, kan være jeg søker uansett :) Du da?

Og ja, jeg skal være russ :D gleder meg!!!

08.des.2010 @ 19:09
URL: http://mariannemonsen.blogg.no
Postet av: Marianne Monsen

SV: Ja, det er sant. Så jeg tror det blir at jeg søker uansett :) sånn som ting ser ut nå skal jeg ikke dit nei, har ikke fått tak i bilett :/ men om noen selger sin og jeg får muligheten, så blir det vel til :) du da? skal du? :D

08.des.2010 @ 20:26
URL: http://mariannemonsen.blogg.no
Postet av: Martine

Jeg tror ikke ett år på folkehøyskole er dumt, spesielt hvis man ikke føler seg klar til å begynne å studere/jobbe.. ;)

08.des.2010 @ 20:32
URL: http://martii.blogg.no
Postet av: Katrine - vurderer blogger!

Så fint bilde! :-)

13.des.2010 @ 15:33
URL: http://katrineaastorp.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL det dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23826366
RSS 2.0
hits