Etter noen måneder..

Det har blitt noen måneder siden sist, og en del ting har forandret seg siden sommerferien. Jeg går siste året på videregående, og hverdagen har vist seg å være enda mer stressende enn den har vært før. Det er ikke bare skole som tar mye tid, men to jobber, russeplanlegging og i tillegg skal man ha tid til venner, trening og mye mer.


Jeg syns dette halvåret har flydd avgårde, og det er rart å tenke på at om et halvt år er jeg faktisk ferdig på videregående. Dette halvåret har både vært stressende og lærerikt. Jeg har lært masse, både på skolen, om andre og om meg selv. Jeg har vært i Dublin med russejentene og i London med klassen min. Det er både skummelt, deilig og litt trist å tenke på at jeg snart er ferdig. Jeg har gledet meg til å bli ferdig så lenge nå, men jeg har alltid tenkt at det er så lenge til. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre, og valgene er mange. Det som virkelig er skummelt er at jeg må søke snart. Tror jeg kommer til å søke på et par folkehøskoler, for jeg har ikke lyst til å begynne å studere med en gang. Dessuten sier alle jeg snakker med at året på folkehøyskole er det beste året de noen gang har hatt, og at det kan jeg ikke gå glipp av.

Om tre uker fyller jeg endelig 18 år, og det blir deilig det. Snart kan jeg kjøpe drikken min selv, kjøre selv(forhåpentligvis) og få masse, masse ansvar. Hehe.

Nå er det ikke lang tid igjen før det er juleferie, og jeg gleder meg!!!!


HEI PÅ DERE

Jeg har hatt det supert i Parga, og nå koser jeg meg en uke i Danmark. Håper dere har en suuuper ferie! Snakkeees :)

DRAR I DAG

Ikke helt ferdig med pakkingen enda, men ikke lenge igjen. Nå gleeeeeeeeeder jeg meg virkelig til å komme vekk fra Norge, og bare kose meg en uke i Hellas med Silje. Har ikke helt gått opp for meg at vi drar I DAG, i og med at vi bestilte turen på lørdag. Så, dere må kose dere masse denne uken. Enten om dere skal jobbe, være hjemme, Hove, til utlandet eller hva dere skal. DET SKAL VI :)


VI DRAR VISST TIL HELLAS I MORGEN

I går bestilte Silje og jeg tur til Parga som ligger i Hellas, og vi drar I MORGEN! Hvor deilig blir ikke det?!

Jeg gleder meg så sinnsykt mye. Vi har tatt det helt på sparket, og vi vet ikke engang hvor vi skal bo enda. Gleder meg bare til å sette meg på flyet i morgen, og vite at foran oss er det en uke med sol, strand, bading, god mat, og sommerklær. Jeg gleder meg så utrolig mye til og koble helt av, og komme meg bort litt. Slippe å tenke på alt her hjemme, og legge vekk alt stress. Det kommer til å bli en herlig uke sammen med søte Silje! Nå må jeg pakke.


Det er et lite sted som ligger på fastlandet med et innbyggertall på skarve 2.500. Stedet er omringet av grønne fjell og turkisfarget hav. Det fine med Parga i forhold til mange andre greske øyer som er fullstendig okkupert av turister i sommersesongen, er at her kan du oppleve fantastiske severdigheter, i tillegg til å bli kjent med lokalbefolkningen som gjør sitt ytterste for at du skal både spise og drikke godt mens du er på besøk.

6 PÅ EKSAMEN, LØNN, SOMMER OG SOL

Hei, nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er kun fordi jeg har det kjempebra og det er masse som har skjedd/skjer. For det første så fikk jeg 6 på medieeksamen og er kjempefornøyd. Det er utrolig gøy å få en så bra karakter på eksamen, og jeg trodde virkelig ikke på læreren når han fortalte meg det.

På fredag var jeg på VG-lista med Guro, Anette, Silje og Rebecca.

De siste dagene har jeg jobbet masse. I går jobbet jeg dobbelvakt (11 timer), selvom jeg egentlig skulle hatt fri. Det er egentlig veldig deilig og jobbe de første dagene i ferien fordi jeg ikke føler det er helt ferie enda. I tillegg har jeg fått to lønninger + feriepenger i dag. Smilte litt da jeg så saldoen min i dag ja.

Silje og jeg snakket om at vi hadde lyst til og finne på noe til uken, og plutselig ble det snakk om en spontantur til Syden. Shit det hadde vært en herlig start på ferien! Det er faktisk veldig billige turer man kan få. Men dette er bare kanskjekanskje enda, men jeg håper (a).

Ellers har jeg vært endel med venner og familie, og bare koset meg! Shoppet endel også. Livet er herlig når man vet man har to skolefriemåneder foran seg, eller hva?

Jeg har også fått hekta på denne sangen. Fin, ikke sant?

SUMMERTIME

Jeg nyter virkelig dagene som er nå. Det er kun to dager igjen til det er sommerferie, og jeg er ferdig med de to første årene på vgs. Det syns jeg er utrolig rart og tenke på, så fort som det har gått. Nå gleder jeg meg bare til en lang ferie med masse koselig ting som skjer. Danmark, roadtrips, tusenfryd, sommerland i Bø, venner, stranda osv.

ROSER


Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight 

ANBEFALINGER DEL 1

Det er utrolig mange som ville bli vurdert, derfor tenkte jeg og gjøre det på en litt annen måte. Siden det er veldig mange bra blogger, kommer jeg til å skrive litt om tre blogger som jeg syns folk burde gå innom. Dette kommer jeg til å gjøre igjen om noen dager, med flere av de som ville bli vurdert. DEt tar dessverre alt for lang tid å vurdere alle som meldte seg på. Ok? Her er de tre første bloggene!

Trykk på navnet for å komme til bloggene!

EMMA
- Emma har en veldig søt blogg. Fint design, fine bilder, og virker som en veldig søt jente rett og slett. Hun virker veldig glad, og det kommer godt frem i bloggen hennes. Hun smiler på alle bilder, og skriver om hyggelige og fine ting. Det liker jeg. Hun blogger om veldig mye forskjellig. Både om hverdagen sin, produktanbefalinger, sanger osv. Det som er koselig er at du alltid får en kommentar tilbake, noe jeg hvertfall syns er veldig hyggelig når jeg leser en blogg. Absolutt verdt en tur innom!

ELINE
- Eline har en blogg som jeg tror de fleste liker, og som man ikke bare går inn på en gang. Hun blogger for det meste om outfit, hot/not, VS og om hverdagen sin. Det er mye variasjon i innleggene hennes. Bloggen er veldig oversiktelig. Det er lett og finne frem på den, og jeg liker designet hennes veldig godt. Hun har begynt med noe nytt på bloggen sin nå, nemlig det at leserne kan sende inn historier som hun vil legge ut på bloggen sin. Det syns jeg er ganske kult, og det kan bli gøy å lese!

BJØRG KRISTIN
- Bjørg Kristin er en veldig koselig jente, med en bra blogg! Hun blogger om hverdagen sin, mote, make-up, frisør, outfits, tips og har noen konkurranser. Hun blogger om veldig mye forskjellig, og derfor blir bloggen hennes aldri kjedelig. Hun har med bilder i hvert eneste innlegg, og varierer. Jeg liker at hun legger ut oppskrift til smoothie, filmanbefalinger osv. Selvom hun blogger mye om hverdagen hennes blir det ikke kjedelig og variere fordi hun varierer og trekker frem forskjellige ting hele tiden. Hun virker som en veldig positiv jente!

Leser du noen av disse bloggene, eller tror du at du kommer til og gjøre det?
Skal jeg fortsette med dette?

DEILIG FØLELSE

For et herlig vær det er i dag... Regner og regner. Da er det bra man har vanntette jakker hvertfall. Dagens gode nyhet, er at vi ikke kom opp i muntlig eksamen! Tenk det da, aldri mer matte, engelsk eller samfunnsfag. DIGG. Jeg ble hvertfall veldig glad med tanken på at jeg slipper en helg med masse pugging, og heller kan jobbe og være med venner osv. I kveld tror jeg faktisk jeg bare skal slappe av hjemme. Flere som ikke kom opp i dag?


VIL DU BLI VURDERT?

Tenkte jeg kunne vurdere tre blogger. Så hvis du vil at jeg skal vurdere din, må du bare legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så trekker jeg ut tre stykker som jeg kommer til å vurdere så fort jeg får tid.

Vet du hva? I morgen kan jeg komme opp i muntlig. Da vet jeg rett og slett ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Nervøs? Ja litt! Jeg krysser virkelig alle fingre og tær og alt som går an å krysses for at vi ikke kommer opp i morgen. Har virkelig ikke lyst på en helg hvor jeg må sitte inne og pugge på enten matte, engelsk, norsk eller samfunnsfag. Ser bare frem til ferie jeg nå.

Kjipt hvis jeg kommer opp i muntlig for jeg husker ingenting lenger...haha

NY BIKINI

Kjøpt meg ny bikini i dag, fra Gina tricot. Må si den er mye finere i fargen og hvordan den ser ut, enn den ser ut på bildet. 79 kr per del.

SMÅ ENDRINGER

Har gjort noen små endringer på bloggen, bare for å få litt endringer. Blant annet har jeg gjort bakgrunnen rosa. Hva syns du? I morgen skal vi ikke på skolen før ett, og vi må dit bare for å levere bøker. Great. Etter det skal jeg være barnevakt for denne søte jenta!


GAVE

I går tok Urd og jeg vårt første bad! Kan ikke akkurat si det var deilig, men gøy var det. Dagen i dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Deilig med fri, bare synd været ikke er like fint som i går..

Mamma har kommet hjem fra syden, og hun hadde kjøpt noe til meg. Snille mamma.

SOMMER OG JORDBÆR

Nå er det rett og slett sommer for meg. Vi har masse fri på skolen de neste dagene, solen skinner og det er varmt i været. Forstår ikke helt at det snart er ferie, men det gjør jeg nesten aldri før den nesten er slutt. Nå er det bare å nyte dagene fremover med soling, venner, jordbær og kos.

JORDBÆR <3

1 JUNI

Det er helt umulig å legge ut bilder på blogg.no fortiden?

I går var en herlig dag. Jeg dro til Madeleine, og vi satt ute på terrassen, solet oss, perlet og senere dro vi en tur til Verdens Ende. Er helt fantastisk vær ute om dagen. Når vi kom hjem igjen dyppet vi banan og jordbær i varm sjokolade. Mmmm.

I dag og i morgen har vi medieeksamen. Jeg kom opp i lyd og holder på og lage en radioreportasje om prevensjon. Det er utrolig stress, og jeg er dødstrøtt idag. Nå er det bare i morgen igjen, også er det så og si ferie for min del! (Satser på at det ikke blir noe muntlig på oss). Herlig og tenke på at det kun er to uker igjen til ferie!

Denne uka låner jeg leiligheten til de jeg pleier å sitte barnevakt for. De er så heldige og er i Hellas. Veldig deilig å bo litt alene, og hvertfall deilig når det er så nærme byen. I morgen kommer Maria og sover over, og vi skal "feire" at eksamen er ferdig.

I dag er det 1 juni. DEILIG

Er du ferdig med eksamen?


LIFE IS BEAUTIFUL

Jeg virkelig elsker denne tiden av året. Det er så mye som skjer, og så mye å glede seg til. Det er sol ute, og snart sommer. Skoledagene går fort, og det er alt for lite å gjøre. Alle karakerer er satt, og en eksamen er allerede unnagjort. Denne uken er det medieeksamen på tirsdag og onsdag, og etter det er jeg ferdig. Hvis jeg ikke kommer opp i muntlig da, men det er det veldig liten sjanse for, fordi jeg var oppe i norsk skriftelig. Resten av uka skal jeg låne en leilighet, og jeg gleder meg til å bo der alene og nyte dagene med fint vær og herlige venner. Akkurat nå er livet så bra. SMIL.

Nyter herlige dager med venner

17 mai

Medieprisen
HAR DU DET BRA?

TIDEN GÅR SÅ FORT

Det er allerede 6 mai, og jeg skjønner virkelig ikke hvor det ble av april. Tenkte at det var den måneden som kom til å være lang dette halvåret fordi det er få fridager osv i april. Men hey, plutselig var den måneden borte også. I det siste har det blitt veldig liten tid til blogging, fordi jeg har hatt alt for mye annet å gjøre!

Det har vært veldig mye skole, og fremover er det eksamen osv. Huff.

Har vært veldig mye med venner, kost meg, vært på fest og hatt det bare gøy. + at Ingvild var hos meg en helg. Utrolig koselig!


ilu


Tror ikke akkurat at tiden kommer til å gå tregere fremover at det gjør noe. Egentlig er det bare veldig deilig, med tanke på at det snart er sommerferie. Eneste planene hittil i sommer er Danmarkstur, seiltur og jobbing.

Til helgen skal jeg i bursdagsfest til to søte jenter, og på søndag er det konfirmasjon!

Hva gjør du fortiden?


FREDAGSKOS

Endelig er det helg igjen, og jeg syns ukene bare blir kortere og kortere jeg. Neste uke har vi fri torsdag og fredag, så den uka blir hvertfall kort. Herlig. Nå sitter søstra mi og jeg og ser på tv, mens vi koser meg med jordbær, frukt og grønnsaker. Får ikke sagt det nok hvor deilig jeg syns det er at våren er her,og at sommeren nærmer seg. Med en gang sola kommer frem, blir alt så mye bedre. Ha en fin helg!
  

long time no see

Okei, nå er det veldig, vedig lenge siden jeg har blogget. Grunnen er rett og slett at jeg ikke har hatt tid. Det har rett og slett gått i ett de siste to-tre ukene. Tenkte jeg kunne ta en litt update. 

Uken før påske var jeg på Amandusfestivalen i Lillehammer med klassen. Det var en utrolig koselig tur, hvor vi var på kurs, kino, prisutdelingen og vi hadde masse tid til å kose oss i de fine leilighetene vi bodde i. Vi var også litt rundt om kring og kikket osv.


Når jeg kom hjem på fredag, var det endelig påskeferie! Den første helgen brukte jeg bare til å slappe av hjemme, øvelseskjøre og kose meg med familien. På søndag til torsdag var jeg med Hannah på hyttetur sammen med familien hennes. Det var sykt koselig, og hvertfall siden Hannah var hjemme på ferie fra USA. Har ikke sett hun siden i sommer. Vi var i bakken, så CSI/film, slappet av, hentet masse vann og styret og ordnet så vi fikk vasket håret, og rett og slett hadde det suupert. Nå har hun dratt igjen, og kommer ikke før til sommeren. Savner hun allerede!


På torsdag tok jeg bussen fra Valdres til Oslo, og derfra hjem til Tønsberg. De siste dagene brukte jeg til å øvelseskjøre masse og jeg besøkte mye familie. På torsdag var vi hos tante og onkel og satt i badestamp ute, med massasje og bobler og greier.  Utrolig deilig! Jeg har også hatt overnattingsbesøk av Maria. På lørdag var Anette og jeg på fest, og dagen etter var vi på roadtrip til Drammen og kjørte rundt. Har hatt en utrolig bra ferie rett og slett!

Nå er det bare tilbake til skole og stress, og jeg gleder meg allerede til neste ferie. Nemlig SOMMERFERIE! Hvor deilig er ikke det? Det kommer til å gå utrolig fort fremover, og mye frii. Herlig.

pakket og klar

Nå har jeg pakket og er klar for klassetur! Bagen min er alt for liten, eller så er det bare jeg som har pakket med meg alt for mye klær. Ok, vet jeg ikke kommer til å bruke halvparten engang, men alltid greit å ha? Hehe, typisk meg. Nå gleder jeg meg skikkelig til amandus, og jeg håper det blir en veldig bra tur! Kos dere på skolen, og tenk at snart er det ferie :-) God natt!

amandus

På tirsdag reiser jeg til Lillehammer med klassen. Der skal vi være frem til fredag, og være med på Amandus-festivalen. Det betyr at det kun blir en dag på skolen denne uken, og det er i morgen! Hvor herlig er ikke det? Og når vi kommer hjem er det påskeferie. Helt sykt og tenke på hvor fort tiden flyr, og at det faktisk kommer til å gå veldig fort til sommerferie. Jeg gleder meg i alle fall veldig mye til turen, og tror det kommer til å bli veldig, veldig bra! Kommer til å kose meg masse med klassen, være med på kurs, amandusutdelingen og en 4-timers busstur frem og tilbake. GØY! Noen andre som skal til Amandus?


kvelden i går

I går dro Amina og jeg på fest. Når vi kom dit tenkte vi bare: åh herregud dette blir sykt dårlig. MEN, det ble faktisk veldig morsomt, og vi traff mange kjente og ukjente! Haha.


Hva gjorde du i går?

magasinforside

I dag har vi hatt avsluttning og fremføring på det vi har gjort på den valgfrie perioden i design. Jeg valgte å lage en magasinforside. Budskapet mitt er sommer, som jeg håper dere ser nedenfor. Veldig morsom oppgave egentlig. Som modell har jeg brukt Elise. Hva syns du?

rommet mitt

I dag har jeg ryddet, støvsugd, skiftet sengetøy og fikset på rommet mitt, så nå skinner det! Hehe. Det er egentlig ganske deilig å rydde på rommet, hvertfall når man er ferdig. Nå sitter jeg og ser på Lurt av Karlsen, koser med katten, og gleder meg til å legge meg i kveld. Men først er det tv og loggskriving. Ha en fin kveld!

bursdagsbilder


På fredag feiret vi bursdagen til Cecilie, og alle skulle kle på seg noe annet enn man pleier å ha på seg. Var en utrolig koselig kveld og folk ble ganske i farta etterhvert. Alltid like morsomt. Må bare si det er noen utrolig herlig jenter jeg kjenner. Vi spiste god(!) mat, danset, pandoras eske, prating, latter og drikke beskriver vel kvelden ganske så bra. Fin kveld!Bildene er lånt av Cecilie og Amina.

kjedelig kveld hjemme


I går kveld hadde jeg en veldig hyggelig kveld, med søte mennesker(kommer innlegg om det senere). I dag har jeg vært en liten tur i byen og fått kjøpt meg litt dilldall, ellers har jeg bare vært hjemme og slappet av. Orket rett og slett ikke gjøre noe i dag. Har spist taco, og nå skal jeg snart spise de gode påskeeggene for første gang i år. Namnam. Og, det går bare dårlige programmer på tv i dag. Fuck my life. Haha.

Gleder meg til å legge meg i senga og sove! I morgen blir det spinning og date med Haley. Ha en fin kveld!

Hva har du gjort i helgen?

hva skal du i kveld?Denne skoledagen ender virkelig aldri! Slutter halv fire i dag, noe som er en evighet til. Dagen hittil har gått såå treigt! Rett etter skolen skal Amina og jeg være med Oda hjem, hvor vi skal ordne oss til bursdagsparty i kveld. Vi skal kle oss litt annerledes, så vi skal være leoparder, mens Oda skal være gresk gudinne. Gleder meg til å se hvordan de andre kler seg. Gleder meg veldig til i kveld, og tror det kommer til å bli veldig koselig. Trenger en kveld med gode venner, latter, god mat, drikke og bare gøy nå. Skal bli veldig bra!

Hva skal du i kveld?

i går var det gründermesse

I går var vi med på grundermesse i Larvik, hvor det var med over 100 stykker. For de som ikke vet hva det er så er det en messe hvor alle som har sin egen ungdomsbedrift kan være med og ha sin egen stand og vise frem og fortelle om produktet sitt eller tjenesten de selv har kommet på. Var spennende å se hvor mye kreativitet som finnes hos folk, og det var veldig mange gode ideer der. Var mange priser som ble delt ut osv. Når vi skulle hjem, satt jeg og Oda på med Mari, og plutselig fant vi ut av vi var i Skien. Vi hadde nemlig klart å kjøre feil vei, og det fant vi ut en time senere. Flinke jenter på tur. Haha.

noen positive sider med denne dagen

 • HVA ER DINE POSITIVE SIDER I DAG?
 • Jeg skal til pappa i dag feire bursdagen hans.
 • Slutter om en halvtime!!
 • Fikk 5 på brosjyra jeg har laget i designperioden.
 • Ingen store lekser for tiden.
 • Det er akkurat to uker til vi drar på klassetur til Lillehammer med klassen (23-26 mars)
 • Det er kun tre uker til påskerferien
 • I vinterferien kommer min kjære Hannah hjem fra USA, og jeg skal være med henne på hytta.
 • Jeg har fått meg ny mobil, og er veldig fornøyd.
 • Jeg har verdens beste Oda ved siden av meg, hun gjør skoledagene mine mye lettere og hun er her alltid for meg.
 • Til fredag blir det 18årsparty hos Cecilie.
 • I morgen skal vi ikke på skolen, for vi skal på grundermesse i Larvik med ungdomsbedriften vår.
 • Pga det får vi avspassering på torsdag, som betyr at vi har fri.


  Tenkte jeg kunne starte med å skrive minst en ting hver dag, som gjør akkurat den dagen litt bedre. 

  Selvom ikke alt er så greit fortiden, må man prøve å huske på de positive tingene også.

  Helt til slutt legger jeg ut en sang jeg syns er veldigveldigveldig fin for tiden.
everything falls apart

Sorry for et innlegg med vanskelige følelser, men jeg måtte bare få det ut et sted. Av og til letter det litt, det å kunne få ut følelsene sine ved å bare skrive.

Etter en times gråting og mamma sine trøstende ord har jeg funnet ut at jeg ikke har det så bra fortiden. Jeg har lenge gått med vanskelige tanker i hodet men bare kledd på meg et smil for å late som om alt er ok. Jeg vil ikke syte og klage over at jeg ikke har det så bra for tiden til alle rundt meg. Jeg prøver å få meg selv til å innse at det kommer til å gå over snart, men det gjør ikke det. Hver dag de siste månedene våkner jeg med de samme tankene og følelsene. Jeg prøver å finne ut måter jeg kan unngå det på, men det går ikke. Tårene bare fortsetter å trille og jeg klarer ikke lenger å tenke for det er så mye. Det er så vanskelig å forklare. Alt kommer ut på feil måte, og jeg er redd for at alle bare skal tenke "herregud, alle har det jo sånn avogtil", men det er ikke sånn. I det siste har det bare blitt mer og mer syns jeg. Jeg tenker over det hver eneste dag. Jeg gjør det jeg skal i hverdagen, og noen dager bare samler alt seg opp og det renner over rett og slett. Det er da det er godt å ha noen og snakke med, selvom jeg ikke alltid føler de forstår. Men det er ikke rart. For det er vanskelig å skjønne. Jeg har jo kjempegode venner, en flott familie og det aller meste er veldig bra, men hadde jeg bare klart å ikke tenke på dette så mye, hadde alt vært så mye lettere.

I tillegg skjærer det seg med personer man er mest glad i som man ikke vil miste. Men av og til har man rett og slett ikke noe valg. Det å fjerne en person fra livet som betyr så mye er noe av det verste man kan gjøre, men noen ganger bare må man. Det kommer til å bli tøft, veldig tøft. Når man vet det ikke fungerer, og at det aldri vil gjøre det heller. Det er så jævla tøft. Tanken på at det faktisk er det som er det beste, selvom det er helt forferdelig. En gang må det skje, det er bare det at jeg ikke vil. Jeg vil ikke at det skal skje, men jeg har ikke noe valg. Det vil være det beste, selvom jeg ikke klarer å forstå det. Jeg må komme meg videre.

KINO I KVELD


I dag skal jeg på kino med jentene og se Alice in wonderland. Endelig er jeg ferdig med fremføring i design, og nå gjenstår det bare prøve på mandag. Akk.

Men i kveld skal jeg hvertfall kose meg med jentene, og jeg håper filmen er braaa!

Også får jeg mobilen min i dag, jippi! Endelig. 

Ha en fin kveld.

Jeg har blitt anbefalt HER, veldig koselig.

BILDER FRA HYTTETUREN


Har hatt 4 supre dager på hytta til Maria. Vi har stått på slalåm, langrennski (mine gikk mer bakover enn forover men), spilt masse, slappet av, spist god mat og bare kost oss. Var kjempedeilig å komme seg litt bort og bare slappe av.

I dag var det tilbake til hverdagen igjen, og jeg er sliten allerede. Er så lei av skolen nå at det skulle ikke vært lov. Jaja, får tenke på at det ikke er lenge igjen til neste ferie. Nå går det fort frem mot sommeren!
Andre enn meg som gleder seg?


I'M READY


Nå er jeg pakket og klar, og i morgen skal jeg være med Maria på hyttetur. Jeg gleder meg utrolig mye. Vi skal stå på ski, slappe av, stå slalåm og bare kose oss tror jeg. Blir deilig å komme seg litt vekk og opp på fjellet. Jeg håper virkelig ikke jeg har glemt noe. Det hadde vært så typisk meg. Enten tannbørste, kamera eller penger eller noe. Jaja, jeg får bare satse på at jeg har klart å få slengt alt opp i bagen som er alt for full. Blir borte frem til søndag, så håper jeg at jeg får tatt masse morsomme bilder fra Maria og jeg er på skitur. GLED DERE. Haha, neida. Joda. Burde vel snart legge meg også, siden jeg skal være hos Maria 08.45 i morgen tidlig. Ha en fin ferie videre!

SE SÅ NYDELIG

Hadde besøk av tante og Jeanette i går, og hun hadde med seg den nye valpen sin. Er den ikke bare helt nydelig? Den var så søt, bare løp omkring, lekte og ville kose. Åh jeg vil og ha hund!

INNKJØP


Neglelakk, øredobber og kopp

NÅ HOLDER DET VEL


Det har kommet så utrolig mye snø! Jeg syns det er kjempefint med hvit vinter, men nå trenger det ikke komme mer.
Det holder med det som allerede er her. Når vi kom hjem fra Kiel, var det så mye snø vi måtte måke. Hvis du ser på bilde 3, ser du to store hauger, og det er bilene som er snødd ned. På bildet ved siden av ser du brøytekanten som vi møtte når vi kom hjem, og den var ikke akkurat liten. Ser ikke engang portstolpene.

Nå snør det enda mer.

FIN TUR

Fra fredag til søndag var jeg og hele familien på cruise til Kiel. Hadde en utrolig bra tur med herlige mennesker, god mat, bra show, shopping og masse rare mennesker å se på.

Rikke og meg

Det var utrolig bra show der beggge kveldene, og jeg ble sykt forelska i han i den gule frakken der. SÅ sjarmerende.

Også var jeg med disse to turtelduene.

Rommet til Rikke og meg. Hahaha var så rotete der at vi nesten ikke kom frem til slutt.
Vi var også på nattklubb og danset. Der så vi Noor fra Paradise. (OMG) hahaha

Hadde en utrolig bra tur. Er så glad i familien min, og glad vi kan dra på slike turer sammen.

Hva har du gjort hittil i ferien?

STORT SMIL

 
Jeg føler meg lettet, glad og enda litt mer glad. Etter en del depping og slitsomme dager, er jeg happyface igjen.

Endelig ferdig med matteprøven som jeg følte faktisk gikk ganske bra.

Dette er siste skoledag siden jeg reiser på cruise til Kiel med hele familien i morgen tidlig og frem til søndag,

Det er vinterferie snaart, som betyyr...

En uke uten skolestess, noe jeg har ventet på helt siden juleferien

Det er bare en uke til jeg skal være med Maria vennen på hyttetur. SOM jeg gleder meg! 

Jeg har trent i dag

Det er så mye å glede seg til fremover og tiden kommer til å gå så utrolig fort. 

Det er kun tre uker til vi skal på klassetur til Amandus, og rett etter det er det påskeferie

Dessuten har jeg så mange søte venner som gjør hverdagen myye bedre. 

Hvis jeg skulle ramset opp alt det positive fremover, ville denne listen blitt laaang.

SMIL.

Hvordan har du det?

FARGER
Nå har jeg endelig fått ryddet rommet mitt, for det har jeg skullet gjort for lenge siden. Rart hvor mye man finner når man rydder. Her er noen av neglelakkene som gjemmer seg rundt overalt. Jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ta på. Hvilken?

Nå burde jeg egentlig øve til matteprøve, men det har jeg absolutt ikke lyst til. Ah, gi meg ferie NÅ.

NY RETTETANG

Min forrige rettetang har takket for seg, og jeg måtte derfor kjøpe meg en ny en i dag. Hadde egentlig lyst på den samme som jeg hadde sist, men den fantes visst ikke. Denne er samme merke og alt, så tror den bare er litt "fornyet" og det gjør jo ingenting. Har allerede prøvd den, og den var utrolig bra! Har du planer om å kjøpe ny, er denne et godt alternativ. Den blir varm med en gang du skrur den på, sliter ikke så veldig på håret og ikke så alt for dyr!

ENDELIG FREDAG

Akkurat nå sitter jeg foran peisen, ser på bilder fra forrige helg og har på meg de nye fine ullsokkene mine. Har akkurat spist god middag og tatt en lang dusj. Har vært noen hektiske uker nå, så denne helgen skal jeg bare slappe av. Er utrolig deilig å være hjemme litt igjen siden jeg ikke har vært her på en uke. Lillesøstra mi er så teit at hun er i PARIS akkurat nå, og jeg er absolutt ikke sjalu!!! Kremt.

I kveld skal jeg bare slappe av, se på tv og kose meg. Har gledet meg til denne dagen ganske lenge nå, og føler jeg veier 1000 kg mindre enn jeg har gjort de siste ukene. Vi har jo hatt radioperiode frem til i dag, og har hørt på alle sammen. Blir imponert over at det var så mange bra programmer i klassen. Var utrolig flaut å høre sitt eget, men nå er det heldigvis over.

Ha en kjempefin fredagskveld. Hva skal du?

10 TING

1. Jeg heter Susanne

2. Jeg er 17 år, blir 18 i år.

3. Jeg går medier og kommunikasjon 2 kl.

4. Etter videregående skal jeg på folkehøyskole eller ta et friår med jobbing og reising

5. Jeg har aldri prøvd å røyke før.

6. Jeg trener på treningsstudio.

7. Jeg har alltid hatt lyst til og bli journalist, men nå aner jeg virkelig ingenting.

8. Jeg har utrolig dårlig selvtillit
 
9. En ting jeg skal gjøre før jeg dør, er å hoppe i fallskjerm.

10. Jeg gleder meg utrolig til å bli ferdig med vgs, slik at jeg kan flytte og starte litt på nytt.
Noe du lurer på?


DA VAR JEG HJEMME IGJENI helgen har jeg vært i Hemsedal, på besøk hos Ingvild. Var utrolig deilig å komme seg litt bort, i og med at det kun har vært skole, skole og skole som har stått i hodet på meg i det siste. Har hatt en helt utrolig koselig helg. Har ikke ledd så mye på lenge. Herlig.

Oda og jeg har tatt toget sammen, siden hun skulle til Geilo denne helgen. Hadde en veldig morsom tur oppover. Sykt hvor mange rare folk det finnes. Hehe.

Nå sitter jeg bare og slapper av mens jeg ser på tv. Er ganske sliten, og tenker at jeg må legge meg ganske tidlig i dag, fordi Ingvild og jeg ikke la oss før 05.00 i natt. Ble ikke noe ski på oss til morgenen i dag nei.

Har dere hatt en fin helg?

GOD NATTDen håndballkampen var nesten litt for spennende på slutten. Synd Norge tapte i siste sekund. Jaja.

Nå tenkte jeg skulle pakke litt til Hemsedal, før jeg legger meg. I morgen blir det å sitte igjen på skolen for å jobbe med prosjekt, og barnevakt.

Ha en fin kveld!

HAR DU NOEN GANG VÅKNET AV AT DU LIGGER OG GRÅTER?

Har du noen gang våknet av at du ligger og gråter? I natt har jeg virkelig hatt en av verdens verste drømmer. Jeg drømte av to av mine beste venninner døde, og det virket så ekte at jeg var usikker når jeg våknet. Måtte sjekke mobilen og facebook og alt for å vite at det ikke stemte. Det er en utrolig ekkel følelse. Har hatt en uro i hele dag, selvom jeg vet de ikke er døde eller noen ting. Jeg har tenkt på hvor mye vennene mine faktisk betyr for meg, og at jeg ikke vet hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde mistet en av dem. Det er rart at man kan drømme så mye forskjellig. Lurer på hvorfor det er sånn egentlig. Det er jo ofte ikke ting som skjer i virkeligheten.Har du noen gang våknet av at du ligger å gråter pga en drøm?
Drømmer du ofte rare drømmer?

GÅRSDAGENS ANTREKKGårsdagens antrekk

Jeg sitter og ser på csi mens jeg slapper helt av. Ganske sliten merker jeg, etter noen hektiske uker. Ikke nok med det, men uka som kommer blir enda mer stressende. Blir nok en del dager hvor jeg må sitte igjen på skolen osv. Derfor tar jeg det helt med ro i dag. Til helgen reiser jeg til Hemsedal, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Og tenk, nå er det bare 4 uker igjen til vinterferie. Hvor deilig er ikke det? Nå håper jeg bare de neste ukene går like fort som de har gjort i det siste. I ferien skal jeg til Kiel med hele familien, og kanskje være med Maria på hytta. Blir bra!

Skal du noe gøy i vinterferien?

BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN


Jeg hadde blitt veldig glad, om du hadde hatt lyst til å stemme på meg HER


Her er bare noen av bildene fra bursdagen, men de viser hvor søte jenter jeg har. Vi spiste god mat, spilte pakkelek, og kortskalle, spiste godteri, snakket og koset oss. Hadde en helt utrolig bra kveld på fredag!

HEIHEI

Hvis du vil, så kan du stemme på meg HER 

Kommer flere bilder fra bursdagen senere!

I går feiret jeg burdagen min med mange utrolig søte mennesker. Hadde det utrolig koselig, og kjente jeg trengte en slik kveld. Vi hadde det veldig fint. Jeg har seriøst verdens søteste venner. FIkk også utrolig mange søte gaver! 

Det blir lite blogging for tiden fordi jeg har veldig mye å gjøre. Etter bursdagen sov Maria og Oda hos meg, og i dag har Oda og jeg tatt opp forskjellige lyder til radioprogrammet vårt som vi lager på skolen. Det er det prosjektet som gjør at jeg har så mye å gjøre fortiden. Nå sitter Oda og jeg og venter på mat, og senere i kveld skal vi på fest til Tia. Det blir braaa. Jeg er i kjempegodt humør for tiden. SMIL.

Hva skal du i dag?

HEART

Husk å stemme på dine favoritter HER.
weheartit.com

Jeg føler jeg har veldig liten tiden fremover. Det er masse som kommer til å skje, og vi har en del lekser nå. Det som stresser meg aller mest er et radioprogram vi skal lage som skal være ferdig om kun to uker. Stress. Så det blir nok en del dager som går med til å sitte igjen på skolen med både opptak og redigering. Men sånn er det å gå på media av og til. Blir nok også en del jobbing i helgen med dette prosjektet. Kjenner jeg gruer meg litt, men håper det blir bra.

I dag skal jeg være barnevakt. Hjelpe hun med lekser og lage mat. Det er koselig.

Ha en kjempefin dag! Hva skal du?

DISSE KAN DU STEMME PÅ

Var utrolig vanskelig å bestemme seg denne gangen, men har til slutt plukket ut fire blogger. Så nå er det bare å stemme på sin favoritt.

http://gudrunh.blogg.no/


http://kristinaatk.blogg.no/


http://karolineso.blogg.no/


http://nishobora.blogg.no/

MYE Å GLEDE SEG TIL FREMOVER

Hvis du vil være med på blogg VS blogg, kan du melde deg på HER.

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang skoledag og trening. Amalie og jeg var med på noe nytt i dag, nemlig CatSlide. Det var helt sykt tungt og jeg sitter i sofaen og er ganske utslitt. Har på følelsen av at det er noen som kommer til å være støle i morgen. Noen som har vært med på catslide før? Det er styrketrening hvor man bruker 4 "matter" til hver hånd/fot, og sklir frem og tilbake. Utrolig bra trening, men fy søren og sliten man blir. Veldig deilig etterpå da.Til helgen skal jeg feire bursdagen min sammen med søte jenter, noe jeg gleder meg veldig til. Det er alltid bra å ha noe å se frem til. Neste helg reiser jeg til Hemsedal for å besøke Ingvild vennen min. Er utrolig lenge siden jeg har sett henne nå, og derfor gleder jeg meg bare enda mer til å se henne igjen. Blir herlig å være der en hel helg. Er så glad vi ikke mister kontakten selvom vi bor langt unna hverandre, og at vi møtes av og til. Det aller beste er at vi alltid har det gøy og har masse å prate om.

Ser du frem til noe?

VIL DU VÆRE MED PÅ BLOGG VS BLOGG?

Tenkte jeg skulle ha en ny runde med blogg vs blogg, siden det er en del som lurer på om jeg kan vurdere bloggen deres. Hvis du har lyst til å være med, så er det bare å skrive bloggen din i kommentarfeltet. Så trekker jeg ut noen blogger som dere senere kan stemme på. Den med flest stemmer, vurderer jeg.

Bare å bli med!


BILDENE MAN IKKE GLEMMER

Jeg blir aldri lei av å se på gamle bilder fra den tiden jeg var mindre. Noen ganger kunne jeg ønske jeg kunne spolt tiden tilbake. Da det kun var lek og moro som styrte livet mitt. Jeg kunne ønske vi hadde husket den tiden vi var babyer. Tenk hvor morsomt det hadde vært. Er så glad for at mamma har tatt masse bilder fra barndommen, og at vi har tatt vare på alle bildene. Det er alltid like koselig å sette seg ned å bla igjennom bildene.

EN UTROLIG KJIP FØLELSE

En av de verste følelsene man kan ha, er savn. Det å savne en person så mye kan være så utrolig vanskelig at tårene triller. Alle minnene kommer tilbake og det bare knyter seg i magen. Tanken på at det man ikke får flere minner med denne personen på en lang, lang stund, eller kanskje aldri, er så utrolig tungt. 


Kunne ønske jeg kunne sluppet å føle det enorme savnet jeg har til noen personer. Kunne ønske jeg kunne vært med dem når jeg ville, og at alt var som det pleide. Det var bra det.

Jeg savner dere.

HAR FÅTT MEG HELT NYTT DESIGN

Var så heldig at Aleksandra ville hjelpe meg med å lage nytt design. Jeg har hatt utrolig liten lyst til å blogge i det siste, men nå har jeg faktisk litt mer lyst. Det er mye mer gøy å blogge når man har helt nytt design, og nå har jeg mulighet til å legge ut større bilder på bloggen. Håper dere liker det.
Hva syns du?


Bildet tok jeg når var på hyttetur, gleder meg til å dra tilbake dit.

TODAYI dag har jeg rukket å selge vafler med Oda. Samlet inn penger til en klassetur vi skal ha til Lillehammer. Er så utrolig mange søte mennesker der ute. Og noen rare. Sånn vil det vel alltid være men.

Resten av dagen har jeg egentlig bare tenkt til å slappe av og være hjemme. Får besøk av ei søt, liten jente som skal sove her, så det blir nok full fart. Har egentlig veldig lyst til å finne på noe, men trenger visst å slappe av litt og sier pappa (haha).  Har gått i ett denne uka, så er jo litt deilig å bare være hjemme også da. I morgen skal jeg ut på farta igjen, så tenker jeg blir hjemme jeg. Får kanskje besøk, så får ta det som det kommer.

Hva skal du i kveld?

Ha en fin lørdagskveld!

ER LITT LEI JEG

Sint.Lei meg.Irritert.Oppgitt.Lei.Forundret.Trist.Sur, alt!

Jeg sitter med så mange tanker og spørsmål som jeg ikke får stilt. Er så mye jeg vil ha svar på. Jeg bare skjønner det ikke. Jeg er lei av at dette skal ødelegge alt.

Jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg har det bra. Er så lite som mulig hjemme for å slippe å sitte hjemme og tenke og være lei meg. Jeg vet jeg ikke har det bra. Prøver bare å tro noe annet. Det går bra så lenge jeg ikke er hjemme og er alene. Jeg har begynt å trene masse, for det stenger alle tankene mine ute.

Jeg vil ikke være lei meg, jeg vil bare være glad og fornøyd. Alt er bra, utenom akkurat en ting...Og dessverre er det dette som styrer alt.

En annen ting..Jeg har begynt å lese. Det er ganske sykt til meg å være. Haha. Har faktisk endret en del av vanene mine osv i det siste, og det liker jeg. Håper jeg klarer å fortsette slik.

Nå skal jeg snart legge meg og sove. Jeg er trøtt, sliten og støl.

God natt, og ha fin helg!

TING OG TANG

Jeg fikk en kommentar her om dagen som spurte om jeg kunne blogge litt mer. Problemet er bare at jeg føler jeg ikke har noe å skrive om for tiden, og at jeg egentlig ikke har noe blogglyst om dagen. Jeg er opptatt med andre ting. Skolen har startet for fullt, og jeg har endelig fått lov til å begynne å trene igjen.

En annen ting er at jeg har lyst på et helt nytt design på bloggen min. Jeg vil starte litt på nytt på en måte. Problemet er bare at jeg ikke er noe flink til å lage design. Jeg vet hvordan jeg vil ha det osv, er bare det at jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre ting. Kunne ønske jeg var flink til slikt. Er vel ikke tilfeldigvis noen som vil være en reddende engel og kunne tenkt seg å hjelpe meg?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Vært der siden skolen, så deilig å komme hjem. Nå sitter jeg nydusja og varm og spiser litt mat, og skal se på CSI. Har nemmlig kjøpt meg enda en sesong i dag. I love it.

Ha en fin kveld!

MINE BILDER

Har blitt lite blogging i det siste gitt, men her er noen bilder fra min jul (har ikke alle her, men legger ut noen). Må bare si jeg har hatt det utrolig fint. og gjort veldig mye koselig i julen. I dag var det tidlig opp, og tilbake på skolen. På en måte var det litt deilig og komme tilbake, og veldig koselig å se alle sammen igjen. Jeg merker bare at jeg er utrolig trøtt, men de første dagene er vel verst.
Julaften

Nesten 200 pakker under treet i år (!!!)

Julestrømpa


Så var jeg på cocktailparty med noen av disse søte folka


Så fylte jeg 17 år. (bilde fra nyttårsaften)


Feiret nyttårsaften med disse herlige jentene og fler.

Var en utrolig koselig kveld!!


Også har jeg kjøpt meg masse nytt tøy, blant annet denne genseren

Har egentlig utrolig mange klær og gaver jeg vil vise fra bursdag osv, men har ikke alt her. Kanskje det kommer en gang. Kanskje ikke.

HAR BURSDAG I DAG

I dag blir jeg 17 år. Endelig. 

Nå driver jeg og fikser litt, for skal ha familieselskap etterpå. Det blir koselig!

Ha en fin dag alle sammen! Er tross alt en veldig bra dag. Haha :D

SÅ UTROLIG GØY

Det er så utrolig mye snø ute nå, og det er så utrolig fint. Har vært ute og akt med lille Emma Li, og i går var jeg ute med noen av de herligste folka man kan komme borti. Her er bilder fra vi leker oss ute i snøen. Kunne ønske jeg var 6 år igjen nå som det er snø ute.


Tok på oss skikkelige dresser og hele pakka

Gikk litt fort, hehe.

Lykkelig


Åh, herlig bilde! Så fornøyd!


Har du vært og lekt i snøen?

GAVENE MINE

Her er alle de fine gavene jeg fikk til jul. Jeg fikk også en badekåpe og cruise med hele familien til Kiel i midten av februar. Det gleder jeg meg utrolig mye til! Forresten, jeg klarte ikke holde meg så lenge vekk fra bloggen, så det kommer noen innlegg når jeg har tid. Her er gavene:

Åh! Mobilen jeg ønsket meg!

Parfymen jeg ønsket meg

Sove-undertøy

Masse fint

..og masse mer fint

Gavekort på senteret

Søte øredobber

Ipod buddy som jeg også ønsket meg! (dødskul og bra lyd!)

CSI og ørepropper

Nytt sengesett, og søt pute som tante har laget

Jeg fikk så utrolig mye fint i år! Er kjempefornøyd! Fikk du noe fint?

SISTE INNLEGG

I dag har jeg også endelig fått juleferie, og det er utrolig deilig! Tenk at det kun er to korte dager til julaften. Dagen vi alle gleder oss til. Det har seg sånn at jeg har tenkt å ta ferie fra bloggen også. Julen vil jeg bruke til å kose meg med venner og familie, og jeg kommer til å få liten tid til å blogge. Derfor gir jeg meg nå, isteden for at jeg kun legger ut små og dårlige innlegg. Det skjønner dere sikkert :)


Så da vil jeg bare ønske deg en kjempegod jul og godt nytt år. Kos deg masse og ta vare på de du er glad i. Det er det julen er til.

NISSELUEDAGEN I BILDER

For de aller fleste er det juleferie nå, men ikke for meg. I dag hadde vi en superkoselig dag på skolen med grøt, film og alle skulle ha på seg nisseluer. Herlighet og søte alle sammen blir med nisseluer. Jeg har i alle fall hatt en kjempefin dag med de søte vennene mine, som jeg selvfølgelig er veldig glad i !

Snakk om grøtkø

Har du ferie?

DETTE ER OM AKKURAT DEG

Det er mange som leser bloggen min uten å legge igjen kommentar. Det er også mange jeg ikke vet hvem er som leser bloggen min. Derfor vil jeg vite:

Hvem er du?
Hvor gammel er du?
Leser du bloggen min fast, av og til eller er dette første gang?
Hva liker du med bloggen min, og hva vil du ha mer av?

Hadde vært gøy om mange hadde svart på dette, for det hadde vært gøy å visst hvem dere også er.


HALVPARTEN


Pyntet av lillesøster, meg og hun jeg pleier å være barnevakt for.

Hvert år når mamma skal sette sammen pepperkakehuset, får vi oss en god latter. Det blir alltid misslykket. Så i dag når jeg kom ned og fikk se pepperkakehuset, måtte jeg bare le. God start på morningen. I år ble det en pepperkakehytte i steden for hus, for det var kun et halvt hus, fordi det selvfølgelig hadde brekt. Aldri sett et så lite pepperkakehus før jeg. Haha, men allikevel syns jeg mamma er verdens beste til å sette sammen pepperkakehus! Du skal ha for at du prøver hvert år i alle fall, selvom det blir en del sukking når du holder på.

I dag våknet jeg forresten klokken 08.00 og var heelt sikker på at jeg hadde forsovet meg til skolen og ble utrolig sur fordi jeg hadde klart det. Men hey, det er jo faktisk helg. Ja, HELG. Jeg må nemlig på skolen helt frem til tirsdag.

Hva skal du i dag?

DEN PENE KLASSEN MIN


Oda

Meg og Amina

Mari

Amina, Oda og Amalie

Jonathan og Amina

Amina

Jeg er glad i klassen min jeg !

HVA HVIS?

Det er mange personer og hendelser som har gjort med til den personen jeg er i dag. Jeg lurer på hvordan jeg hadde vært hvis ikke jeg hadde kommet i den familien jeg er i, hadde valgt andre venner på skolen og gjort andre valg. Det er rart å tenke på hvordan livet kunne vært. Jeg lurer på hvordan livet blir videre. Hva jeg velger etter vgs, og hva jeg kommer til å ville utdanne meg som. Jeg må snart begynne å tenke på slike ting. Huff.ONSDAG

 

Yey, jeg vant adventskalenderen på skolen i går.


Fin.

Snart ferdig på skolen, siden læreren skal til tannleggen. Har ikke noe i mot det altså. Så blir det byen med Oda, kikke litt og gjøre ferdig noen gaver. Tenkte kanskje jeg skulle ta sol i dag også. Hadde jo vært fint å hvertfall ha litt farge til jul da, så jeg ikke går i ett med snøen. Senere i kveld skal jeg være barnevakt og kose oss og se på jul i svingen og spise pepperkaker. Syns det er så koselig å være med hun, hun er så utrolig søt!

Forresten så er det bare 6 dager til ferie, 8 dager til julaften og 14 dager til bursdagen min!

Hva skal du i dag?

NY KJOLE

Jeg måtte bare kjøpe denne kjolen når jeg var å kjøpte julegaver i helgen. Jeg likte den med en gang jeg så den i alle fall. Syns den var utrolig søt.

Hva syns du?

BALLONGER
I thought that time was on our side
I've put in far too many years
To let this pass us by
You see life is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
And I don't know which way it's gonna go

Oh we're a little closer now
And finding what life's all about
Yeah I know you just can't stand it
When things don't go your way
But we've got no control over what happens anyway


Har blitt vurdert HER, så ta en tur innom bloggen hennes hvis du vil.

ENDELIG

Nå er jeg akkurat ferdig med foredrag om pressestøtteordninger, og jeg erklærer nå at det så og si er ferie for min del. Nå er det ingen flere skoleting jeg trenger å bekymre meg før juleferien som starter på tirsdag. Jeg skal bare gjøre ferdig en oppgave i foto på fredag, men den har jeg hele dagen på fredag til å gjøre ferdig. Det er så utrolig deilig å tenke på at jeg ikke har noe mer skolearbeid hengende over meg. Nå kan jeg slappe av og kose meg uten dårlig samvittighet og tanker om lekser som egentlig må gjøres.


Dagene frem til jul skal jeg bruke til å gjøre ferdig de siste tre gavene jeg mangler, åpne julekalender, pakke inn gaver, slappe av, spise pepperkaker og bare kose med meg venner og familie. Førjulstiden er så koselig, selvom det blir litt stress til tider. Heldigvis føler jeg at jeg ligger ganske godt an nå, bare litt stress med de gavene, men håper jeg får fikset de i morgen. Tror dagene frem til jul blir veldig koselig.

Forresten så snør det her i dag! Jippi

SØLVGRÅ KJOLER


Disse er kåret til noen av ukens best kledde mens fargen er ukens hotteste i følge mange moteeksperter.

Hva syns du om sølvgrå kjoler?

NYE SKO


Har kjøpt meg nye sko jeg skal ha til julekjolen min. Jeg syns de var så utrolig søte. På bildet ser det ut som det er veldig mye glitter i de, men de ser ikke helt sånn ut som på bildet da. Gleder meg til å bruke de.


DEN MÅ BARE VÆRE BRA

Dagen i dag går i ett. Nå har jeg rukket å få i meg litt mat, før jeg straks løper ut døra igjen. Skal på kino og se New moon med Anette. Gleder meg veldig, både til å være med Anette og se filmen. Denne filmen er nok bra uansett, herlighet Taylor er jo så utrolig deilig i denne filmen. Kan ikke si det er så vanskelig å se. Hehe. Er spent på hvordan filmen er i forhold til nr 1. Håper den er bra. Veit jeg henger litt etter med å se den, så til alle dere som har sett den, er den bra?

Da får jeg fikse meg litt før jeg løper for å rekke bussen. Ha en fin kveld!
taylorlautnerfornewmoonposter1
hothothot

VEGGEN SOM FÅR MEG TIL Å SMILE

Har en vegg på rommet mitt over senga som jeg fyller med vennebilder. Det er utrolig koselig å se på den før jeg legger meg, og tenke på hvor herlige venner jeg har.

Så i dag tenkte jeg å henge opp litt nye bilder
hytteturmarte 083
Nye bilder
hytteturmarte 093
Enda ikke ferdig
hytteturmarte 096

I dag har jeg vært litt i byen, og etter det dro jeg hjem og la meg. Er så utrolig sliten og har vondt i hodet i dag, så det var deilig å bare legge seg i senga og sovne med en gang. Trenger så utrolig mye søvn for tiden, og jeg legger meg alt for sent. Huff..Jeg må prøve å bli bedre, men nå er det heldigvis akkurat to uker til juleferie. Vi slutter nemlig 22. desember(!!), hvor kjipt er ikke det?

NÅR EN PEPPERKAKE BAKES

Har blitt trukket ut til blogg vs blogg på Judith sin blogg, så hadde vært koselig om du ville stemt på meg HER hvis du syns jeg fortjener det.

Også må du huske å stemme på din favoritt HER.


pepperkake 004

I helgen bakte vi pepperkaker hjemme, og hørte på julemusikk. Det er ikke lenge til jul, og som jeg gleder meg! Har fått startet litt på julegavene faktisk(føler meg flink), slik at jeg skal slippe å stresse med alle gavene noen få dager før jul.

I dag har skal jeg gjøre litt lekser, og etter det skal jeg slappe av og henge opp bilder på "bildeveggen" min. Har en vegg full av bilder med vennene mine, og det er så kooselig å se på den veggen. Kan ta bilde av den når jeg har fått hengt opp litt fler. Liker du å henge opp bilder på rommet ditt?

STEM!

Er med i blogg vs blogg, så hvis du liker bloggen min og vil hjelpe meg til å vinne så stem på meg HER.

Takk på forhånd :)

NY MOBIL?

499318

Jeg har ønsket meg ny mobil til jul, men har ikke funnet noen jeg har hatt så veldig lyst på. Frem til i dag. Så på mobilen over(Samsung S3650 Corby) i dag, og syns den var utrolig søt, men jeg har aldri hatt sansung før. Er det noen som har denne, eller vet om den er bra/dårlig?

NY HEADER

headeraaa

Tenkte jeg ville ha en litt mer juleaktig header, siden det nærmer seg jul nå. Derfor fikk jeg Oda til å hjelpe meg, og siden hun er så glad i meg gjorde hun det selvfølgelig(haha). Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ha resten av fargene på designet slik jeg har nå, men jeg prøvde med rødt, men det så bare skikkelig stygt ut. Kan jeg ha det som det er, eller hva syns du?

I dag blir det bare kosedag. Joggebukse, grøt, varm dusj og være med bestenaboen min senere. Kan ikke bli bedre. Hva skal du i dag?


PUH, DEILIG

883328188366035957455535990643448075434n
So cute!

I dag skal jeg sitte barnevakt igjen, og jeg gleder meg. "Helvetesdagen" er endelig over og i kveld har jeg tid til å bare slappe av. Tenkte jeg skulle se på alle julekalendrene og slikt siden jeg ikke fikk tid til det i går pga teite lekser. Nå føler jeg egentlig at jeg har ferie, for jeg endelig er ferdig med de fleste oppgavene vi har hatt på skolen for tiden. Nå har jeg bare igjen en oppgave som skal leveres på slutten av dagen på tirsdag og en fremføring. Det er ikke lenge til ferie nå, helt seriøst. Nå er det bare litt samfunnsfag igjen, før jeg drar til byen for å se etter vintersko(mamma klager fordi jeg enda ikke har fått kjøpt meg noen nye, og tvinger meg til å bruke ullsokker), og etter det skal jeg sitte barnevakt og kose meg med verdens søteste lille jente. Forrige gang måtte jeg hjelpe henne med lekser og det er så koselig. Gleder meg til å få barn jeg. Hihihi

Mye å gjøre på skolen for tiden?
Hva skal du i dag?

HVORFOR?

n57455535956389909483

Woho, i dag er det akkurat en måned til jeg har bursdag. Og ja, jeg har bursdag lille nyttårsaften hvis du ikke tok det. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært irritert på mamma og pappa for at jeg har bursdag såå sent på året. Hvor kjedelig er det ikke å ha bursdag nest siste dag i året, og når jeg endelig har bursdag er det bare en uke til Oda blir 18? Det skulle ikke vært looov. Det som er positivt med å ha bursdag så sent er at jeg alltid har fri på dagen min, og det er jo deilig. Også er det jo i juleferien, og det er alltid koselig med familieselskaper i julen.

I morgen er det 1 desember, og jeg gleder meg. Syns det er så utrolig koselig at det snart er jul. Har ikke hatt noe julestemning i det hele tatt selvom gatene er fylt med lys og butikkene fulle av pepperkaker og julemarsipan. Men i dag hørte jeg på radioen på vei til bussen hvor de snakket om folks yndlingsjulekalendere, samtidig som det snødde ute og det var pyntet i gatene. Må si jeg fikk litt julestemning da ja. Skjønner ikke helt at det kun er noen få uker til vi sitter rundt bordet og spiser julemat og etterpå åpner julepakker. Gud, jeg har mye jeg må gjøre fremover. Det er vel det man kaller førjulstid? Kos.

KOSER OSS

27825331243703268180n600
I helga er jeg på hyttetur,på en utrolig deilig og stoor hytte. I dag har Marte og jeg bare slappet av, bada og sittet i badstua. Nå har vi akkurat kommet inn etter at vi har vært ute å grillet pølser oppe ved et vann. Tror du ikke pappa bade UTE?! Sykt kaldt. I kveld skal vi bare slappe av og se på tv og spise namnam. Kos dere i kveld!

NÅ NÆRMER DET SEG

spirit of an angel
Oppgave på skolen hvor vi skulle "male med lys" Altså at det er et helt mørkt rom hvor vi må bruke lys/lommelykt osv.

Det er 27 november i dag, og det betyr at det ikke er lenge til jul. Det er kun tre uker igjen før det er juleferie, og jeg tror ikke jeg er den eneste som gleder seg til det. Jeg ser frem til tid med familien, god mat, pakker, koselige tvprogram og det å bare kunne kose seg uten å ha hundre lekser hengende over seg. Når det blir juleferie er jeg halvveis i vgs, og det vil si at jeg bare har ett og et halvt år igjen! Det er deilig å tenke på det! Også gleder jeg meg til adventstiden. Tiden før jul er så utrolig koselig. I helgen reiser jeg på hytta, og når jeg kommer hjem er adventskalenderen hengt opp og de fire lysene står på bordet. åååh, jeg gleder meg sånn! Gleder meg til å gjøre alle forbredelsene til jul. Det er så koselig! Gleder meg. Gleder meg. Gleder meg.


Liker du tiden før jul?


HVEM KLER DEN BEST?

51510371254867472044

Ashley Tisdale VS Kelly Clarkson

JEG VIL HØRE NOEN NYE SANGER

Rascal Flatts - While you loved me

Nydelig sang!

Jeg trenger noen nye sanger jeg kan høre på, så nevn en bra sang!

COLOURPARTY

I går var jeg først i byen og handlet to nye topper og en ny julekjole. Etter det dro jeg til frisøren. Det var veldig deilig, elsker å bare sitte der mens hun ordner håret mitt. Jeg kjenner hun som klipper meg, så siden jeg skulle ut senere sa hun at hun kunne sminke meg og sette opp håret mitt. Det var jo utrolig koselig gjort av henne! Etter jeg hadde vært der dro jeg hjem og fikset meg, før Anette og Silje kom til meg slik at vi kunne ta bussen sammen til colourparty. Var masse koselige mennesker der, bra musikk og alt var egentlig bare gøy. hehehe.
colorparty 015acolorparty 055colorparty 060acolorparty 042acolorparty 032
colorparty 037

Hadde en utrolig koselig kveld i går!

HOT OR NOT?

343797101258236780499

I MORGEN BLIR NOE AV HÅRET BORTE

I morgen skal jeg klippe meg, og det vil jeg egentlig ikke helt. Jeg gleder meg til å få vekk de slitte tuppene, men jeg sparer til langt hår. Det er så utrolig kjedelig å klippe seg da! Menmen, det blir hvertfall deilig å få litt "sunnere" hår.


kdsgnmlsdgldgkms
Nå drar jeg i bursdag til Haley. Kos dere i kveld!


BE HAPPY, LOVE LIFE

tumblrkt5yv8gws71qzhdtio1500large4060224108ed0fa13104blarge
couplebeautyhuglovemanwoman55528ad0ceef7f468
tumblrkt9anhytn01qzdr4go1500large
tumblrkodnv1eyra1qzpi5ro1500large
weheartit.com

VIL HA HELG

tussey 062

Dagene flyr, og jeg har brukt de siste dagene til matte, barnevakt, matte, matte og  enda litt mer matte. Jeg syns det er utrolig å tenke på at det snart er jul, og at jeg da er halvveis på vgs. Tenk på det da, om 1,5 år er jeg FERDIG! Tenker mye på hva jeg vil etter vgs, og det jeg hvertfall er sikker på er at jeg ikke skal starte å studere rett etter jeg er ferdig. Jeg har enten lyst til å dra på folkehøyskole, eller ta et år hvor jeg jobber masse det første halvåret, og reiser etterpå. Hvem vet.

Jeg er ganske så sliten nå, og gleder meg egentlig bare til skoledagen i morgen er ferdig. Kunne ønske jeg kunne sovet frem til klokken var 19.00 i morgen. Kommer til å være enda mer sliten etter helgen, for har mange planer. I morgen skal jeg i bursdag til Haley, noe som blir veldig koselig. Frisøren sendte meg melding i stad om at jeg kunne komme på lørdag og få klipt meg. Det passet egentlig veldig bra, og det blir veldig deilig å få klipt seg nå siden jeg har hatt planer om det i lang tid nå. Etter det skal jeg til byen for å se om jeg finner noe klær(hvis jeg ikke finner noe hjemme) også skal jeg fikse meg osv, før jeg drar på fest. Blir veldig koselig å få kommet seg ut litt i helga. Tenker jeg kommer til å bruke søndagen min på å bare ligge i senga og sove. Hehe.

Nå er det på tide å skrive ferdig fotologg, før jeg fortsetter på matteoppgavene. Ønsk meg lykke til på prøven i morgen.

Gleder du deg til helg?

HVEM KLER DEN BEST?

kjolefine3713067a
Jessica Stroup VS Eva Longoria ?

DETTE BLIR EN MORSOM KVELD

dsc0009
Dette skal jeg drive med resten av kvelden...

I dag må jeg bruke hele kvelden til å gjøre matteoppgaver. Akkurat det jeg har mest lyst til nå. Har nemlig matteprøve på fredag, og jeg ligger veldig dårlig an. Har en lærer jeg ikke forstår, og ingenting av det hun sier setter seg i hodet mitt. Har vært endel borte også fordi jeg har vært syk, så jeg får bare prøve å gjøre det beste jeg kan. Kunne ønske jeg var en skikkelig mattenerd akkurat nå! Blir så frustrert når jeg ikke skjønner noen ting av det jeg holder på med. Jeg har alltid hatt en helt grei karakter i matte, men nå tror jeg at jeg kommer til å gå ned, og det er ikke noe gøy. Spesielt ikke når dette er avgangsfag i år. Heldigvis teller ikke prøvene før jul noe, så etter jul må jeg virkelig stå på når det gjelder matte.

Sliter du med matte?
Har du en dårlig lærer?

HVEM ELSKER VEL IKKE PARFYME?

dsc0012a
Her har jeg tatt bilde av en av mine parfymer til en øvelsesoppgave bare. Denne parfymen syns jeg lukter veldig godt. Jeg elsker rett og slett parfymer. Jeg er veldig glad i å gå rundt i parfymebutikker og bare lukte på alle mulige parfymer. Problemet er bare at når man går ut lukter man ikke spesielt godt fordi man har dynket seg ned med 100 forskjellige dufter. Haha. Til jul ønsker jeg meg en ny parfyme fra Viktor&Rolf, den i gull. Den lukter bare helt sinnsykt godt. Egentlig trenger man jo ikke så mange parfymer, men jeg liker å bytte på litt. Nå bare hååper jeg at jeg får min nye favorittparfyme til jul!

STAMMING

Jeg sitter og ser på et program på tv om stamming nå. Jeg syns så utrolig synd på de som er med der. De stammer helt ekstremt. Den største drømmen til han ene er å bli skuespiller, noe som er veldig vanskelig på grunn av stammingen. Han andre som er med stammer noe helt ekstremt når han blir nervøs eller får panikk. Han fikk i oppgave å gå ut og stille folk på gaten spørsmål, og det var helt umulig for han. Det er også en annen liten gutt med, som har sluttet helt å snakke fordi folk mobber han for hvordan han snakker Jeg syns utrolig synd på dem, for det virker så slitsomt å ha det slik. Det er på en måte ingenting de kan gjøre for å skjule det. Det er utrolig mange som stammer som blir mobbet for det. Mange personer klarer ikke å holde seg når de møter folk som stammer og starter å le. Det er så respektløst. Jeg får så vondt når jeg ser hvor vanskelig disse personene har det, og skjønner hvor vanskelig det må være for dem. Det må ødelegge mye for selvtillitten deres. Mange av de på programmet får hjelp, og det er lett å se hvor mye det gjør for dem som personer.

ANBEFALING

Var på kino og så 2012 i kveld. Har bare en ting og si; den må du se!

20121

Filmen var utrolig spennende, samtidig som den var trist. Jeg satt å hadde tårer i øynene og gråt flere ganger i filmen. Og jeg pleier nesten aldri å gråte når jeg ser på film. Var mange spennende øyeblikk der, hvor jeg nesten hoppet ut av setet. Bra laget og en god historie. Får meg til å tenke på hvor kort livet kan være og hvor viktig familie er. Denne filmen er verdt å se!

Har du sett 2012/ tenkt til å se den? (ja, det har du hihi)

DET ER LØRDAG

Husk å stemme på den bloggen dere liker best i innlegget under, eller trykk HER.

I går la det seg masse snø på bakken, og i dag regner det selvfølgelig. Hvorfor kan det ikke bare fortsette å snø, slik at det ikke bare blir sørpete ute. Syns det er koselig med snø, men nå er det bare vått ute. I dag hadde jeg planer om en helt rolig lørdag, se på alle teite serier på tv og bare kose meg kose meg hjemme.

snapshot2009111434

Men jeg ble akkurat bedt med på kino. Det reddet dagen min, for jeg hadde så lyst til å finne på noe i dag. Filmen vi skal se er 2012. Jeg gruer meg egentlig litt til å se den, men jeg tror den er veldig bra. Har du sett den?


201220movie20poster

Hva skal dere bruke denne lørdagen til?


NÅ ER DET BARE Å STEMME

Det var vanskelig å velge ut tre blogger av de som har meldt seg på, for det var veldig mange bra blogger. Til slutt klarte jeg å bestemme meg for tre blogger jeg liker veldig godt. Nå er det opp til dere hvilken blogg jeg skal vurdere. Trykk på navnet for å komme inn på bloggen til jentene.

MARTINE
bloggmartine

JULIE
bloggjulie

SARA
blggsara

Nå er det bare å stemme!

MELD DEG PÅ

Jeg har fått inn mange spørsmål, men lurer dere på noe mer så er det bare å spørre HER!

Tenkte jeg skulle kjøre igang en blogg VS blogg, så hvis du har lyst til å være med er det bare å legge igjen bloggen din i kommentarfeltet. Trekker ut to blogger jeg liker som skal bli stemt på av dere senere. Jeg skal også prøve å vurdere og si min mening om bloggen som vinner. Bare å bli med!

PÅ SYKEHUSET

Tusen takk for mange koselige kommentarer fra dere i går. Setter jeg stor pris på. I går dro jeg til legen, som sendte meg videre til en spesialist fordi han ikke kunne finne ut hva det var og han ville ikke gi meg flere antibiotikakurer nå. Så derfor ligger jeg nå på sykehuset og må hvertfall være her til mandag. Kan det bli kjedeligere? Søte Oda var så snill å kom på besøk i går kveld, så vi lå og så på den superfancy tven jeg har her. Tror tiden kommer til å gå sakte(hvertfall når jeg våkner kl 6 av at de gir med medisiner) Får  medisin gjennom et rør i hånda. æsj. Nå skal jeg sove litt, eller kjøpe meg 100 blader så jeg får tiden til å gå.

Blir derfor ingen blogging i  helgen.

Hadde blitt glad om DU kom på min dør og sa "knask eller knep" i kveld. hehe

Ha en fin helg, og kos deg på halloween :)


DETTE BLIR EN KJEDELIG HELG

I går skulle jeg egentlig ut og gå tur med Andrea og Julie. Men neida, tror du ikke jeg måtte bli hjemme fordi mamma ikke lot meg gå ut? Jeg begynner nemlig å bli syk igjen. (har hatt kyssesyken for dere som ikke vet det). Jeg blir så utrolig frustrert hvis dette ikke gir seg snart. Halsen min er dobbelt så stor som den pleier, for mandlene mine har hovnet opp og lager en stor kul på halsen min. Klarer heller nesten ikke å svelge. Dette betyr at det blir en rolig helg allikevel, selvom jeg egentlig skulle noe både på fredag og lørdag. Så i dag er jeg hjemme fra skolen. Natten var ikke akkurat en av de beste heller. Nå prøver jeg å stappe i meg litt havregrøt, selvom matlysten har forsvunnet helt, mens pus ligger å koser på fanget mitt.

katten 015a

Jeg fryser konstant for tiden. Uansett hvor mye jeg kler på meg og hvor mange tepper jeg tuller meg inn i. Brr.

DISSE MÅ JEG BARE HA

objeaumegaviktorrolf

Jeg var innom parfymeriet i dag, og ble anbefalt to herlige parfymer. De kommer begge fra Viktor&Rolf. Jeg sprayet disse to på hver sin arm, og nå klarer jeg bare ikke la vær å lukte. De er rett og slett utrolig gode, og i tillegg sitter duften lenge. De er begge stilrene og elegante. Dette er to parfymer jeg anbefaler, og jeg skal hvert fall ønske meg en av dem til jul. Blir bare vanskelig å bestemme meg for hvilken.

Har du en av disse?
Hvilken parfyme bruker du?

STEM

Så nettopp at jeg er med i trekningen om vurdering her: http://daimls.blogg.no/1256762266_blogg_vs_blogg.html#comment. Hadde vært veldig koselig om du ville stemt på meg. Jeg må bare si at designet på bloggen min er litt fucka for tiden, men prøver å fikse det så fort jeg kan. 

VANSKELIG Å KONSENTRERE SEG

dsc0005aa
Sittet på skolen siden halv 9 nå, og skrevet filmanalyse. Eller, skulle skrevet. Jeg jobber så utrolig dårlig på skolen. Har kanskje fått skrevet litt mer enn 1 side, og det er det. Blir til at vi heller sitter i kantina med dataene, prater og sjekker facebook. Så blir vel til at jeg sitter å skrive hele mandag kveld. Arg, jeg er så dårlig til å konsentrere meg.

Nå er jeg snart ferdig, så skal ta bussen til byen. Kikke litt, og etter det skal jeg ta bussen til min kjære kusine.


Jobber du bra på skolen?


SMIL OG VÆR GLAD TRALALA

gamlea
Sitter å ser gjennom gamle bilder. Det er så koselig!

Ny uke, nye muligheter!
Det er mandag, jeg har masse energi og bare smiler egentlig. Jeg føler dagene bare flyr forbi uten at jeg egentlig rekker å tenke så mye. Alt går så fort for tiden. I går kveld la jeg meg 21.30 eller no, og bare lå å tenkte på hvor mye jeg gledet meg til tiden fremover. Tenkte på hvor mye jeg ville trene igjen(etter noen måneder uten pga kyssesyken og slik) og at jeg skal begynne neste uke, for da er det 1 november og jeg kan starte på senteret igjen. Jeg har også bestemt meg for at jeg skal begynne å gå/jogge endel når jeg er hjemme. Så i dag har jeg fått med meg Julie og Andrea ut på en laaang tur, og det skal vi gjøre masse fremover. Nå sitter jeg i sofaen etter en varm dusj, og bare koser meg. Er så utrolig deilig å få kommet seg ut! I dag har jeg også vært i byen en stund. Også har jeg spist salat med Odis. Det var kos. Vi satt å pratet om triste ting, og hvor fort ting kan skje. Syns det er utrolig skummelt å tenke på. Men nå skal jeg se på tv. Ha en fin kveld!


Hvordan har din mandag vært?

GJESTEINNLEGG

SUSS, SMASK OG DASK. Neeeei, det er ikke looov
andsussssssa

Helgen har endelig ankommet byen. Det suser i trær og det drypper fra skyene. Det er grått. Susanne skal om få strakser flytte sine ben over til den lille bygda Jevnaker. Der skal hun trippe rundt med sin kjære Andreas. Kos kos kos kos kos kos. Hun sier hun kommer til å savne meg veldig mye og jeg ser at hun mener det.  Med tårer i øynene skal hun pakke sin sekk og vandre mot togstasjonen. Loffer vel og merke. Knaske på en brødskalk og kjenne den friske luften strømme igjennom hennes førsteklasses nesebor.

Susanne liker å gå turer i skog og mark. Plukke bær og gjøre det romantisk for sin kjære. Men også se på en god film. Hun elsker høner og dets dufter. Følg henne på traktorlesbe.com.

Til Susanne: Du får kose deg mega i helgen. I og med at du allerede har forlatt meg sittende her på skolen. Smil og hver glad for dag som går. Se hvor mange venner du får. No one. Hehehehehehehe. Love you<333

En troll kom nettop tuslende ut av sitt lune hi. Han er ikke farlig, bare man går varlig. Jonathaaaaaan what is rubbi'n your belly???T to the rash. Sooo freakin' money

I GÅR KVELD

I går var jeg på fest med Maria og Marte. Det var langt oppå landet.

osloogfest 016a

osloogfest 038

osloogfest 024a

osloogfest 031a

Men det var jo gøy det.

OSLOTUR

I går var vi i Oslo med klassen.

Først var vi på fotokurs i 3 timer
pa140009
Så tok vi toget til Sandvika og var der i noen timer.
pa140006
Spiste på Mc Donalds.
pa140002
Så var det tilbake til 3 timer til med fotokurs.
pa140008

Utrolig koselig tur, samtidig som vi lærte masse.

KLASSEBILDE

dsc0001
Søte Oda på den fine pulten vår. hihihihi

I dag har vi tatt nye klassebilder på skolen. Jeg må si jeg virkelig ikke liker det. Stell deg der, hold armen din der, smil, og der er det gjort. Huff. Også er det det teite portrettet. Må sitte akkurat som fotografen sier. Opp meg haka, rett i ryggen osv osv. Det går så fort, og jeg føler jeg bare står der å smiler falskt. Blir aldri fornøyd med noen av de bildene der.

I morgen skal jeg til Oslo med klassen, hvor vi skal være med på kurs om produktfoto og portrett/fashion. Jeg gleder meg. Jeg syns det er utrolig gøy med foto, og har veldig lyst til å lære mer. I tillegg har vi foto frem til jul, og det tror jeg blir veldig bra.

Fornøyd med klassebildene dine?


NY HEADER

susannesheader

Judith har laget ny header til meg. Tusen takk, veldig søtt gjort av deg. Hva syns dere?

BARE TEIT

pske089
Dessuten savner jeg Hannah alt for mye :/

Jeg hater hvordan følelse jeg har akkurat nå. Jeg vet ikke hva det er, jeg vet bare at jeg er deppa og lei meg. Det er selvfølgelig en grunn, men den orker jeg ikke legge ut om her. Ipoden spiller masse "fin" musikk og jeg ligger i senga med dyna tredd godt over ansiktet. Har bare lyst til å skrike høyt eller slå hodet i veggen. Av og til er bare alt så utrolig dritt. Jeg hater de dagene absolutt alt er feil, og jeg ikke får til noen ting. De dagene det er umulig å se positivt på noe, og bare man ser seg i speilet har man lyst til å ødelegge det som står der. At en ting kan påvirke så mye, er bare urettferdig. Kunne ønske jeg bare kunne stenge det alt fra hodet mitt og tenke på noe annet. Men neida, det er alt jeg klarer å tenke på. Drittdag!

+ og -

- Jeg var i butikken i dag, og vet du hva jeg så? JULEMARSIPAN. Arg

- Jeg fikk dårlig på matteprøven i dag fordi jeg har vært så mye borte.

- Jeg savner kjæresten min

- Jeg måtte bruke 38 unødvendige kroner for å komme meg til skolen  i dag fordi jeg hadde glemt å fylle på busskortet. Ikke noe stort, men det er bare så irriterende.

+ Vi skal til Oslo med klassen på torsdag.

+ Jeg har begynt å øvelseskjøre mye igjen

+ Jeg har masse å glede meg til i helgene fremover

+ Jeg har blitt frisk etter å ha vært syk siden midten av sommerferien. Du aner ikke hvor deilig det er.

+ Jeg har så utrolig herlige venner som alltid stiller opp

Hva er dine + og - for tiden?

DRAR PÅ KINO JEG

Ble spurt om jeg ville være med på kino, koselig. Vi skal se på Vegas, noen som har sett den? Bra film?
vegas
Tro, hat og kjærlighet. Du velger ikke familien din. Du velger vennene dine.

Vegas er historien om Thomas, Marianne og Terje -tre ungdommer som ikke har noe sted å være.

Etter å ha sett sin mor bli banket opp, blir Thomas plassert på et ungdomshjem. Hvor lillebroren hans er vil ingen si, men Thomas har sverget på å finne ham. På ungdomshjemmet møter han Marianne som nok en gang har føkket opp alt, og Terje som virker som han er fra en annen planet.

De tre har en felles drøm, og sammen legger de ut på en reise fylt av tro, hat og kjærlighet -der ingen kommer dit de hadde planlagt, men alle finner hjem.

Syns den høres bra ut, jeg.

SLAPPEAVDAG

Det er søndag, Maria har nettopp reist og det regner. I dag er den perfekte dagen for å kose seg inne med kakao, film og fyring i peisen. Jeg elsker slike søndager, hvor jeg ikke har noen planer, og heller ingen lekser som gjøres.
Hva skal du i dag?
snapshot200910079

JEG TRENGER HEADER

Tror kanskje jeg skal starte å blogge litt igjen? Skal, skal ikke, skal, skal ikke.. Bloggen min har vært klikk veldig lenge nå, men nå trenger jeg bare en header. VIL DU HJELPE MEG? Den må være i 800*300px. Si ifra hvis du gidder å hjelpe meg, så legger jeg ut noen bilder jeg vil ha.
akmdfa 018a
Susanne, Maria og Andrea

SUPERMAN


HAHA, SE DENNE


JABBA DABBA DOOOO

Nuss nuss

I dag ligger jeg hjemme i senga mi og er syk....er så leeeei!
Menmenmen.I dag skal jeg i bursdag til mormor. Gratulerer med dagen mormor:D

Også skulle jeg hilse til verdens diggeste Marte. Hun er tremenningen min og er superdupermega søt! Jeg digger deg Marte, og det veit du. Glad i deg, selvom du alltid ler av meg hele tiden, uansett hva jeg sier. Gleder meg til å gå på brygga og koseprate med deg snart. Nussnussnuss:*
marte
Så pen da:*

ALT ER IKKE LIKE RETTFERDIG

Huset er fult av sommerklær,solkrem, badetøy, søte kjoler og solbriller. Koffertene er snart ferdig pakket og her sitter jeg og gjør lekser. Vet du hvorfor? Jo, familien skal til Kreta på lørdag, uten meg. Fordi jeg har fått streng beskjed fra legen min om at jeg IKKE får lov og bli med. Beskjeden om at jeg har fått kyssesyken og at jeg ikke får lov og bli med til Kreta fikk jeg vite på onsdag. Fader som jeg hadde gledet meg til en uke i syden og bare kose meg. Syns jeg hadde fortjent det nå, etter å ha vært syk i nesten seks uker i strekk. Tre antibiotikakurer, en krafig halsbetennelse, masse medisiner, legebesøk, blodprøver og ikke hatt ork til å gjøre noenting.  Har sagt til legen siden dag 1 om at det sikkert var kyssesyken, det gikk ikke igjennom, og det er fint at dere endelig har funnet ut det nå etter seks uker. At dere "glemte" å ta den blodprøven osv. Jeg orker ikke gjøre noenting for tiden. Blir sliten av å gå opp trappa, og det er ikke tull engang. Ikke får jeg lov og trene, ikke engang ha gym. Får heller ikke lov og dra på fest, eller drikke. Ikke skal jeg legge meg sent, og jeg må hvile mye. Legen sier jeg ikke må være på skolen hvis jeg ikke orker, og mamma er så opptatt av det da. Men jeg vil ikke ha fravær, og jeg går glipp av så mye hvis jeg er borte. Så det blir til at jeg må hjem og sove og slappe av nesten hver dag. DET ER SÅ KJIPT OG JEG ER DRITLEI! Det er gøy å ha kyssesyken altså. Virkelig.

Er utrolig glad for at jeg har de vennene jeg har, jeg bare må si det. De betyr mye!

I morgen skal jeg til Andreas, og det gleder jeg meg til. Savner han.

Sorry for langt klageinnlegg! Forresten så blogger jeg nesten aldri lenger, men kommer sikkert tilbake etterhvert.


LITT HER OG DER

Okey, jeg har virkelig lagt bort bloggen i det siste. Har verken hatt tid eller lyst, men nå er jeg tilbake. Dette er hvertfall hva jeg har gjort den siste tiden:

besteuka 042a
Fortsatt ferie - Andreas, meg og bestekusina

- Siste uken i sommerferien var Andreas hos meg
- Fra lørdag til søndag som to herlige jenter hos meg, Silje og Maria.
- Første uke i 2mk er ferdig. Herlig og se igjen alle.
- Ble syk igjen, for tredje gang på noen uker, og på igjen med en enda sterkere antibiotikakur.
- Tirsdag tok jeg masse blodprøver osv, før jeg måtte tilbringe resten av dagen i senga, fordi jeg ikke engang orket og løfte opp armene. Så vondt har jeg i kroppen.
- Sliten, sliten, sliten. Får ikke engang lov og trene. (Hadde faktisk gleda meg til og begynne igjen)
- Begynt og være barnevakt igjen etter sommerferien, herlig.
- Sleepover med Hannah min, som er hjemme på ferie fra USA.
- Tannlegen, og borra for første(!) gang i mitt liv. Ikke vondt, men nå har jeg digre lepper og kjenner ikke min egen tunge. Digg.
- Endelig helg, og jeg skal slappe av, og dessverre jobbe både lørdag og søndag selvom jeg bare burde ligge hjemme i senga mi og bli helt frisk.

Veldig spennede, men det er hvertfall det jeg har gjort i det siste.

Har du gjort noe i det siste?
Hvordan var det og begynne på skolen igjen?

HELT GLEMT OG SI

besteuka 046a
Har blitt lite blogging den siste uken, men det er fordi jeg har fått meg kjæreste. Hihi, og nå er han på besøk. Håper dere nyter den siste uken av ferien.

ROLL ON

bilde
Hei, vi går på media.

Kid Rock - Roll on

Nå er det ikke lenge til vi begynner på skolen igjen, det er litt sykt. Jeg syns denne ferien har gått så alt for fort, og jeg føler ikke at jeg har fått gjort noen ting. Egentlig har jeg jo det da, men det har bare gått så fort. Utrolig kjedelig at tiden går så fort når man har ferie. Tenk da, nå er det kun en uke igjen før det er tilbake til den slitsomme hverdagen.
Blir deilig og komme tilbake og se folka og de nye klasserommene. Håper det har blitt fint der. Blir også spennende og se om vi får egen mac.

Jeg skal nyte den siste uken i ferien, og bare kose meg. Dette kommer til og bli en herlig uke. SMIL.

STORBYEN

Fra torsdag til fredag var jeg i Oslo. Vi sov på SAS-hotellet, og jeg sov på rom med fettern min og lillesøster. Den første dagen brukte vi til og gå rundt i Oslo, shoppe litt også dro vi og så oprahuset. På kvelden var vi ute og spiste og koste oss. Jeg syns det er så anderledes og være i Oslo. Det er så mange rare mennesker der, og jeg kunne bare satt meg ned på en benk og kikket på folk hele dagen for å få nok underholdning. Det må være bare gøy og stress og bo i en storby. Jeg kunne godt tenke meg det et år eller noe, men ikke for alltid. Etter vi hadde vært ute, dro vi tilbake til hotellrommet, og oss tre på samme rom går virkelig ikke bra. Vi fikk ikke lagt oss før seint på kveld, for når vi er sammen blir vi utrolig barnselige. Herlighet. Fikk ledd litt på denne turen for og si det sånn. Dagen etter spiste vi god frokost på hotellet(elsker frokoster på hotell), før vi tok trikken opp til Frognerparken. For et utrolig fint sted. Gikk litt rundt og kikket, og det ble bare varmere og varmere. Mens vi var i Oslo var vi også inne på slottet, på sånn omvisning. Fy søren og fint det er der inne! Helt sykt! Tror jeg også skal skaffe meg en lysekrone som veier 600kg. Det hadde vært noe. Hadde en skikkelig fin tur, med koselige mennesker.

oslo 018
Ole og meg
oslo 031
Heihei
oslo 130aa
Meg og lillesøster
oslo 073
Opraen
oslo 119
Namnam
oslo 109
Jeg skjønner virkelig ikke hvordan de klarer.
oslo 142
Ja, vi snakker overtrøtt.
oslo 148
Frognerparken.
oslo 101
Shopping
oslo 115
Nye sko.

Er du ofte i Oslo?

GOD NATT

20090802 mariasusaaa
Nå skal jeg legge meg og prøve og få litt søvn, slik at jeg blir raskere frisk.
Sov godt søtinger.

TENKER DU OFTE PÅ ?

Tenker du ofte på hvor gode venner du har? Jeg tror vi alle tenker litt for sjeldent på dette. Jeg syns selv jeg har de beste vennene man kan få. De stiller opp for meg, og bryr seg om meg. Jeg kan alltid finne på noe gøy med de, og andre ganger bare slappe av og kose oss med film osv. Det er disse menneskene som gjør dagene mine bra. Det er disse menneskene som får meg til og stå opp om morgenen. De støtter meg uansett, og gjør alt for at jeg skal ha det bra. I det siste har jeg tenkt så mye på hvor viktig det er og ta vare på de vennene man har. Jeg har mange venner jeg savner, og som jeg ser alt for sjeldent. Det er så trist at man mister kontakten med noen av sine beste venner. De siste årene på barneskolen hadde jeg en utrolig god bestevenn, og det er veldig rart, for jeg var så liten. Men jeg var så glad i denne gutten her. Nå har han flytta, og jeg ser han alt for sjeldent. Litt kontakt har vi, og jeg tenker ofte på hvor mye jeg savner han og andre venner jeg dessverre har mistet kontakten med. Jeg tror det er viktig og holde kontakten med vennene dine, for det er disse menneskene du kan mimre tilbake sammen med og se på alle de gode minnene dere har hatt sammen. Jeg tror det er utrolig viktig og bare vise vennene sine at man bryr seg. Det trenger ikke være så mye, det kan være en hyggelig melding eller bare et lite kompliment. Det gjør så mye. Det er viktig og ta vare på vennene sine, for uten dem er det ingenting igjen.

odapusa17mai 206n57488008739987135662n54808688911487821646n66842006443231967233
Noen få vennebilder:*

IKKE NÅ IGJEN

syk
Ja, man skulle nesten trodd vi har blitt bestevenner. Nå har jeg nettopp vært hos legen, og jeg har fått vite at jeg har fått kraftig halsbetennelse. Tyder også på at jeg kanskje har kyssesyken, men jeg har ikke feber og prøvene viste noe annet, så skal tilbake om en uke og ta nye blodprøver. Jeg var jo syk den uka jeg var i Sverige, og nå har det kommet tilbake. Utrolig kjedelig, for jeg klarer nesten ikke svelge. Jeg har fått den store kulen på halsen fordi det har hovnet opp veldig. Så nå er jeg blitt gitt en ny antibiotikakur, og masse andre piller jeg må ta i ca 10 dager. Det som er veldig lite gøy er at de må taes på forskjellige tidspunkt, en halvtime før eller to timer etter mat, også må jeg drikke masse biola, men ikke sammen den ene typen med piller osv. For et slit. Så nå ligger jeg hjemme i senga mi og bare slapper av, noe jeg må gjøre resten av dagen. I morgen skal jeg egentlig til Oslo, men må nesten se an formen. Håper jeg blir fort frisk, og at jeg ikke får kyssesyken. Ønsk meg god bedring:)

ENDELIG FERDIG

jobben 011
I dag hadde jeg siste dag på jobb. Så ikke noe mer jobb i sommer. UTROLIG DEILIG. Sommerferien har gått så alt for fort, og det er rart og tenke på at skolen faktisk starter snart igjen. Tilbake til lekser, mas og fjas. Det og måtte stå opp tidlig, for deretter en to timers busstur får meg virkelig ikke til og smile akkurat nå. Må innrømme at det blir deilig og ha litt vanelige rutiner igjen, og ikke minst at jeg får møte vennene mine igjen hver dag. Det er det som er så koselig med og begynne på skolen igjen. Kunne gjerne hatt noen uker til, med fint vær! For akkurat det har det vært litt for lite av syns jeg.

Har du jobbet mye i sommer? Hva slags jobb?

JEG ER SÅ LEI AV DE SOM

 mariasusa 192aaaaaa
Veit du hva jeg er så utrolig lei av? Jeg er lei av at folk som ikke kjenner meg, eller som aldri har møtt meg begynner og slenge dritt til meg for ting jeg ikke har gjort bare for og ødelegge eller lage drama. Det er noe av det verste jeg vet. Når jeg hører om folk som slenger dritt uten engang og kjenne personen. For man er jo så utrolig tøff når man skriver masse hatebrev osv på nettby til personer man ikke engang kjenner. Sjalusi kaller jeg det. Ofte så er det kun det som er grunnen. Åh, jeg blir så forbanna rett og slett. Personer som dere prøver og ødelegge, og noen ganger klarer dere det så alt for godt. Men veit du hva, jeg orker ikke bry meg om at folk som ikke kjenner meg slenger dritt til meg, for det er ikke ETT ord av det dere sier som stemmer.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er så sliten og nå kommer dette. Vær så snill og si det ordner seg. Ikke la dette ødelegge. Alt jeg vil er at alt skal bli bra igjen. Det er alt jeg vil. Det ordner seg alltid. Gjør det ikke?

HELT NYTT DESIGN

Nå sitter Maria og jeg på rommet og prater og koser oss. Hun har vært kjempesnill og hjulpet meg med nytt design i dag. Jeg syns det ble dritfint, hun er så flink! Ble veldig fornøyd, er bare ikke helt ferdig med headeren enda. Hva syns dere? Besøk Maria her! Herlig jente!

I dag har jeg først vært på jobb, før Maria kom til meg klokken 5. Etter det har vi tatt bilder, spist grandiosa, sett på mamma Mia og bare kost oss. Herlig. Kanskje på tide og legge seg?

mariasusa 145mariasusa 202mariasusa 091


Jeg har funnet drømmeprinsen. Hihi. SMIL

Shopping og Sverigetur

sverigeturen 081
Øredobber - Gina tricot
Bukser - Vero moda
Bikini - Gina t
Stripete topp/kjole - Gina t
Stripete genser - Gina t
Singlet - Vero moda
Skjorte/bluse - H&M
Strikkejakke - Gina t
sverigeturen 084
Hadde mista den ene av disse øredobbene som  jeg likte veldig godt, også fant jeg de igjen i går på et annet kjøpesenter. Happy. 
sverigeturen 034
Lillesøster kjøpte masse sukkerspinn.
sverigeturen 046
Satt og ventet på de andre. Sjokk at håret mitt er helt  fucka når det blir tatt bilde.
sverigeturen 070
Shopping er bra. Hvertfall når man akkurat har fått lønning. SMIL.

I går var mamma, en venninne, lillesøster og jeg på shopping, og senere dro vi på mer shopping på Nordbysenteret i Sverige. Hadde en kjempekoselig tur, med masse latter og morro. (Mamma er ekstremt flink til og drite oss ut). Etter det tok vi båten fra Sverige og hjem, og spiste god mat på resturangen. Er ikke helt frisk enda, så jeg spiste nesten ingenting da, men det var godt.

Nå tordner og lyner det for harde livet her, og jeg skal på jobb klokken 4. Har ikke vært på jobb på to og en halv uke nå, så jeg kan ikke si jeg gleder meg. Men det er vel ikke så mange som vil ha is i dette været her. Selv kunne jeg ønske jeg kunne ligget under dyna mi i hele dag og sett på film og kosa meg, men sånn er det altså ikke.

Kos deg inne i dag, du som kan.

Virkelig fine feriebilder!

Gøy og være på ferie. Helt sant!
sweden09 066
Dette levde jeg på i en uke
dsc02366
+ en hel haug med smertestillende og antibiotika jeg fikk hos legen i Sverige.

Hadde gleda meg masse til ferien i Sverige med famiien, men ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg ble syk den dagen vi dro, og lå helt til vi dro hjem igjen. Vært på rene slanketuren, for jeg har ikke klart og svelge noen ting og jeg klarte nesten ikke engang svelge pillene jeg måtte ta. Sinnsykt kjedelig. Ligget rett ut hele uka, og hatt så vondt i kroppen at det skulle ikke vært lov.

Nå er jeg hjemme, og har heldigvis blitt mye bedre. Starter på jobb igjen til torsdag, jobbe en del også har jeg sagt at jeg ikke vil jobbe mer. Kjenner jeg trenger litt fri før skolen starter igjen.

Nå sitter vi og har kanskje tenkt og dra på en "på-sparket-tur" til Oslo, Kristiandsand eller noe, så vi får se hvor vi ender opp. Sånt liker jeg.

Liker du og bare hive deg i bilen og kjøre?
Vært syk i ferien?

HEI OG HADE

Oi.. Jeg har visst en blogg.

Den siste uken har jeg verken hatt lyst, eller tid til og være innom dataen. Jeg har hatt en sykt bra uke, som jeg aldri kommer til og glemme. Jeg har kost meg med venner og bare hatt det bra, fått gjort masse av det jeg har hatt lyst til. Nå har jeg har ferie i en uke til, og i den uka kommer jeg til og være i Sverige. Reiser i morgen, og blir borte til neste søndag. Det blir deilig. Vet ikke om det blir noen blogging derfra heller. Sorry. 

Denne uken har jeg også jobbet på Slottsfjellfestivalen. Det har vært sinnsykt slitsomt, og det frister ikke og gjøre det igjen. Grunnen til det er fordi jeg kom på renovasjon, altså: jeg måtte plukke søppel, og passe på at det var rent på festivalområdet. Vi måtte jobbe 16 timer tilsammen, og jeg var så heldig at jeg fikk fredag kveld frem til 01.00, og fra klokken 09.00 på lørdag morgen. Festivalen så ut som en søppeldynge, og det var absolutt ikke noe gøy! I dag var det øspøs regn, og vi fikk dritlite pauser og mat der. Jeg er lei av og plukke søppel, og jeg vil IKKE gjøre det igjen, for det var ikke verdt det. Fikk liksom ikke med meg så mye av festivalen heller, for etter jobb var jeg så sliten at jeg bare dro hjem.
Men i morgen reiser jeg altså til Sverige, så dere får kose dere i uka som kommer. Nuss og suss;*

HANGOVER I GÅR, ISTID 3 I DAG

Hvis du ikke har sett Hangover, så se den.
Jeg syns filmen var utrolig morsom, og det er ikke ofte jeg sitter og ler meg gjennom en film. hangover

I dag skal jeg faktisk på kino igjen, og se Istid 3. Er den bra?
Jeg veit jeg er seint ute med å se filmer for tiden, men jeg har bare ikke hatt tid.

ER DEN BRA?

Fy fader, for en jævelig dag på jobb! Unnskyld ordbruken, men i dag har det stått kø ut av døra fra da jeg startet, til jeg dro. Vitsen med og ha basar på brygga da? Det kommer jo bare masse fler folk.
Heldigvis var det siste dagen, for nå har jeg TO UKER FRI! SMIIIIIIIIIIIIL.

Nå reiser jeg på kino med Maria og Juna, og ser Hangover.
Er den bra??

hangbanggang


FØR OG ETTER

Tro det eller ei, i dag har jeg faktisk ryddet rommet mitt.

Før:
ingentinge 060
Etter:
ingentinge 061

I dag hadde jeg satt vekkerklokken min på 09.00, fordi jeg (trodde) skulle på jobb 10.30.
10.45 våkner jeg og får helt panikk. Jeg skulle jo vært på jobb for et kvarter siden.
Kledde på meg og rakk ikke engang og sminke meg før jeg var nede på kjøkkenet bare
for og sjekke vaktlista for sikkerthetsskyld i tilfelle jeg hadde litt flaks.
Heldigvis skulle jeg ikke på jobb før 17.00, så jeg hadde jo tatt helt feil. Flaks.
Så i dag har jeg brukt dagen min til og rydde rommet og slike ting. Funny.

PJATT

mongoelskjajajaaaaaa2Det er dårlig vær fortiden, og det liker jeg egentlig. Jeg har jobbet hele uka, og dårlig vær betyr få kunder. Ingenting er bedre enn det når man er på jobb. Men nå syns jeg snart været kan skifte, for fra mandag av har jeg to uker ferie, og jeg vil ikke bruke fridagene mine på og sitte hjemme og se på tv. (Okey, det hadde jeg aldri gjort men).

I ferien min skal jeg jobbe på Slottsfjellfestivalen(smil), være med folk jeg GLEDER meg til og være med, og en uke til Sverige sammen med familien. Gleder meg til det egentlig. Komme seg litt bort, og bare ha ferie rett og slett.

I dag har jeg vært i byen og passet søte Emma. Også har mamma kjøpt seg ny bil. Så vet dere det.

En annen ting er at jeg har kommet inn på den skolen jeg vil, så da blir det 2mk i Horten. Det hadde jeg aldri trodd, så dere kan jo selv tenke dere ansiktsuttrykket mitt når jeg skjønte at jeg hadde kommet inn. Jeg var jo 100% sikker på at det ikke stemte. Men det gjorde det, og jeg er overlykkelig.

Kom du inn der du ville?SOMMER'09

Dette er noe av det jeg har gjort så langt i sommer.

Øytur.
20090703 ytur09a

Jobb.
20090707 jobbena

Seiltur.
20090706 seiltura

Alt og ingenting.
20090709 byen123a

Dette er bare noe av det jeg har gjort hittil. Utrolig deilig med ferie. Jeg har gjort så mye gøy allerede, og til mandag har jeg to uker fri fra jobben. SMIL. Da blir det festival, og en uke til Sverige etter det. SMIL.

Gjort noe gøy i sommer?


HJEMME I 5 MINUTTER

ytur09 198

Hei! Nå er jeg hjemme fra to dødsdeilige døgn på øya med Maria og Silje. Bare hjemmom for og dusje og pakke om bagen. Nå drar jeg nemmelig på seiltur i noen dager, og det blir deilig. Enda mer soling og bading.

JEG ELSKER SOMMER!

Skriver om øyturen og legger ut bilder senere, nå må jeg stikke igjen. Kos dere!

IKKE VÆR SÅ SUR A

Bare jeg som spiser mye jordbær for tiden? namnamikkeno 005a

Dagene går, og jeg har hverken tid til og sitte inne eller bruke tiden min på blogging. Her går det i jobb, soling, bading og venner.

Jeg må bare si jeg er utrolig lei av og jobbe inne i 34 grader, og gi is til sure og utakknemmelige folk. Det er alt for mange av dem, og jeg lurer virkelig på hvordan noen oppdrar barna sine. Det er ikke vi jentene som jobber der som hverken bestemmer priser eller hvorfor vi ikke selger tacobaguetter lenger. Det er heller ikke vår feil at vi har utsolgt for sjokolade akkurat den dagen eller at softismaskinen ikke vil fungere på akkurat det tidspunktet du er der. Vi prøver og gjøre det beste vi kan, for at dere  skal få kjøpt isen deres. Når mange ikke engang gidder og gi et lite smil og si takk blir jeg til tider ganske sur, for jeg tror ikke folk veit hvor ille det er og jobbe inne hvor det er 34 varmegrader, og man ikke engang kan se enden på køen fordi den står langt ut av døra. Det er sykt varmt og stressende og jobbe der, og da syns jeg faktisk folk kan ha litt forståelse. Det er veldig mange hyggelige folk der også, selvfølgelig. De som gjør til at jeg faktisk orker og jobbe der, for de prøver hvertfall og være hyggelige og smile til oss selvom det er lang kø osv.

Når jeg gikk hjem fra isbaren i går var jeg så sykt lei av folk. Jeg var sliten og det hjelper ikke akkurat at pollen er som værst nå. Jeg ser ut som en narko som ikke vet hva sminke er. Men det er jo kos, alle vil vel se sånn ut nå som det er sommerferie og det er kjekke gutter overalt. 

Ellers har jeg en veldig fin sommerferie, og jeg koser meg masse. Bare litt sliten akkurat nå.

I morgen reiser jeg heldigvis på øytur og blir borte noen dager sammen med Maria og Silje, og jeg gleder meg sinnsykt mye. Det blir noen herlige dager med bading, soling og sene sommerkvelder. 

Hva gjør du i sommer?
 

HERLIGE DAGER

andreaogsusa 112a


I går kveld kom Haley til meg, og vi gjorde egentlig ingenting før vi møtte noen kompiser av henne på brygga. Etter vi hadde sittet der en stund var klokka snart 00.30 og vi var sultene. Dro hjem, lagde pizza og så på film. Når vi hadde ledd oss ferdige på Madagaskar 2, begynte vi og se taken, men det ble til at Haley sovnet på sofaen, og når jeg prøvde og vekke henne ville hun ikke våkne, så begge to ble liggende på sofaen resten av natta.

Våknet klokken 8 i en sykt varm stue, og sola steika inn gjennom rutene. Vi satt opp døra og sov videre. Når klokken var elleve eller noe våknet jeg til at mamma var kommet hjem, og hun må ha trodd vi var skikkelig fyllesyke eller noe siden vi l på sofaen, med pizzaen og masse rot rundt omkring. Hun trodde også at døra hadde stått oppe hele natta. Det er jo kos. Mamma dro igjen, og nå er jeg alene hjemme frem til fredag! Sykt deilig spør du meg!

I dag har vi brukt tiden vår på brygga, hvor vi har spist loff og drukket skjokolademelk. Senere kjøpte vi is, og møtte Ole, Ola, Gjermund og Kris, og vi har bare nyti det fine været.

Nå sitter Ole og jeg og ser på tv. Må jeg uheldigvis snart på jobb, noe jeg har veldig lite lyst til. Det er sankthans i dag, og alle skal grille og kose seg. Heldigvis slutter jeg halv 10, og da kommer Maria og skal overnatte, og vi skal vel se på bålet og finne på noe tenker jeg. Det blir koselig.

Hva skal du i kveld?

TA DET SOM DET KOMMER

"Ta livet som det faller seg"


Ingen planer i dag, men skal finne på noe. Tar det som det kommer, for det er det som er så deilig med sommerferie! Også er jeg alene hjemme i noen dagen nå, DIGG!

Kos dere i sola :D

BILDER: HUN ER BARE SØT

famburs 029famburs 011famburs 075famburs 154famburs 198


FOAM PARTY

Jeg må bare si at skumparty var sinnsykt gøy! Tror aldri jeg har vært på en så morsom fest, for alle som var der var helt med, dansa og hoppa rundt. De to første timene var egentlig ganske kjedelige, men siden vi var i så godt humør var det gøy uansett.
27737541245603593184n500
Bildet er tatt av Haley

Først var jeg på vors med jentene, og etter det møtte jeg Silje der oppe. Siden vi ikke kunne legge fra oss sakene våre inne måtte vi gå langt inn i skogen for og finne et sted vi kunne legge fra oss veskene våre med mobiler og penger, på et sted ingen kunne finne det. Siden jeg er redd for mobilen min tok jeg den med i lomma. Noe som var sykt dumt tenkt.

 Inne danset vi og hadde det veldig gøy med masse forskjellige mennesker. Silje og jeg løp flere ganger rundt inni skogen for og prøve og finne sakene våre, og baare surra rundt. Haha. Det var når Mats og Petter fra Paradise kom, at det tok av, og skummet kom. Haha, jeg tror aldri jeg har sett verre ut. Det var så mye skum at all sminka rant, og alt ble vått. Og ja, mobilen også! Når jeg kom ut var skjermen svart, tastene blinka og den vibrerte. Slo den av, men den fortsatte, så derfor la jeg den ut i skogen, og når jeg kom tilbake en time senere holdt den fortsatt på. Fuckings mobil! Så nå funker ikke mobilen min, og det er rett og slett bare j* kjipt. 

Klokken 2 ble vi hentet av moren til Amalie, og vi var så våte at vi måtte ta av oss noen av klærna slik at det ikke skulle bli så vått i bilen. Deretter ble jeg hentet av pappa, og når vi kom hjem i hagen kom det selvfølgelig to gutter og begynte og snakke med pappa, og der måtte jeg surre det jeg hadde av klær rundt meg og løpe inn i dusjen. Jeg tror aldri en varm dusj og en myk seng har vært så deilig noen gang. Men en syk bra kveld, det var det !

dsc02208
Charlotte og meg før vi dro.


NY HEADER

Veldig enkelt, men jeg liker det enkelt. Hva syns du?bluetoothutvekslingsmappe2a

I'M GOING OUT

skum 037De første dagene av sommerferien har vært stressende. I går dro jeg til byen med Rakel, hvor vi kjøpte billett til skumparty, og handlet litt. Etter byen dro jeg rett til butikken hvor jeg møtte Andrea. Vi leide filmer og kjøpte pizza, før vi tok bussen hjem til henne. Der ble jeg resten av kvelden/natta og vi kosa oss veldig.

I dag har jeg vært på jobb til klokken 4. Masse unger og mas i dag, og jeg merker at badegjestene har ankommet øya for og si det sånn. Stress,stress og mer stress.

Mens jeg var på jobb ble det også mange (!!!!) meldinger frem og tilbake med alle og en hver, fordi det alltid er så mye styr når jeg skal ut. Nå sitter jeg ferdig kledd, fått kjøpt det jeg skal, ordnet kjøre og alt er vel egentlig klart. Puh. Nå venter jeg på at jeg kan hive meg på 7-bussen med Haley, for så og møte Amalie og folk på vorse hos noen. Etter det drar vi på skumparty, noe jeg aldri har vært på før. Derfor gleder jeg meg til og se hvordan det er. Det blir også gøy og dra ut med alle folkene i dag, for det er lenge siden nå. 

 Jeg gleder meg til i kveld! Gjør du?

STORT SMIL

andreaogsusa 125

Tenk, nå er det sommerferie. Det vil si to hele måneder hvor man kan gjøre hva man vil, når man vil. Ingen skole, ingen bekymringer. Hvor herlig er ikke det? Ferien alle ser frem til. Alle er glade, og livet bare smiler tilbake. Lange dager utpå med båten, fulle strender med sommerglade mennesker som nyter livet, jordbærspising hver dag, og ikke minst venner. Noen holder seg i Norge, andre drar til Syden. Noen drar på festivaler, andre ikke. Det er det som er så herlig, at man kan gjøre akkurat hva man vil. To måneder hvor man kan legge vekk alt som har med stess og mas å gjøre, og bare kose seg.

Det er så uvant at jeg kan være lenge ute på en torsdag, og sove lenge på en fredag. Det tar alltid lang tid før jeg faktisk skjønner at jeg har ferie. Men herlig, det er det! I sommer har jeg egentlig ikke så mange store planer. Liker og ta sommern som den kommer, men noe vet jeg jo at jeg skal. Jeg skal jobbe, på Slottsfjellfestivalen, en uke til Sverige, øyturer, kose meg med venner og bare slappe av! Deilig, deilig, deilig!

Hva skal du i sommer?

DET KILER I MAGEN

Tusenfryd - masse folk, lange køer, karuseller, berg og dalbaner, dyr mat og sukkerspinn.
 tusenfryd09 003
SpinSpider var dødsmorsom. Utenom at jeg ble truffet av en måke i hodet når vi var på toppen som drev og flaksa rundt, og det er ikke tull engang. Det verste er at folka tulla med at det kom til og skje og sånt. Heldig at det skjedde med akkurat meg!
tusenfryd09 005
Oda og jeg måtte selvfølgelig ta tømmerrenna. Hihihihitusenfryd09 021
Wiiii, Speedmonster
tusenfryd09 009

Hadde en veldig fin tur med mk-elevene, hvis vi ser bort fra at bussen vår ble to timer forsinket når vi skulle hjem, og jeg skulle vært barnevakt klokken 5, og ikke var der før halv 7.

Nå er det endelig sommerferie, men det var litt trist og si god sommer til den herlige klassen jeg har fått gå med i ett år nå. Det er en skikkelig søt gjeng som jeg kommer til og savne masse, og som jeg håper jeg får se endel i sommerferien.  

GOD SOMMER!


DAGEN MIN I BILDER

I dag var vi på tur med klassen og grilla(noen hvertfall). Resten av tiden brukte vi til å ligge på gresset og slappe av, helt til det begynte og regne, da fikk vi dra hjem.

grillbrygga 058

grillbrygga 007

Etterpå var jeg i byen med Oda og Silje, opplevde slåssing på narkotorget og glana på rare mennesker. HERRGUD og mange rare folk det finnes. Blir helt sjokkert jeg.

grillbrygga 114

Senere dro Silje og jeg ned på brygga hvor vi la oss og spiste norske(!) jordbær og smågodt, mens vi prata om alt mulig rart. Herlig.

grillbrygga 132

I morgen skal jeg til Tusenfryd med klassen, og jeg gleder meg superdupermye! 2 dager igjen til sommerferie nå folkens:)

SHOPPING OG FRI

Frifrifri! I dag har mamma og jeg vært i Lier, og jeg har kjøpt meg ny jakke, genser og shorts. Selvom jeg egentlig ikke har penger. Jeg skriker etter lønning nå. Iiiik, jeg trenger penger.

20090615 andreaogsusaa


UNGER OG STRESS

liten2
Liten og søt?

Det finnes så utrolig mange forskjellige unger. Noen er søte som sukker, andre er ikke fullt så søte. Jeg jobber jo på en isbar, og det er unger innom der hele tida. Noen er bare skjønne, mens andre er rett og slett bare drittunger. Det er så irriterende. Jeg har akkurat vasket den store ruten foran isen, og tror du ikke det kommer inn en liten drittunge som kliner snørra si inntil og samtidig strekker ut tunga og slikker på hele ruta. For ikke og glemme de møkkete hendene han klistrer seg fast med. Jada, da må jeg vaske på nytt. Digg.

I dag var det en skikkelig herlig gutt som kom inn og skulle ha is:
-JEG VIL HA SÅNN, SÅNN HVIT IS MED ROSA DRESSING PÅ.
Det han egentlig ville ha var softis med jordbærstrø på. Skikkelig søt gutt.

Ellers i dag har det vært sykt mye og gjøre på jobben. Kassene har vært helt klikk i dag, og de har stått og pipi i hele dag, helt til jeg endelig fikk fiksa dem. I tillegg har det vært masse mat og lage, og det er alltid like kos når det kommer inn en familie på fem, og alle skal ha en 100g hamburgermenytallerken med alt mulig rart. Også har Oda og Erik vært og besøkt meg, og det var koselig. Takk og lov for at vi har fri fra skolen i morgen.

Mye stress der du jobber?

FINT-FINERE-VÆRET

skogen 123


I natt reiv jeg ned alle bildene jeg hadde på veggen, rev i stykker noen av dem, og hang opp resten av dem igjen på nytt...

I dag skinner sola, og det er råvarmt ute. Slengte på meg shorts og singlet og gikk ut i det nydelige været. Endte med at Urd og jeg gikk en laang tur, og så på alle badegjestene som har ankommet øya. Etter turen satt vi på brygga, spiste is og kosa oss. Nå har jeg skikkelig sommerfølelse. Herlig.

Snart må jeg på jobb og servere is til alle som kommer med båt og nyter det strålende været. Dårlig gjort spør du meg. Kos dere i dag, og nyt været.

JEG LER

tussey 061
Åh gud, faktisk hatt en sinnsykt morsom kveld! Har hatt besøk av fetten min og tante, og vi har spilt alias, et veldig morsomt spill. Jeg har ikke ledd så mye på lenge, for det kom så utrolig mye morsomt ut av munnen til tante når vi var på lag. Jeg kan innrømme at det andre laget slo oss overlegent, men det er kanskje fordi tante lo mer enn hun greide og gjette. Lo så jeg grein, bokstavelig talt. Haha, jeg ler nesten enda. Høres sikkert kjedelig ut, men hadde du vært der lover jeg deg at du hadde ledd minst like mye som meg.

I morgen har jeg planer om å jogge med en gang jeg står opp. Rart det der, at hver gang jeg blir skuffa/sur/deppa you know, får jeg en trang til og jogge. Det er jo fint eller hur? Så skal jeg legge meg ut i sola(hvis det er fint vær) og deretter skal jeg på jobb. Gleder meg til å jobbe med Juliemor igjen, for vi ser så mange BIBIBI.

Hva skal dere i helgen?

SOMMER PÅ JORDA, SMIL OVERALT

usa08 066


KJEDELIG.NO

hemsedal178a

I går kom vi heldigvis ikke opp i muntlig, og det var en utrolig deilig følelse. Det som ødela dagen min i går var at jeg fikk karakterkortet mitt, noe jeg er veldig lite fornøyd med dette terminet. Etter at jeg begynte på vgs har jeg mistet konsentrasjonen min og jeg klarer virkelig ikke jobbe med skolen lenger. Det plager meg, og jeg må virkelig jobbe til neste år. Jeg kommer nok ikke inn på skolen jeg går på nå til neste år, og det er sinnsykt kjipt, men jeg får bare se. I går var jeg sur og deppa, så jeg trente lenge, tok en lang dusj, og tok på meg ansiktsmaske og alt mulig. Elsker det.

Nå sitter jeg og har verdens mest kjedeligste mattetime, med 12(!) andre elever som ikke skulker skolen i dag. Jeg hadde sykt lyst til og droppe skolen i dag, men siden jeg måtte snakke med en sånn mann måtte jeg komme. Drit. Resten av dagen skal vi se på film, spille kubbespill eller se på Rafiq ta triks i to timer. Gøy dag eller hva?

Endelig er det fredag, og langhelg. Jeg har fri på mandag, og det er diiigg. I helgen skal jeg jobbe litt, og ellers vet jeg ikke enda. Finner sikkert på noe gøy. Neste uke blir sinnsykt deilig, og tenk, det er siste uka i 1 klasse. Hvor herlig er ikke det?! Can't wait.

Mandag: Fri
Tirsdag: Tur/grilling
Onsdag: Tusenfryd
Torsdag: Avsluttning, SOMMERFERIE!!!

JEG VIL LESE NOEN NYE BLOGGER

I dag var vi på kino med klassen og så Engler og demoner. Bra film! Etter det fikk vi lov til og dra hjem, noe som var sykt deilig. Dro til byen og tok sol med Amalie, og etter det kjøpte vi is med Haley og Kristina. Etter det tok jeg bussen hjem, og nå får jeg snart besøk. Snakkes.

Jeg vil lese noen nye, bra blogger. Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet, så kanskje jeg begynner og lese din. Hadde vært en fordel om du hadde hatt lyst til å lese bloggen min og da, så kommenter hvis du faktisk har lyst til og lese min videre.

SKRIKENDE JENTER OG EN UNØDVENDIG SKOLEDAG

I går kveld var jeg hos Amalie med folk fra den gamle klassen. Det var utrolig koselig og være med dem igjen, og siden jeg endelig er ferdig med lekser og mas blir det mer tid til venner. Vi spilte et spill som het alias eller noe, og det var så sinnsykt fett. Der skulle vi være to og to på lag, og man fikk et kort hvor det sto et ord man skulle få den andre til og skjønne, uten å si ordet. Også har man selvfølgelig tid på seg. Kan bare si det sånn at det ble en del roping og veiving med armene. Utrolig morsomt! Vi holdt på og le oss ihjel flere ganger for og si det sånn.

Susanne: eeeh han bor der oppe! "peker opp mot taket"
Mathea: eeeeh annenetasje??
Susanne: ååh nei, Gud da vet du vel.

I dag var vi bare ute på skolen og spilte volleyball. Eller noen spilte volleyball. Resten lå på gresset og koset seg. Etter det var vi på cafe og gikk rundt på senteret og ikke hadde noe og gjøre. Syns det er helt meningsløst at vi må være på skolen disse dagene, og at lærerne holder oss der til siste minutt. Nesten hele skolen har fri, men tror du ikke vi må være på skolen? Jooda.

1mk 005

1mk 016a

NYTT DESIGN

20090607 hemsedal1aa
Nytt design, men jeg vet ikke helt om jeg skal ha det sånn eller ikke. Hva syns du?

NÅ NÆRMER DET SEG

20090607 hemsedalfoto
Hatt en sinnsykt fin helg i Hemsedal, og jeg savner Ingvild allerede!

I morgen er det skole igjen, og det gjør meg egentlig ingenting. Tanken om at det kun er to uker igjen gjør meg glad. Alle bøkene er solgt, og vi har ingen undervisningstimer igjen. Hvor herlig er ikke det? Dette skoleåret har gått så fort, og nå har vi snart kommet til sommerferie som vi har maset om i hvertfall ett halvt år. Det blir bare morsomme ting som skjer fremover på skolen nå, hvis vi ikke kommer opp til muntlig da, men det er veldig liten sannsynelighet for, så vi krysser fingrene.

Er du ferdig med alt på skolen nå?

TROPICANA OG CHILL

cimg1227
Ingvild er søøt.
cimg1202

Har det så utrolig koselig i Hemsedal. I dag har Ingvild og jeg vært i Gol på et "stort" kjøpesenter og handlet litt. Etter det dro vi på Tropicana, som er et badeland for dere som ikke visste det. Det tok vi masse sklier og bada både ute og inne. Det var sykt gøy. Vi så til og med en kjendis, Håvard bakke fra Hotel Cæsar. Det er tøft eller? Haha.

Senere dro vi hjem og slappet av før vi gikk ut og tok litt bilder, og ruslet rundt. Kjøpe oss solois og satt ved bekken og pratet. Typisk oss to det. Det er herlig og være med Ingvild igjen, for vi har det så sinnsykt gøy sammen. Vil ikke hjem i morra!

Nå ligger vi på rommet hennes med hver vår data, slapper av, ler og prater. Deilig. Senere blir det film og sjokolade og det blir nok en lang natt tenker jeg. I morgen går toget mitt ca klokken ett, og jeg vil absolutt ikke hjem. Arg.

Koser du deg i helgen?

TIPP TOPP

I dag har jeg brukt dagen på å komme meg til Hemsedal. Reiste fra skolen og var fremme ca klokken åtte. Togturene gikk overraskende bra. Tenk det, jeg klarte det, da klarer alle det. Haha. Var sykt koselig og se Ingvild igjen, og i dag har vi "hengt" rundt i det de kaller Hemsedal sentrum, som består av en Ica butikk og peppes pizza. Shit, stort! Er faktisk sliten i beina, for vi har gått opp og ned flere ganger. Møtt noen av vennene til Ingvild og, det var koselig.

Blir sikkert litt mindre blogging siden jeg ikke er hjemme i helgen, men det er bare og kommentere osv, så svarer jeg og leser bloggene deres når jeg får tid. Kos dere i helgen!


JEG ER I GODT HUMØR

dsc02097Alt er egentlig så utrolig bra for tiden. Jeg kjenner jeg er glad nesten hele tiden, og når jeg legger meg om kveldene ligger jeg bare og smiler. Ikke får jeg sove heller. Haha, føler meg som en liten unge på tre år som gleder seg til julaften. Det er en del ting som egentlig får meg til å bli veldig deppa fortiden, men jeg må bare tenke på alt annet og glede meg til alt det morsomme som skjer fremover. Jeg orker ikke å la visse personer ødelegge for meg lenger.

Det er så mye bra som skjer fortiden. I går klippet jeg meg, kjøpte meg nye solbriller og en ny grå, slags hettegenser (digg). Etter jeg hadde klipt meg var mamma og jeg ute og spiste, noe som er veldig lenge siden. Jeg ble også sinnsykt glad når hun sa at pappa og henne hadde lyst til å betale togbilletten min til Hemsedal i helgen. Det syns jeg var sykt snilt av dem, og nå gleder jeg meg kjempemasse til og dra til Ingvild. Jeg må ta tog alene for første gang i morgen, så det kan jo bli spennende og se hvor jeg ender opp, i og med at jeg må bytte tog osv helt anene. Jeg vurderer å kjøpe meg en "jeg reiser alene" t-skjorte i tilfelle noe skulle gå galt og jeg ender opp i Finnmark.
 
Vi hadde også årets siste logg og foredrag foran klassen i går, og i morgen er siste undervisningstime. Kan ikke si hvor glad jeg er for det, for dette har jeg sett frem til veldig, veldig lenge. Ser frem til å få livet mitt tilbake nå. Altså uten lekser. Hehe. Det eneste jeg gruer meg til nå, er at jeg er såå heldig at jeg er en av de få som skal være med i en tredjeklasse idrett som har eksamen i morgen. Ja, da er det jo veldig kult å velge mediaelever, som er de sprekeste på skolen! Mhm, tror de har valgt oss bare fordi de vil at de som har eksamen skal få mest mulig utfordring. Hurra.

Det er sol, bare turer igjen på skolen, jeg har herlige venner, Hemsedal til helgen, snart sommerferie, rommet mitt er strøk(r)ent og jeg gleeeeeder meg til ferie. Livet er brabrabra, og jeg har problemer med og ikke smile!

Btw, nå har jeg sittet i en halvtime og fulgt med på en edderkopp som kryper rundt overalt, og grunnen for det er fordi jeg rett og slett er livredd for de stygge, ekle krypa. Den kom bare nærmere og nærmere senga mi, så jeg hadde ingen andre valg enn å drepe den. Æsj jeg hater edderkopper, og jeg hadde aldri engang tatt en svær bok for å drepe en hvis ikke jeg hadde vært alene hjemme. Jeg pleier alltid å løpe ut av rommet med en gang og rope på mamma. Visste ikke at jeg hadde skrekk for de. Skummelt.

Hvordan har du det?

BILDENE FRA HELGEN

Bedre sent enn aldri?
mariaogsusanne2 227
Sklia
mariaogsusanne2 221
Hytta
mariaogsusanne2 201
Spille?
mariaogsusanne2 196
Vi bada i sjøen!
mariaogsusanne 080
Drakk masse iste med isbiter
mariaogsusanne 066
Susanne og Maria
mariaogsusanne 054a
Hadde en deilig helg.

ISBITENE SMELTER FØR JEG HAR FÅTT DEM I GLASSET

Jeg har hatt en knallbra helg på "hytta". Var sinnsykt deilig å komme seg bort fra alt, og bare kose seg sammen med Maria. Det eneste vi har gjort denne helga er å bade, boblebade, solt oss, bada i innsjøen(årets første bad) og kosa oss masse. Fått tankene vekk fra alt annet.

Det var utrolig varmt der oppe. Vi klarte nesten ikke ligge på terrassen og sole oss, fordi på terrassen viste gradestokken 46 grader. Drøyt. Vi hadde heldigvis isbitmaskin, så vi har drevet å spist isbiter hele helga og drukket iste med sugerør. Siden det var så varmt gikk vi en del opp til et nydelig vann. Vi var litt pingler første dagen, så det ble ikke noe bading, men neste dag bestemte vi oss bare for å bade fordi det var så varmt, og vi kunne nesten ikke komme hjem og si vi bare hadde badet i basseng. 

Om kveldene grilla vi og spiste god mat. Det ble også en del bading, og ellers bare lo vi og slappet av. Har hatt en super helg, og det var nedtur å komme tilbake til sitt eget hus. Kommer flere bilder. 

dsc0034dsc0096
dsc0086
dsc0159

HER ER JEG NÅ!


dsc0033
Badebassenget og boblebadet.
dsc0129
Det er ikke den lille hytta vi er på altså, det er grillhuset. Haha.

Er på hytta med familien, og jeg har med meg søte Maria. Det er så sykt fint her, finere enn huset vårt hjemme. I dag har vi bare ligget på terrassen og solet oss. Maria og jeg har også vært ute og gått tur på fjellet. Det er nydelig her. Nå har vi nettopp grilla, og skal snart bade.

Maria: Jeg går bare på badet å sminker meg jeg.
Susanne: Hvilket bad da?
Hahahaha vi koser oss.

JEG GLEDER MEG VELDIG!

Ron Pope - A drop in the ocean


I dag var det surpricebursdag for Silje. Det var utrolig koselig, for det var helt uventet for henne! Var helt herlig å se hvor rørt hun ble når hun åpnet øynene og så alle vi satt der. Silje er så utrolig søt, og det vat utrolig søtt gjort av kjæresten hennes.

I morgen reiser Maria og jeg på hytta. Det blir sykt digg! Det er visst en dritfin hytte med stort badebasseng inne, boblebad, 2 etasjer og hele hytta er visst skikkelig fin. Klarer ikke si hvor mye jeg gleder meg. En hel helg med Maria blir koselig, og jeg er sikker på at det blir en del bilder fra denne turen. Blir deilig å komme seg bort fra alt og alle og bare slappe av. Trenger virkelig det nå, før jeg flyr på en vegg.  Ha en finfinfin helg, og kos dere masse!

Hva skal du i helgen?

TOMMEL OPP/NED

Tommel ned
- Må skrive novelle i dag
- Flash
- Det regner
- Rommet mitt er rotete
- Avstand
- Telefonregning (arg)
- Har et bilde igjen til en oppgave

Tommel opp
- Hyttetur til helgen
- Fri på mandag
- Hemsedal neste helg
- Ferdig med årsprøver
- Fikk 5+ på bildene mine
- Trena i dag
- Masse bra musikk på ipoden min
- Spise jordbær etterpå
- Bare noen få uker igjen på skolen
- Drikker en sinnsykt god smoothie

shopping 039
TOMMEL OPP FOR HERLIGE VENNER!

You're my sun


andreastranda 092aa
    Andrea på bildet.

Det er rart hvordan alt kan forandre seg på så kort tid. Fra en dag til en annen kan alt gå fra bra til dårlig. Det er så mange ting som kan skje som vi ikke tenker kommer til å skje. Ting som endrer alt. Den kjipe følelsen av at alt plutselig ble borte og at alt bare kan gå å legge seg. Man har lyst til å slå hodet i veggen og skrike så høyt man kan. Tenker at alt skulle vært anderledes og at ingenting skulle skjedd. Alt skulle vært som før..

Incu - You're my sun. Nydelig sang!

"JEG TAR EN KULE MED LAKRIS"

rosaelefanter 028a
Susanne&Odapus

De to første dagene på jobb er over, og det har egentlig gått veldig bra. Gøy å jobbe litt igjen, og lage is til alle badegjestene. Men en ting, jeg er allerede lei av frekke oslobarn som kommer inn og tror de er kule, for det er de ikke. Er så sinnsykt mange av dem her på sommern og det er til å bli kvalm av, seriøst. I tillegg løpte vi 3000m på skolen i går, og jeg er støøl. Skal jobbe i dag og i morgen også, så tror jeg kommer til å være helt ødelagt søndag kveld.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, rydde rommet og spise frokost før jeg rusler ned på jobb. Ha en fin dag og nyt sola for meg!

Har du sommerjobb?
Hvor mye tjener du i timen?


BLE UTFORDRET

Jeg ble utfordret av søte Live
Utfordringen går ut på:
1.
Gå til mine bilder, og velg den 6. mappen.
2. Velg det 6.bildet.
3. Post det på bloggen din, og skriv litt om det.
4. Send utfordringen videre til 6 andre.

ur 014
Må virkelig si jeg var heldig med akkurat dette bildet. Det er jo så vakkert. Det ble tatt av Amalie og meg for lenge siden, en gang vi var på kino med jentene. Får meg til å tenke på ung.skolen og alle folkene jeg savner.  

Vil du utfordre deg selv, så vær så god:)

BILDER FRA DAGEN

17mai 416
17mai 229
17mai 218
17mai 208
17mai 145
17mai 13717mai 206
17mai 103
17mai 042
17mai 030
17mai 018


Hadde en sinnsykt fin 17. mai feiring i går. Tog, sletta, leker, is, spiste på Rica, russetog, besøk, pakkelek og masse latter. Jeg liker 17. mai, alle er så glade og fornøyde. Tenk om alle dager hadde vært som den, da hadde det nok ikke vært krig i verden. Det eneste som er kjipt med 17. mai er at man må på skolen dagen etter. Pain.

Hva gjorde dere i går?


HEADERE OG JOBBINTERVJU

headercec

meaculpa

Jobbintervjuet gikk veldig bra.Var noen som  lurte på hvordan jobb jeg skulle ha. Jeg skal jobbe i en isbar/gatekjøkken i sommer/helger. Har jobbet der to år før, men siden det er ny sjef ble det nytt intervju. Han sa jeg hadde fått mye skyt av den forrige sjefen, så det var hyggelig å høre. Nå ser jeg frem til en sommer med sinte badegjester som klager på for enten for liten is eller for lite stekte hamburgere. Folk blir aldri fornøyd. 

Cecilie spurte om jeg kunne fikse noen headere i dag. Hva syns dere? Det ble litt fort gjort, menmen. Besøk bloggen hennes forresten, hun er en veldig morsom jente jeg er veldig glad i. www.meacupa.blogg.no

HERREGUD!

Det starter med at jeg ser 20 små barnehageunger påført oransje redningsvester. Jeg måtte sette meg slik at jeg hadde et foresket kjærestepar foran meg som oppførte seg som om det var ingen andre til stede. Trenger jeg si mer? Det er greit de sitter og kysser og sånt, men et sted går grensa. Senere kom det på masse umulige barneskoleelever som virkelig ikke klarte å sitte rolig så bussjåføren måtte stoppe og be dem ta på seg beltet. Hallo, til og med barnehageungene klarte å sitte stille. Etter det kom det på masse Tinestafettunger som lukta svette. Av i byen, å måtte vente en halvtime på bussen. Gleda meg til å sette meg på rolig buss, men neida. Der var det allerede fullt med flere Tinestafettunger som stinka enda mer svette, og det var då dårlig luft der inne at jeg ble helt kvalm. Bokstavelig talt. På toppen av det hele bestemte bussjåføren seg for å sette på litt høy jallamusikk. Åh, så glad jeg ble i han da. Etter to timer jævelig busstur var jeg endelig hjemme. Med vondt i hodet.

Nå skal jeg snart på jobbintervju. Eller, jeg har fått jobben allerede, men skal nede å møte sjefen for første gang og sånt. Blir spennende og skummelt. Ønsk meg lykke til!


SNART ER DET OVER

20090428 shoppingk

Det er mye lekser, prøver og tentamener for tiden. I hele dag har jeg øvd til naturfag som vi har på torsdag. Det går rett til helvete for å si det på en mild måte. Jeg leser og leser, men ingenting fester seg. Det er så frustrerende og jeg blir så irritert på meg selv. Kan ikke jeg også få det lille puffet så jeg skjønner det da. F* heller altså.

I morgen er det medieprisen. Dagen hvor alle medianerder på Horten forlater pcene sine og samler seg sammen for å kåre årets beste bilde, web, design, tekst og film. Vi skal stille opp i kjole og dress, ordentlige greier skjønner dere. Jeg har funnet frem kjolen og gleder meg til morgendagen. Et ekstra pluss er at det ikke starter før klokken 10, det betyr at jeg kan sove en hel time lenger i morgen tidlig. Herlig.

Når denne uken er ferdig blir det litt mer rolig på skolefronten, noe jeg virkelig ser frem til. De siste ukene har jeg gruet meg lenge til, men fy søren så fort de har gått. 17 mai allerede på søndag(shit). Nå er de snart over, og jeg gleder meg til juni. En månede med tur til Tusenfryd, fri, turer, kos og sol.

DET SKULLE IKKE VÆRT SÅNN

Beth Hart - under water, som jeg hører på hele tiden.

Man føler seg sliten og lei. Alt er mas og stress og man føler man ikke får til noen ting. Skylder på skolen, og at vi har så mye å gjøre. Hvordan har man det egentlig? Hva er det som er det egentlige grunnen? Nei, det er ikke bare skole, lekser og stress som gjør deg deppa. Noe er det, og det er det bare deg selv som vet.

Ting forandrer seg og det er ikke som før. Før pratet jeg med familien min ofte, og vi var flinke til å snakke om ting hvis det var noe. Nå er det ikke sånn lenger. Alt er forandret. Det har skjedd mye i livet mitt som jeg kunne ønske jeg ikke hadde trengt å oppleve. En av tingene er at jeg har mistet to personer i familien min som betydde nesten alt for meg, og det er vanskelig å fortelle hvor tøft det har vært for meg. Når dette skjedde pratet vi om det. Vi trøsta hverandre og støtta hverandre. Ettersom tiden går, blir det til at man glemmer det litt og tenker at man ikke tenker på det lenger. Egentlig tenker man på det veldig ofte, og holder ting inne i seg. Tiden rekker ikke til, og man har så mye annet å tenke på. Sånne ting kommer frem på sånne dager som i dag. Jeg fikk vite en del jeg ikke helt har visst før, og som er tøft for meg å snakke om. Følelsen av tårene som bare presser seg på, og at man begynner å skjelve. Jeg hater den følelsen, og til slutt bare kommer alt ut. Alle tankene, alle tårene, og alt man har holdt inne så lenge, uten egentlig å tenke på det.
Det er så mange ting som spiller inn, småting som egentlig ikke betyr en dritt, og som ikke er verdt å være deppa for. Det er disse tingene man skylder på, og sier man er deppa for. Tiden har blitt så alt for kort, og vi glemmer hva som er viktig. Jeg tenker ofte på hvor lite mange vet om meg, hva som har fått meg til å bli den jeg er og hvorfor jeg gjør som jeg gjør. Det er så mye vi ikke vet om venner og mange av våre aller nærmeste. Hvis man hadde visst  mye mer hadde alt vært anderledes. Alt.

I WALK BESIDE YOU

andreastranda 033aa
Andrea på bildet.

TING SOM IRRITERER MEG

susannesilje2 013a

Ting som irriterer meg:
- Folk som sykler i veien når det er sykkelsti rett ved siden av.
- Folk som ikke klarer å holde kjeft
- Når vi har tusen prøver på kort tid.
- Når noen ikke vasker seg på henda etter de har vært på do. ÆSJ
- De dagene jeg er dritsliten og mamma/pappa maser på meg om alt.
- Sene busser.
- Når internett er helt fucka.
- Folk som alltid må snakke høyest, og ikke lar andre folk snakke.
- Sytepaver som syter over alt de kommer over.
- Pollen!!!!!!!
- Folk som blogger 100 innlegg på fem minutter.
- Reklamepauser midt i en film.
- Når man ikke får svar på meldinger på flere timer hvis man spør om noe viktig.
- Rotete rom.
- Når man har planer, og mamma/pappa kommer å sier jeg må være hjemme.
- At varmeovnene står på i bussene midt på sommern.
- Når fotballkamper kommer isteden for andre programmer.
- Når klærna du trenger ligger til vask.
- Folk som juger til meg.
- Folk som ikke klarer å stå for det de mener.

Hva irriterer deg?

BEHIND BLUE EYES - BILDER

rakelrakel2
Tatt bilder av Rakel i dag. Rakel er søt.

HER SKULLE JEG VÆRT

kreta
Her skulle jeg ligget om noen få dager. Men istedet må jeg være hjemme å ha tusen prøver. Heldige meg. Når jeg er ferdig på vgs skal jeg ta meg et friår, reise masse eller flytte til NY. Det skal jeg.

GAMLE FJORTISBILDER OG SAVN

ammisammiss
Fjortisbilder av Amalie og meg fra ungdomsskolen. Haha. Savner den tiden.I det siste har jeg tenkt på hvor mye jeg faktisk savner ungdomsskolen. Alt det morsomme vi faktisk gjorde, og alle de herlige menneskene jeg gikk i klasse med. Jeg hadde en del vanskelige greier som skjedde, men med en veldig god lærer og mange snille venner gikk det alltid bra til slutt.

10 klasse var garantert det beste året. Klassene ble mer og mer knytta til hverandre, og vi dro på tur til Polen. Den turen vil jeg aldri glemme. Så utrolig gøy som vi hadde det der. De siste månedene på skolen var også helt fantastiske og vi gleda oss til å begynne på nye skoler. Tenk, da var vi lei av den skolen og bare ville bort å treffe mange nye folk. Nå savner jeg alle sammen, og tenker på hvor god gjeng vi var.

1992-kullet var et bra og sammensveisa kull sa lærerne, og det syns jeg virkelig. Selvom det selvfølgelig var noen intriger, men det hører vel alltid med. Avsluttingen til 10 sov hele gjengen ute på skolen, og det ble mye gøy som skjedde den kvelden for å si det sånn. Siste gang alle var samla var når vi skulle få vitnemålet vårt og si "farvell" til lærere og si hei til en ny hverdag. Husker jeg syns det var utrolig trist, men samtidig veldig deilig.

Nå savner jeg ungsomsskolen så utrolig mye. Følte alt var så mye mer koselig der. Alle kjente alle og hadde et mye sterkere fohold til hverandre enn det man har på vgs. Der vet lærerne dine ingenting om deg nesten, og man får ikke et like gdt samhold med alle i klassen din. For all del, jeg trives kjempegodt på vgs, og har fått mange nye venner jeg ha blitt veldig glad i. Men ungsomsskolen var rett å slett best når man ser tilbake på det.  

HAHA STAKKARS GUTTHaha, stakkars gutt. Jeg hater sånne der, ble skremt av det en gang hvor jeg hadde ansiktet helt oppi skjermen fordi jeg måtte finne en liten prikk som nesten var helt usynelig. Slemme folk. Fy!


MÅ SMILE RETT OG SLETT

dsc01925Det har blitt lite blogging i det siste, og grunnen til det er at jeg har hatt annet å gjøre. Jeg har det utrolig bra for tiden, og det er så deilig. Selvom jeg har tusen prøver fremover og mye stress på skolen er jeg bare glad. Jeg tror grunnen til det er at det er fint vær, jeg har gode venner, fått kjøpt meg mye nytt, godteristoppen går bra og jeg syns det er gøy å trene for tiden. Det nærmer seg virkelig sommerferie, og jeg klarer ikke annet enn å smile. Vi er allerede i mai, sykt. Det er også endel fridager i vente og turer til forskjellige steder med klassen. Det blir herlig. Jeg kjenner jeg er så utrolig glad fortiden, og jeg liker de periodene veldig, veldig godt.


I går var jeg på Fjærholmen sammen med Maria. Fant fort ut at vi ikke kjente noen av de som var der, så da måtte vi bare bli kjent med folk. Trodde det skulle være mange jeg kjente der, men det va det visst ikke. Ble kjent med mange koselige mennesker, og det ble en skikkelig bra kveld. Jeg storkoste meg hvertfall. Nå skal jeg i familiebursdag, og senere i kveld vet jeg ikke enda. Ha en fin langhelg.


Hva gjorde dere natt til 1. mai?

 


SHOPPING OG CHAMPAGNE

shopping 055shopping 059shopping 058
I dag kunne jeg nesten ha tatt meg et glass champagne for å feire. Jeg har nemlig vært utrolig flink til å shoppe i dag. Ja, veit det er normalt å shoppe masse når man er en jente på min alder, men jeg er ekstremt dårlig til det. Jeg finner nesten aldri noe jeg liker, men når jeg først finner noe går jeg helt berserk. I dag var en av de dagene. Grunnen til at jeg måtte ha noe nytt, er fordi jeg rydda hele klesskapet i helga(noe jeg skulle gjort for leenge siden). Ble plutselig litt lite klær igjen når jeg var ferdig.
Dette kom jeg hjem med i dag: to bukser, veske, parfyme, masse undertøy, solbriller, bikini, to tights, parfyme, to par sko, genser og to topper. Jeg har ingen anelse om hvor mye penger jeg har brukt i dag. bare meg som blir utrolig glad når man kommer hjem med masse nye ting?

SI EN BRA SANG!

masserartmedsukkerp 129I går spiste Silje og jeg på brygga, og det var utrolig deilig å bare sitte der. Sol, hav, Silje, god mat og masse mennesker. Kan det bli bedre? Hadde en god del å prate om siden det var lenge siden vi hadde sett hverandre. Det er alltid like koselig. Hver gang jeg møter Silje føler jeg meg som en liten fjortis i starten. Vi har så mye å le av og vi blir i så godt humør av å være med hverandre. Jeg vet ikke hva det er, men sånn er det bare. På kvelden lå vi å så på film, men det ble ikke så mye av siden begge var for trøtte til å klare å holde øynene oppe. Jeg hater virkelig når det skjer. Du har så lyst til å se på en film, men øya bare klarer ikke holde seg oppe. Da sovner man rett og slett. I dag har vi vært ute, og tatt en del bilder. Senere var jeg å så på en konsert med koret til Oda, og de var kjempeflinke! Kunne ønske jeg var flink til å synge. Det må være gøøy!
Kan du si meg en bra sang?

FOR EN HERLIG DAG

Startet dagen med å gå en lang tur i det strålende været. Det er herlig å se at det har kommet masse mennesker til øya, og at det er sol og varmt vær. Det var utrolig fint å gå ute nå. Solen som treffer havet, og alle blomstene som er i skogen. Midten av turen satt jeg meg på fjellet der jeg alltid satt når jeg var liten, å så ut over det blå havet mens jeg solet meg. Herlig. Når jeg kom hjem la jeg meg i hagen for å sole meg mer, og sovnet med musikken på fullt. Deilig å bare kunne ligge ute å sole og kose seg. Har til og med fått det man kan kalle en skille i dag. Gjett om jeg får farge i ansiktet i kveld(hurra). Nå skal jeg fikse meg, rekke bussen og møte Silje i Tønsberg. Skal ned på brygga å spise og kose oss før hun skal sove hos meg. Ha en fin kveld!

Hva gjør dere i finværet?

skogen 064
skogen 113
skogen 123NEI TAKK

testjulebilder 054aa
Jeg har godteristopp frem til sommerferien og det går egentlig veldig bra. Heller ikke noe "drittmat". Fått med meg Amalie, og det er enda lettere når man er to. Har gått overraskende bra de to første ukene, bare man virkelig er innstilt. Har ikke hatt noen problemer hittil, men det blir sikkert vanskeligere. Det er egentlig veldig deilig å være sunn, for man føler seg mye bedre.

I morgen er det fredag, og jeg gleder meg til helg. Dette har vært en stressende uke, som jeg gleder meg til er ferdig. I morgen blir det deilig på skolen, fordi mange i klassen og jeg skal være med i en jury for medieprisen, og jeg har valgt foto. Gleder meg til å se mange fine bilder. Det betyr at vi kun får to timer med gym av vanelig skole. Hvem sier vel nei takk til det? Ikke jeg hvert fall.

ALT FOR GLAD I EN PERSON + BILDE

andreafoto 055a
Det er nesten litt kjipt å bli alt for glad i en person. Du føler deg helt avhengig, og blir sjalu for alt personen gjør. Det eneste man vil er å være med de. Man er redd for å miste de og du gjør alt du kan for å holde på de.  Av og til kan det bare være vanskelig, og alt du vil er å gå inn på et rom og skrike så høyt du kan. Det fører til krangler, og tanker om at man ikke stoler på hverandre. Det blir teite krangler som egentlig ikke handler om noen ting. Teit.

NAM PÅ NARKOTORGET

bluetoothutvekslingsmappe1a
I dag satt Oda og jeg på narkotorget og spiste namnam. Grunnen til dette var at vi fikk lov til å gå klokken 11 fra skolen, og det var så deilig. Fikk skikkelig sommerfølelse. I morgen skal Odapusen og jeg ha foredrag om film på 1900-1910, og på bildet over kan du se den flotte tekstplakaten vi har laget. (Til en stumfilm som aldri ble noe av). Forresten så er Oda digg med monobryn. Glad i deg ruskesara. Nå skal jeg legge meg i nytt sengetøy, noe som er det beste i verden. Sov godt.

I LOVE MY LIFE (?)

susanneve 061aaa
Jeg er så lei av skolen nå at jeg holder på å bli sprø. Innleveringer, foredrag, analyse og prøver er det eneste som surrer rundt i hodet på meg for tiden. Jeg er så lei. Lærerne er som vanelig kjempeflinke til å samarbeide, og gir oss derfor alt på en gang. Det er så herlig med greie lærere. Dessuten skal jeg kunne vær-varsom plakaten til punkt og prikke til i morgen, noe jeg sliter veldig med. Hvordan kan de mene vi skal kunne hvert eneste punkt, når selv ikke journalister gjør det? Dessuten har jeg syke magesmerter hver dag for tiden, noe som er helt j* for og si det på en pen måte. Hurra. I love my life.

DET BRANT I NABOLAGET

dsc01786
I dag brant det i noen leiligheter rett i nabolaget. Det var 7 brannbiler, 3 sykebiler og 2 politibiler som kom, og det var sinnsykt mange folk der borte. Heldigvis kom alle seg ut, og folk fikk heldigvis tatt ut alle tingene i den ene leiligheten. Det er så ekkelt når sånt skjer, og brann er virkelig noe av det som jeg er mest redd for. Det er en av de tingene jeg frykter mest. Tenk så forferdelig det må være. Man mister alt man eier, og det er helt grusomt hvis noen dør. Brann kan oppstå veldig lett, og det sprer seg utrolig fort. Det blir veldig mye røyk, som er veldig farlig. Mamma og noen fler måtte ligge på sykehuset i mange timer i dag, fordi de hadde fått i seg alt for mye røyk pga de hadde vært inne i leiligheten. Det som var skikkelig ekkelt var at når de var rett oppi gata på vei hjem, måtte de stoppe fordi det var en ny brann. Huff, to ganger på en dag, på et så lite sted.

WÆ, IKKE HOPP PÅ MEG

olejtull 126aaaaa
Ja, veit jeg ser heelt teit ut, men hun er så søt.
I går ble dagen brukt til bursdagsfeiring og barnevaktsitting. Siden jeg også måtte passe en hund, ble barnevakten litt mer komplisert. Vi skulle ut og gå tur, eller lettere sagt; løpetur! Den hunden var helt vill. Bokstavelig talt. Hoppet og lekebeit hele tida. Jeg er ikke redd for hunder, bare når de oppfører seg på den måten! Aaah. Når vi kom hjem, og jenta var lagt ble hunden værende på gangen. Jeg tok omveien hver gang jeg skulle inn på kjøkkenet for og si det sånn. Heldigvis kom Ole en tur, og hadde med seg pizzaa. Senere på kvelden måtte jeg gå den dritlange veien hjem, fordi folka som skulle kjøre meg hjem bare hadde kjørt. Hjemme hadde mamma full bursdagsfest, så jeg gikk og la meg med en gang jeg slapp fri. Haha.

Er dere redd for hunder?

YOU'RE COMING BACK (BILDER)

brygga 008brygga 036brygga 022

JEG LIKER DET

brygga 073
Nå kjenner jeg virkelig at sommern er på vei. I gymmen i dag ble det fotball(ute selvfølgelig) og det var h erlig vær. Utenom at jeg suger i fotball, var det deilig å endelig kunne være ute. Etter skolen i dag var vi mange folk som var ute å spiste og koste oss. Det var utrolig hyggelig og sitte ute i sola og bare slappe av. Senere fikk jeg kjøpt bursdagsgave til mamma, og en del ting til meg selv som f. eks. solpudder fra Isadora som endelig har kommet til butikkene igjen.Bildet tok jeg på brygga for en halvtime siden. Nå er alt stille og tomt, men om noen måneder blir det bra!

NOE DU KANSKJE IKKE VISSTE?

Jeg ble utfordret av Kristina. Pleier egentlig ikke være med på utfordringer, men denne var jo litt morsom. Jeg skal fortelle 10 ting man ikke vet om meg, og legge ut et bilde jeg liker, ikke liker og har fine minner fra og fortelle hvorfor. Utfordrer DEG!

- Jeg får helt noia når dyna ligger feil vei. (jeg klarer altså ikke ligge med den kanten jeg har kneppet igjen mot ansiktet)
- Jeg er utrolig dårlig på kjendisnavn, navn på filmer, band osv.
- Det hender jeg sitter hjemme og snakker med meg selv mens jeg ler for meg selv. (Skummelt, jeg vet)
-Jeg hadde regulering i to år.
- Når jeg var liten ville jeg bli frisør og butikkdame. Nå vil jeg bli journalist.
- Jeg klarer ikke gå ut av huset om morgenen hvis jeg ikke har pusset tenner.
- Når jeg først forelsker meg, forelsker jeg meg skikkelig.
- Jeg hater når folk snakker om ekle ting og edderkopper.
- Jeg har vært i New York, Hellas, Kreta, Tenerife, Tyrkia, Tyskland, Polen, Rhodos, Finland.
- Når jeg var liten elsket jeg og leke Maja stenansikt. Sto på rulleskøyter ute, og kunne alle replikkene i hodet.

1234567890 017
Utrolig mange fine minner bak dette bildet. Sommer etter sommer hvor vi har møtt hverandre og hatt det like koselig hvert år.

031
Dette bildet liker jeg fordi det minner meg om hvor koselig ungdomsskolen var. Jeg vil tilbake, for jeg savner alle folkene og alt det morsomme vi gjorde sammen.


EN AV DE BESTE


Jeg liker denne sangen veldig godt.
 Tenker på en person jeg er veldig, veldig glad i hver gang jeg hører den. Personen kommer alltid til og bety så sykt mye for meg. Mer enn du noen gang kan tenke deg.

NOEN FORSLAG?

skoletull 019skoletull 039
Ferien er over og det er tilbake til skole, stress og mas. Skoledagen i dag var egentlig bare kos. Startet med at vi dro på kino og så Marley and me. En veldig søt film, men passe kjedelig. Etter kinoen var det to timers friminutt etterfulgt med to timer tenking på hva slags tema vi vil ha om på fotoprosjektet. Passe slækt? Jaa. Har dere noen forslag til hvilket tema jeg kan ha til fotoprosjektet? Tenkte litt på svart/hvitt bilder av mennesker eller dyr. Er ikke helt sikker enda.

Hvordan var første skoledag etter ferien?

SUSANNEHUMOR- IKKE BRA

susannemonsterlttis
Nei, jeg har ikke laget denne frivillig!

Jeg er kjent for og ha veldig dårlig humor. Sorry, jeg kan ikke noe for det. Jeg ler av mine egne vitser, og det er veldig flaut skal jeg si dere, for de er så dårlige som det går an og få blitt. Det verste er at jeg ler før jeg får fortalt de ferdig. Lager egne versjoner og sånt. Huff. Det som er, er at jeg ikke kan så mange. Derfor blir det de samme jeg forteller hver gang. Folk ler da hvertfall, men tror kanskje de ler mer av meg enn vitsene mine. Jaja, lenge leve dårlig humor!

Det var en gang en melk som datt ut fra 3. etasje. Da sa den andre: er du hel melk?

Det var en gang to tomater som hadde dysleksi som gikk over en vei. Så ble den ene påkjørt, så ropte den andre: kom an Kenneth!

Det var en gang en melk som rullet ned en ruglete bakke. Da sa den andre: er du skumma melk?

Vet du hvorfor svensker alltid har tomme brusflasker i kjøleskapet? Hvis det kommer noen gjester som ikke er tørste.

Det var en gang en melk som løftet vekter. Så spurte den andre: er det lett melk?

Haha.

JA TAKK

053
                              
Sene kvelder, saltvann i håret, leksefri, båtkjøring, is rundt munnen, solnedganger, bølger, venner, sol, sand overalt, stranda, bade, sole seg, sommerkjoler, lite klær, volleyball, solbriller, kose seg, gutter, frokost på terrassen, ferie, turer, nye mennesker, badegjester, fiske krabber, postgirobygget, konserter.

Sier bare ja takk. La tiden gå fort frem mot sommern, og så kan tiden gå sakte i to måneder.


HAHA IDIOTER

lolx

Unnskyld meg, men hvor desperate er folk? Hvor sannsynelig er det at en mann i 20-30 årene som bare skriver om biler på profilen sin driver med noe sånt? Dessuten, på WEBCAM. Herregud, jeg lo godt når jeg fikk dette brevet. Hvor dum går det an og bli da. Stakkars stakkars fyr. Det er så mange ekle, gamle folk på nettby. Det er til og spy av.

PÅSKEEGG OG SYK

susapsk 032susapsk 034

Yey, i går fikk jeg påskeegget mitt. Sweet eller hva? Dagen i går ble brukt til og nyte det fine været med og være ute i skogen og grille med mange folk. Det var sykt koselig, og jeg var ikke hjemme før sent på kvelden. Det er så koselig og sitte rundt et bål, snakke og ha det hyggelig.

Jeg er sikker på at kroppen min kolapser snart, at hodet sprenger om 2 sekunder, at jeg snart ikke får puste fordi jeg er helt tett og at halsen min snart ikke fungerer mer. Ja, jeg er syk og det er kjipt. Veldig kjipt! Jeg pleier aldri og være syk utrolig nok. Får ikke håpe jeg er syk så lenge, det har jeg virkelig ikke tid til nå som skolen begynner igjen. Skal prøve og kose meg det lille som er igjen av ferien, for kan virkelig ikke si jeg gleder meg til tirsdag.

Er du ofte syk?

HAHA, LITEN

susannelitena
Her er noen bilder fra jeg var liten. Herlighet jeg elsker og se på babybilder, og fra jeg var mindre. Skjønner ikke at det går an og forandre seg så mye. Tenk så deilig og være liten igjen. Har dere mange bilder av dere fra dere var små?


JA, JEG BLIR LITT SUR

susanneve 002
Unnskyld meg, men nå er jeg dritt lei av 12-14 åringer som legger meg til som venn. For det første så gidder dere aldri og lese bloggen min, og for det andre så spammer dere loggen med 30 kjedelige innlegg hver dag. Okey, dere legger til alle dere finner for at dere selv skal få lesere og kommentarer, men det er ikke vits når dere selv aldri leser andres blogger og aldri gidder og "gi" noe tilbake. Sorry, men jeg blir så irritert. Jeg gidder hvertfall ikke lese bloggene til folk som aldri gidder og svare på kommentarer eller andri leser min, og kun legger meg til. Jeg liker og lese blogger som skriver bra, og har variasjon. Ikke blogger som kun blogger for og få kommentarer. Vær så snill, hvis dere skal legge meg til, gjør det fordi du har lyst til og følge bloggen min, ikke fordi du vil ha flere lesere selv!

SLITEN ETTER EN BRA KVELD

susanneve 051a 

Høy musikk, masse mennesker, dansing, litt bråk og ellers en veldig hyggelig kveld igår! Baoli var stappet med ungdommer som dansa og kosa seg. Angrer ikke på at jeg dro for og si det sånn. Traff mange kjente jeg ikke hadde sett på lenge, som var veldig koselig og se igjen. Syns det er bra at et sted arrangerer slike ting, for det blir veldig gøy når det blir vellykket. Hadde vært kjedelig hvis det aldri hadde skjedd noen ting. Rundt halv to tiden satt Oda og jeg ute og spiste utenfor 7- eleven og møtte endel fulle folk. Tror de hadde fått i seg litt for mye for og si det sånn, og kan ikke si noe annet enn at det var veldig morsomt og høre på hva de hadde og si. Ca to ble vi henta, og det var sinnsykt deilig. Hadde så vondt i beina, og ikke minst øra. Den forferdelige pipetonen ville absolutt ikke bort, noe som resulterte i at jeg lå våken helt til klokken halv fem fordi jeg irriterte meg over alt som gikk an og irritere seg for.

Dagen i dag har gått med til familiebesøk. Alltid like koselig og bli vekt med en beskjed om at vi får gjester om en halvtime. Hurra. Til tross for det har det vært en kjempehyggelig dag med god mat, snille mennesker, tv, paradise, kake og kortspill. Nå roper senga på meg, og her skal jeg forbli resten av kvelden. GLEDER MEG. 

Hva syns dere om kveldens paradise?

 

BLIR NOK KOSELIG

katten 021God morgen! Nå har jeg nettopp spist en veldig god påskefrokost og har planer om og ta en lang og varm dusj. Senere i kveld skal jeg til Oda før vi skal videre til Baoli. Håper det blir en morsom kveld, og at vi møter mange kjente og ikke kjente. Er lenge siden jeg har vært ute nå, så gleder meg. Kan ikke si det nok hvor deilig det er med ferie. Sove så lenge man vil, slappe av, være med venner/ familie og bare gjøre det man har lyst til. Håper dere har en fin påske!

FORDI HAN ER SØT

kattepus 007kattepus 016kattepus 013kattepus 029

STOR NOK KOPP JA

sldkNå sitter jeg og drikker en stor(!!) kopp med kakao
og ser på The Voice. Deilig med ferie, og bare
slappe av og kose seg. Sjekk koppen, kjøpte den
når jeg var i New York i sommer. Elsker den koppen, 
for den er så sykt stor.

I dag har jeg vært og øvelseskjørt. Klarte og kvele
bilen for første gang på veien i dag. Veldig flaut,
og hvertfall når det blir kø bak. Flott Susanne!
Litt stress, men ellers greit.

Nå er jeg alene hjemme, og skal snart begynne
på middagen til de andre kommer hjem. Skal bare
slappe av hjemme i dag, og i morgen skal jeg ut.
Det gleder jeg meg til, og håper det blir hyggelig.
Hva gjør du i dag?

JEG EKKE DEN SOM SIER NEI

Hadde så lyst til og finne på noe i går, så ble enig med Urd at vi skulle dra på kino. Fast&Furious.

vindieselogpaul141519b

Det er mer enn åtte år siden den tidligere forbryteren Dominic Toretto (Diesel) kjørte over den meksikanske grensen og begynte et liv som flyktning. Nå lever han på rømmen i et lite hus på stranden i Den dominikanske republikk hvor han prøver å starte et nytt liv sammen med den eneste rest av sin fortid, Letty (Rodriguez). Men han vet at myndighetene til en hver tid kun er noen skritt bak ham.

Jeg syns filmen var ganske bra. Det har jo vært flere av disse filmene, og jeg syns det var litt vanskelig og skjønne alt i starten. Nå er jo jeg alltid litt treig med å skjønne ting på filmer da men. En ting jeg er helt sikker på er at jeg digget Dom, han var dritkul og hadde verdens feteste stemme. Slutten av filmen var så sykt spennende. En stund tenkte jeg at det kom til å bli en kjip slutt, men det ble det ikke. Skal ikke si så mye, men man skjønner at det kommer en film til. Den er hvertfall lagt opp veldig til det, så vi får se. Dra og se den!

Har du sett/ skal se denne filmen?

SNAKK OM FLAUT

Denne sangen hørte jeg på hele tida før. Tøffa.

Marius Müller - Den du veit

Flautflautflaut
For noen helger tilbake var jeg hos Marte, en veldig god venninne av meg. Vi var ute i skogen med familiene våre og sånt, og det var tre personer jeg ikke kjente der. Fettern til faren, og barna hans. Marte og jeg drev og snakket om lærere vi ikke likte, og jeg snakket om en lærer jeg liker veldig dårlig. Sa navnet, og Marte lo fordi det var så teit navn, og jeg fortsatte og si hvorfor jeg ikke likte den teite lærern. Stoppet brått da han mannen jeg ikke kjente spurte hva han het igjen. Han hadde hørt alt jeg hadde sagt. Litt stille sa jeg navnet, og da kom det jeg fryktet: han er fettern min.
Først trodde jeg han bare tulla, men neida. Det var faktisk fettern hans. Jeg kom med alle mulige unnskyldninger og bortforklaringer jeg visste om, og prøvde og redde meg selv. Jeg er 100% sikker på at jeg var rød som en tomat i ansiktet akkurat da. Det var så flaut at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Enda bedre var det jo at Marte holdt på å le seg ihjel og ikke klarte og stoppe. Han tok det heldigvis ganske fint da, og lo litt. Fortalte meg noen historier om han og hvordan han var. Haha. Huff det var så pinlig.  En ting jeg hvertfall har lært er at det ikke er lurt og snakke stygt om en person med navn, når det er andre personer jeg ikke kjenner til stedet.

Fortell meg en flause da?

NYTT DESIGN

Jeg var litt lei av det gamle designet mitt nå, så jeg lagde et nytt. Hva syns du?blogggg

ER DENNE FILMEN BRA?

noomirapaceimenn141327b

I dag blir det kino med Haley. Vi tenkte vi skulle se Menn som hater kvinner. (Har ikke hatt tid til og se den før nå)

Nå kommer filmen en hel krimelskende verden har ventet på - filmatiseringen av Stieg Larssons suksessroman Menn som hater kvinner, den første av de fenomenalt populære bøkene i Millennium-trilogien som gjorde Larsson til et verdensnavn etter hans død.

Lisbeth Salander er en ung og egenrådig jente med en mørk fortid. Hun er en enestående researcher og en av landets fremste hackere.

Den gravende journalisten Mikael Blomkvist er nettopp idømt en fengselsstraff for ærekrenkelse når Henrik Vanger, tidligere blant landets fremste industriherrer, vil gi ham et annerledes oppdrag.

Lisbeth og Mikaels veier krysses, og sammen graver de dypt i familien Vangers fortid der de støter på en mørkere og blodigere historie enn noen av dem hadde kunnet ane. 

Gleder meg veldig til og se denne filmen. Den har nesten bare fått 5'ere, og jeg har hørt mange si at den til og med er bedre enn boka? Har bare sett traileren og jeg syns den ser veldig bra ut, så jeg får vente og se.

Har du sett filmen, hva syns du?

BILDER AV 1MK PÅ SKOGSTUR

1MK skulle ut på tur i gymmen fordi vi hadde friluftsliv..

For å lage bål, må man ha ved. Ut på tur, aldri sur!
skogstur 1mk 093
skogstur 1mk 091
skogstur 1mk 094skogstur 1mk 113
skogstur 1mk 099skogstur 1mk 108
skogstur 1mk 106

Snakker vi svart pølse?
skogstur 1mk 107

Jada, var en koselig tur i skogen. Utenom at jeg kom på den gruppa som skulle hogge opp ved. Måtte gå 10000000 meter inn i skogen, og der var det ikke LITE snø for og si det sånn.  Våte sko er alltid like deilig. Må skuffe dere og si jeg ikke er noen friluftsdame. Sorry altså! :)

DET ER PASSE DEILIG

Jeg er i godt humør. Jeg har hatt det koselig hos Maria. Jeg har øvelseskjørt. Jeg har ferie. Jeg er glad.

Coldplay--"Swallowed In The Sea"


Øvelseskjøringen gikk overraskende bra i dag,og jeg tror pappa faktisk var litt stolt av meg i dag. Haha. Han pleier ikke ogsi så veldig mye når jeg kjører,men i dag fikk jeg det tydeligvis til. Det er litt gøy syns jeg. Nå har jeg øvelseskjørt et par ganger og jeg merker jeg har blitt litt mer trygg på hva jeg skal gjøre. Litt stressa er jeg da, men det er vel sånn det skal være? Er ikke like gøy når jeg kommer til en rundkjøring, en trailer, fotgjengere, biler bak, bremsing og alt på engang. Må si jeg har skuldrene opptil ørene og øya klistra inntil ruta, men kom meg da gjennom den rundkjøringa og.

I kveld skal jeg nok bare slappe av hjemme og kose meg med film, tv og musikk. Kan ikke få sagt det nok hvor deilig det er med ferie. Følelsen av at man ikke trenger og tenke på lekser og prøver på en hel uke. Faktisk 10 dager. Er så deilig det. For ikke og glemme at jeg kan sove så lenge jeg vil. Herlig.

VONDT I MUNNEN, FOR MYE SMILING

For det første; DET ER PÅSKEFERIE! Aah, herlig!


Herlig sang, eller hva?

Dagen i dag har rett og slett vært veldig, veldig bra. Rart hvordan små ting kan gjøre dagen såå mye bedre. Kan ikke si noe annet enn at påskferien har vært i tankene hele dagen, men alt har vært så bra i dag. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad når jeg får komplimenter og jeg setter så pris på det. Det er bare det og si det, og alle blir glade for det. Jeg prøver så godt jeg kan og gi komplimenter hvis jeg syns noe er fint osv. fordi jeg selv vet hvor glad jeg blir av det. Hele dagen på skolen i dag har jeg bare smilt og smilt. Helt vondt i munnen jeg.

Skolen i dag har bare vært koselig. Masse blide mennesker, og masse latter. For ikke og glemme indisk synging og hulahula dansing. Sånn kan det gå når man ser på film i engelsktimene. Avslutta med "friluftsliv" i gymmen, og da var MK ute på tur i skog og mark. Yey. Jeg visste ikke det var så mye snø igjen i skogen, men vi kom oss til slutt frem til et dødt tre vi kunne hogge og bruke som ved. Var en koselig tur, med grilling av pølser og varm saft.(Til de som fikk). Jeg er glad i klassen min jeg.

Etter skolen møtte jeg Maria, og nå sover jeg hos henne. Vi koooooser oss, fordi det er FERIE! Dette har jeg ventet på. Gleder meg til resten av ferien, for jeg skal kose meg med vennene mine, som jeg har hatt alt for liten tid til i det siste. Unnskyld! Ha en fin påske alle sammen.

Hva skal dere i ferien?

BILDER FRA HYTTETUREN

Her er noen bilder fra hytteturen forrige helg. Var en deilig helg med koselige folk og en sykt fin hytte. I morgen er det påskeferie, og jeg gleder meg utrolig mye. Blir herlig med 10 dager fri nå. Eller hva? :)
gautefall 005gautefall 017gautefall2 112gautefall 043gautefall 077
gautefall 105gautefall 113gautefall 130

Reklame

 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Det er helt rævvvva kvalitet når man legger det ut på blogg. Menmen. Dette er hvertfall det jeg har gjort på skolen i det siste. Gøy og lage reklame. Spesiellt reklamen for bonderomantikk, for jeg henger jo på www.traktor.no daglig. (tenkte jeg måtte gi litt reklame siden det sikkert er 3 personer innom den siden hver dag)

Ja nei ikke sant?

bildebare1

I går lagde vi reklame for kvikklunsj på skolen. Siden blogg.no er så teit og ikke vil laste opp gif.filer så får jeg ikke lastet den opp, men her er hvertfall første "bilde". Det var egentlig utrolig lett og ikke minst gøy med reklame.

I dag skal blir det pugging til gymprøve og pakking. Reiser på hytta i morgen, og jeg gleder meg skikkelig nå merker jeg. Det er mange som skal og det blir veldig hyggelig.
Ser frem til en helg med prat, latter, film, spilling, god mat, familie, snø, bakken og selvfølgelig røde kinn. Hytteturer er alltid koselig syns jeg. Selvom det ikke er så langt, er det deilig og bare komme seg bort litt.

Ha en fin helg!

Hva skal dere i helgen? 

Nå skal jeg prøve

I dag har det blitt ett par timer med pugging av styrke, bevegelighet, friluftsliv(?) osv osv. Er ganske stolt av meg selv, fordi jeg nesten aldri klarer og øve til en prøve før dagen før. Jeg må nemmelig få 5 på denne prøven, for den teller mye. Klarer jeg ikke det blir jeg sur på meg selv. Jobber best under press, men det er jo ikke alltid like lurt, så jeg sier hei til en ny Susanne.  Jeg skal starte og øve til prøvene mine noen dager før, legge meg tidligere og pakke før så jeg ikke får så sykt mye stress. Er så sykt lei av stress. I tillegg skal jeg prøve å være litt mer positiv og ikke være så sykt emo som jeg har vært i det siste. Ikke bry meg om personer som oppfører seg som små barnehageunger, og heller ikke tenke at den beste løsningen er å hoppe ut av vinduet så jeg splætter utover hele hagen så måkene kan spise meg. Men sånn, ingen flere slike tanker.

Jeg bare gleder meg til påskeferien nå, du aaner ikke. Og ikke minst... SOMMERFERIE. To måneder med sol, varme, båt, is, venner, stranda, volleyball og ikke minst null lekser! Ah, det skal bli herlig!

DETTE savner jeg.
bilde1103

Nå skal jeg dusje, ta facemask og vente på frustrerte fruer før jeg skal sove. 


Endelig

Websiden er levert, den 4 timers prøven er gjort og loggen er skrevet. Puh, jeg føler skuldrene er tilbake der de skal være og at jeg endelig er ferdig med alt som har med web og gjøre. Jeg vinker byebye til web, noe jeg har ventet på å gjøre i lang, lang tid. Nå er det bare gymprøve på over 80 sider til fredag, men det tenker vi ikke på akkurat nå. Lenge til fredag.  Nå har jeg endelig noen dager på meg. På fredag blir det hyttetur, og jeg kan ikke fortelle hvor mye jeg gleder meg. Det blir DEILIG.

Goodbye stygge drittbøker. Håper jeg ser dere om 100 år(aldri).
 selgeforpappa 064

God natt.

I miss you

Har du noen gang savnet en person så mye at alle du møter minner deg om personen? Eller at du snur deg når du hører en som har helt lik stemme som personen på bussen? Eller at du tenker på personen hele tida og får vondt i magen og alt du gjør minner deg om personen? Eller at du tenker på personen for hver eneste fine sang du hører? Ja hele tiden.

Hvordan skal det gå med meg?

089aaJeg har vondt i magen og hodet. Jeg er lei meg og såret. Jeg er sliten og lei. Jeg er sint og sur. Jeg vil legge meg i senga og sove for alltid. Jeg er så emo for tiden at det skulle ikke vært lov. Det er så mye press og forventninger til oss. Jeg klarer ikke og konsentrene meg, gjøre leksene mine eller øve til prøver. Jeg eier rett og slett ikke konsentrasjon eller ork mer, og det er ikke bra. Jeg er 99% sikker på at jeg ikke kommer inn på skolen jeg vil til neste år, og det er kjipt. Ikke gå i klasse med den fine klassen og folkene jeg har blitt så glad i. Jeg er "heldigvis" innstilt på at jeg faktisk må bytte nå. Selvom jeg øver til prøver og gjør lekser får jeg det ikke til, og det er irriterende. Jeg leser og leser men får det bare ikke inn i hodet. I tillegg har jeg gjort noe dumt igår, som jeg angrer på. Selvom jeg faktisk har fått vite det og svaret var ikke som jeg hadde trodd. Jeg ville vite det, nå vet jeg det og det er kjipt. Kunne ønske alt bare kunne vært bra og at vi kunne levd et liv uten stress og bekymringer. Helgen har jeg brukt til øving og ØVELSESkjøring. Noe jeg har funnet ut at jeg syns er veldigveldig gøy. Jeg har kjørt langt både i går og i dag, og syns det er kjempemorro. Utenom at pappa fikk hjerte i halsen i stad fordi jeg glemte å bremse når jeg skulle svinge over til en annen vei, og et stopp midt i en sving, går det faktisk overraskende bra. Temmelig fornøyd. Var også en tur hos Marte i dag, og vi brente bål langt oppi skauen, og da mener jeg skauen. Fint at jeg gikk i sommersko og greier. Tenkte ikke at det var masse snø der jeg vet du.  Var koselig og se Marte igjen. Gøy å kjøre 4-hjuling med henne ut fra skogen så jeg slapp å bli enda mer våt. Så kjørte jeg bil hjem og. Jippi.

Nå skal jeg øve mer, før jeg legger meg.

Don't make this worse


sweden 074aa
Noen vennskap kan være så utrolig kompliserte. Det skal være så mye drama og tull for ingenting. Jeg er så sinnsykt lei av alt det tullet. Noen personer er bare ute etter drama, og det er så fryktelig irriterende. Noe av det verste jeg vet er krangler. Hvertfall når de starter med småting, og utvikler seg til store krangler som egentlig ikke handler om noenting. Helt siden jeg var liten har jeg alltid blitt lært opp til å si unnskyld, og gjorde det alltid hvis det var noe som hadde skjedd. Selvom det ikke var jeg som hadde startet. Av og til føles det så utrolig urettferdig å alltid måtte ordne opp, snakke om ting og føle at det er deg selv som alltid har gjort noe galt. Selvfølgelig er det jo også deg selv sin skyld og, det er ikke det jeg sier. Jeg sier bare at av og til føler man seg trolig dårlig når det alltid er deg selv som må ta intiantiv til å ordne opp. Hvertfall når man har prøvd, og personen bare er care tilbake. Man får ikke lyst og gidder ikke å fortsette å prøve engang. Jeg er så lei av drama og krangling for ingenting at jeg rett og slett ikke bryr meg lenger. Jeg orker ikke å bruke tid på noe så tullete. Hvis personen virkelig er så barnselig, så vær så god, la personen være det. Da er det rett og slett ikke verdt det.

Sommerkjoler

v284656s48v284214v27461629rv271608d88
Nå savner jeg virkelig sommer.Koselig dag på brygga og sliten

Endelig er en av de to fæle skoleukene over. Nå er det bare en igjen. sKan ikke si jeg ser frem til en helg full av øving til medieprøve og bekymringer for websiden min og logg. Hurra.

Etter skolen i dag var jeg på brygga med Maja, Amalie, Sindre og Patrick, noe som var veldig koselig. Spiste god mat og pratet masse.
dsc01683dsc01681

Resten av kvelden skal jeg bruke foran tv og slappe av. Jeg er sliten, og gleder meg til å sove. Kunne trengt masasje og en som hadde gjort alt jeg hadde bedt om. Det hadde virkelig vært noe. Sitter forresten og ser på Sannhetens øyeblikk som går ut på at man må svare sant på alle spørsmålene man får, og det er løgndetektor. Det verste er at familien og venner sitter i salen, og det er endel kleine spørsmål for å si det sånn. Jeg lurer virkelig på hvor mye de får for å være med på det programmet. Aldri om jeg hadde satt meg i den stolen der.Jeg savner dere,

Jeg savner dere hver dag. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på dere to. Dere var to av de personene som betydde så alt for mye for meg. Dere var der alltid for meg og støttet meg hvis jeg hadde det vondt. Jeg visste jeg alltid kunne komme til dere uansett hva. Dere tok dere tid, pratet med meg og trøstet meg. Dere skulle bare visst hvor mye jeg savner dere, og hver tåre som har kommet for dere viser hvor mye jeg savner dere. Jeg hadde gjort hva som helst for at dere to kunne kommet tilbake. Jeg har så mange fine minner med dere som jeg aldri vil glemme. Aldri. Kunne ønske jeg kunne skrudd tiden tilbake, og alt hadde vært som før. Jeg føler alt var så bra før, og jeg savner så mye av det. Det er så utrolig vanskelig å miste noen som betyr veldig mye for deg. Jeg husker den ene gangen, jeg la meg ned på gulvet og hylgråt og slo rundt meg. Jeg klarte ikke å tenke og alt var helt svart . Noen dager senere var du ikke her lenger. Det er så rart å tenke på. At en dag kan alt være bra, og neste dag er alt forandret. At en dag var jeg med personen, smilte og lo. Neste dag er personen borte. Tårer og mange tanker. Det er aldri lett å vite at jeg aldri kommer til å se de personene igjen, men alikevel må man gå videre. Det er det de villet ønske, er det ikke? Uansett går livet videre, for man har ikke noe valg. Man er nødt til å gå videre, og tenke på alle de gode minnene man har med personene som er borte. 

To fine sanger
 

Tannleger er rare

Tannleger er jammen meg noe for seg selv. I dag hadde jeg time, og jeg har ikke vært der på sikkert to år eller noe. Var ganske spent på om jeg hadde noen hull eller noe, siden jeg faktisk aldri har hatt hull i tennene mine før(til tross for at jeg har hatt regulering). Med munnen full av diverse saker og ting, fikk jeg spørsmålet: Du får puste vel? Hun var helt seriøs og jeg begynte virkelig å lure. Ser det ut som jeg ligger her og dør eller noe? Senere fortalte hun meg at jeg kaanskje hadde et bittelite hull, men må tilbake og sjekke det. Hun var også overasket over at jeg ikke hadde hatt noen hull før og spesielt siden jeg hadde hatt regulering, og det at jeg ikke hadde begynt å snuse sa hun var finfint. Haha. Jeg har aldri vært redd for å dra til tannlegen, og er det heller ikke nå. Jeg bare liker det ikke. Jeg hater at noen driver å roter og sjekker i munnen min med alle mulige ting jeg ikke vet hva er. Jeg skal aldri bli tannlege.


Er du redd for å dra til tannlegen?
Har du hatt hull i tennene før?


Slemme folk

Dere skal være glad dere har klassevenner som ikke mobber dere, for det har jeg. Jeg kan gå å dø i skogen og de hadde ikke brydd seg engang. HALEY OG ODA DERE HAR ØDELAGT LIVET MITT. CRYCRY KUTT KUTT! Bare fordi jeg ikke liker å snakke om mugg og sier jeg vil slikke av muggen som er på leverposteien som visse andre personer gjør.

Sjekk konsekvensene:
susannnee
Dette er før jeg ble mobba.

emorule1
Dette er etter jeg ble mobba.

Sinna

At ikke lærere kan skjønne noen ting. Hva er greia med å alltid gi oss alt på en gang? Perioder har vi ingenting, og BANG der kommer alt på en gang. De to neste ukene har vi engelskfremføring, webfremføring, levering av web, prøve i web, være ferdig med produktdesignet, gymprøve og norskstil. Yey, jeg vil legge meg ned og sove i to uker. Går det ikke an å fordele det litt utover kanskje? I det siste har vi jo ikke hatt en dritt. Åh, jeg kjenner jeg er irritert. Hjelper heller ikke at jeg har sitter i 8 timer med web i dag, og ingenting funker som det skal. I tillegg er det EN lærer som skal hjelpe 34 stk som alle trenger like mye hjelp. Jeg eier ikke motivasjon eller noen ting akkurat nå. Hurra, livet er flott fortiden!
dsc01653
IKKE ferdig.dårlig bilde.mange feil på siden.

Bilder fra helgeningsus 018
ingsus 030ingsus 044ingsus 097ingsus 005susanneingvild 003susanneingvild 019susanneingvild 020susanneingvild 039susanneingvild 035susanneingvild 090asusanneingvild 089a

En veldig koselig helg med mange tullebilder.

Det er ganske kult

I går hentet jeg Ingvild på stasjonen og tok henne med hjem. Ja du tenker riktig, jeg kidnappet henne. Kvelden brukte vi til å spise taco, norske talenter, prating og latter. Vi sloknet ikke før i tre tiden, og var derfor ikke oppe før sent i dag. Det ble frokost på mc Donalds klokken 16.00 og du kan tro vi var glade da hele mækkern var stappa med småunger og skriking. Etter vår sunne frokost var det på tide med litt shopping, og vi fant oss freshe briller og nye klær. Etter en god shoppingsrunde dro vi på kino for å se Slumdog millionaire. Jeg syns det var en bra film, med veldig god handling. Anbefaler dere å ta tid til og se den. Den er verdt pengene synes nå jeg.
Ingvild har vært heldig med bussturene hun har vært hos meg, og bussturen hjem i kveld var ingen unntak. Det var rett og slett som å være på fest. Hele bussen var stappa full av fulle folk som bråkte og hørte på musikk. Også er det kult å bli sjekka opp på bussen eller hva? "Ey kjenner dere de chicksa foran eller?" ett minutt senere; "Halla jenter, hva skjer a?".  Resten av kvelden blir det slappe-av-tid med Ingvild, og det er koselig. Hverfall siden jeg ikke har sett henne siden sommeren. Vi har skikkelig fjortishelg. Kozzzz det da dere. Kos dere i kveld og gled dere til bilder.

Hva gjør dere i helgen?
Har du sett Slumdog millionaire, hva syns du?abc

Det er trist

Nydelige blomster. Full kirke. Våte kinn. Sorg. Tårer. Farvell. Medfølelse. Støtte. Venner. Familie. Tanker. Klemmer. Sanger. Fine ord.
Begravelser er alltid spesielle. Alle er flotte på hver sin måte. Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg kan beskrive det. Det er så utrolig trist, men samtidig utrolig fint. I dag var jeg i begravelse, en nydelig begravelse. Det ble mange tårer og mange tanker. Det er alltid jævelig og se noen man er veldig glad i har mistet noen som står dem veldig nær. Jeg får så mange tanker i hodet. Jeg tenker på hvor utrolig ille det må være for dem og hvor vondt dem har det nå. Jeg tenker på hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde mistet en av mine nærmeste, og jeg tenker på de jeg har mistet. Det kommer alltid opp igjen, når man er i en ny begravelse. På en måte er det utrolig fint at vi får sagt farvell, selvom det er veldig trist. Personen får en fin avskjed, og det er fint å kunne minnes om personen som har gått bort. Tårene bare renner.

You raise me up, en utrolig fin sang som ble sunget i kirken. Han som sang var utrolig flink.

JEG ER TILBAKE

                           
nyheteruntitled1 copy         tomandjerry1 copy
                                     

Her er noe av det jeg driver med på skolen for tiden. Det øverste bildet er forsiden på hjemmesiden jeg lager. Akkurat nå står det bare blablabla, men det er fordi første oppgave var bare og få ferdig design, oppsett og slikt. I dag hadde vi magasin, og fikk en ny oppgave. Den går ut på at vi skulle ut og finne et produkt vi har lyst til og endre designet på. Jeg valgte Tom and Jerry kjeks, for jeg er så lei av det designet(akkurat som jeg spiser så mye av det). Bildet over er det jeg tror jeg har tenkt til og bruke på forsiden.Også skal  jeg gjøre den kjempemorsom(haha). Så i dag har Oda, Martin og jeg flydd rundt i Horten og lett etter produkter vi kan ha, og jeg har gått hele 11 436 skritt i dag. Hvor mye gåt man vel ikke for å finne et produkt man kan endre litt på? I går var vi i Oslo med klassen. Hyggelig tur med søte mennesker, stressende oppgaver på vg, og publikum på store studio. Var utrolig lite i det studioet enn det ser ut på tv, bare så dere vet det.

Som overskriften så fint sier, så er jeg tilbake igjen. Jeg vil gjerne høre hvis dere har noen tips til hva jeg kan skrive om, hva dere liker/ikke liker, om jeg skal ha spørrerunde og sånne ting. Det er koselig. Blogges.

PAUSE

Jeg tar meg pause fra bloggen. Hyggelig hvis dere legger igjen en kommentar hvis dere først er her, da blir jeg glad! Grunnen er vel at jeg har veldig mye i hodet mitt fortiden og ikke orker tanken på en negativ og sutrende blogg. For det vil vel ingen lese. Vet ikke når jeg er tilbake. Kanskje om en uke, kanskje en måned eller kanskje mer. Hvem vet. Hvis dere lurer på noe er det bare og spørre. Vi snakkes, ha det fint så lenge! 

dsc01437
Slenger med et lekkert bilde av to heite naturfagsforskere!

LOGO

logoooo
Begynte med web i går, og vi har fått i oppgave og lage en webside som har noe med musikk og gjøre. Derfor valgte jeg og lage en festival jeg. Gleder meg egentlig litt til og se hvordan det blir. Håper det blir bra. Her er logoen jeg lagde i går, vet ikke helt om jeg er ferdig med den enda, får se!

Forresten, skal du på noen festivaler til sommeren?
Forslag til band jeg kan ha på "festivalen" min ?
ALLE BURDE FÅ HA GODE FORELDRE

Jeg er så utrolig glad for at jeg har de foreldrene jeg har. Greit, de kan være verdens mest masete og irriterende foreldre til tider, men fy søren så heldig jeg er. Jeg har foreldre som som virkelig bryr seg om meg og som kun vil det beste for meg. Jeg har foreldre som liker og gjøre ting med meg, og liker å høre hvordan jeg har det på skolen. De liker å høre om vennene  mine, og hvordan det går. Jeg har skilte foreldre, noe jeg er glad for i dag. De gjorde det beste, for at søstra mi og jeg skulle slippe krangling. Jeg er glad de ikke bare holdt sammen for vår skyld, selvom jeg vet de prøvde lenge. Jeg er glad for at foreldrene mine er venner, og klarer og prate sammen, i forhold til mange andre skilte foreldre.
Jeg tenker ofte på hvor mange barn/ungdom det er som har det veldig tøft pga foreldrene sine. Det er mange tilfeller hvor foreldrene krangler mye, utfører vold mot barna sine, er narkomane/alkoholikere, ikke bryr seg og rett og slett ikke er der for dem. Jeg syns det er like grusomt hver gang jeg hører om personer som må oppleve og ha det så vondt pga sine egne foreldre. Hvordan kan foreldre oppføre seg sånn mot sine egne barn? Det skulle ikke vært lov. Det er også mange foreldre som ikke klarer eller vil ikke innse at barnet sitt har det tøft, vanskelig eller har gjort noe galt. Det gjør til at problemene ikke blir fikset opp, eller at man kommer seg noe videre. Jeg syns det er utrolig trist og høre om foreldre som virkelig ikke kan ta vare på barna sine. Selvfølgelig er det mange som ikke kan noe for det som prøver, men jeg syns alle fortjener et trygt sted og foreldre som stiller opp.
Jeg syns man burde bli mye flinkere til og sette pris på det man har, for det er så mange andre som har det tøft, og det er mange som faktisk har mistet foreldrene sine. Så om moren eller faren din klager på at du må rydde rommet, eller ber deg passe på deg selv når du skal på fest. Tenk at de kun gjør det fordi de bryr seg og vil du skal ha det best mulig. Og tenk på alle de som ikke har foreldre, eller har foreldre som virkelig gir faen.


Her er to sanger jeg bare elsker for tiden. Gud, så fine de er.

KOSELIG VINTERFERIE

For en herlig onsdag. Møtte Amalie, Charlotte, Silje, Maria og Anette for og spise, noe som var veldig hyggelig. Senere dro Amalie og Charlotte hjem etter at Charlotte klarte og tryne i trappen på kinoen. Det var ingen av oss som klarte og holde oss, og synet av Charlotte springe så fort hun kunne ut av kinoen var ganske gøy må jeg ærlig innrømme. Stakkars, hun tok det hvertfall med et smil. 
Filmen vi så var den fantastiske historien om Benjamin Button.  Den var rett og slett fantastisk hehe. Jeg anbefaler virkelig alle til og se den, for den er verdt pengene for og si det sånn!
Etter filmen sov Maria og jeg hos Silje, noe som endte opp med mean girls og prating til langt på natt. Veldig koselig!

Torsdag var det tidlig opp, og tid for spahotell i Sverige med tante, Jeanette, mamma, Rikke og meg. Det ble mye bading og badstue for og si det sånn. Det var mange fine badebasseng der, og både boblebad inne og ute. Etter en god stund forsvant vi ut fra svømmebassengene med vått hår og rynkete fingre som en 90 åring. Noe jeg ikke kan skryte av var maten vi spiste. Så etter to kalde kyllingvinger gikk jeg over til å spise pannekaker. De må jeg innrømme var veldig gode, ellers sugde maten. Resten av kvelden ble det latter og kortspill på hotellrommet, og kusineprat til langt på natt. Neste dag, så barnselige vi er, måtte vi teste ut det gigastore hoppeslottet de hadde på hotellet og ikke minst de lekre, rosa sumodraktene de hadde der. (Gled dere til bildene). Det var sinnsyykt morro. Etterpå var det shopping på Nordbyen og hjem til pappa.

Hatt en super vinterferie, bare synd den snart er over. Kan dessverre ikke si jeg gleder meg og komme tilbake til skolen, og matteprøve førstkommende fredag. Nå skal jeg bare slappe av resten av helgen, og lade opp til slitet. Jeg kan fortelle dere at jeg allerede har begynt og telle ned til påskeferie! Yey.

(Bildene kommer senere, fordi jeg har ledningen til kameraet hjemme hos mamma)

Hva har du gjort i ferien, eller har ferien akkurat begynt for deg?


AKKURAT SOM FØR

I går kveld "kranglet" Maiken og jeg i kanskje en time om hvem som skulle komme til hvem. Egentlig hadde ingen av oss lyst til og forlate huset, men jeg ga meg til slutt. Klokken ni satt jeg på bussen, og et kvarter senere var vi godt plantet i sofaen, og var allerede i gang med all sladderen vi ikke hadde fått pratet om på mange måneder. Det var herlig og være med henne igjen. Vi snakket om alt vi drev med før, så på gamle bilder og snakket sladder. Plutselig var klokken to, og vi som bare trodde den var tolv eller noe. Vi flytta oss ned til senga, og ble liggende og prate om alle mulige ting. Da klokken var fire hadde vi så lite og gjøre, og ingen av oss var trøtte så vi begynte rett og slett og skrive en novelle Maiken skulle ha på skolen. Vi fant ut at det skulle handle om en jente som fikk det skikkelig tøft på skolen fordi faren døde, og alle fant ut at moren var hore, og at en gutt i klassen hadde en far som gikk til hun. Overskriften fant vi på ordtak.no. (haha) Klokka fem ble det snøballkrig(!) på rommet, før vi lo oss i søvn.

I dag måtte jeg reise ganske tidlig hjem, etter en veldigveldig koselig kveld(natt). Usminka og jævelig gikk jeg på bussen i håp om at jeg skulle være den eneste på kloden som var våken. Men neida, der satt det en gjeng av de som gikk i klassen over, og ikke minst en av mine første barndomskjærester. Er det ikke typisk?

Nå spiser jeg frokost, en solois riktig nok. Før jeg hiver meg rundt og rydder rommet og hopper i dusjen. Kvelden skal tilbringes med jentene. Først ut og spise, kino og overnatting hos Silje. Jeg gleder meg. Det er deilig med ferie!

snuppene
Det var tider det.
Savner du noe/noen?

UTFORDRING

Jeg ble utfordret av Evelyn, Henriette og Linda Merethe.

Dette skulle jeg gjøre:

1. Gå inn på mine bilder
2. Trykk på den 6. mappen 
3. Velg det 6. bildet 
4. Legg det inn på bloggen din å skriv litt om det. 
5. Velg 6 nye som du skal utfordre

pappa leilighet 008
Dette bildet ble tatt da jeg passet denne lille gullungen. Hun hadde
nettopp fått ny sovepose og var syns det var så stas da.
Drev og hoppet rundt i senga, og var strålende fornøyd. Er ikke mye som
skal til for å glede en liten jente:-)

I steden for og utfordre 6 stk, kan dere heller bare ta utfordringa dere
som har lyst.

GOD HELG

I dag reiser jeg på hytta og skal være der hele helgen. Ha en fin helg, og ikke minst en fin start på vinterferien. Jeg gleder meg utrolig mye til denne skoledagen er over, for da er det vinterferie. Vi blogges :-)

vinterferie08 003
Blefjell08

WÆ, HVA GJØR JEG NÅ?

Jeg er endelig ferdig med trafikalt grunnkurs, og mottatt beviset i posten. I dag var jeg klar for min første øvelseskjøring. Må jo si at pappa nesten er mer ivrig enn meg, men det får meg hvertfall ut. Jeg tenkte jo som så at jeg skulle øve meg på å kjøre i rundinger rundt på en parkeringsplass, seende ut som en idiot siden jeg aldri har kjørt bil før. Der tok jeg grundig feil. Jeg kjørte kanskje ti minutter rundt ett bygg, før pappa ville ha meg ut på veien. Ja du hørte riktig, hovedveien. Trodde han var gal jeg, men der var jeg på veien, rundt to rundkjøringer og bortover veien. Må si jeg var litt redd de første tre svingene, men etter det gikk det ganske greit egentlig. Det var litt skummelt når det kom biler bak meg, men jeg klarte og slippe dem forbi. Kjørte faktisk nesten en time, rimelig stolt. 0 kræsj og ingen utforkjøringer. Heller ingen sinte menn eller gamle kjerringer som tuta på meg fordi jeg sikkert kjørte som en tulling.

Øvelseskjører du?

snapshot200902087
Wææ, hjeeelp det kommer bil bak!


UNG SORG

ungsorg630907cNå for tiden driver jeg og leser en bok som heter Ung sorg. Det er en utrolig bra bok som jeg virkelig anbefaler alle og lese. Ung sorg er skrevet av journalist Birgitte Gjestvang i P2, sosiolog Marit Slagsvold(begge har opplevd og miste noen veldig nærme da de var unge) og psykolog og sorgspesialist Atle Dyregrov. I boka er det 14 forskjellige ungdommer som forteller om da de mistet en av sine nærmeste da de var under 18 år. Dette er bok som er veldig fin for mennesker som er i samme situasjon, eller har venner som opplever og miste noen de er veldig glad i. Det er veldig gode beskrivelser om hvordan de opplever sorgen forskjellig. For alle mennesker opplever sorg på forskjellig måte. Noen stenger seg inne, andre vil helst leve som normalt igjen. Noen gråter, noen gråter ikke. Alikevel sørger alle. Ungdommene beskriver veldig godt sine måter og sørge på, og hvordan de syns venner og kjente oppførte seg mot dem i ettertid. Grunnen til at alle har godt av og lese denne boka, er fordi man får "råd" om hvordan man kan takle en venn som har mistet en de er veldig glad i, og også for de som mister noen selv. Boka viser mange forskellige sorger, og jeg tror boka er bra og lese for mange for å vite man ikke er alene.  Jeg satt ofte med tårene i øynene da jeg leste denne boka, for det står utrolig mye sterkt i den. Jeg har mistet to personer som sto meg veldig nærme, og det var godt og kunne lese boka. Jeg tror denne boka hjelper veldig mange som opplever det samme. Nå har de en bok de kan lese, og vite at det er mange måter å reagere på, og ikke minst vite at dem ikke er alene. LES DENNE BOKA!

Har du lest denne boka?

JA, DU HØRTE RIKTIG

I helgen har vi produksjonshelg. Det vil si at vi var på skolen til 19.00 i går kveld, og fra 09.00-19.00 i dag også. Det er pain. Neida, det er ganske koselig, men alikevel. Det er helg, og helger er til for å ha fri. Det som er bra er at vi nå får fri de to siste timene hver fredag frem til sommeren. Igår når jeg sa til en på msn at jeg måtte legge meg fordi jeg skulle på skolen i morgen, og svaret jeg fikk var: dust, det er lørdag i morgen. JEG SKAL FAKTISK PÅ SKOLEN!  ;-P
Vi driver og redigerer ferdig filmen vår, og vi er snart i mål. Filmen handler om noen som fyllekjører, og kun en overlever. Det er egentlig ganske gøy og lage film, og jeg håper filmen vår blir grei. Det er jo tross alt første gang vi lager film.
I går kveld sov jeg hos Oda, og vi hadde det veldig koselig med film og en latterfull gjennomgang av årboka. Nå skal vi fortsette med filmen, før vi skal kjøpe pizzaaaa. Tenker jeg er rimelig sliten når jeg kommer hjem, og kommer til å tilbringe  resten av kvelden i senga med film og masse dyner. Forresten, det snør som et H* ute, og det var vanskelig å komme seg ut til morgen i dag. 

Jeg er trøtt, sliten og har vondt i ryggen. Ha en fin helg!

Hva skal du i helga?
Er det masse snø hos deg? 


GOL/HEMSEDAL

Fredag reiste vi ca klokka ett, og det ble mye prating og musikk i bilen. Når vi kom opp på hotellet var det bare og hive på seg badetøy og rett ut i bassenget. Klarte og slå tåa mi, så nå er den bare blå og rød og tre ganger større en mitt eget hode. På kvelden spiste vi veldig god mat og resten av kvelden var vi nede på diskoteket hvor vi ble kjent med to koselige svensker. Det var også en drita mann der med navn Frode, som dansa rundt alene på dansegulvet. Stakkars mann. Lørdag var vi klare for Hemsedal, og det var så sjukt bra! Strålende sol, masse folk, deilige bakker og herlig føre. Etter en lang dag i bakken, dro vi tilbake til hotellet og dusjet og fiksa oss før vi var klare for middag med alle sammen. Var veldig koselig. Etter middagen spilte Anette, Lars og jeg lufthockey og biljard, før vi møtte svenskene og var med de resten av kvelden. Søndag spiste vi god frokost, før vi dro hjem igjen. Starten av bilturen bare sov vi og hørte på musikk. Når vi kom til Drammen fikk vi helt latterkrampe, og vi lo bokstaveligtalt fra Drammen til Nøtterøy. Det er ikke tull engang. For å få en bra avsluttning på helga dro vi på kino for å se Max Manus. Jeg hadde det sykt bra i helga, og det er den beste helga på lengelenge. Takk for at jeg fikk være med Anette søta. Du er herlig, og vi har funnet ut at vi er uuutrolig like på mange områder. Måtte le da hun ene utenlandske servitøren kom heelt opp i øret vårt og spurte om vi var fædiii. Kunne ikke hatt en bedre helg!

gol 012gol 064
gol 062
gol 046
n61421146218724746645a


GOD HELG (SKAL JEG HA I ALLE FALL)

perspers3

Here we come!  Gjør ikke meg noe at Anette og jeg skal tilbringe helgen her. Nå må jeg dra.

Ha en fin helg!

GOL OG HEMSEDAL I HELGEN

Nå er endelig den stressende uka ferdig. Jeg er ferdig med trafikalt grunnkurs, og ferdig med andre stressende ting. Nå rusler jeg rundt på rommet mitt og pakker, mens jeg gleder meg til det blir storefri i morgen. Da tar jeg bussen og møter Anette, og deretter drar vi med moren og faren til Anette opp til et hotell på Gol. Jeg gleder meg veldig, og kan ikke vente til bakkene i Hemsedal på lørdag. Det blir utrolig koselig å sove på hotellrom med Anette, og kunne være med henne hele helgen. Jeg har blitt så glad i den jenta. Gleder meg til å være med Anette, stå i bakken, bade og kose oss på hotellet. Herlighet som jeg gleder meg, og jeg er glad jeg fikk være med!
Blogges etter helgen:)

Planer for helgen?

rockandrollfiskeboll 075a

HAN ER FLINK

James Blunt er utrolig flink, og han har mange fine sanger. Noe av det deiligste som fins, er å ligge langt under dyna og bare høre på sangene hans. De er så fine og rolige. Jeg elsker å høre på sangene hans når jeg er sliten eller lei meg.

Hva syns du om han?


BAHH

Jeg trodde jeg kom til å få en fredelig og søvnfull busstur hjem, etter en slitsom dag, men der tok jeg trolig feil. Bussjaføren hadde nemmelig bestemt seg for å pine oss med å la oss høre på tysk jalla musikk all the way home.  Først trodde jeg han bare skulle sette på en sang før han kjørte, men nei der tok jeg feil gitt. Ikke gikk det og sove med det forferdelige bråket heller. Da det bare var meg igjen på bussen kjørte han fort, og jeg var sikkert på at jeg skulle bli slengt ut igjennom vinduet og inn i en fjellvegg.

Denne uken blir slitsom, og jeg tror ikke jeg får blogget så mye. Her er min uke,(vil ikke bytte med meg for en uke?)

Mandag:
Skole til halv 4, filme, sent hjemme
Tirsdag:
Skole,trene, trafikalt grunnkurs, sent hjemme
Onsdag:
Skole, trafikalt grunnkurs(med mørkekjøring), barnevakt
Torsdag:
Skole, fremføring for klassen(når skal jeg få tid til å gjøre ferdig den?), trene, pakke
Fredag:
Skole, rett til Gol med Anette etter skolen.

Jeg kommer til å være død på mandag. Gleder meg veldig til turen med Anette. Heldigvis noe å se frem til, etter dårlige karakterer og tanken på en drittuke!

Hvordan er din uke?

liten2
Jeg vil være såå liten igjen!


MORSOM REKLAME


Haha, jeg liker den reklamen her :D

AU DA

ikkebruk673362a

NEINEINEI! Hvis jeg hadde tatt tatovering og den hadde blitt feil hadde jeg
blitt sint. Veldig sint. Unnskyld meg, men er det så vanskelig å skrive riktig?
Enten har han sovna, eller så er han ekstremt dårlig i rettskrivning. Kanskje
smart å sjekke det ut først?

BUSS

Jeg sitter alt for mange timer på bussen hver dag. Til skolen, fra skolen, til byen, til pappa, til venner, til alt. Egentlig syns jeg det er ganske behagelig og ta buss. (Når bussen ikke er stappfull med narkomane, gamle griser, småbarn som hyler og folk som stinker.) Det er ganske greit egentlig, man får tid til å sove, høre på musikk og prate med de man kjenner. Ofte når jeg sitter på bussen alene, driver jeg og ser og lurer på hvordan liv de andre på bussen har. Det er ofte man kan se på personer hvordan de har det, eller hvordan de lever. Det er ofte jeg ser for meg hvordan folk har det hjemme og sånne ting. Det er egentlig ganske gøy, for jeg er sikkert helt på jordet. Har du opplevd at du sitter å hører på en "happy" sang, og du ser for deg at hele bussen plutselig begynner å danse i takt , akkurat som på film? Haha, det gjør jeg ofte, og det er ganske morsomt skal jeg si deg.

 Av og til er jeg så dritt lei buss, at jeg rett og slett vurderer og gå(selvom jeg vet at da hadde jeg ikke vært hjemme før neste århundre). Hvertfall når bussene er seeeene, og det er alt for ofte spør du meg!

bussenhjem 027

Tar du ofte buss?

SYK

Hodet mitt dunker, nakken kan verken bevege seg til høyre eller venstre, jeg er kvalm, og øynene mine er firkantet fordi jeg har ligget og sett på the oc i hele dag og sovet. Nå skal jeg hoppe i pysjen, nei vent...den har jeg jo hatt på meg i hele dag, og få meg litt mer søvn for så å prøve å komme seg opp til yrkesmesse i morgen etterfulgt med trening og trafikalt grunnkurs. Tror det er best jeg dropper treningen hvis jeg i det hele tatt kommer meg opp i morgen. Vil helst ikke gå rundt med skeiv nakke resten av livet. Håper natten min blir bedre enn den forrige, der jeg drømte at broren til venninna mi døde, og jeg våknet klokken 03.00 og var helt hysterisk fordi jeg var helt sikker på at jeg hadde forsovet meg. Håper dere får en fin natt.

2005 ELLER 2008?

rihannabeforeafternc

KOSELIG KVELD, MÅKING OG KNASKING AV IBUX

I går hadde jeg besøk av noen jenter, og det var kjempehyggelig. Vi spiste lasagne, og så på film. Jeg må si den var veldig merkelig, hvis du vil se den heter den: Si at du elsker meg. Den handler om ei jente som blir voldtatt, og hvordan livet er etter det har skjedd. Etter filmen dro jentene hjem, og Silje ble igjen for og overnatte. Vi måtte rydde, og det endte opp med noen knuste glass og en knust blomstervase, som resulterte i ganske mye vann utover gulvet(!). Ellers gikk ryddingen flott. Vi satt oss og så på American beauty, enda en spesiel film. Den var fin, men samtidig ganske merkelig. Vi fikk vel ikke lagt oss før 05.00 tiden, da vi begge egentlig ikke var trøtte. Dagen i dag har vi brukt til å lage god frokost og sett på filmer. Etter en film hadde begge såå lyst til å se Mamma Mia, så jeg måtte rett og slett over til naboen for å låne den. Resultatet ble mye synging og dansing i stua. Jeg må bare si at jeg elsker den filmen, men det er utrolig mange rare oversettelser fra sangene der. Haha. I hele dag har det snødd som bare det, og jeg ble ikke særlig glad da mamma ringte meg og sa jeg måtte ut og måke (!). Det er det verste jeg vet. Så etter jeg hadde fulgt Silje til den veldig forsinka bussen(bra vi akkurat hadde sett Mamma Mia, så vi kunne stå å lage våre egne sanger), ble det måking på meg. Hurra, iskald og gjennomvåt.

Nå sitter jeg og knasker ibux, og hører på den fine cden jeg fikk av Cecilie. Grunnen til at jeg hiver innpå med ibux er fordi nakken min er så vond som den aldri før har vært. Jeg kan ikke bevege meg en grad, før det verker i hele meg og tårene presser seg frem i øyekroken. Jeg vet ikke hvorfor den er sånn, jeg vet bare at det gjør veldigveldig vondt. Resten av kvelden skal jeg syns synd på meg selv fordi jeg har vondt, er kvalm og har vondt i hodet. Også skal jeg se på The OC.

20090117 bursdag 1

Hva har du gjort i helgen?
Har det kommet mye snø der du bor?


USA

Sommern 08 var jeg i USA med Hannah. Det var utrolig gøy, og jeg kommer aldri til å glemme den turen. Det er gøy å ha vært i USA (New York). Det er den turen som jeg har kosa meg mest på, og opplevd mest. New York var helt fantastisk, og hvis dere en gang skal reise et sted burde dere dra dit. Det er ekstremt fint der, og virkelig verdt å besøke! Jeg skal tilbake dit, det er jeg bare nødt til.

Har du vært i USA?
 
20081012 usa08

FRIENDS

♥Hver dag tenker jeg på hvor gode venner jeg har. Jeg tenker på hvor mye de betyr for meg. Det er disse fantastiske menneskene som gjør livet verdt å leve! Hva skulle jeg gjort uten de?
Etter jeg begynte på vgs, har jeg fått meg mange flere venner, noe jeg syns er herlig. Nå har jeg venner fra flere steder, og ikke bare de som bor samme sted som meg selv. Jeg har de som jeg har vært venn med hele livet, de jeg har gått på skole med før, de jeg går på skole med nå, og de jeg har de jeg kjenner fra andre steder. Alle er spesielle på hver sin måte. Jeg elsker å ligge å prate med mine "gamle" venner, om alt vi gjorde når vi var små, alle tingene vi har opplevd sammen. Jeg elsker også å oppleve nye ting, med mine "nye" venner. Jeg er utrolig glad for at jeg har så mange forskjellige venner. Venner som liker og gjøre forskjellige ting, har forskjellige interesser, forskjellige meninger og går på forskjellige linjer. Det hadde vært kjedelig hvis alle hadde vært like, og det gjør alle unike på hver sin måte. Jeg tror det er spesielt viktig og ta vare på venner man har hatt siden man har små. De vet alt om deg, og de er alltid viktige å ta vare på. Jeg er også utrolig glad for at man får seg nye venner.

Jeg er utrolig glad for at jeg har vennene mine, for det er mange som faktisk ikke har venner. Vi må sette pris på vennene vi har, og ta godt vare på de. Venner er noe av det beste man har.

For meg er en god venn en som stiller opp for meg, en jeg kan stole på, en som får meg til å føle meg bra, får meg til å smile og ikke minst le, gir meg en klem når jeg er lei meg, en jeg vet jeg kan holde på hemmlighetene mine, og en jeg alltid kan komme til uansett hva det er. Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for de vennene jeg har. De stiller alltid opp for meg, og er der når jeg både er glad og trist. De får meg til å ha det gøy, og får meg til å oppleve mange nye ting. Vi har også mange fine minner sammen, og det skal bli fler. Selvom det er litt krangler innimellom, ordner det seg alltid.  Ta godt vare på vennene dine.

(Hadde ikke alle bildene på denne dataen, derfor mange ikke er med)kollasjvenner1


Hva er en god venn for deg?


SAVN

1234567890 017granholmen 057

Jeg savner sol,bading,is,sommerfolka, ferie og hele SOMMEREN. Gjør du?

BILDER

mg5281dsc0010dsc0016mg5264

I dag var vi i fotostudioet hele dagen. Var kjempegøy!

REMEMBER WHEN WE WERE CHILDREN

s6301171
Parkpower. Digge parkdresser, ønsker meg en ny! 

Tenk tilbake på tiden som liten. Da den største bekymringen man hadde var at man ikke fikk isen man pekte på. Man ante ikke hva baksnakking eller jentekrangler handlet om, og man fikk alltid oppmerksomhet. Livet var herlig, og man slapp alt som het rydding, skole, valg og konsekvenser. Man visste ikke hva skole var, og man slapp alt stresset. Jeg savner det å være liten. Man kunne være skikkelig drittunge uten at det fikk noen store konsekvenser. Altså, det kan hende vi fikk litt kjeft, men hva kunne de gjøre? Vi var jo bare søte og uskyldige. Nå må man tenke over alt man gjør og tenke på alle mulige konsekvenser handlingene våre fører til.
Når jeg så bildet over, tenkte jeg med en gang på en dag i parken vi hadde hatt lotteri eller noe sånt, og jeg vant den største fruktkurven med masse ting. Jeg var så utrolig stolt da bestefar kom og hentet meg, og jeg viste han den store kurven. Jeg har et bilde i hodet hvor bestefar og jeg går bortover veien. Han med kurven i hånda, og min hånd i den andre. Han var mitt store forbilde. Det er også et av de gode minnene jeg har av bestefar, som jeg savner hver dag.

Hva er ditt beste minne som liten?
Ser du hvem som er meg på bildet?

Don't cry sister, everything will be just fine

rikkeogsusanneLillesøstre kan være søte, men iblandt kan de være verdens mest idiotiske skapninger. Jeg har en lillesøster som som går i 6. klasse, altså hun er elleve år gammel. Jeg er jo selvfølgelig kjempeglad i henne, men av og til går hun meg rett og slett på nervene. Søskenkjærlighet på høyt nivå. Hun har kommet i den alderen at hun har begynt å sminke seg litt når det er noe spesielt, og syns det er stas med alt mulig dilldall. Hun har begynt å ville låne tingene mine, og det er ekstremt plagsomt av og til. Hallo, det er mine ting, skaff deg dine egne ting. Jeg kan jo ikke la vær å smile heller da, det er jo litt søtt. Jeg husker når jeg var på den alderen. Det jeg ønsket meg mest i verden var en storesøster jeg kunne låne ting av, og fortelle ting til. Søstern min forteller meg ikke mye enda, men jeg håper hun gjør det etterhvert. Jeg tror storesøstre alltid vil være overbeskyttende mot lillesøstrene sine, uansett hva som skjer. Vi har jo vært igjennom akkurat det samme som de har og vet hvordan det er. Selvom hun ofte er verdens største drittunge vil jeg jo alltid være der for henne.

Har du søsken?


"SE PÅ HUN DER A"

tommy
Jeg må bare si jeg virkelig er lei av små fjortisjenter som tror de er så kule som står å baksnakker folk. Grunnen til at jeg sier dette nå er fordi Cecilie og jeg sto i kø i dag. Bak oss sto det to jenter som var sikkert tretten/fjorten år gamle. De sto rett bak oss, og det var lett å merke de sto å snakka om oss. Hvisker til hverandre, og ser deretter bort på oss. Herregud er det virkelig mulig? Det er greit dere har noe dritt å si, men dere kunne ikke i alle fall ventet til vi hadde gått da? Vi fikk oss hvertfall en god latter, og jeg tror de ble flaue når Cecilie begynte med akkurat det samme til meg, bare veldig overdrevent. De holdt kjeft etter det i alle fall. Poenget mitt er at det er så utrolig barnselig og ikke minst frekt å stå å baksnakke noen som er rett i nærheten. Altså, jeg bare lo av det, men det er  veldig mange jenter der ute som tar seg nær av det. Det er jo ikke akkurat koselig å vite at noen står å snakker dritt om deg. Jeg tror alle har opplevd det, og det er jo ikke akkurat særlig gøy å se to personer eller kanskje en hel gjeng stå å hviske og stirre bort på deg. Jenter kan være så utrolig slemme mot hverandre. Ikke når det bare gjelder dette, men med alt. Vi er flinke til å få andre til å føle seg mislykka, og ofte bare fordi man kanskje er sjalu?

Hva sier du?

SKØYTER,BYEN OG KONGSBERG

Etter prøven i går dro jeg inn til byen hvor jeg gikk litt rundt med Amalie. Senere møtte jeg Anniken som jeg spiste litt med, og fikk pratet en del. Er veldig veldig lenge siden jeg hadde snakket med henne. Senere på kvelden dro jeg inn til Tønsberg hvor jeg møtte Amalie, Maja, Charlotte, Susanne B og Maria. Vi dro til Eik for å stå på skøyter, og der møtte vi også Rebecca. Sandra og Guro. Det var utrolig koselig. Fine og røde i kinna dro vi på Mc Donalds og spiste is. Nam vi er sunne.

I dag hadde jeg egentlig bare tenkt til å ligge i senga og se på The OC. Denne tanken ble ødelagt når Cecilie spurte om jeg ville være med å finne på noe. Jeg sa selvfølgelig ikke nei. Senere i kveld vet jeg ikke hva som skjer. Enten drar jeg på fest, eller så blir jeg hjemme og slapper av, fordi jeg skal til Kongsberg i morgen. Vil helst ikke være ødelagt i morgen. Hehe. Jeg får se hva det blir til. Nå må jeg hoppe i dusjen og fikse meg, før jeg drar å møter Cecilie.

cecsusa
Cecilie og meg for en god stund siden. Grr

Hva skal du i helgen?


EMOSHIT

Er dere klar for et skikkelig deppeinnlegg? Hvis ikke, synd for deg.

Jeg er så LEI! Vi har gått en uke på skolen, og jeg er allerede lei. Jeg er så leileilei. Jeg vil bare snu meg rundt, dra dyna langt, langt over meg, og gjemme meg i 100 år. Jeg vil ikke mer. Jeg er lei av alt for tida, og er ikke akkurat oppmuntrende at jeg må bruke dagen min til å øve til medieprøve som er i morgen. Jeg er stygt redd for at jeg ikke kommer inn i Horten neste år, så hallo VKT. Det var heller ikke gøy at det ikke blir Kongsberg på meg sammen med Marte på søndag. Det så jeg skikkelig frem til. Faen ta altså. Hjelper heller ikke at det er EN person som ødelegger så mye for meg, gud kom deg ut av livet mitt. Ikke at jeg vil det egentlig, men egentlig så vil jeg det. Ja, det er komplisert. Sorry for at jeg klager, men dette er bare ikke min dag.

Sov godt.LILLE KATTEPUS, HVOR ER DU?

silkepusenn 005
Må dessverre skuffe dere med å si det ikke er mine supermegaultratøffe plakater som henger i bakgrunnen. Er nok min lillesøsters sine. Haha katten vår er passe merkelig. Legger seg godt til rette hvertfall.


FANTORANGEN

Godt nyttår alle sammen!

Jeg har ikke blogget på en stund, fordi jeg rett og slett har vært for opptatt eller ikke har orket. Jeg hadde en veldig koselig nyttårsaften, med god mat, hyggelige mennesker og fine raketter.

De siste dagene har gått med til å være med venner og ellers bare slappet av. Jeg har sett masse på CSI, og jeg får aldri lei. I går var jeg i byen med Charlotte og shoppet. Det er så utrolig mye salg for tida, det er jo helt sykt. Kom hjem med fire topper/gensere til 200 kroner. Helt greit for meg altså. Etter byturen skulle jeg være barnevakt hjemme, og hun kom klokken fire. Så fra fire til elleve var det full fart, så det endte med at vi la oss samtidig.


Hun satt å så på dette om igjen, og om igjen. Kjempegøy. Ikke sant?


I dag sto jeg tidlig opp (ånei, skole om to dager), for jeg skulle være med onkelen min inn til Oslo for å besøke tante på rikshospitalet. Det var veldig fint å se henne og snakke med henne. For vi har ikke fått lov til å være med å besøke før nå. Hun var blitt bedre, men surret endel enda. Får håpe alt går bra med henne, stakkars.

Etter jeg hadde vært der, dro jeg til byen for å møte Cecilie. Hjalp henne med å kjøpe bukser. Fant meg også en hvit "strikkejakke" som jeg trengte. Endelig en jeg ville ha. Vi gikk rundt ganske lenge, og det var veldig hyggelig. Unntatt det ene øyeblikket når jeg satt å ventet utenfor prøverommet når Cecilie prøvde klær, og de i nabo-prøverommet hadde seg. ÆSJ. De er ganske åpne de rommene, og man ser nok for å si det sånn. Please, get a room. Etter Cecilie hadde dratt måtte jeg sitte en time og vente. Det endte med at jeg ble spurt av en gutt/mann om han kunne klippe av vaskelappen på undertøyet mitt, for det var utdrikkingslaget hans, og han trengte ti lapper for å kunne dra derfra. Ellers takk. Heller ikke spesielt gøy å sitte å høre på to gutter sitte å rope til hverandre som om de skulle stått på hver sin ende av jorda, om hvor liten dusj han hadde i den nye leiligheten sin som gjorde til at han og kjæresten ikke kunne ha sex i dusjen lenger. Hvis ikke de gjorde den og den stillingen da selvfølgelig. Oh my gashhhh. Like etter var det ei jente i svart miniskjørt, stripete strømebukser, svarte ringer rundt øynene og ikke minst 10 piercinger med mannestemme som sto å brølte ut i telefon om at hun ikke hadde mer røyk og forsikret seg om at noen hadde kjøpt drikke til hun. Hun var sikkert 14/15 år. Mye tull med de nye maskinene på bussen, den var forsen, og måtte vente over 20 minutter fordi alle brukte fem minutter hver foran hos bussjaføren.
 Rimelig glad for å komme hjem jeg.

Hva har du gjort i det siste?

GODT NYTTÅR

I dag har jeg ligget å sett på the O.C. Nå har jeg dusja, og er klar for mine vanskelige valg om hva jeg skal ha på meg i dag, og hvordan jeg skal ha det fordømte håret. Jeg hater det. Etter jeg endelig har funnet ut hva jeg skal ha på meg, bærer det bort til fettern min der jeg skal tilbringe min nyttårsaften med noen folk. Jeg gleder meg. Etter feiringen skal jeg sove hos kusina mi og kjæresten hennes, noe jeg også gleder meg til. Nå må jeg rett og slett begynne med "forbredelsene" for det kan ta tid. Jeg huffer og uffer meg.

Ha en riktig fin nyttårsaften, og pass på dere selv! (som min mor sier).

GODT NYTTÅR, blogges i 2009!

totusenogsyvogtotusenogtte087
Amalie og meg, nyttårsaften i fjord. Hot må jeg virkelig si.


FIN DAG

Hadde en kjempefin bursdag i går. Jeg fikk utrolig masse av det jeg ønsket meg, og ikke minst fikk jeg sesong 1 og 2 av The OC, og en sesong av CSI NY. Gurimalla jeg kommer til å bli helt nerd jeg nå. 
Hannah var også med på bursdagen, og jeg fikk den søteste gaven av henne. Hun hadde bakt kjempesøte, små muffins til meg. Jeg fikk også øredobber, og en stoor boks med sjokoladerosiner (+3 pakker med tyggis). Okey, dere skjønner sikkert ingenting nå. Men grunnen til at jeg ble så glad var fordi når jeg var med henne til USA i sommer, fikk jeg helt dilla på disse tingene, og hadde kjøpt med meg noe hjem. På hjemreisen mistet jeg kofferten min, så alt ble borte. Jeg hadde utrolig mange nye ting med meg i den kofferten, og jeg er enda sur fordi jeg ikke har fått den tilbake! Men over til noe annet. Etter alle gjestene hadde dratt, la jeg og Hannah oss i sofaen(som vi hadde ordna som seng) og begynte å se på CSI. Elsker den serien! Etter vi hadde nerda en stund endte det opp med at vi bare lå å prata. Prata,prata,prata. Om alt. Det var så utrolig herlig å bare ligge der å prate med henne igjen. Jeg savner henne så utrolig mye hver dag, og alle tingene vi har gjort sammen. Vi lå å pratet og lo til klokka var 04.00. Hun måtte tidlig hjem. Klemte henne skikkelig før henne dro, for nå er det dritlenge til jeg får se henne igjen. Jeg kunne så ønske henne bodde her, for hun er en av de beste jeg har. Er så glad for at du var på bursdagen min Hannah! Gleder meg til å se deg igjen, selvom det er lenge til!

16r 00216r 00316r 01016r 038

SWEET SIXTEEN

"Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere
alle i ring omkring deg vi står og se nå vi vil masjere
bukke, nikke, neie, snu oss om kring, danse for deg
med hopp og sprett og spring.
Ønske deg av alle hjerte gode ting og si nå vil vi gratulere.
GRATULERE!"

Dette var sangen jeg våknet til i dag(etter en time med venting), når mamma og søstern min kom inn med pakker og lys. Det er så koselig det. Satt og åpnet pakker og ikke minst så på det "nydelige" bildet de hadde fått puttet inn i avisa. Etter dette var det å svare på alle som hadde gratulert meg med dagen. Tusen takk alle sammen!
Endelig 16. Ja det er gøy å se tallet på blogg har endret seg fra 15 til 16. Yeyy. Jeg har endelig sengelappen. HAHA. Eller hva sier du Ludvigggga?

Nå har jeg blitt en mye mer moden og voksen jente som aldri mer er 15. Right? Snillere av den grunn? Tro om igjen. 16 år høres så stor ut. Ånei, nå må jeg betale voksenbilett på bussen!

susaandreadbgffshs

Fikk en bukse, øredobber, trenings t-skjorte, neglelakk og ansiktsmaske. Deilig. I dag blir det familieselskap, og overnattingsbesøk av Hannah min. Gleder meg!

Ha en fin dag, det er tross alt bursdagen min! Tulla.


MIN SISTE DAG SOM 15

Okey, okey. Jeg har 10 minutter på meg til å skrive dette innlegget. Har nemmelig bursdag om 10 min.

I dag har vært en helt utrolig merkelig, skummel og koselig dag. Startet med at mamma og jeg skulle inn til byen for å ordne ett par ting. Når vi hadde kjørt et lite stykke kom vi bak en bil som plutselig sto helt stille i veien. Vi stoppa jo, og ventet til den kjørte vidre. Han oppføret seg helt merkelig og kjørte som han var full. Plutselig i en sving kjørte han over i det andre kjørefeltet, så vi måtte tute på han. Senere drev han og kjørte sikk-sakk og stoppet midt i veien ved ved avkjøring selvom det ikke kom noen biler. Mamma syns det var litt ekkelt da, så lurte på om hun skulle ringe politiet for å melde om en som ikke var helt trygg i trafikken. Men hun venta litt. Det viste seg å bli verre. Plutselig stoppet han på et busstopp hvor det kun stop en dame og han åpnet døra. Hun sa han hadde spurt om hun ville sitte på og at han virka helt syk. Senere stoppet han på flere stopp der det kun sto en dame og han fulgte etter en dame som jogget. Han drev også å holdt på å kjøre ut i veien når det kom en bil. Fikk ringt politiet til slutt. Etter en lang stund kjørte han plutselig på rødt lys i et kryss og stoppa midt i veien, før han snudde og kjørte tilbake samme vei han kom fra. Nærmet seg byen nå, sikkert for mange folk for han. Det var ekkelt.

Vi dro til Elkjøp hvor jeg måtte kjøpe meg en ny lader til dataen (600!!!!!!) kr. Fy faen kjedelige penger altså!

Senere møtte jeg Hannah og Mathea i byen, og vi dro å så på "Yes man". Herlighet så morsom film. Anbefaler virkelig å se den!

Wææææ dette ble et rart innlegg, men 1 minutt til jeg har bursdag nå, så snakkes. I mitt liv som sweet sixteen. Yey

MARIA OG SUSANNE VISER DERE MIDDAG PÅ 1,2,3!

Maria og jeg var alene hjemme i dag, derfor bestemte vi oss for å lage spansk gryte. Den ble veldig god, og her ser du hvordan det gjøres!

jul2 100jul2 103
1. Hell oppi Toro, spansk gryte.                                            2. Mål opp 5 dl vann og 1,5 dl melk
jul2 111jul2 116
3. Tilsett vannet og melken du målte opp.               4. Kutt opp kylling eller svinekjøtt og brun det i panna.
jul2 142jul2 118
5. Kok opp risen i ca. 10 min.                                         6. Rør om og pass på at ingenting svir seg.
jul2 124jul2 128
7.  HUSK! Rør godt!                                          8. La gryta koke i 10 min. Tilsett kjøttet mot slutten.          
jul2 150
9. Pynt et koselig bord.

jul2 164jul2 166

Og der har du en god og rask gryte på maks en halvtime. Blir det noe igjen, spar en skål til senere :-)

Bon appétit


FAVORITTKJOLE?

edressme2033127565287edressme2034425883edressme20348459604edressme203412486015edressme203527451113edressme203025555035edressme203225906368edressme203296936672edressme203313188822

Hvilken av disse kjolene likte du best?

JEG SMILER HERIFRA OG TIL MÅNEN

snapshot200812259

Jeg ble så utrolig glad. Gjett hva jeg fikk til jul? Jo, nemlig speilreflekskamera. Mamma og pappa visste jo hvor mye jeg ønska meg det, men jeg turte ikke å tro jeg fikk det. Hadde heller ingen anelse om at jeg skulle få det. Jeg er superhappy. Jeg fikk så utrolig mye fint og hatt en kjempefin dag. Kan fortelle mer i morgen :-)
Nå skal jeg legge meg godt under dyna mens jeg holder rundt det nye speilreflekskameraet MITT (tulla)
Sov godt.

Hva var det fineste du fikk til jul?

GOD JUL

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Våknet halv ti, og var klar for julaften. Nissen hadde tydeligvis funnet fram til huset vårt, for julestrømpenhang fint og pent ved siden av sengen min med [MAG] og julegodteri i. Nå er det jul dere. Jeg kan dessverre ikke si jeg har helt julestemning enda, men jeg håper den kommer i løpet av dagen. 
Dyna og puta ligger godt oppi sofaen, og det er her jeg skal tilbringe mye av min julaften. Jeg skal se på alt jeg får med meg på tv, og ikke minst tre nøtter til Askepott. Det er et must. Nå skal jeg baare kose meg foran tven med julegodteriet mitt og alt det morsomme som går på tv. Etter dette skal jeg til tante og onkel, og jeg håper det er snø der. Det hadde gjort julaften så mye mye bedre. Nå skal jeg legge meg under dyna igjen, og kose med med Askepott.

Ha en kjempefin dag i dag, alle sammen!

10 METERS HØYE STØVELETTER

Huset er vasket, treet er pyntet, julegavene ligger pent pakket i bilen, pentøyet er pakket og jeg går rundt på 10 meters høye støveletter. Det er nesten ikke å overdrive en gang, de er så høye. Det er lille julaften. Det er påtide å forlate huset, som vi har pyntet så pent. Trist er det ikke?
Nå er det påtide å komme seg avgårde for å dra på julebesøk, og ikke minst levere ut gavene. Det bli koselig. Dra på besøk til all familie og venner for å ønske dem en riktig god jul. Etter runden skal vi til pappa for å feire julaften der i år. Det blir første gang jeg ikke har vært "hjemme" hele lille- og julaften. Det blir rart og anderledes. Ingen kirke blir det heller ikke i morgen. Jeg har vært i kirken hver julaften. Det er en tradisjon som helt på slutten får meg i julestemning. Det blir det ikke i år. Jeg er enda ikke helt i julestemning, og i morgen er det julaften. Hva er dette for no? Jaja, får håpe det hjelper å spise grøt senere i dag, og ikke minst henge opp julestrømpene våre.

Nå må jeg "løpe", selvom det er ekstremt vondt og ikke minst vanskelig i disse 10 meters høye støvelettene jeg absolutt må ha på meg.

Hva gjør dere på lille julaften?

FAMLIEBURSDAG ER ALLTID GØY

dsc01066
dsc01057

I dag var det igjen tid for familieselskap.
Alltid like morro må jeg si.
Det samme som går igjen og igjen.
Er jo koselig og da. Av og til.
 


HERLIG DAG MED HANNAH

Har hatt den koseligste dagen på lenge. Sov lenge, og våknet av at Hannah ringte meg. Var så koselig å høre den stemmen jeg ikke har hørt siden sommerferien. Vi avtalte at jeg skulle komme opp til henne i 2-3 tida. Som jeg gleda meg. Med den rød konditorfargen i hånda, og julegaven i den andre hånda kjørte mamma meg. Kvarter senere sto jeg og trippa på trappa hennes og klemte henne ihjel når hun åpna. Det var så koselig å være der igjen. Se igjen både henne, og familien hennes. Vi bakte pepperkaker og sånne hvite kaker med masse glasur og melis. De ble dødsfine(hehe

Var ikke bare Hannah og meg som bakte. Lillebroren hennes på 2(?), var også med. Han sto midt i han, og spiste opp deigen. "Nå er det jul", sa han helt ut i det blå. Han er så utrolig herlig. Hadde mange morsomme greier med han i går. Nydelig gutt. Også er han så kilen. Hehe. Fikk melding av Hannah i dag: "Åneei tror vi har klart å si FAEN mens Marius hørte på oss, for han går rundt å sier: faenfaenfaen på en sånn søt og uskyldig måte". Jeg måtte le når jeg fikk den, kunne se det for meg.

Etter vi var ferdig med bakingen spiste vi pizza og så på biefilmen. Herlighet folk må ha lite å finne på når de lager en sånn film, og meget god fantasi. Etter filmen lå vi bare i sofaen og lo av alle de morsomme tingene moren hennes klare å si uten at hun mente å være morsom, mens vi kilte hverandre. Var så herlig å være med deg igjen Hannah, og jeg gleder meg til å være mer med deg i jula, og at du skal være hos meg på bursdagen min. Hadde en utrolig fin dag i går!

dsc01040dsc01041dsc01045dsc01043

`RØDE KJOLER?

rdkjole

Hva syns dere om kjolen?
Røde kjoler, hot or not?

I MORGEN, I MORGEN

dsc01035
Liten og søt.

Julekakene er bakt, rommet er ryddet, huset er vasket og pyntet til jul, julegavene er pakket inn og julekortene er sendt. Nå kan jeg ligge i senga mi og se på film all night long. Gleder meg. Jeg kjenner hvor deilig det er å ha ferie, og tanken på at det er hele to uker igjen med ferie gjør meg veldigveldig glad. 

Forresten, det jeg var så glad for her om dagen! Hannah har kommet hjem i dag, og jeg er overlykkelig. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se henne igjen. For dere som ikke vet hvordan det er å ha en av sine beste venner boende i USA, og ikke har fått sett henne siden sommerferien, må jeg si man savner personen veldig. Jeg savner så å ha henne hjemme i Norge, gå i klasse med henne og være med henne. I morgen skal jeg til henne og bake julekaker og være med henne. Kommer til å klemme henne ihjel når jeg ser henne.

Når pynter dere juletreet?

JULEGAVER

dsc01028dsc00958dsc01029

I kveld har jeg kosa meg med å pakke inn alle julegavene mine. Jeg prøver alt jeg kan for å komme i julestemning, og jeg må si den kom litt når jeg pakket inn gavene. Jeg håper de blir glad for gavene jeg gir dem. I år er jeg faktisk mest fornøyd med gavene jeg har kjøpt til mamma, for jeg tror hun kommer til å bli veldig glad for det hun får. Det jeg har kjøpt passer så til henne. Da gjenstår det bare å se om hun syns det samme. Jeg gleder meg virkelig til denne ferien. Tror aldri jeg har hatt mer behov for ferie enn det jeg har nå. Var mange flinke på skoleavsluttninga i dag, og vi har funnet ut en nys side av skolen vår. Den er full av sangflinke gutter. Og det liker vi. Gutter som er flinke til å synge er herligt.

Hva får dere til å komme i julestemning?

UTROLIG DEILIG

1
Amalie&meg

I går ble det ingen blogging, fordi jeg var fast bestemt på å klare å levere stilen min. Klokka 23.47 var den levert. HERLIGT! Selvom den ble meget dårlig var det deilig å bare være ferdig med å tenke på verdens endetid. Eneste jeg tenkte på da var at jeg hadde ferie, og ikke mer lekser på over to uker. Kan jeg si noe annet enn deilig? Må ærlig innrømme jeg ikke har rukket å tenke på at det faktisk er jul. Jeg har hatt så mye skole og annet å gjøre i det siste at jeg helt har glemt å tenke på adventstiden og juleferie. Det har ikke vært som det har vært før. Jeg har nesten ikke rukket å se på julekalendre eller i det hele tatt nesten ikke husket å åpne min egen pakkekalender. Nå har jeg tid. Masse tid. Og det er såå deilig. Jeg ble ferdig med julegavene mine i dag, og nå har jeg tid til å bare slappe av. Jeg gleder meg så mye til å bare kose meg med venner og famile. Og gjett hva, i morgen skal jeg sove lenge lenge lenge.

Har du tenkt at det faktisk er jul?

SWEET

hubba bubba 031hubba bubba 010


HAPPYFACE

Unnskyld for enda et innlegg, men jeg fikk akkurat vite noe VELDIG BRA!
Jeg har så lyst til å fortelle dere noe, men jeg KAN IKKE! Herregudherregud jeg er så utrolig glad. Når jeg fikk vite det i stad kjente jeg at jeg holdt på å begynne å gråte av glede. Kan bare ikke vente. Jeg skal fortelle dere hva det er på fredag. Jeg lovte nemmelig å ikke si noe, og jeg holder mine ord. Så nå får dere bare leve i nyskjerrighet frem til fredag. Jeg er i lykkerus hvertfall. Bursdagen min blir bra alikevel, og nå blir fredag verdens beste dag. Ikke bare fordi det er første dag i juleferien, men........... Ja, dere får vente ♥

Noen av bildene til skoleoppgaven min. Urd er kjempe"fan" av:
urdtommytiger 003urdtommytiger 025urdtommytiger 033

HUBBA BUBBA VS ROLL'UP

hubba bubba 043
Når jeg var liten husker jeg at der var så stas å spise disse tyggisene.

Hvem likte dere best? ^^

TAGGA

Jeg har blitt tagga av Marie, men siden jeg allerede har et innlegg om det lenger ned skriver jeg heller bare opp noen flere fakta og dropper resten ;-)

FAKTA:
-Jeg går på medier og kommunikasjon
-Jeg har en lillesøster
-Jeg ler alt for mye til tider.
-Jeg har til sammen seks hull i øra.
-Jeg har fått hekta på lilla.
-Jeg ser mindre på tv nå enn før.
-Jeg sitter barnevakt hver onsdag.
-Jeg jobber i en isbar om sommeren.
-Jeg liker småunger og gamle mennesker.
-Jeg må stå opp halv seks hver morgen for å rekke skolen.
-Jeg må dusje på kvelden når det er skole.
-Jeg er ikke kresen.
-Jeg har vært i Tenerife, Tyrkia, Rhodos,Kreta, Kypros, USA, Tyskland, Polen, Finland. (Og Sverige og Danmark og sånt)
-Jeg hører på nesten all musikk.
-Jeg greier ikke håret mitt om morgenen.
-Jeg liker å lage mat til andre.
-Jeg er dårlig til å bruke penger.


HURRA MEG RUNDT OG BILDER

Var kun seks stykker som møtte opp på magasin til morgen i dag. Bra oppmøte, eller hva? 

Var en koselig morgen i mediakjellern, med Kjell som klarte å søle hele kaffekoppen sin på gensern og måtte gå rundt med en svær kaffeflekk resten av dagen. For ikke å glemme synet av Rakel komme løpende i den lange gangen med høye heler mens hun snubler litt. Hun er søt da, ser det fine smilet på lang avstand. Meldingen om at vi ikke hadde matte på torsdag, var en koselig greie. Det betyr at jeg slutter kvart på 12 på torsdag. HURRA, happyface!

Vi fikk beskjed om at vi bare skulle jobbe med det vi trengte å gjøre i dag. Great. Veit jo selv at jeg har en del å få gjort ferdig, men jeg jobber så utrolig mye bedre hjemme. Det får vi jo selvfølgelig ikke lov til. De må holde oss på skolen og pine oss. Jeg har skrivesperre. Absolutt ingen anelse om hva jeg kan skrive om.  Skriver om Tommy og Tigern.

bilde 159bilde 160bilde 165
Som du kanskje ser så jobber Amalie og jeg best på skolen.

Jobber du best hjemme eller på skolen?

BUT BUT OG FRYSING PÅ TRAPPA

Kan ærlig innrømme at 8 timer media kan bli litt i drøyeste laget(hvertfall når man ikke klarer å jobbe). Da er det godt man kan ha det superfun i kantina. Satt en god stund i kantina med Camilla og Rakel og hørte og fortalte alt for morsomme historier. Jeg måtte ut med mine morsomste og flaueste greier. Som for eksempel mine familiemedlemmers engelskflauser. Jeg sier bare: It's not only only. But but. Det ekke lett og være norsk! Jeg lo godt.

Etter skolen rusla jeg litt rundt i byen og kjøpte et par julegaver. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg ligger an. Jeg har alltid vært tildlig ute og hatt kontroll på gavene mine. Nå har jeg ikke peil! (hjelp?). Fikk julegaven min fra Amaliepus i dag også, og jeg klarer nesten ikke vente. Gud, gaver er så spennende, og jeg er glad i Amalie min♥

Kom hjem til låst dør, noe som er meget unormalt. Pappa pleier alltid å legge ut nøkkel så hva skjer? Neida, han var ute å gikk en tur han, og wops, han hadde klart å legge nøkkelen i lomma. Jeg spurte om jeg kunne ta lastebilen som sto på veien og komme å hente han, men han var negativt innstilt. Hva skjer med dårlig innstilling? Haha. Han lovte meg å være tilbake om 15 min, noe som viste seg å bli 25. Så der sto jeg, fin og jævelig i snøværet. Til en forandring hadde jeg heldigvis på meg jakke. Endte opp med å kaste snøballer for å se om jeg klarte å treffe treet. Det førte kun til kalde hender og x-antall bom, så jeg ga opp lett. Ble heller til at jeg gikk rundt i ring i gårsplassen og dikta opp mine egne julesanger eller sa but but. Da dette heller ikke var morsomt lenger stilte jeg meg heller bare på trappa å venta, og jeg så naboen så på meg gjennom vinduet. Han må nok ha hatt en tanke som dette: Hvem far er det som stenger sin egen datter ute på trappe som dette? Hun må være gal.

Jada, veldig morsom dag skal jeg si dere. Kun 9(!!!) dager til julaften dere ♥
Og for ikke å glemme, 15 dager til bursdagen min.

snapshot200812132

Ligger dere godt an med julegavene?


GUM FUN

snapshot2008121370snapshot2008121339snapshot2008121315

I helgen har Charlotte sovet hos meg, og vi har vært i Sandefjord å shoppet.
Jeg er egentlig utrolig dårlig til å bruke penger merkelig nok.
I går MÅTTE jeg rett og slett ha en jakke, for jeg holder på å fryse i hjel.
Jeg har leita så utrolig lenge og aldri funnet en jeg har hatt lyst på
før i går. Da fant jeg så utrolig mange jeg ville ha, og hadde store vansker
med å bestemme meg. Så til slutt satt jeg igjen med to jeg ville ha, så hvorfor ikke bare
kjøpe begge to? Joda gjorde det jeg. Jeg er gæren altså. Dere burde være stolte av meg. Hihi.
Jeg fikk også kjøpt meg litt annet + noen julegaver. Charlotte fant seg også masse nytt, og hu
jenta der er rett og slett bare herlig. Elsker å være med henne.

Nå er det kun en uke igjen på skolen folkens ♥

Har dere gjort noe gøy i helgen?


DRØYT

Så nettopp en serie på tv norge om kjærestepar. Der var det ei jente som var 18 år, som var sammen med en 50 åring. (Æsj på høyt nivå). Ikke var han rik engang. De ble sammen når hun var 16, og nå skulle de gifte seg.  Nå vet jeg hva jeg kommer til å få mareritt om i natt i alle fall. Dette er så drøyt at det skulle ikke vært lov. Han er f* meg eldre enn moren hennes, og 18 åringen er fem år eldre enn dattern hans. Æsj.

Hva syns du om aldersforskjell i et forhold, har det noe å si?
Hvor går grensen?


VERDENS HEITESTE

mkdf

Det var i USA denne sommeren Hannah og jeg så disse to heite tvillingene. Neida, det var ikke nok med en nei. Haha, dere skulle sett oss. Gikk forbi dem, og da jeg så til den ene siden så jeg han ene, også snudde jeg meg, og der var det visst en til. Vi skjønte ingenting vi. Hannah og jeg drømte om dem resten av turen. Skal jeg love dere. Herlighet dere skulle bare sett dem.
Heiteste fyrene jeg noen gang har sett.

JULEGAVESHOPPING

I går var det jentekveld hos Haley, noe som var utrolig koselig! Vi spiste taco og så på filmen Disturbia. Jeg syns den var skikkelig bra. Så hvis jeg hadde vært deg hadde jeg sett den med en gang.
 
I dag sov jeg lenge. Det var deilig og jeg kjente jeg trengte det. Våknet med godt humør og lysten på julegaveshopping. Derfor dro jeg innover til byen og handlet julevgaver. Og er det ikke typisk at jeg finner noe jeg selv vil ha? Joda. Endte opp med en lilla bukse jeg har sikla på lenge, og i dag bare måtte jeg kjøpe den + noen andre ting også. Siden jeg har fått stipendet mitt nå (endelig), var jeg skikkelig flink til å bruke penger i dag, noe jeg vaneligvis ikke er. Derfor ble det noen fine julegaver. Det er koselig å kjøpe julegaver og jeg bare håper folka liker gavene jeg har kjøpt.

totusenogsyvogtotusenogtte089
Nyttårsaften

I kveld skal jeg bare slappe av hjemme sammen med søstra mi, siden jeg må passe henne. Sånn er det å være storesøster. Yey.

Har du startet med julegavene?


Jeg ble tagget av frkamalie.blogg.no

Denne taggingas regler:
1: Du må linke til den bloggen som tagget deg.
2: Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3: Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere deres blogg.

Seks (u)interessante ting om meg:
- Jeg takler ikke edderkopper
- Min største drøm er å bli prgramleder
- Jeg har vært i New York
- Jeg har aldri prøvd å røyke før
- Ofte når jeg er hjemme danser jeg rundt mens jeg synger
- Jeg vil hoppe i fallskjerm

Jeg utfordrer:

http://slittejoggesko.blogg.no/

http://thehookup.blogg.no/

http://odacaspara.blogg.no/

http://huong.blogg.no/

http://myrmel.blogg.no/

HEI JEG HETER SUSANNE OG KOMMER IKKE INN NESTE ÅR

Fikk tilbake min verste prøve noen sinne. Da lærerern sa det var en som nesten strøyk, følte jeg meg truffet. Kjemi og sånt er ikke helt min greie. Jeg hadde faktisk lest ganske mye til den prøven, men jeg skjønner det rett og slett ikke. Unnskyld meg, men jeg syns det er helt unødvendig å lære om det, kommer sikkert aldri til å få bruk for sånt spør du meg.

Hva er din verste prøve?

HERLIG DAME MED HJERTE AV GULL


For en koselig dag, igjen. Jeg likær mæ for tida. Først var det noen timer på skolen, med de søte små mediabarna. Martin hjalp meg å lage header og greier. Hva syns dere ? Hihi jeg syns snømannen er søt. Dro litt tidligere fra skolen for å intervjue ei dame fra Røde kors. Som vanelig gruer jeg meg alltid før et intervju. Viste seg at dama var dødshyggelig. Hu var herlig rett og slett. Fortalte om hvor mye det gjorde for henne å jobbe på åpent hus i jula for folk som ikke har noen steder og være, eller rett og slett bare er alene. Alle kan komme dit. Jeg syns det er så utrolig flott gjort. Jeg har så lyst til å gjøre det selv en gang, og det skal jeg og! Hun sa de også hadde oppe hver søndag. Husker jeg var der en gang når jeg var liten. Jeg har alltid syns det ar vært så koselig med gamle mennesker, og alle mennesker egentlig. De er så åpne. Hun sa jeg bare kunne ringe hvis jeg ville komme eller ha vakt der. Det har jeg lyst til. Syns det er så herlig å se hvor takknemmelige folk blir.

sn

Når jeg gikk derfra, hadde jeg et stort smil om munnen. Herlighet, lenge siden jeg hadde vært så glad. Hun sa så mye bra som fikk meg til å tenke. Jeg skulle egentlig ta bussen men jeg gikk istedenfor. Jeg tenkte jeg skulle smile til alle jeg gikk forbi, og se hvor mange jeg fikk tilbake. Det er mange sure nordmenn. I hvertfall, så dro jeg og trena og nå gjør jeg masse lekser. Det er ikke viktig å få med seg resten, så nå avslutter jeg.
KOSKOSKOS

I dag har jeg drukket julebrus for første gang i år
I dag har jeg spist marsipan for første gang i år
I dag har jeg sett på blåfjell for første gang i år
I dag har jeg åpnet flax kalenderen min og pakkekalenderen min for første gang i år
I dag har jeg sklidd som bare f* for første gang i år (meget flaut)

Jeg elsker 1. desember, selvom jeg hadde en helt forferdelig morgen, men en vekkerklokke som absolutt ikke ville stoppe og en plakat hengende ned i ansiktet. Var også så heldig å klare å skli når jeg gikk av bussen der det var masse folk. Hadde jeg bare detti. Men neida, der sklei jeg rundt på isen og prøvde å holde meg på beina. Gud så flaut. Etter denne morgenen har jeg hatt en strålende dag, og jeg elsker fortsatt 1. desember. En av de beste dagene i året spør du meg;-)

Hva har du gjort i dag?


JULEGAVER

Denne helgen har vært den mest avslappende helgen jeg har hatt på long time. Har ikke hatt noen planer, og rett og slett bare slappet av. I dag var jeg på juleverksted hos tante og laget merkelig nok to gaver jeg ble veldig fornøyd med samt to vakre julekort. Nå er det bare å vente i spenning på hvem som er de heldige å få disse vakre, hjemmelagde julegavene. Jeg hadde blitt strålende fornøyd hvis jeg hadde fått hjemmelagde gaver. Jeg syns det er så utrolig koselig og mye mer personelig. Jeg håper de som får de hjemmelagde gavene mine blir glade for de, for jeg har lagt mye tid i dem. Hehe. Veldig lyst til å fortelle dere hva jeg har laget, men jeg må nok dessverre skuffe dere siden det kanskje er personer som kan lese dette her. Og da er jo hele poenget borte.  Jeg gleder meg til å gi folk gaver, enten de er kjøpt eller laget selv. Det er koselig å gi til de man er glad i ;-)

Liker du å få hjemmelaget gaver?


NAM

ekkelmat522342p

I og med at jeg rett og slett bare har vært hjemme i dag har jeg fått med meg en hel rekke tvprogrammer. Er mange program som handler om å gjøre utfordringer og være tøffest mulig. Ja, det er greit nok det, men når det kommer til å måtte spise masse ekkelt som for eks. fiskeøyer og sånt blir jeg bare så utrolig kvalm. Noen måtte spise et råttent egg som hadde ligget i ni måndter rullet i aske. Er det mulig? ÆSJ! Jeg klarer bare ikke å se på sånne ting. Folk som brekker seg og spyr, fordi de må spise innvoller og andre ekkle ting.

Hva syns du?

"HOLD PEPPERET SKJULT"

Etter to timer matteprøve, to timer engelsk, to timer gym og to timer heftig mediediskusjoner var det endelig tid for helg. Matteprøven følte jeg gikk helt greit, kunne gått bedre. Fikk også igjen gymprøven og der sto det en 4'er. Nå er det endelig helg. Jeg dro inn til byen og møtte Anette og etter en god del kikking og prating bar veien hjem. Godt plasert på en stappfull buss. Gamle menn, småunger som skriker, fyrer som studerer(?) stoppknappene, og ikke minst guttene på over 18 på bakerste rad som enda oppfører seg som pøbelunger. Jeg bare elsker sånne bussturer. Virkelig. Spesielt guttene som sitter å skryter over hvor mange de har banka på det siste døgnet . For ikke å glemme "pepperet" de har i lomma som er viktig ingen oppdager.(veldig fint å fortelle hele bussen om det da) I tillegg var de så snille å spille av den flotte gangstermusikken sin fra mobilen sin. FLOTT, jeg plugget fort i min egen musikk for ikke å bli flau på deres vegne. Det er rett og slett flaut.


HOT OR NOT?

kjollle

KSNSLØDMGS

susanne edit copy

Haley har redigert og greier, så jeg måtte jo nesten ha det! :)
Haley er flink

JUL, IKKE EN GLEDE FOR ALLE

Vel planta i bilen til mamma på vei til skolen, med kakaoen i henda ble det nok en gang prat om julefeiringen. Det kan være vanskelig å ha skilte foreldre i blant.  Det blir vanskelig uansett, når man må feire jul hos kun en av foreldre og begge vil ha deg hjemme. I år er det pappa sin tur, og jeg gleder meg jo selvfølgelig masse til å være hos han. Det nye i år er at mamma skal til kjæresten og han sine barn. Det er uvant for meg, mamma skal ikke være med oss, men noen andre barn og andre hun er glad i. Selvfølgelig vil jeg jo bare at hun skal ha det bra og sånt, men det er litt vanskelig for meg å vite hun skal det. Det må jeg innrømme, ikke at jeg sier noe om det til henne. Jeg bare håper hun får det bra. Jeg skal jo ikke klage, det er mange som har det mye vanskeligere enn meg i julen.

I dag begynte vi med feature repotasjen vi skal skrive på skolen. Jeg valgte å skrive om mennesker som har det vanskelig i julen. Alle barna som har foreldre som drikker seg drita, mennesker som ikke har noe sted å bo, mennesker som ikke har noen som bryr seg, mennesker som rett og slett har det tøft. Jeg skal intervjue mennesker som har det vanskelig og mennesker som jobber med disse menneskene. Det er så utrolig mange som jobber frivillig og hjelper disse menneskene. Det står det stor respekt av. Jeg beundrer de. Jeg skal virkelig jobbe frivillig for røde kors eller en lignene orginisasjon en julaften. Jeg gleder meg virkelig til å skrive denne repotasjen og få et innblikk i hvor tøft mange har det i jula. jeg tror jeg kommer til å lære mye, og få nye tanker om hvor mange som ikke har det like lett.  Man tror liksom at jul er en glede for oss alle, men det er det absolutt ikke.

I STILL LOVE YOU

mote2
Fotofrokna.no


POINTSHOP

http://www.pointshop.no/?ref=2668592

Meld deg inn!
Det er lett og samle inn poeng, og man kan "kjøpe" mange gratis ting. Amalie har allerede kjøpt en ting som er på vei i posten :D

BLACK OR WHITE?

5465135080405226


RSS 2.0
hits