ENIG I VURDERINGEN?

Jeg har blitt vurdert av Benedikte. Er veldig fornøyd med vurderingen. Det er gøy når man får en så god vurdering av en veldig flink blogger. Tusen takk!

Design
Designet til Susanne er pent, classy og gir en beroligende følelse. Fargene er ikke altfor sterke og fargene matcher. Det er veldig bra for man blir ikke blendet av å være inn på bloggen hennes iallfall. Jeg savner et bilde av henne i menyen og jeg savner system i menyen. Headeren hennes er fin og elegant, men den kunne hatt litt bedre kvalitet. Det er ikke så mye å klage på når det gjelder designet til Susanne, bare litt pirking når det gjelder menyen og headeren, men ellers er alt bare bra!
Karakter 4


Innhold
Jeg ser ingen skrivefeil i innleggene til Susanne og hun bruker heller ikke smileys i innleggene sine. Det er kjempe bra, for det blir fort mye rot i innleggene om det er mye skrivefeil og smileys! Hun skriver på sin egen måte, og hun skriver bra. Jeg blir ikke "fanget" av tekstene hennes, men det skal mye til før noen trollbunder meg når det gjelder ordbruk. Hun er flink å fylle ut innleggene sine med bilder og det er så absolutt et stoort pluss, iallfall fra min side! Hun skriver om alt egentlig, alt som faller henne inn. Hun har ikke bare hverdagslige innlegg, men også innlegg som innkluderer hennes lesere og det er en blogg simpelten nødt til å ha, eller så er det ikke mye interesse fra min side.
Karakter 5


Bilder
Susanne går media og kommunikasjon og bruker som sagt mye bilder i innleggene sine. Bildene hun legger ut er som regel av hennes venner og de hun bryr seg om. Noen bilder av henne selv her og der, men det er jo lov. Hun har et par bilder i bloggen som kalles ordentlig fotografi og jeg er imponert. Hun har talent innen foto og bildene hennes er supre. Kvaliteten på bildene hennes er gode og det er veldig viktig for meg.
Karakter 5


Konklusjon
Når alt kommer til alt så har Susanne en bra blogg. Den er litt for vanlig for min smak, men så er det ikke smaken min som teller her. Jeg vurderer og jeg gir henne en god helhets karakter, nettopp fordi hennes blogg er bedre enn mange andres. Den skiller seg ut, men samtidig gjør den ikke det. Vanskelig å forklare, men bloggen er som sagt bra og det er alt som telles.


Karakter 5-

Noe du syns jeg burde endre eller gjøre mer av på bloggen min?

RSS 2.0
hits