JEG BARE MÅTTE

I går var Anette og jeg på kino og så New moon. Det var absolutt en bra film, men jeg må si jeg syns nr 1 var bedre. Det ble på en måte litt mye av det samme hele tiden syns jeg da. Taylor var i alle fall veldig søt i denne filmen. Haha jeg ble nesten litt flau på alle jentene i salen som satt å bare åååh når han tok av seg t-shorta første gang. Hehe, var ikke bare ei jente for å si det sånn.

I dag har jeg vært på julegaveshopping med Amalie og Haley. Etter noen timer i byen kjenner jeg virkelig at bena mine verker. Nå har ca alle gavene klare, mangler bare tre stykker. Jeg hater å gå rundt i byen for tiden fordi jeg vet jeg ikke kan kjøpe noe til meg selv, og jeg bare finner så mye fint! I dag bare måtte jeg kjøpe meg en kjole. Klask på lanken, Susanne! Er så typisk at jeg finner ting jeg vil ha når jeg egentlig ikke skal handle til meg selv. Typisk det der. Bare jeg som ikke klarer å la vær å kjøpe ting til meg selv når man egentlig ikke skal?

Cute
pc100022
pc100049pc100023

Aner ikke hva jeg skal gjøre i kveld. Hmmm.

DETTE BLIR EN BRA DAG

I dag er det endelig fredag, og jeg tror dette blir en veldig bra dag!

I dag begynner jeg egentlig ikke på skolen før 13.45, fordi jeg skal ta bilder av Andrea til en fotooppgave i studio. Jeg gleder meg veldig mye, og har masse tanker i hodet om hvordan jeg vil ha bildene. Så dette blir gøy! Gleder meg til å sminke henne osv. Så er det bare å håpe på at bildene blir slik jeg vil ha dem. Hun er jo en veldig flink modell, så jeg håper virkelig bildene blir som jeg håper i dag.

Etter skolen skolen skal jeg til pappa, før jeg drar på kino i kveld og ser New Moon. Nei, jeg henger litt etter ja. Derfor jeg skal se den i kveld med Anette. Gleder meg.

Tror dette blir en herlig dag, og at det blir en herlig helg også! SMIL.

Hva skal du i dag og i helgen?


pc100001a

4 SMÅ GRUNNER TIL Å SMILE

Det er 1 desember, og pakkekalenderen er hengt opp.
pb300007

Jeg fikk 5+ på filmanalysen som jeg jobbet lenge med. Trengte virkelig å få en god karakter nå, fordi jeg føler skolen ikke har gått helt min vei i det siste. Alltid gøy og motiverende å få en bra karakter.
pb300003

Spiste god suppe til middag i dag.
pb300011

Og til slutt, jeg har en veldig søt kattepus.
katten 004

DISSE MÅ DU SE

Hadde en herlig kveld i går med god mat, film, søte venner og masse latter. Vi bestemte oss for at alle fire skulle ligge i samme seng, noe som førte med seg masse latter samtidlig som det var ganske så trangt. Har ikke ledd så mye på lenge jeg. Utrolig koselig. Dagen i dag har gått med til sen frokost og en liten bytur. Resten av kvelden skal jeg kose meg hjemme alene og bare slappe av.
 jentekvld 014jentekvld 019

Filmen vi så i går var seven pounds. Litt treg og kanskje litt lang, men absolutt en veldig fin film. Slutten på filmen var utrolig fin, og jeg satt med tårer i øynene hele tiden. SE DEN!
 sevenpoundsmovietrailerwillsmith01

Nå sitter jeg og ser på American history x. Har sett denne filmen før, men den er så utrolig bra at jeg må se den igjen. Dette er en sterk film alle burde se.
american20history20x

HAPPYFACE

I kveld er jeg alene hjemme, og får besøk av noen herlige vesner. Gleder meg så utrolig mye til i kveld! De siste dagene har gått i å være syk, tårer, tanker og bare depping egentlig. I dag har det vært noe helt annet! Jeg har hatt en utrolig bra dag, bare vært glad og hatt en kjempefin dag på skolen også. Syns nesten det var kjedelig å dra hjem fra skolen for jeg hadde det så koselig der. Kanskje jeg burde starte å tro på horoskopet mitt? For i dag og i morgen er mine "lykkedager" denne måneden. Akkurat nå driver jeg å rydder litt, og fikser meg til etterpå. Lenge til jeg har gledet meg så mye til noe. Ha en fin kveld!

egosusa 141a

NÅ SKAL JEG SE DEN

I dag har bestenaboen klart å tvinge meg til å se Twilight filmen, så da har jeg nesten ikke noe valg lenger. Jeg har egentlig aldri hatt lyst til å se den filmen. Jeg føler alle er så obsessed i den filmen. Jaja, vi får kjøre på!20081122twilight1
Nå har jeg høye forventninger her.

Har du sett twilight? (det har du vel helt sikkert)

TRIST OG LEI

dsc02820
Se så søte venner jeg har! Bamsen <3
dsc02803
Inn her fikk jeg medisiner, deilig.
dsc02813
Haha. Måtte bare poste et lekkert outfit bilde av skjorta jeg måtte ha på.

Jeg er hjemme fra sykehuset, og glad er jeg for det. Det ble lange dager, da de vekte meg klokken 06.00 for at jeg måtte få medisiner inn i hånda. Siste kvelden fikk jeg ei kjempekoselig jente på rommet, som het Stine. Var koselig å ha noen å prate med, og slippe å ligge og se i taket hele tiden. Kom hjem i går, og sov hele dagen. Det tar på å være syk. Har fått en ny antibiotikakur som jeg skal gå på i 10 dager nå, og etter dette håper jeg virkelig jeg blir bra. For nå har jeg gått på fem antibiotikakurer siden midten av sommerferien og begynner å bli ganske lei. Mens jeg var på sykehuset var det mange som kom å besøkte meg, noe jeg satt utrolig stor pris på!

Jeg har vært veldig sliten i det siste, og veldig nedenfor. Derfor hjalp det ikke akkurat så mye at jeg har blitt syk igjen. I går ble det også slutt mellom kjæresten og meg. Noe jeg syns er veldig vanskelig. Men med gode, snille og støttende venner håper jeg det snart blir bedre for dette er virkelig ikke noe gøy. Tårene bare triller og alle de fine minnene kommer tilbake. Vanskelig å tenke på at det ikke blir noen fler.

I det siste har jeg virkelig fått vite hva gode venner er. Jeg har tenkt over hvor glad jeg er for at jeg har akkurat de vennene jeg har. De stiller opp for meg, og viser at de bryr seg. Jeg klarer ikke beskrive hvor mye det betyr for meg. Dere må bare vite at jeg er her for dere også, uansett hva det er!

TING OG TANG JEG IKKE VISSTE JEG HADDE

I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi vi har hatt NN-dagen. Vi skal altså tjene inn 300 kr hver. Jeg har vaska og rydda hele badet hjemme, høres kanskje ikke så mye ut, men det var litt av en jobb skal jeg si dere! Vasket både tak, vegger, gulvet og alt som var. I tillegg ryddet jeg opp i skuffene mine, alle smykker, undertøy, sminke osv. Har en skuff der jeg bare har puttet alt mulig rart i, og jeg fant ting fra jeg var liten jo. Visste ikke jeg hadde så mange gjemte ting jeg.

Har en tendens til å bare slenge alt oppi en skuff.
dæl 003
Visste ikke at den skuffen hadde plass til så mye...
dæl 005
Noen av klokkene jeg har hatt, har hatt alt for mange.
dæl 006

RSS 2.0
hits