GOD HELG (SKAL JEG HA I ALLE FALL)

perspers3

Here we come!  Gjør ikke meg noe at Anette og jeg skal tilbringe helgen her. Nå må jeg dra.

Ha en fin helg!

GOL OG HEMSEDAL I HELGEN

Nå er endelig den stressende uka ferdig. Jeg er ferdig med trafikalt grunnkurs, og ferdig med andre stressende ting. Nå rusler jeg rundt på rommet mitt og pakker, mens jeg gleder meg til det blir storefri i morgen. Da tar jeg bussen og møter Anette, og deretter drar vi med moren og faren til Anette opp til et hotell på Gol. Jeg gleder meg veldig, og kan ikke vente til bakkene i Hemsedal på lørdag. Det blir utrolig koselig å sove på hotellrom med Anette, og kunne være med henne hele helgen. Jeg har blitt så glad i den jenta. Gleder meg til å være med Anette, stå i bakken, bade og kose oss på hotellet. Herlighet som jeg gleder meg, og jeg er glad jeg fikk være med!
Blogges etter helgen:)

Planer for helgen?

rockandrollfiskeboll 075a

HAN ER FLINK

James Blunt er utrolig flink, og han har mange fine sanger. Noe av det deiligste som fins, er å ligge langt under dyna og bare høre på sangene hans. De er så fine og rolige. Jeg elsker å høre på sangene hans når jeg er sliten eller lei meg.

Hva syns du om han?


BAHH

Jeg trodde jeg kom til å få en fredelig og søvnfull busstur hjem, etter en slitsom dag, men der tok jeg trolig feil. Bussjaføren hadde nemmelig bestemt seg for å pine oss med å la oss høre på tysk jalla musikk all the way home.  Først trodde jeg han bare skulle sette på en sang før han kjørte, men nei der tok jeg feil gitt. Ikke gikk det og sove med det forferdelige bråket heller. Da det bare var meg igjen på bussen kjørte han fort, og jeg var sikkert på at jeg skulle bli slengt ut igjennom vinduet og inn i en fjellvegg.

Denne uken blir slitsom, og jeg tror ikke jeg får blogget så mye. Her er min uke,(vil ikke bytte med meg for en uke?)

Mandag:
Skole til halv 4, filme, sent hjemme
Tirsdag:
Skole,trene, trafikalt grunnkurs, sent hjemme
Onsdag:
Skole, trafikalt grunnkurs(med mørkekjøring), barnevakt
Torsdag:
Skole, fremføring for klassen(når skal jeg få tid til å gjøre ferdig den?), trene, pakke
Fredag:
Skole, rett til Gol med Anette etter skolen.

Jeg kommer til å være død på mandag. Gleder meg veldig til turen med Anette. Heldigvis noe å se frem til, etter dårlige karakterer og tanken på en drittuke!

Hvordan er din uke?

liten2
Jeg vil være såå liten igjen!


MORSOM REKLAME


Haha, jeg liker den reklamen her :D

AU DA

ikkebruk673362a

NEINEINEI! Hvis jeg hadde tatt tatovering og den hadde blitt feil hadde jeg
blitt sint. Veldig sint. Unnskyld meg, men er det så vanskelig å skrive riktig?
Enten har han sovna, eller så er han ekstremt dårlig i rettskrivning. Kanskje
smart å sjekke det ut først?

BUSS

Jeg sitter alt for mange timer på bussen hver dag. Til skolen, fra skolen, til byen, til pappa, til venner, til alt. Egentlig syns jeg det er ganske behagelig og ta buss. (Når bussen ikke er stappfull med narkomane, gamle griser, småbarn som hyler og folk som stinker.) Det er ganske greit egentlig, man får tid til å sove, høre på musikk og prate med de man kjenner. Ofte når jeg sitter på bussen alene, driver jeg og ser og lurer på hvordan liv de andre på bussen har. Det er ofte man kan se på personer hvordan de har det, eller hvordan de lever. Det er ofte jeg ser for meg hvordan folk har det hjemme og sånne ting. Det er egentlig ganske gøy, for jeg er sikkert helt på jordet. Har du opplevd at du sitter å hører på en "happy" sang, og du ser for deg at hele bussen plutselig begynner å danse i takt , akkurat som på film? Haha, det gjør jeg ofte, og det er ganske morsomt skal jeg si deg.

 Av og til er jeg så dritt lei buss, at jeg rett og slett vurderer og gå(selvom jeg vet at da hadde jeg ikke vært hjemme før neste århundre). Hvertfall når bussene er seeeene, og det er alt for ofte spør du meg!

bussenhjem 027

Tar du ofte buss?

SYK

Hodet mitt dunker, nakken kan verken bevege seg til høyre eller venstre, jeg er kvalm, og øynene mine er firkantet fordi jeg har ligget og sett på the oc i hele dag og sovet. Nå skal jeg hoppe i pysjen, nei vent...den har jeg jo hatt på meg i hele dag, og få meg litt mer søvn for så å prøve å komme seg opp til yrkesmesse i morgen etterfulgt med trening og trafikalt grunnkurs. Tror det er best jeg dropper treningen hvis jeg i det hele tatt kommer meg opp i morgen. Vil helst ikke gå rundt med skeiv nakke resten av livet. Håper natten min blir bedre enn den forrige, der jeg drømte at broren til venninna mi døde, og jeg våknet klokken 03.00 og var helt hysterisk fordi jeg var helt sikker på at jeg hadde forsovet meg. Håper dere får en fin natt.

2005 ELLER 2008?

rihannabeforeafternc

KOSELIG KVELD, MÅKING OG KNASKING AV IBUX

I går hadde jeg besøk av noen jenter, og det var kjempehyggelig. Vi spiste lasagne, og så på film. Jeg må si den var veldig merkelig, hvis du vil se den heter den: Si at du elsker meg. Den handler om ei jente som blir voldtatt, og hvordan livet er etter det har skjedd. Etter filmen dro jentene hjem, og Silje ble igjen for og overnatte. Vi måtte rydde, og det endte opp med noen knuste glass og en knust blomstervase, som resulterte i ganske mye vann utover gulvet(!). Ellers gikk ryddingen flott. Vi satt oss og så på American beauty, enda en spesiel film. Den var fin, men samtidig ganske merkelig. Vi fikk vel ikke lagt oss før 05.00 tiden, da vi begge egentlig ikke var trøtte. Dagen i dag har vi brukt til å lage god frokost og sett på filmer. Etter en film hadde begge såå lyst til å se Mamma Mia, så jeg måtte rett og slett over til naboen for å låne den. Resultatet ble mye synging og dansing i stua. Jeg må bare si at jeg elsker den filmen, men det er utrolig mange rare oversettelser fra sangene der. Haha. I hele dag har det snødd som bare det, og jeg ble ikke særlig glad da mamma ringte meg og sa jeg måtte ut og måke (!). Det er det verste jeg vet. Så etter jeg hadde fulgt Silje til den veldig forsinka bussen(bra vi akkurat hadde sett Mamma Mia, så vi kunne stå å lage våre egne sanger), ble det måking på meg. Hurra, iskald og gjennomvåt.

Nå sitter jeg og knasker ibux, og hører på den fine cden jeg fikk av Cecilie. Grunnen til at jeg hiver innpå med ibux er fordi nakken min er så vond som den aldri før har vært. Jeg kan ikke bevege meg en grad, før det verker i hele meg og tårene presser seg frem i øyekroken. Jeg vet ikke hvorfor den er sånn, jeg vet bare at det gjør veldigveldig vondt. Resten av kvelden skal jeg syns synd på meg selv fordi jeg har vondt, er kvalm og har vondt i hodet. Også skal jeg se på The OC.

20090117 bursdag 1

Hva har du gjort i helgen?
Har det kommet mye snø der du bor?


USA

Sommern 08 var jeg i USA med Hannah. Det var utrolig gøy, og jeg kommer aldri til å glemme den turen. Det er gøy å ha vært i USA (New York). Det er den turen som jeg har kosa meg mest på, og opplevd mest. New York var helt fantastisk, og hvis dere en gang skal reise et sted burde dere dra dit. Det er ekstremt fint der, og virkelig verdt å besøke! Jeg skal tilbake dit, det er jeg bare nødt til.

Har du vært i USA?
 
20081012 usa08

FRIENDS

♥Hver dag tenker jeg på hvor gode venner jeg har. Jeg tenker på hvor mye de betyr for meg. Det er disse fantastiske menneskene som gjør livet verdt å leve! Hva skulle jeg gjort uten de?
Etter jeg begynte på vgs, har jeg fått meg mange flere venner, noe jeg syns er herlig. Nå har jeg venner fra flere steder, og ikke bare de som bor samme sted som meg selv. Jeg har de som jeg har vært venn med hele livet, de jeg har gått på skole med før, de jeg går på skole med nå, og de jeg har de jeg kjenner fra andre steder. Alle er spesielle på hver sin måte. Jeg elsker å ligge å prate med mine "gamle" venner, om alt vi gjorde når vi var små, alle tingene vi har opplevd sammen. Jeg elsker også å oppleve nye ting, med mine "nye" venner. Jeg er utrolig glad for at jeg har så mange forskjellige venner. Venner som liker og gjøre forskjellige ting, har forskjellige interesser, forskjellige meninger og går på forskjellige linjer. Det hadde vært kjedelig hvis alle hadde vært like, og det gjør alle unike på hver sin måte. Jeg tror det er spesielt viktig og ta vare på venner man har hatt siden man har små. De vet alt om deg, og de er alltid viktige å ta vare på. Jeg er også utrolig glad for at man får seg nye venner.

Jeg er utrolig glad for at jeg har vennene mine, for det er mange som faktisk ikke har venner. Vi må sette pris på vennene vi har, og ta godt vare på de. Venner er noe av det beste man har.

For meg er en god venn en som stiller opp for meg, en jeg kan stole på, en som får meg til å føle meg bra, får meg til å smile og ikke minst le, gir meg en klem når jeg er lei meg, en jeg vet jeg kan holde på hemmlighetene mine, og en jeg alltid kan komme til uansett hva det er. Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for de vennene jeg har. De stiller alltid opp for meg, og er der når jeg både er glad og trist. De får meg til å ha det gøy, og får meg til å oppleve mange nye ting. Vi har også mange fine minner sammen, og det skal bli fler. Selvom det er litt krangler innimellom, ordner det seg alltid.  Ta godt vare på vennene dine.

(Hadde ikke alle bildene på denne dataen, derfor mange ikke er med)kollasjvenner1


Hva er en god venn for deg?


SAVN

1234567890 017granholmen 057

Jeg savner sol,bading,is,sommerfolka, ferie og hele SOMMEREN. Gjør du?

BILDER

mg5281dsc0010dsc0016mg5264

I dag var vi i fotostudioet hele dagen. Var kjempegøy!

REMEMBER WHEN WE WERE CHILDREN

s6301171
Parkpower. Digge parkdresser, ønsker meg en ny! 

Tenk tilbake på tiden som liten. Da den største bekymringen man hadde var at man ikke fikk isen man pekte på. Man ante ikke hva baksnakking eller jentekrangler handlet om, og man fikk alltid oppmerksomhet. Livet var herlig, og man slapp alt som het rydding, skole, valg og konsekvenser. Man visste ikke hva skole var, og man slapp alt stresset. Jeg savner det å være liten. Man kunne være skikkelig drittunge uten at det fikk noen store konsekvenser. Altså, det kan hende vi fikk litt kjeft, men hva kunne de gjøre? Vi var jo bare søte og uskyldige. Nå må man tenke over alt man gjør og tenke på alle mulige konsekvenser handlingene våre fører til.
Når jeg så bildet over, tenkte jeg med en gang på en dag i parken vi hadde hatt lotteri eller noe sånt, og jeg vant den største fruktkurven med masse ting. Jeg var så utrolig stolt da bestefar kom og hentet meg, og jeg viste han den store kurven. Jeg har et bilde i hodet hvor bestefar og jeg går bortover veien. Han med kurven i hånda, og min hånd i den andre. Han var mitt store forbilde. Det er også et av de gode minnene jeg har av bestefar, som jeg savner hver dag.

Hva er ditt beste minne som liten?
Ser du hvem som er meg på bildet?

Don't cry sister, everything will be just fine

rikkeogsusanneLillesøstre kan være søte, men iblandt kan de være verdens mest idiotiske skapninger. Jeg har en lillesøster som som går i 6. klasse, altså hun er elleve år gammel. Jeg er jo selvfølgelig kjempeglad i henne, men av og til går hun meg rett og slett på nervene. Søskenkjærlighet på høyt nivå. Hun har kommet i den alderen at hun har begynt å sminke seg litt når det er noe spesielt, og syns det er stas med alt mulig dilldall. Hun har begynt å ville låne tingene mine, og det er ekstremt plagsomt av og til. Hallo, det er mine ting, skaff deg dine egne ting. Jeg kan jo ikke la vær å smile heller da, det er jo litt søtt. Jeg husker når jeg var på den alderen. Det jeg ønsket meg mest i verden var en storesøster jeg kunne låne ting av, og fortelle ting til. Søstern min forteller meg ikke mye enda, men jeg håper hun gjør det etterhvert. Jeg tror storesøstre alltid vil være overbeskyttende mot lillesøstrene sine, uansett hva som skjer. Vi har jo vært igjennom akkurat det samme som de har og vet hvordan det er. Selvom hun ofte er verdens største drittunge vil jeg jo alltid være der for henne.

Har du søsken?


"SE PÅ HUN DER A"

tommy
Jeg må bare si jeg virkelig er lei av små fjortisjenter som tror de er så kule som står å baksnakker folk. Grunnen til at jeg sier dette nå er fordi Cecilie og jeg sto i kø i dag. Bak oss sto det to jenter som var sikkert tretten/fjorten år gamle. De sto rett bak oss, og det var lett å merke de sto å snakka om oss. Hvisker til hverandre, og ser deretter bort på oss. Herregud er det virkelig mulig? Det er greit dere har noe dritt å si, men dere kunne ikke i alle fall ventet til vi hadde gått da? Vi fikk oss hvertfall en god latter, og jeg tror de ble flaue når Cecilie begynte med akkurat det samme til meg, bare veldig overdrevent. De holdt kjeft etter det i alle fall. Poenget mitt er at det er så utrolig barnselig og ikke minst frekt å stå å baksnakke noen som er rett i nærheten. Altså, jeg bare lo av det, men det er  veldig mange jenter der ute som tar seg nær av det. Det er jo ikke akkurat koselig å vite at noen står å snakker dritt om deg. Jeg tror alle har opplevd det, og det er jo ikke akkurat særlig gøy å se to personer eller kanskje en hel gjeng stå å hviske og stirre bort på deg. Jenter kan være så utrolig slemme mot hverandre. Ikke når det bare gjelder dette, men med alt. Vi er flinke til å få andre til å føle seg mislykka, og ofte bare fordi man kanskje er sjalu?

Hva sier du?

SKØYTER,BYEN OG KONGSBERG

Etter prøven i går dro jeg inn til byen hvor jeg gikk litt rundt med Amalie. Senere møtte jeg Anniken som jeg spiste litt med, og fikk pratet en del. Er veldig veldig lenge siden jeg hadde snakket med henne. Senere på kvelden dro jeg inn til Tønsberg hvor jeg møtte Amalie, Maja, Charlotte, Susanne B og Maria. Vi dro til Eik for å stå på skøyter, og der møtte vi også Rebecca. Sandra og Guro. Det var utrolig koselig. Fine og røde i kinna dro vi på Mc Donalds og spiste is. Nam vi er sunne.

I dag hadde jeg egentlig bare tenkt til å ligge i senga og se på The OC. Denne tanken ble ødelagt når Cecilie spurte om jeg ville være med å finne på noe. Jeg sa selvfølgelig ikke nei. Senere i kveld vet jeg ikke hva som skjer. Enten drar jeg på fest, eller så blir jeg hjemme og slapper av, fordi jeg skal til Kongsberg i morgen. Vil helst ikke være ødelagt i morgen. Hehe. Jeg får se hva det blir til. Nå må jeg hoppe i dusjen og fikse meg, før jeg drar å møter Cecilie.

cecsusa
Cecilie og meg for en god stund siden. Grr

Hva skal du i helgen?


EMOSHIT

Er dere klar for et skikkelig deppeinnlegg? Hvis ikke, synd for deg.

Jeg er så LEI! Vi har gått en uke på skolen, og jeg er allerede lei. Jeg er så leileilei. Jeg vil bare snu meg rundt, dra dyna langt, langt over meg, og gjemme meg i 100 år. Jeg vil ikke mer. Jeg er lei av alt for tida, og er ikke akkurat oppmuntrende at jeg må bruke dagen min til å øve til medieprøve som er i morgen. Jeg er stygt redd for at jeg ikke kommer inn i Horten neste år, så hallo VKT. Det var heller ikke gøy at det ikke blir Kongsberg på meg sammen med Marte på søndag. Det så jeg skikkelig frem til. Faen ta altså. Hjelper heller ikke at det er EN person som ødelegger så mye for meg, gud kom deg ut av livet mitt. Ikke at jeg vil det egentlig, men egentlig så vil jeg det. Ja, det er komplisert. Sorry for at jeg klager, men dette er bare ikke min dag.

Sov godt.LILLE KATTEPUS, HVOR ER DU?

silkepusenn 005
Må dessverre skuffe dere med å si det ikke er mine supermegaultratøffe plakater som henger i bakgrunnen. Er nok min lillesøsters sine. Haha katten vår er passe merkelig. Legger seg godt til rette hvertfall.


FANTORANGEN

Godt nyttår alle sammen!

Jeg har ikke blogget på en stund, fordi jeg rett og slett har vært for opptatt eller ikke har orket. Jeg hadde en veldig koselig nyttårsaften, med god mat, hyggelige mennesker og fine raketter.

De siste dagene har gått med til å være med venner og ellers bare slappet av. Jeg har sett masse på CSI, og jeg får aldri lei. I går var jeg i byen med Charlotte og shoppet. Det er så utrolig mye salg for tida, det er jo helt sykt. Kom hjem med fire topper/gensere til 200 kroner. Helt greit for meg altså. Etter byturen skulle jeg være barnevakt hjemme, og hun kom klokken fire. Så fra fire til elleve var det full fart, så det endte med at vi la oss samtidig.


Hun satt å så på dette om igjen, og om igjen. Kjempegøy. Ikke sant?


I dag sto jeg tidlig opp (ånei, skole om to dager), for jeg skulle være med onkelen min inn til Oslo for å besøke tante på rikshospitalet. Det var veldig fint å se henne og snakke med henne. For vi har ikke fått lov til å være med å besøke før nå. Hun var blitt bedre, men surret endel enda. Får håpe alt går bra med henne, stakkars.

Etter jeg hadde vært der, dro jeg til byen for å møte Cecilie. Hjalp henne med å kjøpe bukser. Fant meg også en hvit "strikkejakke" som jeg trengte. Endelig en jeg ville ha. Vi gikk rundt ganske lenge, og det var veldig hyggelig. Unntatt det ene øyeblikket når jeg satt å ventet utenfor prøverommet når Cecilie prøvde klær, og de i nabo-prøverommet hadde seg. ÆSJ. De er ganske åpne de rommene, og man ser nok for å si det sånn. Please, get a room. Etter Cecilie hadde dratt måtte jeg sitte en time og vente. Det endte med at jeg ble spurt av en gutt/mann om han kunne klippe av vaskelappen på undertøyet mitt, for det var utdrikkingslaget hans, og han trengte ti lapper for å kunne dra derfra. Ellers takk. Heller ikke spesielt gøy å sitte å høre på to gutter sitte å rope til hverandre som om de skulle stått på hver sin ende av jorda, om hvor liten dusj han hadde i den nye leiligheten sin som gjorde til at han og kjæresten ikke kunne ha sex i dusjen lenger. Hvis ikke de gjorde den og den stillingen da selvfølgelig. Oh my gashhhh. Like etter var det ei jente i svart miniskjørt, stripete strømebukser, svarte ringer rundt øynene og ikke minst 10 piercinger med mannestemme som sto å brølte ut i telefon om at hun ikke hadde mer røyk og forsikret seg om at noen hadde kjøpt drikke til hun. Hun var sikkert 14/15 år. Mye tull med de nye maskinene på bussen, den var forsen, og måtte vente over 20 minutter fordi alle brukte fem minutter hver foran hos bussjaføren.
 Rimelig glad for å komme hjem jeg.

Hva har du gjort i det siste?

RSS 2.0
hits