DA VAR JEG HJEMME IGJENI helgen har jeg vært i Hemsedal, på besøk hos Ingvild. Var utrolig deilig å komme seg litt bort, i og med at det kun har vært skole, skole og skole som har stått i hodet på meg i det siste. Har hatt en helt utrolig koselig helg. Har ikke ledd så mye på lenge. Herlig.

Oda og jeg har tatt toget sammen, siden hun skulle til Geilo denne helgen. Hadde en veldig morsom tur oppover. Sykt hvor mange rare folk det finnes. Hehe.

Nå sitter jeg bare og slapper av mens jeg ser på tv. Er ganske sliten, og tenker at jeg må legge meg ganske tidlig i dag, fordi Ingvild og jeg ikke la oss før 05.00 i natt. Ble ikke noe ski på oss til morgenen i dag nei.

Har dere hatt en fin helg?

GOD NATTDen håndballkampen var nesten litt for spennende på slutten. Synd Norge tapte i siste sekund. Jaja.

Nå tenkte jeg skulle pakke litt til Hemsedal, før jeg legger meg. I morgen blir det å sitte igjen på skolen for å jobbe med prosjekt, og barnevakt.

Ha en fin kveld!

HAR DU NOEN GANG VÅKNET AV AT DU LIGGER OG GRÅTER?

Har du noen gang våknet av at du ligger og gråter? I natt har jeg virkelig hatt en av verdens verste drømmer. Jeg drømte av to av mine beste venninner døde, og det virket så ekte at jeg var usikker når jeg våknet. Måtte sjekke mobilen og facebook og alt for å vite at det ikke stemte. Det er en utrolig ekkel følelse. Har hatt en uro i hele dag, selvom jeg vet de ikke er døde eller noen ting. Jeg har tenkt på hvor mye vennene mine faktisk betyr for meg, og at jeg ikke vet hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde mistet en av dem. Det er rart at man kan drømme så mye forskjellig. Lurer på hvorfor det er sånn egentlig. Det er jo ofte ikke ting som skjer i virkeligheten.Har du noen gang våknet av at du ligger å gråter pga en drøm?
Drømmer du ofte rare drømmer?

VINNEREN ER

Det var veldig jevnt mellom alle stemmene, men til slutt var det Mattie som fikk flest. Her er vurderingen av bloggen hennes.Bilder
Hun har alltid med bilder i innleggene, noe jeg syns er veldig bra. Det er mest bilder av henne selv, og vennene hennes. Hun har også en del fristende bilder av mat. Hehe. De aller fleste bildene er store, noe jeg liker veldig godt. Alle er ikke i like bra kvalitet, men syns ikke det gjør så mye. Det er også bilder av klær osv på bloggen, noe som gjør det mer variert. Det kunne vært flere bilder av hun som har blitt tatt av henne i fotostudio osv.
4+

Design
Hun har et veldig pent design. Jeg liker at du har en gråfarge rundt. Jeg syns også det er veldig oversiktelig at du har overskriften i store bokstaver, og svart strek under. Det gjør det lettere å se at det er et nytt innlegg. Jeg syns hun har en veldig søt header, men jeg syns den hadde vært finere uten de tekstene på siden, i og med at jeg syns bildet og skriften din er veldig fin. Headeren kunne også vært litt lenger, slik at den passer.
5-

Innlegg
Jeg liker innleggene til denne jenta veldig godt. Hun skriver variert, tar opp mange viktige temaer og skriver godt. Hun har bare bodd i Norge i seks år, og alikevel syns jeg hun skriver veldig bra. Hun skriver om veldig mye forskjellig, og innleggene blir aldri kjedelig. Det er også helt passe med tekst, slik at jeg faktisk leser det som står der.
5+

Helhetsvurdering
Alt i alt er dette en veldig bra blogg som jeg liker godt. Hun skriver om alt mulig, har mye bilder og helt passe med tekst. Akkurat hvordan jeg liker en blogg. Jeg anbefaler deg å ta turen innom bloggen hennes.

Karakter 5!

Leser du denne bloggen?
Hva syns du om vurderingen?

GÅRSDAGENS ANTREKKGårsdagens antrekk

Jeg sitter og ser på csi mens jeg slapper helt av. Ganske sliten merker jeg, etter noen hektiske uker. Ikke nok med det, men uka som kommer blir enda mer stressende. Blir nok en del dager hvor jeg må sitte igjen på skolen osv. Derfor tar jeg det helt med ro i dag. Til helgen reiser jeg til Hemsedal, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Og tenk, nå er det bare 4 uker igjen til vinterferie. Hvor deilig er ikke det? Nå håper jeg bare de neste ukene går like fort som de har gjort i det siste. I ferien skal jeg til Kiel med hele familien, og kanskje være med Maria på hytta. Blir bra!

Skal du noe gøy i vinterferien?

BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN


Jeg hadde blitt veldig glad, om du hadde hatt lyst til å stemme på meg HER


Her er bare noen av bildene fra bursdagen, men de viser hvor søte jenter jeg har. Vi spiste god mat, spilte pakkelek, og kortskalle, spiste godteri, snakket og koset oss. Hadde en helt utrolig bra kveld på fredag!

HEIHEI

Hvis du vil, så kan du stemme på meg HER 

Kommer flere bilder fra bursdagen senere!

I går feiret jeg burdagen min med mange utrolig søte mennesker. Hadde det utrolig koselig, og kjente jeg trengte en slik kveld. Vi hadde det veldig fint. Jeg har seriøst verdens søteste venner. FIkk også utrolig mange søte gaver! 

Det blir lite blogging for tiden fordi jeg har veldig mye å gjøre. Etter bursdagen sov Maria og Oda hos meg, og i dag har Oda og jeg tatt opp forskjellige lyder til radioprogrammet vårt som vi lager på skolen. Det er det prosjektet som gjør at jeg har så mye å gjøre fortiden. Nå sitter Oda og jeg og venter på mat, og senere i kveld skal vi på fest til Tia. Det blir braaa. Jeg er i kjempegodt humør for tiden. SMIL.

Hva skal du i dag?

HEART

Husk å stemme på dine favoritter HER.
weheartit.com

Jeg føler jeg har veldig liten tiden fremover. Det er masse som kommer til å skje, og vi har en del lekser nå. Det som stresser meg aller mest er et radioprogram vi skal lage som skal være ferdig om kun to uker. Stress. Så det blir nok en del dager som går med til å sitte igjen på skolen med både opptak og redigering. Men sånn er det å gå på media av og til. Blir nok også en del jobbing i helgen med dette prosjektet. Kjenner jeg gruer meg litt, men håper det blir bra.

I dag skal jeg være barnevakt. Hjelpe hun med lekser og lage mat. Det er koselig.

Ha en kjempefin dag! Hva skal du?

DISSE KAN DU STEMME PÅ

Var utrolig vanskelig å bestemme seg denne gangen, men har til slutt plukket ut fire blogger. Så nå er det bare å stemme på sin favoritt.

http://gudrunh.blogg.no/


http://kristinaatk.blogg.no/


http://karolineso.blogg.no/


http://nishobora.blogg.no/

MYE Å GLEDE SEG TIL FREMOVER

Hvis du vil være med på blogg VS blogg, kan du melde deg på HER.

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang skoledag og trening. Amalie og jeg var med på noe nytt i dag, nemlig CatSlide. Det var helt sykt tungt og jeg sitter i sofaen og er ganske utslitt. Har på følelsen av at det er noen som kommer til å være støle i morgen. Noen som har vært med på catslide før? Det er styrketrening hvor man bruker 4 "matter" til hver hånd/fot, og sklir frem og tilbake. Utrolig bra trening, men fy søren og sliten man blir. Veldig deilig etterpå da.Til helgen skal jeg feire bursdagen min sammen med søte jenter, noe jeg gleder meg veldig til. Det er alltid bra å ha noe å se frem til. Neste helg reiser jeg til Hemsedal for å besøke Ingvild vennen min. Er utrolig lenge siden jeg har sett henne nå, og derfor gleder jeg meg bare enda mer til å se henne igjen. Blir herlig å være der en hel helg. Er så glad vi ikke mister kontakten selvom vi bor langt unna hverandre, og at vi møtes av og til. Det aller beste er at vi alltid har det gøy og har masse å prate om.

Ser du frem til noe?

VIL DU VÆRE MED PÅ BLOGG VS BLOGG?

Tenkte jeg skulle ha en ny runde med blogg vs blogg, siden det er en del som lurer på om jeg kan vurdere bloggen deres. Hvis du har lyst til å være med, så er det bare å skrive bloggen din i kommentarfeltet. Så trekker jeg ut noen blogger som dere senere kan stemme på. Den med flest stemmer, vurderer jeg.

Bare å bli med!


BILDENE MAN IKKE GLEMMER

Jeg blir aldri lei av å se på gamle bilder fra den tiden jeg var mindre. Noen ganger kunne jeg ønske jeg kunne spolt tiden tilbake. Da det kun var lek og moro som styrte livet mitt. Jeg kunne ønske vi hadde husket den tiden vi var babyer. Tenk hvor morsomt det hadde vært. Er så glad for at mamma har tatt masse bilder fra barndommen, og at vi har tatt vare på alle bildene. Det er alltid like koselig å sette seg ned å bla igjennom bildene.

EN UTROLIG KJIP FØLELSE

En av de verste følelsene man kan ha, er savn. Det å savne en person så mye kan være så utrolig vanskelig at tårene triller. Alle minnene kommer tilbake og det bare knyter seg i magen. Tanken på at det man ikke får flere minner med denne personen på en lang, lang stund, eller kanskje aldri, er så utrolig tungt. 


Kunne ønske jeg kunne sluppet å føle det enorme savnet jeg har til noen personer. Kunne ønske jeg kunne vært med dem når jeg ville, og at alt var som det pleide. Det var bra det.

Jeg savner dere.

HAR FÅTT MEG HELT NYTT DESIGN

Var så heldig at Aleksandra ville hjelpe meg med å lage nytt design. Jeg har hatt utrolig liten lyst til å blogge i det siste, men nå har jeg faktisk litt mer lyst. Det er mye mer gøy å blogge når man har helt nytt design, og nå har jeg mulighet til å legge ut større bilder på bloggen. Håper dere liker det.
Hva syns du?


Bildet tok jeg når var på hyttetur, gleder meg til å dra tilbake dit.

TODAYI dag har jeg rukket å selge vafler med Oda. Samlet inn penger til en klassetur vi skal ha til Lillehammer. Er så utrolig mange søte mennesker der ute. Og noen rare. Sånn vil det vel alltid være men.

Resten av dagen har jeg egentlig bare tenkt til å slappe av og være hjemme. Får besøk av ei søt, liten jente som skal sove her, så det blir nok full fart. Har egentlig veldig lyst til å finne på noe, men trenger visst å slappe av litt og sier pappa (haha).  Har gått i ett denne uka, så er jo litt deilig å bare være hjemme også da. I morgen skal jeg ut på farta igjen, så tenker jeg blir hjemme jeg. Får kanskje besøk, så får ta det som det kommer.

Hva skal du i kveld?

Ha en fin lørdagskveld!

ER LITT LEI JEG

Sint.Lei meg.Irritert.Oppgitt.Lei.Forundret.Trist.Sur, alt!

Jeg sitter med så mange tanker og spørsmål som jeg ikke får stilt. Er så mye jeg vil ha svar på. Jeg bare skjønner det ikke. Jeg er lei av at dette skal ødelegge alt.

Jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg har det bra. Er så lite som mulig hjemme for å slippe å sitte hjemme og tenke og være lei meg. Jeg vet jeg ikke har det bra. Prøver bare å tro noe annet. Det går bra så lenge jeg ikke er hjemme og er alene. Jeg har begynt å trene masse, for det stenger alle tankene mine ute.

Jeg vil ikke være lei meg, jeg vil bare være glad og fornøyd. Alt er bra, utenom akkurat en ting...Og dessverre er det dette som styrer alt.

En annen ting..Jeg har begynt å lese. Det er ganske sykt til meg å være. Haha. Har faktisk endret en del av vanene mine osv i det siste, og det liker jeg. Håper jeg klarer å fortsette slik.

Nå skal jeg snart legge meg og sove. Jeg er trøtt, sliten og støl.

God natt, og ha fin helg!

TING OG TANG

Jeg fikk en kommentar her om dagen som spurte om jeg kunne blogge litt mer. Problemet er bare at jeg føler jeg ikke har noe å skrive om for tiden, og at jeg egentlig ikke har noe blogglyst om dagen. Jeg er opptatt med andre ting. Skolen har startet for fullt, og jeg har endelig fått lov til å begynne å trene igjen.

En annen ting er at jeg har lyst på et helt nytt design på bloggen min. Jeg vil starte litt på nytt på en måte. Problemet er bare at jeg ikke er noe flink til å lage design. Jeg vet hvordan jeg vil ha det osv, er bare det at jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre ting. Kunne ønske jeg var flink til slikt. Er vel ikke tilfeldigvis noen som vil være en reddende engel og kunne tenkt seg å hjelpe meg?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Vært der siden skolen, så deilig å komme hjem. Nå sitter jeg nydusja og varm og spiser litt mat, og skal se på CSI. Har nemmlig kjøpt meg enda en sesong i dag. I love it.

Ha en fin kveld!

MINE BILDER

Har blitt lite blogging i det siste gitt, men her er noen bilder fra min jul (har ikke alle her, men legger ut noen). Må bare si jeg har hatt det utrolig fint. og gjort veldig mye koselig i julen. I dag var det tidlig opp, og tilbake på skolen. På en måte var det litt deilig og komme tilbake, og veldig koselig å se alle sammen igjen. Jeg merker bare at jeg er utrolig trøtt, men de første dagene er vel verst.
Julaften

Nesten 200 pakker under treet i år (!!!)

Julestrømpa


Så var jeg på cocktailparty med noen av disse søte folka


Så fylte jeg 17 år. (bilde fra nyttårsaften)


Feiret nyttårsaften med disse herlige jentene og fler.

Var en utrolig koselig kveld!!


Også har jeg kjøpt meg masse nytt tøy, blant annet denne genseren

Har egentlig utrolig mange klær og gaver jeg vil vise fra bursdag osv, men har ikke alt her. Kanskje det kommer en gang. Kanskje ikke.

RSS 2.0
hits