PAUSE

Jeg tar meg pause fra bloggen. Hyggelig hvis dere legger igjen en kommentar hvis dere først er her, da blir jeg glad! Grunnen er vel at jeg har veldig mye i hodet mitt fortiden og ikke orker tanken på en negativ og sutrende blogg. For det vil vel ingen lese. Vet ikke når jeg er tilbake. Kanskje om en uke, kanskje en måned eller kanskje mer. Hvem vet. Hvis dere lurer på noe er det bare og spørre. Vi snakkes, ha det fint så lenge! 

dsc01437
Slenger med et lekkert bilde av to heite naturfagsforskere!

LOGO

logoooo
Begynte med web i går, og vi har fått i oppgave og lage en webside som har noe med musikk og gjøre. Derfor valgte jeg og lage en festival jeg. Gleder meg egentlig litt til og se hvordan det blir. Håper det blir bra. Her er logoen jeg lagde i går, vet ikke helt om jeg er ferdig med den enda, får se!

Forresten, skal du på noen festivaler til sommeren?
Forslag til band jeg kan ha på "festivalen" min ?
ALLE BURDE FÅ HA GODE FORELDRE

Jeg er så utrolig glad for at jeg har de foreldrene jeg har. Greit, de kan være verdens mest masete og irriterende foreldre til tider, men fy søren så heldig jeg er. Jeg har foreldre som som virkelig bryr seg om meg og som kun vil det beste for meg. Jeg har foreldre som liker og gjøre ting med meg, og liker å høre hvordan jeg har det på skolen. De liker å høre om vennene  mine, og hvordan det går. Jeg har skilte foreldre, noe jeg er glad for i dag. De gjorde det beste, for at søstra mi og jeg skulle slippe krangling. Jeg er glad de ikke bare holdt sammen for vår skyld, selvom jeg vet de prøvde lenge. Jeg er glad for at foreldrene mine er venner, og klarer og prate sammen, i forhold til mange andre skilte foreldre.
Jeg tenker ofte på hvor mange barn/ungdom det er som har det veldig tøft pga foreldrene sine. Det er mange tilfeller hvor foreldrene krangler mye, utfører vold mot barna sine, er narkomane/alkoholikere, ikke bryr seg og rett og slett ikke er der for dem. Jeg syns det er like grusomt hver gang jeg hører om personer som må oppleve og ha det så vondt pga sine egne foreldre. Hvordan kan foreldre oppføre seg sånn mot sine egne barn? Det skulle ikke vært lov. Det er også mange foreldre som ikke klarer eller vil ikke innse at barnet sitt har det tøft, vanskelig eller har gjort noe galt. Det gjør til at problemene ikke blir fikset opp, eller at man kommer seg noe videre. Jeg syns det er utrolig trist og høre om foreldre som virkelig ikke kan ta vare på barna sine. Selvfølgelig er det mange som ikke kan noe for det som prøver, men jeg syns alle fortjener et trygt sted og foreldre som stiller opp.
Jeg syns man burde bli mye flinkere til og sette pris på det man har, for det er så mange andre som har det tøft, og det er mange som faktisk har mistet foreldrene sine. Så om moren eller faren din klager på at du må rydde rommet, eller ber deg passe på deg selv når du skal på fest. Tenk at de kun gjør det fordi de bryr seg og vil du skal ha det best mulig. Og tenk på alle de som ikke har foreldre, eller har foreldre som virkelig gir faen.


Her er to sanger jeg bare elsker for tiden. Gud, så fine de er.

KOSELIG VINTERFERIE

For en herlig onsdag. Møtte Amalie, Charlotte, Silje, Maria og Anette for og spise, noe som var veldig hyggelig. Senere dro Amalie og Charlotte hjem etter at Charlotte klarte og tryne i trappen på kinoen. Det var ingen av oss som klarte og holde oss, og synet av Charlotte springe så fort hun kunne ut av kinoen var ganske gøy må jeg ærlig innrømme. Stakkars, hun tok det hvertfall med et smil. 
Filmen vi så var den fantastiske historien om Benjamin Button.  Den var rett og slett fantastisk hehe. Jeg anbefaler virkelig alle til og se den, for den er verdt pengene for og si det sånn!
Etter filmen sov Maria og jeg hos Silje, noe som endte opp med mean girls og prating til langt på natt. Veldig koselig!

Torsdag var det tidlig opp, og tid for spahotell i Sverige med tante, Jeanette, mamma, Rikke og meg. Det ble mye bading og badstue for og si det sånn. Det var mange fine badebasseng der, og både boblebad inne og ute. Etter en god stund forsvant vi ut fra svømmebassengene med vått hår og rynkete fingre som en 90 åring. Noe jeg ikke kan skryte av var maten vi spiste. Så etter to kalde kyllingvinger gikk jeg over til å spise pannekaker. De må jeg innrømme var veldig gode, ellers sugde maten. Resten av kvelden ble det latter og kortspill på hotellrommet, og kusineprat til langt på natt. Neste dag, så barnselige vi er, måtte vi teste ut det gigastore hoppeslottet de hadde på hotellet og ikke minst de lekre, rosa sumodraktene de hadde der. (Gled dere til bildene). Det var sinnsyykt morro. Etterpå var det shopping på Nordbyen og hjem til pappa.

Hatt en super vinterferie, bare synd den snart er over. Kan dessverre ikke si jeg gleder meg og komme tilbake til skolen, og matteprøve førstkommende fredag. Nå skal jeg bare slappe av resten av helgen, og lade opp til slitet. Jeg kan fortelle dere at jeg allerede har begynt og telle ned til påskeferie! Yey.

(Bildene kommer senere, fordi jeg har ledningen til kameraet hjemme hos mamma)

Hva har du gjort i ferien, eller har ferien akkurat begynt for deg?


AKKURAT SOM FØR

I går kveld "kranglet" Maiken og jeg i kanskje en time om hvem som skulle komme til hvem. Egentlig hadde ingen av oss lyst til og forlate huset, men jeg ga meg til slutt. Klokken ni satt jeg på bussen, og et kvarter senere var vi godt plantet i sofaen, og var allerede i gang med all sladderen vi ikke hadde fått pratet om på mange måneder. Det var herlig og være med henne igjen. Vi snakket om alt vi drev med før, så på gamle bilder og snakket sladder. Plutselig var klokken to, og vi som bare trodde den var tolv eller noe. Vi flytta oss ned til senga, og ble liggende og prate om alle mulige ting. Da klokken var fire hadde vi så lite og gjøre, og ingen av oss var trøtte så vi begynte rett og slett og skrive en novelle Maiken skulle ha på skolen. Vi fant ut at det skulle handle om en jente som fikk det skikkelig tøft på skolen fordi faren døde, og alle fant ut at moren var hore, og at en gutt i klassen hadde en far som gikk til hun. Overskriften fant vi på ordtak.no. (haha) Klokka fem ble det snøballkrig(!) på rommet, før vi lo oss i søvn.

I dag måtte jeg reise ganske tidlig hjem, etter en veldigveldig koselig kveld(natt). Usminka og jævelig gikk jeg på bussen i håp om at jeg skulle være den eneste på kloden som var våken. Men neida, der satt det en gjeng av de som gikk i klassen over, og ikke minst en av mine første barndomskjærester. Er det ikke typisk?

Nå spiser jeg frokost, en solois riktig nok. Før jeg hiver meg rundt og rydder rommet og hopper i dusjen. Kvelden skal tilbringes med jentene. Først ut og spise, kino og overnatting hos Silje. Jeg gleder meg. Det er deilig med ferie!

snuppene
Det var tider det.
Savner du noe/noen?

UTFORDRING

Jeg ble utfordret av Evelyn, Henriette og Linda Merethe.

Dette skulle jeg gjøre:

1. Gå inn på mine bilder
2. Trykk på den 6. mappen 
3. Velg det 6. bildet 
4. Legg det inn på bloggen din å skriv litt om det. 
5. Velg 6 nye som du skal utfordre

pappa leilighet 008
Dette bildet ble tatt da jeg passet denne lille gullungen. Hun hadde
nettopp fått ny sovepose og var syns det var så stas da.
Drev og hoppet rundt i senga, og var strålende fornøyd. Er ikke mye som
skal til for å glede en liten jente:-)

I steden for og utfordre 6 stk, kan dere heller bare ta utfordringa dere
som har lyst.

GOD HELG

I dag reiser jeg på hytta og skal være der hele helgen. Ha en fin helg, og ikke minst en fin start på vinterferien. Jeg gleder meg utrolig mye til denne skoledagen er over, for da er det vinterferie. Vi blogges :-)

vinterferie08 003
Blefjell08

WÆ, HVA GJØR JEG NÅ?

Jeg er endelig ferdig med trafikalt grunnkurs, og mottatt beviset i posten. I dag var jeg klar for min første øvelseskjøring. Må jo si at pappa nesten er mer ivrig enn meg, men det får meg hvertfall ut. Jeg tenkte jo som så at jeg skulle øve meg på å kjøre i rundinger rundt på en parkeringsplass, seende ut som en idiot siden jeg aldri har kjørt bil før. Der tok jeg grundig feil. Jeg kjørte kanskje ti minutter rundt ett bygg, før pappa ville ha meg ut på veien. Ja du hørte riktig, hovedveien. Trodde han var gal jeg, men der var jeg på veien, rundt to rundkjøringer og bortover veien. Må si jeg var litt redd de første tre svingene, men etter det gikk det ganske greit egentlig. Det var litt skummelt når det kom biler bak meg, men jeg klarte og slippe dem forbi. Kjørte faktisk nesten en time, rimelig stolt. 0 kræsj og ingen utforkjøringer. Heller ingen sinte menn eller gamle kjerringer som tuta på meg fordi jeg sikkert kjørte som en tulling.

Øvelseskjører du?

snapshot200902087
Wææ, hjeeelp det kommer bil bak!


UNG SORG

ungsorg630907cNå for tiden driver jeg og leser en bok som heter Ung sorg. Det er en utrolig bra bok som jeg virkelig anbefaler alle og lese. Ung sorg er skrevet av journalist Birgitte Gjestvang i P2, sosiolog Marit Slagsvold(begge har opplevd og miste noen veldig nærme da de var unge) og psykolog og sorgspesialist Atle Dyregrov. I boka er det 14 forskjellige ungdommer som forteller om da de mistet en av sine nærmeste da de var under 18 år. Dette er bok som er veldig fin for mennesker som er i samme situasjon, eller har venner som opplever og miste noen de er veldig glad i. Det er veldig gode beskrivelser om hvordan de opplever sorgen forskjellig. For alle mennesker opplever sorg på forskjellig måte. Noen stenger seg inne, andre vil helst leve som normalt igjen. Noen gråter, noen gråter ikke. Alikevel sørger alle. Ungdommene beskriver veldig godt sine måter og sørge på, og hvordan de syns venner og kjente oppførte seg mot dem i ettertid. Grunnen til at alle har godt av og lese denne boka, er fordi man får "råd" om hvordan man kan takle en venn som har mistet en de er veldig glad i, og også for de som mister noen selv. Boka viser mange forskellige sorger, og jeg tror boka er bra og lese for mange for å vite man ikke er alene.  Jeg satt ofte med tårene i øynene da jeg leste denne boka, for det står utrolig mye sterkt i den. Jeg har mistet to personer som sto meg veldig nærme, og det var godt og kunne lese boka. Jeg tror denne boka hjelper veldig mange som opplever det samme. Nå har de en bok de kan lese, og vite at det er mange måter å reagere på, og ikke minst vite at dem ikke er alene. LES DENNE BOKA!

Har du lest denne boka?

JA, DU HØRTE RIKTIG

I helgen har vi produksjonshelg. Det vil si at vi var på skolen til 19.00 i går kveld, og fra 09.00-19.00 i dag også. Det er pain. Neida, det er ganske koselig, men alikevel. Det er helg, og helger er til for å ha fri. Det som er bra er at vi nå får fri de to siste timene hver fredag frem til sommeren. Igår når jeg sa til en på msn at jeg måtte legge meg fordi jeg skulle på skolen i morgen, og svaret jeg fikk var: dust, det er lørdag i morgen. JEG SKAL FAKTISK PÅ SKOLEN!  ;-P
Vi driver og redigerer ferdig filmen vår, og vi er snart i mål. Filmen handler om noen som fyllekjører, og kun en overlever. Det er egentlig ganske gøy og lage film, og jeg håper filmen vår blir grei. Det er jo tross alt første gang vi lager film.
I går kveld sov jeg hos Oda, og vi hadde det veldig koselig med film og en latterfull gjennomgang av årboka. Nå skal vi fortsette med filmen, før vi skal kjøpe pizzaaaa. Tenker jeg er rimelig sliten når jeg kommer hjem, og kommer til å tilbringe  resten av kvelden i senga med film og masse dyner. Forresten, det snør som et H* ute, og det var vanskelig å komme seg ut til morgen i dag. 

Jeg er trøtt, sliten og har vondt i ryggen. Ha en fin helg!

Hva skal du i helga?
Er det masse snø hos deg? 


GOL/HEMSEDAL

Fredag reiste vi ca klokka ett, og det ble mye prating og musikk i bilen. Når vi kom opp på hotellet var det bare og hive på seg badetøy og rett ut i bassenget. Klarte og slå tåa mi, så nå er den bare blå og rød og tre ganger større en mitt eget hode. På kvelden spiste vi veldig god mat og resten av kvelden var vi nede på diskoteket hvor vi ble kjent med to koselige svensker. Det var også en drita mann der med navn Frode, som dansa rundt alene på dansegulvet. Stakkars mann. Lørdag var vi klare for Hemsedal, og det var så sjukt bra! Strålende sol, masse folk, deilige bakker og herlig føre. Etter en lang dag i bakken, dro vi tilbake til hotellet og dusjet og fiksa oss før vi var klare for middag med alle sammen. Var veldig koselig. Etter middagen spilte Anette, Lars og jeg lufthockey og biljard, før vi møtte svenskene og var med de resten av kvelden. Søndag spiste vi god frokost, før vi dro hjem igjen. Starten av bilturen bare sov vi og hørte på musikk. Når vi kom til Drammen fikk vi helt latterkrampe, og vi lo bokstaveligtalt fra Drammen til Nøtterøy. Det er ikke tull engang. For å få en bra avsluttning på helga dro vi på kino for å se Max Manus. Jeg hadde det sykt bra i helga, og det er den beste helga på lengelenge. Takk for at jeg fikk være med Anette søta. Du er herlig, og vi har funnet ut at vi er uuutrolig like på mange områder. Måtte le da hun ene utenlandske servitøren kom heelt opp i øret vårt og spurte om vi var fædiii. Kunne ikke hatt en bedre helg!

gol 012gol 064
gol 062
gol 046
n61421146218724746645a


RSS 2.0
hits