Reklame

 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Det er helt rævvvva kvalitet når man legger det ut på blogg. Menmen. Dette er hvertfall det jeg har gjort på skolen i det siste. Gøy og lage reklame. Spesiellt reklamen for bonderomantikk, for jeg henger jo på www.traktor.no daglig. (tenkte jeg måtte gi litt reklame siden det sikkert er 3 personer innom den siden hver dag)

Ja nei ikke sant?

bildebare1

I går lagde vi reklame for kvikklunsj på skolen. Siden blogg.no er så teit og ikke vil laste opp gif.filer så får jeg ikke lastet den opp, men her er hvertfall første "bilde". Det var egentlig utrolig lett og ikke minst gøy med reklame.

I dag skal blir det pugging til gymprøve og pakking. Reiser på hytta i morgen, og jeg gleder meg skikkelig nå merker jeg. Det er mange som skal og det blir veldig hyggelig.
Ser frem til en helg med prat, latter, film, spilling, god mat, familie, snø, bakken og selvfølgelig røde kinn. Hytteturer er alltid koselig syns jeg. Selvom det ikke er så langt, er det deilig og bare komme seg bort litt.

Ha en fin helg!

Hva skal dere i helgen? 

Nå skal jeg prøve

I dag har det blitt ett par timer med pugging av styrke, bevegelighet, friluftsliv(?) osv osv. Er ganske stolt av meg selv, fordi jeg nesten aldri klarer og øve til en prøve før dagen før. Jeg må nemmelig få 5 på denne prøven, for den teller mye. Klarer jeg ikke det blir jeg sur på meg selv. Jobber best under press, men det er jo ikke alltid like lurt, så jeg sier hei til en ny Susanne.  Jeg skal starte og øve til prøvene mine noen dager før, legge meg tidligere og pakke før så jeg ikke får så sykt mye stress. Er så sykt lei av stress. I tillegg skal jeg prøve å være litt mer positiv og ikke være så sykt emo som jeg har vært i det siste. Ikke bry meg om personer som oppfører seg som små barnehageunger, og heller ikke tenke at den beste løsningen er å hoppe ut av vinduet så jeg splætter utover hele hagen så måkene kan spise meg. Men sånn, ingen flere slike tanker.

Jeg bare gleder meg til påskeferien nå, du aaner ikke. Og ikke minst... SOMMERFERIE. To måneder med sol, varme, båt, is, venner, stranda, volleyball og ikke minst null lekser! Ah, det skal bli herlig!

DETTE savner jeg.
bilde1103

Nå skal jeg dusje, ta facemask og vente på frustrerte fruer før jeg skal sove. 


Endelig

Websiden er levert, den 4 timers prøven er gjort og loggen er skrevet. Puh, jeg føler skuldrene er tilbake der de skal være og at jeg endelig er ferdig med alt som har med web og gjøre. Jeg vinker byebye til web, noe jeg har ventet på å gjøre i lang, lang tid. Nå er det bare gymprøve på over 80 sider til fredag, men det tenker vi ikke på akkurat nå. Lenge til fredag.  Nå har jeg endelig noen dager på meg. På fredag blir det hyttetur, og jeg kan ikke fortelle hvor mye jeg gleder meg. Det blir DEILIG.

Goodbye stygge drittbøker. Håper jeg ser dere om 100 år(aldri).
 selgeforpappa 064

God natt.

I miss you

Har du noen gang savnet en person så mye at alle du møter minner deg om personen? Eller at du snur deg når du hører en som har helt lik stemme som personen på bussen? Eller at du tenker på personen hele tida og får vondt i magen og alt du gjør minner deg om personen? Eller at du tenker på personen for hver eneste fine sang du hører? Ja hele tiden.

Hvordan skal det gå med meg?

089aaJeg har vondt i magen og hodet. Jeg er lei meg og såret. Jeg er sliten og lei. Jeg er sint og sur. Jeg vil legge meg i senga og sove for alltid. Jeg er så emo for tiden at det skulle ikke vært lov. Det er så mye press og forventninger til oss. Jeg klarer ikke og konsentrene meg, gjøre leksene mine eller øve til prøver. Jeg eier rett og slett ikke konsentrasjon eller ork mer, og det er ikke bra. Jeg er 99% sikker på at jeg ikke kommer inn på skolen jeg vil til neste år, og det er kjipt. Ikke gå i klasse med den fine klassen og folkene jeg har blitt så glad i. Jeg er "heldigvis" innstilt på at jeg faktisk må bytte nå. Selvom jeg øver til prøver og gjør lekser får jeg det ikke til, og det er irriterende. Jeg leser og leser men får det bare ikke inn i hodet. I tillegg har jeg gjort noe dumt igår, som jeg angrer på. Selvom jeg faktisk har fått vite det og svaret var ikke som jeg hadde trodd. Jeg ville vite det, nå vet jeg det og det er kjipt. Kunne ønske alt bare kunne vært bra og at vi kunne levd et liv uten stress og bekymringer. Helgen har jeg brukt til øving og ØVELSESkjøring. Noe jeg har funnet ut at jeg syns er veldigveldig gøy. Jeg har kjørt langt både i går og i dag, og syns det er kjempemorro. Utenom at pappa fikk hjerte i halsen i stad fordi jeg glemte å bremse når jeg skulle svinge over til en annen vei, og et stopp midt i en sving, går det faktisk overraskende bra. Temmelig fornøyd. Var også en tur hos Marte i dag, og vi brente bål langt oppi skauen, og da mener jeg skauen. Fint at jeg gikk i sommersko og greier. Tenkte ikke at det var masse snø der jeg vet du.  Var koselig og se Marte igjen. Gøy å kjøre 4-hjuling med henne ut fra skogen så jeg slapp å bli enda mer våt. Så kjørte jeg bil hjem og. Jippi.

Nå skal jeg øve mer, før jeg legger meg.

Don't make this worse


sweden 074aa
Noen vennskap kan være så utrolig kompliserte. Det skal være så mye drama og tull for ingenting. Jeg er så sinnsykt lei av alt det tullet. Noen personer er bare ute etter drama, og det er så fryktelig irriterende. Noe av det verste jeg vet er krangler. Hvertfall når de starter med småting, og utvikler seg til store krangler som egentlig ikke handler om noenting. Helt siden jeg var liten har jeg alltid blitt lært opp til å si unnskyld, og gjorde det alltid hvis det var noe som hadde skjedd. Selvom det ikke var jeg som hadde startet. Av og til føles det så utrolig urettferdig å alltid måtte ordne opp, snakke om ting og føle at det er deg selv som alltid har gjort noe galt. Selvfølgelig er det jo også deg selv sin skyld og, det er ikke det jeg sier. Jeg sier bare at av og til føler man seg trolig dårlig når det alltid er deg selv som må ta intiantiv til å ordne opp. Hvertfall når man har prøvd, og personen bare er care tilbake. Man får ikke lyst og gidder ikke å fortsette å prøve engang. Jeg er så lei av drama og krangling for ingenting at jeg rett og slett ikke bryr meg lenger. Jeg orker ikke å bruke tid på noe så tullete. Hvis personen virkelig er så barnselig, så vær så god, la personen være det. Da er det rett og slett ikke verdt det.

Sommerkjoler

v284656s48v284214v27461629rv271608d88
Nå savner jeg virkelig sommer.Koselig dag på brygga og sliten

Endelig er en av de to fæle skoleukene over. Nå er det bare en igjen. sKan ikke si jeg ser frem til en helg full av øving til medieprøve og bekymringer for websiden min og logg. Hurra.

Etter skolen i dag var jeg på brygga med Maja, Amalie, Sindre og Patrick, noe som var veldig koselig. Spiste god mat og pratet masse.
dsc01683dsc01681

Resten av kvelden skal jeg bruke foran tv og slappe av. Jeg er sliten, og gleder meg til å sove. Kunne trengt masasje og en som hadde gjort alt jeg hadde bedt om. Det hadde virkelig vært noe. Sitter forresten og ser på Sannhetens øyeblikk som går ut på at man må svare sant på alle spørsmålene man får, og det er løgndetektor. Det verste er at familien og venner sitter i salen, og det er endel kleine spørsmål for å si det sånn. Jeg lurer virkelig på hvor mye de får for å være med på det programmet. Aldri om jeg hadde satt meg i den stolen der.Jeg savner dere,

Jeg savner dere hver dag. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på dere to. Dere var to av de personene som betydde så alt for mye for meg. Dere var der alltid for meg og støttet meg hvis jeg hadde det vondt. Jeg visste jeg alltid kunne komme til dere uansett hva. Dere tok dere tid, pratet med meg og trøstet meg. Dere skulle bare visst hvor mye jeg savner dere, og hver tåre som har kommet for dere viser hvor mye jeg savner dere. Jeg hadde gjort hva som helst for at dere to kunne kommet tilbake. Jeg har så mange fine minner med dere som jeg aldri vil glemme. Aldri. Kunne ønske jeg kunne skrudd tiden tilbake, og alt hadde vært som før. Jeg føler alt var så bra før, og jeg savner så mye av det. Det er så utrolig vanskelig å miste noen som betyr veldig mye for deg. Jeg husker den ene gangen, jeg la meg ned på gulvet og hylgråt og slo rundt meg. Jeg klarte ikke å tenke og alt var helt svart . Noen dager senere var du ikke her lenger. Det er så rart å tenke på. At en dag kan alt være bra, og neste dag er alt forandret. At en dag var jeg med personen, smilte og lo. Neste dag er personen borte. Tårer og mange tanker. Det er aldri lett å vite at jeg aldri kommer til å se de personene igjen, men alikevel må man gå videre. Det er det de villet ønske, er det ikke? Uansett går livet videre, for man har ikke noe valg. Man er nødt til å gå videre, og tenke på alle de gode minnene man har med personene som er borte. 

To fine sanger
 

Tannleger er rare

Tannleger er jammen meg noe for seg selv. I dag hadde jeg time, og jeg har ikke vært der på sikkert to år eller noe. Var ganske spent på om jeg hadde noen hull eller noe, siden jeg faktisk aldri har hatt hull i tennene mine før(til tross for at jeg har hatt regulering). Med munnen full av diverse saker og ting, fikk jeg spørsmålet: Du får puste vel? Hun var helt seriøs og jeg begynte virkelig å lure. Ser det ut som jeg ligger her og dør eller noe? Senere fortalte hun meg at jeg kaanskje hadde et bittelite hull, men må tilbake og sjekke det. Hun var også overasket over at jeg ikke hadde hatt noen hull før og spesielt siden jeg hadde hatt regulering, og det at jeg ikke hadde begynt å snuse sa hun var finfint. Haha. Jeg har aldri vært redd for å dra til tannlegen, og er det heller ikke nå. Jeg bare liker det ikke. Jeg hater at noen driver å roter og sjekker i munnen min med alle mulige ting jeg ikke vet hva er. Jeg skal aldri bli tannlege.


Er du redd for å dra til tannlegen?
Har du hatt hull i tennene før?


Slemme folk

Dere skal være glad dere har klassevenner som ikke mobber dere, for det har jeg. Jeg kan gå å dø i skogen og de hadde ikke brydd seg engang. HALEY OG ODA DERE HAR ØDELAGT LIVET MITT. CRYCRY KUTT KUTT! Bare fordi jeg ikke liker å snakke om mugg og sier jeg vil slikke av muggen som er på leverposteien som visse andre personer gjør.

Sjekk konsekvensene:
susannnee
Dette er før jeg ble mobba.

emorule1
Dette er etter jeg ble mobba.

Sinna

At ikke lærere kan skjønne noen ting. Hva er greia med å alltid gi oss alt på en gang? Perioder har vi ingenting, og BANG der kommer alt på en gang. De to neste ukene har vi engelskfremføring, webfremføring, levering av web, prøve i web, være ferdig med produktdesignet, gymprøve og norskstil. Yey, jeg vil legge meg ned og sove i to uker. Går det ikke an å fordele det litt utover kanskje? I det siste har vi jo ikke hatt en dritt. Åh, jeg kjenner jeg er irritert. Hjelper heller ikke at jeg har sitter i 8 timer med web i dag, og ingenting funker som det skal. I tillegg er det EN lærer som skal hjelpe 34 stk som alle trenger like mye hjelp. Jeg eier ikke motivasjon eller noen ting akkurat nå. Hurra, livet er flott fortiden!
dsc01653
IKKE ferdig.dårlig bilde.mange feil på siden.

Bilder fra helgeningsus 018
ingsus 030ingsus 044ingsus 097ingsus 005susanneingvild 003susanneingvild 019susanneingvild 020susanneingvild 039susanneingvild 035susanneingvild 090asusanneingvild 089a

En veldig koselig helg med mange tullebilder.

Det er ganske kult

I går hentet jeg Ingvild på stasjonen og tok henne med hjem. Ja du tenker riktig, jeg kidnappet henne. Kvelden brukte vi til å spise taco, norske talenter, prating og latter. Vi sloknet ikke før i tre tiden, og var derfor ikke oppe før sent i dag. Det ble frokost på mc Donalds klokken 16.00 og du kan tro vi var glade da hele mækkern var stappa med småunger og skriking. Etter vår sunne frokost var det på tide med litt shopping, og vi fant oss freshe briller og nye klær. Etter en god shoppingsrunde dro vi på kino for å se Slumdog millionaire. Jeg syns det var en bra film, med veldig god handling. Anbefaler dere å ta tid til og se den. Den er verdt pengene synes nå jeg.
Ingvild har vært heldig med bussturene hun har vært hos meg, og bussturen hjem i kveld var ingen unntak. Det var rett og slett som å være på fest. Hele bussen var stappa full av fulle folk som bråkte og hørte på musikk. Også er det kult å bli sjekka opp på bussen eller hva? "Ey kjenner dere de chicksa foran eller?" ett minutt senere; "Halla jenter, hva skjer a?".  Resten av kvelden blir det slappe-av-tid med Ingvild, og det er koselig. Hverfall siden jeg ikke har sett henne siden sommeren. Vi har skikkelig fjortishelg. Kozzzz det da dere. Kos dere i kveld og gled dere til bilder.

Hva gjør dere i helgen?
Har du sett Slumdog millionaire, hva syns du?abc

Det er trist

Nydelige blomster. Full kirke. Våte kinn. Sorg. Tårer. Farvell. Medfølelse. Støtte. Venner. Familie. Tanker. Klemmer. Sanger. Fine ord.
Begravelser er alltid spesielle. Alle er flotte på hver sin måte. Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg kan beskrive det. Det er så utrolig trist, men samtidig utrolig fint. I dag var jeg i begravelse, en nydelig begravelse. Det ble mange tårer og mange tanker. Det er alltid jævelig og se noen man er veldig glad i har mistet noen som står dem veldig nær. Jeg får så mange tanker i hodet. Jeg tenker på hvor utrolig ille det må være for dem og hvor vondt dem har det nå. Jeg tenker på hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde mistet en av mine nærmeste, og jeg tenker på de jeg har mistet. Det kommer alltid opp igjen, når man er i en ny begravelse. På en måte er det utrolig fint at vi får sagt farvell, selvom det er veldig trist. Personen får en fin avskjed, og det er fint å kunne minnes om personen som har gått bort. Tårene bare renner.

You raise me up, en utrolig fin sang som ble sunget i kirken. Han som sang var utrolig flink.

JEG ER TILBAKE

                           
nyheteruntitled1 copy         tomandjerry1 copy
                                     

Her er noe av det jeg driver med på skolen for tiden. Det øverste bildet er forsiden på hjemmesiden jeg lager. Akkurat nå står det bare blablabla, men det er fordi første oppgave var bare og få ferdig design, oppsett og slikt. I dag hadde vi magasin, og fikk en ny oppgave. Den går ut på at vi skulle ut og finne et produkt vi har lyst til og endre designet på. Jeg valgte Tom and Jerry kjeks, for jeg er så lei av det designet(akkurat som jeg spiser så mye av det). Bildet over er det jeg tror jeg har tenkt til og bruke på forsiden.Også skal  jeg gjøre den kjempemorsom(haha). Så i dag har Oda, Martin og jeg flydd rundt i Horten og lett etter produkter vi kan ha, og jeg har gått hele 11 436 skritt i dag. Hvor mye gåt man vel ikke for å finne et produkt man kan endre litt på? I går var vi i Oslo med klassen. Hyggelig tur med søte mennesker, stressende oppgaver på vg, og publikum på store studio. Var utrolig lite i det studioet enn det ser ut på tv, bare så dere vet det.

Som overskriften så fint sier, så er jeg tilbake igjen. Jeg vil gjerne høre hvis dere har noen tips til hva jeg kan skrive om, hva dere liker/ikke liker, om jeg skal ha spørrerunde og sånne ting. Det er koselig. Blogges.

RSS 2.0
hits