pakket og klar

Nå har jeg pakket og er klar for klassetur! Bagen min er alt for liten, eller så er det bare jeg som har pakket med meg alt for mye klær. Ok, vet jeg ikke kommer til å bruke halvparten engang, men alltid greit å ha? Hehe, typisk meg. Nå gleder jeg meg skikkelig til amandus, og jeg håper det blir en veldig bra tur! Kos dere på skolen, og tenk at snart er det ferie :-) God natt!

amandus

På tirsdag reiser jeg til Lillehammer med klassen. Der skal vi være frem til fredag, og være med på Amandus-festivalen. Det betyr at det kun blir en dag på skolen denne uken, og det er i morgen! Hvor herlig er ikke det? Og når vi kommer hjem er det påskeferie. Helt sykt og tenke på hvor fort tiden flyr, og at det faktisk kommer til å gå veldig fort til sommerferie. Jeg gleder meg i alle fall veldig mye til turen, og tror det kommer til å bli veldig, veldig bra! Kommer til å kose meg masse med klassen, være med på kurs, amandusutdelingen og en 4-timers busstur frem og tilbake. GØY! Noen andre som skal til Amandus?


kvelden i går

I går dro Amina og jeg på fest. Når vi kom dit tenkte vi bare: åh herregud dette blir sykt dårlig. MEN, det ble faktisk veldig morsomt, og vi traff mange kjente og ukjente! Haha.


Hva gjorde du i går?

magasinforside

I dag har vi hatt avsluttning og fremføring på det vi har gjort på den valgfrie perioden i design. Jeg valgte å lage en magasinforside. Budskapet mitt er sommer, som jeg håper dere ser nedenfor. Veldig morsom oppgave egentlig. Som modell har jeg brukt Elise. Hva syns du?

rommet mitt

I dag har jeg ryddet, støvsugd, skiftet sengetøy og fikset på rommet mitt, så nå skinner det! Hehe. Det er egentlig ganske deilig å rydde på rommet, hvertfall når man er ferdig. Nå sitter jeg og ser på Lurt av Karlsen, koser med katten, og gleder meg til å legge meg i kveld. Men først er det tv og loggskriving. Ha en fin kveld!

bursdagsbilder


På fredag feiret vi bursdagen til Cecilie, og alle skulle kle på seg noe annet enn man pleier å ha på seg. Var en utrolig koselig kveld og folk ble ganske i farta etterhvert. Alltid like morsomt. Må bare si det er noen utrolig herlig jenter jeg kjenner. Vi spiste god(!) mat, danset, pandoras eske, prating, latter og drikke beskriver vel kvelden ganske så bra. Fin kveld!Bildene er lånt av Cecilie og Amina.

kjedelig kveld hjemme


I går kveld hadde jeg en veldig hyggelig kveld, med søte mennesker(kommer innlegg om det senere). I dag har jeg vært en liten tur i byen og fått kjøpt meg litt dilldall, ellers har jeg bare vært hjemme og slappet av. Orket rett og slett ikke gjøre noe i dag. Har spist taco, og nå skal jeg snart spise de gode påskeeggene for første gang i år. Namnam. Og, det går bare dårlige programmer på tv i dag. Fuck my life. Haha.

Gleder meg til å legge meg i senga og sove! I morgen blir det spinning og date med Haley. Ha en fin kveld!

Hva har du gjort i helgen?

hva skal du i kveld?Denne skoledagen ender virkelig aldri! Slutter halv fire i dag, noe som er en evighet til. Dagen hittil har gått såå treigt! Rett etter skolen skal Amina og jeg være med Oda hjem, hvor vi skal ordne oss til bursdagsparty i kveld. Vi skal kle oss litt annerledes, så vi skal være leoparder, mens Oda skal være gresk gudinne. Gleder meg til å se hvordan de andre kler seg. Gleder meg veldig til i kveld, og tror det kommer til å bli veldig koselig. Trenger en kveld med gode venner, latter, god mat, drikke og bare gøy nå. Skal bli veldig bra!

Hva skal du i kveld?

i går var det gründermesse

I går var vi med på grundermesse i Larvik, hvor det var med over 100 stykker. For de som ikke vet hva det er så er det en messe hvor alle som har sin egen ungdomsbedrift kan være med og ha sin egen stand og vise frem og fortelle om produktet sitt eller tjenesten de selv har kommet på. Var spennende å se hvor mye kreativitet som finnes hos folk, og det var veldig mange gode ideer der. Var mange priser som ble delt ut osv. Når vi skulle hjem, satt jeg og Oda på med Mari, og plutselig fant vi ut av vi var i Skien. Vi hadde nemlig klart å kjøre feil vei, og det fant vi ut en time senere. Flinke jenter på tur. Haha.

noen positive sider med denne dagen

 • HVA ER DINE POSITIVE SIDER I DAG?
 • Jeg skal til pappa i dag feire bursdagen hans.
 • Slutter om en halvtime!!
 • Fikk 5 på brosjyra jeg har laget i designperioden.
 • Ingen store lekser for tiden.
 • Det er akkurat to uker til vi drar på klassetur til Lillehammer med klassen (23-26 mars)
 • Det er kun tre uker til påskerferien
 • I vinterferien kommer min kjære Hannah hjem fra USA, og jeg skal være med henne på hytta.
 • Jeg har fått meg ny mobil, og er veldig fornøyd.
 • Jeg har verdens beste Oda ved siden av meg, hun gjør skoledagene mine mye lettere og hun er her alltid for meg.
 • Til fredag blir det 18årsparty hos Cecilie.
 • I morgen skal vi ikke på skolen, for vi skal på grundermesse i Larvik med ungdomsbedriften vår.
 • Pga det får vi avspassering på torsdag, som betyr at vi har fri.


  Tenkte jeg kunne starte med å skrive minst en ting hver dag, som gjør akkurat den dagen litt bedre. 

  Selvom ikke alt er så greit fortiden, må man prøve å huske på de positive tingene også.

  Helt til slutt legger jeg ut en sang jeg syns er veldigveldigveldig fin for tiden.
everything falls apart

Sorry for et innlegg med vanskelige følelser, men jeg måtte bare få det ut et sted. Av og til letter det litt, det å kunne få ut følelsene sine ved å bare skrive.

Etter en times gråting og mamma sine trøstende ord har jeg funnet ut at jeg ikke har det så bra fortiden. Jeg har lenge gått med vanskelige tanker i hodet men bare kledd på meg et smil for å late som om alt er ok. Jeg vil ikke syte og klage over at jeg ikke har det så bra for tiden til alle rundt meg. Jeg prøver å få meg selv til å innse at det kommer til å gå over snart, men det gjør ikke det. Hver dag de siste månedene våkner jeg med de samme tankene og følelsene. Jeg prøver å finne ut måter jeg kan unngå det på, men det går ikke. Tårene bare fortsetter å trille og jeg klarer ikke lenger å tenke for det er så mye. Det er så vanskelig å forklare. Alt kommer ut på feil måte, og jeg er redd for at alle bare skal tenke "herregud, alle har det jo sånn avogtil", men det er ikke sånn. I det siste har det bare blitt mer og mer syns jeg. Jeg tenker over det hver eneste dag. Jeg gjør det jeg skal i hverdagen, og noen dager bare samler alt seg opp og det renner over rett og slett. Det er da det er godt å ha noen og snakke med, selvom jeg ikke alltid føler de forstår. Men det er ikke rart. For det er vanskelig å skjønne. Jeg har jo kjempegode venner, en flott familie og det aller meste er veldig bra, men hadde jeg bare klart å ikke tenke på dette så mye, hadde alt vært så mye lettere.

I tillegg skjærer det seg med personer man er mest glad i som man ikke vil miste. Men av og til har man rett og slett ikke noe valg. Det å fjerne en person fra livet som betyr så mye er noe av det verste man kan gjøre, men noen ganger bare må man. Det kommer til å bli tøft, veldig tøft. Når man vet det ikke fungerer, og at det aldri vil gjøre det heller. Det er så jævla tøft. Tanken på at det faktisk er det som er det beste, selvom det er helt forferdelig. En gang må det skje, det er bare det at jeg ikke vil. Jeg vil ikke at det skal skje, men jeg har ikke noe valg. Det vil være det beste, selvom jeg ikke klarer å forstå det. Jeg må komme meg videre.

KINO I KVELD


I dag skal jeg på kino med jentene og se Alice in wonderland. Endelig er jeg ferdig med fremføring i design, og nå gjenstår det bare prøve på mandag. Akk.

Men i kveld skal jeg hvertfall kose meg med jentene, og jeg håper filmen er braaa!

Også får jeg mobilen min i dag, jippi! Endelig. 

Ha en fin kveld.

Jeg har blitt anbefalt HER, veldig koselig.

BILDER FRA HYTTETUREN


Har hatt 4 supre dager på hytta til Maria. Vi har stått på slalåm, langrennski (mine gikk mer bakover enn forover men), spilt masse, slappet av, spist god mat og bare kost oss. Var kjempedeilig å komme seg litt bort og bare slappe av.

I dag var det tilbake til hverdagen igjen, og jeg er sliten allerede. Er så lei av skolen nå at det skulle ikke vært lov. Jaja, får tenke på at det ikke er lenge igjen til neste ferie. Nå går det fort frem mot sommeren!
Andre enn meg som gleder seg?


RSS 2.0
hits