SHOPPING OG CHAMPAGNE

shopping 055shopping 059shopping 058
I dag kunne jeg nesten ha tatt meg et glass champagne for å feire. Jeg har nemlig vært utrolig flink til å shoppe i dag. Ja, veit det er normalt å shoppe masse når man er en jente på min alder, men jeg er ekstremt dårlig til det. Jeg finner nesten aldri noe jeg liker, men når jeg først finner noe går jeg helt berserk. I dag var en av de dagene. Grunnen til at jeg måtte ha noe nytt, er fordi jeg rydda hele klesskapet i helga(noe jeg skulle gjort for leenge siden). Ble plutselig litt lite klær igjen når jeg var ferdig.
Dette kom jeg hjem med i dag: to bukser, veske, parfyme, masse undertøy, solbriller, bikini, to tights, parfyme, to par sko, genser og to topper. Jeg har ingen anelse om hvor mye penger jeg har brukt i dag. bare meg som blir utrolig glad når man kommer hjem med masse nye ting?

SI EN BRA SANG!

masserartmedsukkerp 129I går spiste Silje og jeg på brygga, og det var utrolig deilig å bare sitte der. Sol, hav, Silje, god mat og masse mennesker. Kan det bli bedre? Hadde en god del å prate om siden det var lenge siden vi hadde sett hverandre. Det er alltid like koselig. Hver gang jeg møter Silje føler jeg meg som en liten fjortis i starten. Vi har så mye å le av og vi blir i så godt humør av å være med hverandre. Jeg vet ikke hva det er, men sånn er det bare. På kvelden lå vi å så på film, men det ble ikke så mye av siden begge var for trøtte til å klare å holde øynene oppe. Jeg hater virkelig når det skjer. Du har så lyst til å se på en film, men øya bare klarer ikke holde seg oppe. Da sovner man rett og slett. I dag har vi vært ute, og tatt en del bilder. Senere var jeg å så på en konsert med koret til Oda, og de var kjempeflinke! Kunne ønske jeg var flink til å synge. Det må være gøøy!
Kan du si meg en bra sang?

FOR EN HERLIG DAG

Startet dagen med å gå en lang tur i det strålende været. Det er herlig å se at det har kommet masse mennesker til øya, og at det er sol og varmt vær. Det var utrolig fint å gå ute nå. Solen som treffer havet, og alle blomstene som er i skogen. Midten av turen satt jeg meg på fjellet der jeg alltid satt når jeg var liten, å så ut over det blå havet mens jeg solet meg. Herlig. Når jeg kom hjem la jeg meg i hagen for å sole meg mer, og sovnet med musikken på fullt. Deilig å bare kunne ligge ute å sole og kose seg. Har til og med fått det man kan kalle en skille i dag. Gjett om jeg får farge i ansiktet i kveld(hurra). Nå skal jeg fikse meg, rekke bussen og møte Silje i Tønsberg. Skal ned på brygga å spise og kose oss før hun skal sove hos meg. Ha en fin kveld!

Hva gjør dere i finværet?

skogen 064
skogen 113
skogen 123NEI TAKK

testjulebilder 054aa
Jeg har godteristopp frem til sommerferien og det går egentlig veldig bra. Heller ikke noe "drittmat". Fått med meg Amalie, og det er enda lettere når man er to. Har gått overraskende bra de to første ukene, bare man virkelig er innstilt. Har ikke hatt noen problemer hittil, men det blir sikkert vanskeligere. Det er egentlig veldig deilig å være sunn, for man føler seg mye bedre.

I morgen er det fredag, og jeg gleder meg til helg. Dette har vært en stressende uke, som jeg gleder meg til er ferdig. I morgen blir det deilig på skolen, fordi mange i klassen og jeg skal være med i en jury for medieprisen, og jeg har valgt foto. Gleder meg til å se mange fine bilder. Det betyr at vi kun får to timer med gym av vanelig skole. Hvem sier vel nei takk til det? Ikke jeg hvert fall.

ALT FOR GLAD I EN PERSON + BILDE

andreafoto 055a
Det er nesten litt kjipt å bli alt for glad i en person. Du føler deg helt avhengig, og blir sjalu for alt personen gjør. Det eneste man vil er å være med de. Man er redd for å miste de og du gjør alt du kan for å holde på de.  Av og til kan det bare være vanskelig, og alt du vil er å gå inn på et rom og skrike så høyt du kan. Det fører til krangler, og tanker om at man ikke stoler på hverandre. Det blir teite krangler som egentlig ikke handler om noen ting. Teit.

NAM PÅ NARKOTORGET

bluetoothutvekslingsmappe1a
I dag satt Oda og jeg på narkotorget og spiste namnam. Grunnen til dette var at vi fikk lov til å gå klokken 11 fra skolen, og det var så deilig. Fikk skikkelig sommerfølelse. I morgen skal Odapusen og jeg ha foredrag om film på 1900-1910, og på bildet over kan du se den flotte tekstplakaten vi har laget. (Til en stumfilm som aldri ble noe av). Forresten så er Oda digg med monobryn. Glad i deg ruskesara. Nå skal jeg legge meg i nytt sengetøy, noe som er det beste i verden. Sov godt.

HJELP MEG MED HVILKET BILDE JEG SKAL VELGE

Jeg må sende inn et av bildene til læreren, som forslag til et tema for fotoperioden. Veldig dårlig redigering, fordi jeg ikke har photoshop hjemme. Poenget er at bildene skal være svart/hvitt, med en appelsin i farge. Dette er kun et forslag. Hva syns dere? Hvilket bilde burde jeg sende inn som forslag?andreafoto 034a
andreafoto 033aandreafoto 046aandreafoto 029a
Pene Andrea på bildene.


I LOVE MY LIFE (?)

susanneve 061aaa
Jeg er så lei av skolen nå at jeg holder på å bli sprø. Innleveringer, foredrag, analyse og prøver er det eneste som surrer rundt i hodet på meg for tiden. Jeg er så lei. Lærerne er som vanelig kjempeflinke til å samarbeide, og gir oss derfor alt på en gang. Det er så herlig med greie lærere. Dessuten skal jeg kunne vær-varsom plakaten til punkt og prikke til i morgen, noe jeg sliter veldig med. Hvordan kan de mene vi skal kunne hvert eneste punkt, når selv ikke journalister gjør det? Dessuten har jeg syke magesmerter hver dag for tiden, noe som er helt j* for og si det på en pen måte. Hurra. I love my life.

DET BRANT I NABOLAGET

dsc01786
I dag brant det i noen leiligheter rett i nabolaget. Det var 7 brannbiler, 3 sykebiler og 2 politibiler som kom, og det var sinnsykt mange folk der borte. Heldigvis kom alle seg ut, og folk fikk heldigvis tatt ut alle tingene i den ene leiligheten. Det er så ekkelt når sånt skjer, og brann er virkelig noe av det som jeg er mest redd for. Det er en av de tingene jeg frykter mest. Tenk så forferdelig det må være. Man mister alt man eier, og det er helt grusomt hvis noen dør. Brann kan oppstå veldig lett, og det sprer seg utrolig fort. Det blir veldig mye røyk, som er veldig farlig. Mamma og noen fler måtte ligge på sykehuset i mange timer i dag, fordi de hadde fått i seg alt for mye røyk pga de hadde vært inne i leiligheten. Det som var skikkelig ekkelt var at når de var rett oppi gata på vei hjem, måtte de stoppe fordi det var en ny brann. Huff, to ganger på en dag, på et så lite sted.

WÆ, IKKE HOPP PÅ MEG

olejtull 126aaaaa
Ja, veit jeg ser heelt teit ut, men hun er så søt.
I går ble dagen brukt til bursdagsfeiring og barnevaktsitting. Siden jeg også måtte passe en hund, ble barnevakten litt mer komplisert. Vi skulle ut og gå tur, eller lettere sagt; løpetur! Den hunden var helt vill. Bokstavelig talt. Hoppet og lekebeit hele tida. Jeg er ikke redd for hunder, bare når de oppfører seg på den måten! Aaah. Når vi kom hjem, og jenta var lagt ble hunden værende på gangen. Jeg tok omveien hver gang jeg skulle inn på kjøkkenet for og si det sånn. Heldigvis kom Ole en tur, og hadde med seg pizzaa. Senere på kvelden måtte jeg gå den dritlange veien hjem, fordi folka som skulle kjøre meg hjem bare hadde kjørt. Hjemme hadde mamma full bursdagsfest, så jeg gikk og la meg med en gang jeg slapp fri. Haha.

Er dere redd for hunder?

YOU'RE COMING BACK (BILDER)

brygga 008brygga 036brygga 022

JEG LIKER DET

brygga 073
Nå kjenner jeg virkelig at sommern er på vei. I gymmen i dag ble det fotball(ute selvfølgelig) og det var h erlig vær. Utenom at jeg suger i fotball, var det deilig å endelig kunne være ute. Etter skolen i dag var vi mange folk som var ute å spiste og koste oss. Det var utrolig hyggelig og sitte ute i sola og bare slappe av. Senere fikk jeg kjøpt bursdagsgave til mamma, og en del ting til meg selv som f. eks. solpudder fra Isadora som endelig har kommet til butikkene igjen.Bildet tok jeg på brygga for en halvtime siden. Nå er alt stille og tomt, men om noen måneder blir det bra!

NOE DU KANSKJE IKKE VISSTE?

Jeg ble utfordret av Kristina. Pleier egentlig ikke være med på utfordringer, men denne var jo litt morsom. Jeg skal fortelle 10 ting man ikke vet om meg, og legge ut et bilde jeg liker, ikke liker og har fine minner fra og fortelle hvorfor. Utfordrer DEG!

- Jeg får helt noia når dyna ligger feil vei. (jeg klarer altså ikke ligge med den kanten jeg har kneppet igjen mot ansiktet)
- Jeg er utrolig dårlig på kjendisnavn, navn på filmer, band osv.
- Det hender jeg sitter hjemme og snakker med meg selv mens jeg ler for meg selv. (Skummelt, jeg vet)
-Jeg hadde regulering i to år.
- Når jeg var liten ville jeg bli frisør og butikkdame. Nå vil jeg bli journalist.
- Jeg klarer ikke gå ut av huset om morgenen hvis jeg ikke har pusset tenner.
- Når jeg først forelsker meg, forelsker jeg meg skikkelig.
- Jeg hater når folk snakker om ekle ting og edderkopper.
- Jeg har vært i New York, Hellas, Kreta, Tenerife, Tyrkia, Tyskland, Polen, Rhodos, Finland.
- Når jeg var liten elsket jeg og leke Maja stenansikt. Sto på rulleskøyter ute, og kunne alle replikkene i hodet.

1234567890 017
Utrolig mange fine minner bak dette bildet. Sommer etter sommer hvor vi har møtt hverandre og hatt det like koselig hvert år.

031
Dette bildet liker jeg fordi det minner meg om hvor koselig ungdomsskolen var. Jeg vil tilbake, for jeg savner alle folkene og alt det morsomme vi gjorde sammen.


EN AV DE BESTE


Jeg liker denne sangen veldig godt.
 Tenker på en person jeg er veldig, veldig glad i hver gang jeg hører den. Personen kommer alltid til og bety så sykt mye for meg. Mer enn du noen gang kan tenke deg.

NOEN FORSLAG?

skoletull 019skoletull 039
Ferien er over og det er tilbake til skole, stress og mas. Skoledagen i dag var egentlig bare kos. Startet med at vi dro på kino og så Marley and me. En veldig søt film, men passe kjedelig. Etter kinoen var det to timers friminutt etterfulgt med to timer tenking på hva slags tema vi vil ha om på fotoprosjektet. Passe slækt? Jaa. Har dere noen forslag til hvilket tema jeg kan ha til fotoprosjektet? Tenkte litt på svart/hvitt bilder av mennesker eller dyr. Er ikke helt sikker enda.

Hvordan var første skoledag etter ferien?

SUSANNEHUMOR- IKKE BRA

susannemonsterlttis
Nei, jeg har ikke laget denne frivillig!

Jeg er kjent for og ha veldig dårlig humor. Sorry, jeg kan ikke noe for det. Jeg ler av mine egne vitser, og det er veldig flaut skal jeg si dere, for de er så dårlige som det går an og få blitt. Det verste er at jeg ler før jeg får fortalt de ferdig. Lager egne versjoner og sånt. Huff. Det som er, er at jeg ikke kan så mange. Derfor blir det de samme jeg forteller hver gang. Folk ler da hvertfall, men tror kanskje de ler mer av meg enn vitsene mine. Jaja, lenge leve dårlig humor!

Det var en gang en melk som datt ut fra 3. etasje. Da sa den andre: er du hel melk?

Det var en gang to tomater som hadde dysleksi som gikk over en vei. Så ble den ene påkjørt, så ropte den andre: kom an Kenneth!

Det var en gang en melk som rullet ned en ruglete bakke. Da sa den andre: er du skumma melk?

Vet du hvorfor svensker alltid har tomme brusflasker i kjøleskapet? Hvis det kommer noen gjester som ikke er tørste.

Det var en gang en melk som løftet vekter. Så spurte den andre: er det lett melk?

Haha.

JA TAKK

053
                              
Sene kvelder, saltvann i håret, leksefri, båtkjøring, is rundt munnen, solnedganger, bølger, venner, sol, sand overalt, stranda, bade, sole seg, sommerkjoler, lite klær, volleyball, solbriller, kose seg, gutter, frokost på terrassen, ferie, turer, nye mennesker, badegjester, fiske krabber, postgirobygget, konserter.

Sier bare ja takk. La tiden gå fort frem mot sommern, og så kan tiden gå sakte i to måneder.


HAHA IDIOTER

lolx

Unnskyld meg, men hvor desperate er folk? Hvor sannsynelig er det at en mann i 20-30 årene som bare skriver om biler på profilen sin driver med noe sånt? Dessuten, på WEBCAM. Herregud, jeg lo godt når jeg fikk dette brevet. Hvor dum går det an og bli da. Stakkars stakkars fyr. Det er så mange ekle, gamle folk på nettby. Det er til og spy av.

PÅSKEEGG OG SYK

susapsk 032susapsk 034

Yey, i går fikk jeg påskeegget mitt. Sweet eller hva? Dagen i går ble brukt til og nyte det fine været med og være ute i skogen og grille med mange folk. Det var sykt koselig, og jeg var ikke hjemme før sent på kvelden. Det er så koselig og sitte rundt et bål, snakke og ha det hyggelig.

Jeg er sikker på at kroppen min kolapser snart, at hodet sprenger om 2 sekunder, at jeg snart ikke får puste fordi jeg er helt tett og at halsen min snart ikke fungerer mer. Ja, jeg er syk og det er kjipt. Veldig kjipt! Jeg pleier aldri og være syk utrolig nok. Får ikke håpe jeg er syk så lenge, det har jeg virkelig ikke tid til nå som skolen begynner igjen. Skal prøve og kose meg det lille som er igjen av ferien, for kan virkelig ikke si jeg gleder meg til tirsdag.

Er du ofte syk?

HAHA, LITEN

susannelitena
Her er noen bilder fra jeg var liten. Herlighet jeg elsker og se på babybilder, og fra jeg var mindre. Skjønner ikke at det går an og forandre seg så mye. Tenk så deilig og være liten igjen. Har dere mange bilder av dere fra dere var små?


JA, JEG BLIR LITT SUR

susanneve 002
Unnskyld meg, men nå er jeg dritt lei av 12-14 åringer som legger meg til som venn. For det første så gidder dere aldri og lese bloggen min, og for det andre så spammer dere loggen med 30 kjedelige innlegg hver dag. Okey, dere legger til alle dere finner for at dere selv skal få lesere og kommentarer, men det er ikke vits når dere selv aldri leser andres blogger og aldri gidder og "gi" noe tilbake. Sorry, men jeg blir så irritert. Jeg gidder hvertfall ikke lese bloggene til folk som aldri gidder og svare på kommentarer eller andri leser min, og kun legger meg til. Jeg liker og lese blogger som skriver bra, og har variasjon. Ikke blogger som kun blogger for og få kommentarer. Vær så snill, hvis dere skal legge meg til, gjør det fordi du har lyst til og følge bloggen min, ikke fordi du vil ha flere lesere selv!

SLITEN ETTER EN BRA KVELD

susanneve 051a 

Høy musikk, masse mennesker, dansing, litt bråk og ellers en veldig hyggelig kveld igår! Baoli var stappet med ungdommer som dansa og kosa seg. Angrer ikke på at jeg dro for og si det sånn. Traff mange kjente jeg ikke hadde sett på lenge, som var veldig koselig og se igjen. Syns det er bra at et sted arrangerer slike ting, for det blir veldig gøy når det blir vellykket. Hadde vært kjedelig hvis det aldri hadde skjedd noen ting. Rundt halv to tiden satt Oda og jeg ute og spiste utenfor 7- eleven og møtte endel fulle folk. Tror de hadde fått i seg litt for mye for og si det sånn, og kan ikke si noe annet enn at det var veldig morsomt og høre på hva de hadde og si. Ca to ble vi henta, og det var sinnsykt deilig. Hadde så vondt i beina, og ikke minst øra. Den forferdelige pipetonen ville absolutt ikke bort, noe som resulterte i at jeg lå våken helt til klokken halv fem fordi jeg irriterte meg over alt som gikk an og irritere seg for.

Dagen i dag har gått med til familiebesøk. Alltid like koselig og bli vekt med en beskjed om at vi får gjester om en halvtime. Hurra. Til tross for det har det vært en kjempehyggelig dag med god mat, snille mennesker, tv, paradise, kake og kortspill. Nå roper senga på meg, og her skal jeg forbli resten av kvelden. GLEDER MEG. 

Hva syns dere om kveldens paradise?

 

BLIR NOK KOSELIG

katten 021God morgen! Nå har jeg nettopp spist en veldig god påskefrokost og har planer om og ta en lang og varm dusj. Senere i kveld skal jeg til Oda før vi skal videre til Baoli. Håper det blir en morsom kveld, og at vi møter mange kjente og ikke kjente. Er lenge siden jeg har vært ute nå, så gleder meg. Kan ikke si det nok hvor deilig det er med ferie. Sove så lenge man vil, slappe av, være med venner/ familie og bare gjøre det man har lyst til. Håper dere har en fin påske!

FORDI HAN ER SØT

kattepus 007kattepus 016kattepus 013kattepus 029

STOR NOK KOPP JA

sldkNå sitter jeg og drikker en stor(!!) kopp med kakao
og ser på The Voice. Deilig med ferie, og bare
slappe av og kose seg. Sjekk koppen, kjøpte den
når jeg var i New York i sommer. Elsker den koppen, 
for den er så sykt stor.

I dag har jeg vært og øvelseskjørt. Klarte og kvele
bilen for første gang på veien i dag. Veldig flaut,
og hvertfall når det blir kø bak. Flott Susanne!
Litt stress, men ellers greit.

Nå er jeg alene hjemme, og skal snart begynne
på middagen til de andre kommer hjem. Skal bare
slappe av hjemme i dag, og i morgen skal jeg ut.
Det gleder jeg meg til, og håper det blir hyggelig.
Hva gjør du i dag?

JEG EKKE DEN SOM SIER NEI

Hadde så lyst til og finne på noe i går, så ble enig med Urd at vi skulle dra på kino. Fast&Furious.

vindieselogpaul141519b

Det er mer enn åtte år siden den tidligere forbryteren Dominic Toretto (Diesel) kjørte over den meksikanske grensen og begynte et liv som flyktning. Nå lever han på rømmen i et lite hus på stranden i Den dominikanske republikk hvor han prøver å starte et nytt liv sammen med den eneste rest av sin fortid, Letty (Rodriguez). Men han vet at myndighetene til en hver tid kun er noen skritt bak ham.

Jeg syns filmen var ganske bra. Det har jo vært flere av disse filmene, og jeg syns det var litt vanskelig og skjønne alt i starten. Nå er jo jeg alltid litt treig med å skjønne ting på filmer da men. En ting jeg er helt sikker på er at jeg digget Dom, han var dritkul og hadde verdens feteste stemme. Slutten av filmen var så sykt spennende. En stund tenkte jeg at det kom til å bli en kjip slutt, men det ble det ikke. Skal ikke si så mye, men man skjønner at det kommer en film til. Den er hvertfall lagt opp veldig til det, så vi får se. Dra og se den!

Har du sett/ skal se denne filmen?

SNAKK OM FLAUT

Denne sangen hørte jeg på hele tida før. Tøffa.

Marius Müller - Den du veit

Flautflautflaut
For noen helger tilbake var jeg hos Marte, en veldig god venninne av meg. Vi var ute i skogen med familiene våre og sånt, og det var tre personer jeg ikke kjente der. Fettern til faren, og barna hans. Marte og jeg drev og snakket om lærere vi ikke likte, og jeg snakket om en lærer jeg liker veldig dårlig. Sa navnet, og Marte lo fordi det var så teit navn, og jeg fortsatte og si hvorfor jeg ikke likte den teite lærern. Stoppet brått da han mannen jeg ikke kjente spurte hva han het igjen. Han hadde hørt alt jeg hadde sagt. Litt stille sa jeg navnet, og da kom det jeg fryktet: han er fettern min.
Først trodde jeg han bare tulla, men neida. Det var faktisk fettern hans. Jeg kom med alle mulige unnskyldninger og bortforklaringer jeg visste om, og prøvde og redde meg selv. Jeg er 100% sikker på at jeg var rød som en tomat i ansiktet akkurat da. Det var så flaut at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Enda bedre var det jo at Marte holdt på å le seg ihjel og ikke klarte og stoppe. Han tok det heldigvis ganske fint da, og lo litt. Fortalte meg noen historier om han og hvordan han var. Haha. Huff det var så pinlig.  En ting jeg hvertfall har lært er at det ikke er lurt og snakke stygt om en person med navn, når det er andre personer jeg ikke kjenner til stedet.

Fortell meg en flause da?

NYTT DESIGN

Jeg var litt lei av det gamle designet mitt nå, så jeg lagde et nytt. Hva syns du?blogggg

ER DENNE FILMEN BRA?

noomirapaceimenn141327b

I dag blir det kino med Haley. Vi tenkte vi skulle se Menn som hater kvinner. (Har ikke hatt tid til og se den før nå)

Nå kommer filmen en hel krimelskende verden har ventet på - filmatiseringen av Stieg Larssons suksessroman Menn som hater kvinner, den første av de fenomenalt populære bøkene i Millennium-trilogien som gjorde Larsson til et verdensnavn etter hans død.

Lisbeth Salander er en ung og egenrådig jente med en mørk fortid. Hun er en enestående researcher og en av landets fremste hackere.

Den gravende journalisten Mikael Blomkvist er nettopp idømt en fengselsstraff for ærekrenkelse når Henrik Vanger, tidligere blant landets fremste industriherrer, vil gi ham et annerledes oppdrag.

Lisbeth og Mikaels veier krysses, og sammen graver de dypt i familien Vangers fortid der de støter på en mørkere og blodigere historie enn noen av dem hadde kunnet ane. 

Gleder meg veldig til og se denne filmen. Den har nesten bare fått 5'ere, og jeg har hørt mange si at den til og med er bedre enn boka? Har bare sett traileren og jeg syns den ser veldig bra ut, så jeg får vente og se.

Har du sett filmen, hva syns du?

BILDER AV 1MK PÅ SKOGSTUR

1MK skulle ut på tur i gymmen fordi vi hadde friluftsliv..

For å lage bål, må man ha ved. Ut på tur, aldri sur!
skogstur 1mk 093
skogstur 1mk 091
skogstur 1mk 094skogstur 1mk 113
skogstur 1mk 099skogstur 1mk 108
skogstur 1mk 106

Snakker vi svart pølse?
skogstur 1mk 107

Jada, var en koselig tur i skogen. Utenom at jeg kom på den gruppa som skulle hogge opp ved. Måtte gå 10000000 meter inn i skogen, og der var det ikke LITE snø for og si det sånn.  Våte sko er alltid like deilig. Må skuffe dere og si jeg ikke er noen friluftsdame. Sorry altså! :)

DET ER PASSE DEILIG

Jeg er i godt humør. Jeg har hatt det koselig hos Maria. Jeg har øvelseskjørt. Jeg har ferie. Jeg er glad.

Coldplay--"Swallowed In The Sea"


Øvelseskjøringen gikk overraskende bra i dag,og jeg tror pappa faktisk var litt stolt av meg i dag. Haha. Han pleier ikke ogsi så veldig mye når jeg kjører,men i dag fikk jeg det tydeligvis til. Det er litt gøy syns jeg. Nå har jeg øvelseskjørt et par ganger og jeg merker jeg har blitt litt mer trygg på hva jeg skal gjøre. Litt stressa er jeg da, men det er vel sånn det skal være? Er ikke like gøy når jeg kommer til en rundkjøring, en trailer, fotgjengere, biler bak, bremsing og alt på engang. Må si jeg har skuldrene opptil ørene og øya klistra inntil ruta, men kom meg da gjennom den rundkjøringa og.

I kveld skal jeg nok bare slappe av hjemme og kose meg med film, tv og musikk. Kan ikke få sagt det nok hvor deilig det er med ferie. Følelsen av at man ikke trenger og tenke på lekser og prøver på en hel uke. Faktisk 10 dager. Er så deilig det. For ikke og glemme at jeg kan sove så lenge jeg vil. Herlig.

VONDT I MUNNEN, FOR MYE SMILING

For det første; DET ER PÅSKEFERIE! Aah, herlig!


Herlig sang, eller hva?

Dagen i dag har rett og slett vært veldig, veldig bra. Rart hvordan små ting kan gjøre dagen såå mye bedre. Kan ikke si noe annet enn at påskferien har vært i tankene hele dagen, men alt har vært så bra i dag. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad når jeg får komplimenter og jeg setter så pris på det. Det er bare det og si det, og alle blir glade for det. Jeg prøver så godt jeg kan og gi komplimenter hvis jeg syns noe er fint osv. fordi jeg selv vet hvor glad jeg blir av det. Hele dagen på skolen i dag har jeg bare smilt og smilt. Helt vondt i munnen jeg.

Skolen i dag har bare vært koselig. Masse blide mennesker, og masse latter. For ikke og glemme indisk synging og hulahula dansing. Sånn kan det gå når man ser på film i engelsktimene. Avslutta med "friluftsliv" i gymmen, og da var MK ute på tur i skog og mark. Yey. Jeg visste ikke det var så mye snø igjen i skogen, men vi kom oss til slutt frem til et dødt tre vi kunne hogge og bruke som ved. Var en koselig tur, med grilling av pølser og varm saft.(Til de som fikk). Jeg er glad i klassen min jeg.

Etter skolen møtte jeg Maria, og nå sover jeg hos henne. Vi koooooser oss, fordi det er FERIE! Dette har jeg ventet på. Gleder meg til resten av ferien, for jeg skal kose meg med vennene mine, som jeg har hatt alt for liten tid til i det siste. Unnskyld! Ha en fin påske alle sammen.

Hva skal dere i ferien?

BILDER FRA HYTTETUREN

Her er noen bilder fra hytteturen forrige helg. Var en deilig helg med koselige folk og en sykt fin hytte. I morgen er det påskeferie, og jeg gleder meg utrolig mye. Blir herlig med 10 dager fri nå. Eller hva? :)
gautefall 005gautefall 017gautefall2 112gautefall 043gautefall 077
gautefall 105gautefall 113gautefall 130

RSS 2.0
hits