FREDAGSKOS

Endelig er det helg igjen, og jeg syns ukene bare blir kortere og kortere jeg. Neste uke har vi fri torsdag og fredag, så den uka blir hvertfall kort. Herlig. Nå sitter søstra mi og jeg og ser på tv, mens vi koser meg med jordbær, frukt og grønnsaker. Får ikke sagt det nok hvor deilig jeg syns det er at våren er her,og at sommeren nærmer seg. Med en gang sola kommer frem, blir alt så mye bedre. Ha en fin helg!
  

long time no see

Okei, nå er det veldig, vedig lenge siden jeg har blogget. Grunnen er rett og slett at jeg ikke har hatt tid. Det har rett og slett gått i ett de siste to-tre ukene. Tenkte jeg kunne ta en litt update. 

Uken før påske var jeg på Amandusfestivalen i Lillehammer med klassen. Det var en utrolig koselig tur, hvor vi var på kurs, kino, prisutdelingen og vi hadde masse tid til å kose oss i de fine leilighetene vi bodde i. Vi var også litt rundt om kring og kikket osv.


Når jeg kom hjem på fredag, var det endelig påskeferie! Den første helgen brukte jeg bare til å slappe av hjemme, øvelseskjøre og kose meg med familien. På søndag til torsdag var jeg med Hannah på hyttetur sammen med familien hennes. Det var sykt koselig, og hvertfall siden Hannah var hjemme på ferie fra USA. Har ikke sett hun siden i sommer. Vi var i bakken, så CSI/film, slappet av, hentet masse vann og styret og ordnet så vi fikk vasket håret, og rett og slett hadde det suupert. Nå har hun dratt igjen, og kommer ikke før til sommeren. Savner hun allerede!


På torsdag tok jeg bussen fra Valdres til Oslo, og derfra hjem til Tønsberg. De siste dagene brukte jeg til å øvelseskjøre masse og jeg besøkte mye familie. På torsdag var vi hos tante og onkel og satt i badestamp ute, med massasje og bobler og greier.  Utrolig deilig! Jeg har også hatt overnattingsbesøk av Maria. På lørdag var Anette og jeg på fest, og dagen etter var vi på roadtrip til Drammen og kjørte rundt. Har hatt en utrolig bra ferie rett og slett!

Nå er det bare tilbake til skole og stress, og jeg gleder meg allerede til neste ferie. Nemlig SOMMERFERIE! Hvor deilig er ikke det? Det kommer til å gå utrolig fort fremover, og mye frii. Herlig.

RSS 2.0
hits