HER ER JEG NÅ!


dsc0033
Badebassenget og boblebadet.
dsc0129
Det er ikke den lille hytta vi er på altså, det er grillhuset. Haha.

Er på hytta med familien, og jeg har med meg søte Maria. Det er så sykt fint her, finere enn huset vårt hjemme. I dag har vi bare ligget på terrassen og solet oss. Maria og jeg har også vært ute og gått tur på fjellet. Det er nydelig her. Nå har vi nettopp grilla, og skal snart bade.

Maria: Jeg går bare på badet å sminker meg jeg.
Susanne: Hvilket bad da?
Hahahaha vi koser oss.

JEG GLEDER MEG VELDIG!

Ron Pope - A drop in the ocean


I dag var det surpricebursdag for Silje. Det var utrolig koselig, for det var helt uventet for henne! Var helt herlig å se hvor rørt hun ble når hun åpnet øynene og så alle vi satt der. Silje er så utrolig søt, og det vat utrolig søtt gjort av kjæresten hennes.

I morgen reiser Maria og jeg på hytta. Det blir sykt digg! Det er visst en dritfin hytte med stort badebasseng inne, boblebad, 2 etasjer og hele hytta er visst skikkelig fin. Klarer ikke si hvor mye jeg gleder meg. En hel helg med Maria blir koselig, og jeg er sikker på at det blir en del bilder fra denne turen. Blir deilig å komme seg bort fra alt og alle og bare slappe av. Trenger virkelig det nå, før jeg flyr på en vegg.  Ha en finfinfin helg, og kos dere masse!

Hva skal du i helgen?

PORTRETTBILDER

dsc0087a copy
                                                                                                
dsc0068a copy

Modeller: Urd og Andrea

TOMMEL OPP/NED

Tommel ned
- Må skrive novelle i dag
- Flash
- Det regner
- Rommet mitt er rotete
- Avstand
- Telefonregning (arg)
- Har et bilde igjen til en oppgave

Tommel opp
- Hyttetur til helgen
- Fri på mandag
- Hemsedal neste helg
- Ferdig med årsprøver
- Fikk 5+ på bildene mine
- Trena i dag
- Masse bra musikk på ipoden min
- Spise jordbær etterpå
- Bare noen få uker igjen på skolen
- Drikker en sinnsykt god smoothie

shopping 039
TOMMEL OPP FOR HERLIGE VENNER!

You're my sun


andreastranda 092aa
    Andrea på bildet.

Det er rart hvordan alt kan forandre seg på så kort tid. Fra en dag til en annen kan alt gå fra bra til dårlig. Det er så mange ting som kan skje som vi ikke tenker kommer til å skje. Ting som endrer alt. Den kjipe følelsen av at alt plutselig ble borte og at alt bare kan gå å legge seg. Man har lyst til å slå hodet i veggen og skrike så høyt man kan. Tenker at alt skulle vært anderledes og at ingenting skulle skjedd. Alt skulle vært som før..

Incu - You're my sun. Nydelig sang!

"JEG TAR EN KULE MED LAKRIS"

rosaelefanter 028a
Susanne&Odapus

De to første dagene på jobb er over, og det har egentlig gått veldig bra. Gøy å jobbe litt igjen, og lage is til alle badegjestene. Men en ting, jeg er allerede lei av frekke oslobarn som kommer inn og tror de er kule, for det er de ikke. Er så sinnsykt mange av dem her på sommern og det er til å bli kvalm av, seriøst. I tillegg løpte vi 3000m på skolen i går, og jeg er støøl. Skal jobbe i dag og i morgen også, så tror jeg kommer til å være helt ødelagt søndag kveld.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, rydde rommet og spise frokost før jeg rusler ned på jobb. Ha en fin dag og nyt sola for meg!

Har du sommerjobb?
Hvor mye tjener du i timen?


BILDER AV URD

urdd 146

urdd 101

urdd 046

urdd 035

urdd 020

urdd 103
Har ikke rukket å redigere bildene enda, men dette er hvertfall noen av bildene jeg tok av Urd igår.

BLE UTFORDRET

Jeg ble utfordret av søte Live
Utfordringen går ut på:
1.
Gå til mine bilder, og velg den 6. mappen.
2. Velg det 6.bildet.
3. Post det på bloggen din, og skriv litt om det.
4. Send utfordringen videre til 6 andre.

ur 014
Må virkelig si jeg var heldig med akkurat dette bildet. Det er jo så vakkert. Det ble tatt av Amalie og meg for lenge siden, en gang vi var på kino med jentene. Får meg til å tenke på ung.skolen og alle folkene jeg savner.  

Vil du utfordre deg selv, så vær så god:)

BILDER FRA DAGEN

17mai 416
17mai 229
17mai 218
17mai 208
17mai 145
17mai 13717mai 206
17mai 103
17mai 042
17mai 030
17mai 018


Hadde en sinnsykt fin 17. mai feiring i går. Tog, sletta, leker, is, spiste på Rica, russetog, besøk, pakkelek og masse latter. Jeg liker 17. mai, alle er så glade og fornøyde. Tenk om alle dager hadde vært som den, da hadde det nok ikke vært krig i verden. Det eneste som er kjipt med 17. mai er at man må på skolen dagen etter. Pain.

Hva gjorde dere i går?


HEADERE OG JOBBINTERVJU

headercec

meaculpa

Jobbintervjuet gikk veldig bra.Var noen som  lurte på hvordan jobb jeg skulle ha. Jeg skal jobbe i en isbar/gatekjøkken i sommer/helger. Har jobbet der to år før, men siden det er ny sjef ble det nytt intervju. Han sa jeg hadde fått mye skyt av den forrige sjefen, så det var hyggelig å høre. Nå ser jeg frem til en sommer med sinte badegjester som klager på for enten for liten is eller for lite stekte hamburgere. Folk blir aldri fornøyd. 

Cecilie spurte om jeg kunne fikse noen headere i dag. Hva syns dere? Det ble litt fort gjort, menmen. Besøk bloggen hennes forresten, hun er en veldig morsom jente jeg er veldig glad i. www.meacupa.blogg.no

HERREGUD!

Det starter med at jeg ser 20 små barnehageunger påført oransje redningsvester. Jeg måtte sette meg slik at jeg hadde et foresket kjærestepar foran meg som oppførte seg som om det var ingen andre til stede. Trenger jeg si mer? Det er greit de sitter og kysser og sånt, men et sted går grensa. Senere kom det på masse umulige barneskoleelever som virkelig ikke klarte å sitte rolig så bussjåføren måtte stoppe og be dem ta på seg beltet. Hallo, til og med barnehageungene klarte å sitte stille. Etter det kom det på masse Tinestafettunger som lukta svette. Av i byen, å måtte vente en halvtime på bussen. Gleda meg til å sette meg på rolig buss, men neida. Der var det allerede fullt med flere Tinestafettunger som stinka enda mer svette, og det var då dårlig luft der inne at jeg ble helt kvalm. Bokstavelig talt. På toppen av det hele bestemte bussjåføren seg for å sette på litt høy jallamusikk. Åh, så glad jeg ble i han da. Etter to timer jævelig busstur var jeg endelig hjemme. Med vondt i hodet.

Nå skal jeg snart på jobbintervju. Eller, jeg har fått jobben allerede, men skal nede å møte sjefen for første gang og sånt. Blir spennende og skummelt. Ønsk meg lykke til!


SNART ER DET OVER

20090428 shoppingk

Det er mye lekser, prøver og tentamener for tiden. I hele dag har jeg øvd til naturfag som vi har på torsdag. Det går rett til helvete for å si det på en mild måte. Jeg leser og leser, men ingenting fester seg. Det er så frustrerende og jeg blir så irritert på meg selv. Kan ikke jeg også få det lille puffet så jeg skjønner det da. F* heller altså.

I morgen er det medieprisen. Dagen hvor alle medianerder på Horten forlater pcene sine og samler seg sammen for å kåre årets beste bilde, web, design, tekst og film. Vi skal stille opp i kjole og dress, ordentlige greier skjønner dere. Jeg har funnet frem kjolen og gleder meg til morgendagen. Et ekstra pluss er at det ikke starter før klokken 10, det betyr at jeg kan sove en hel time lenger i morgen tidlig. Herlig.

Når denne uken er ferdig blir det litt mer rolig på skolefronten, noe jeg virkelig ser frem til. De siste ukene har jeg gruet meg lenge til, men fy søren så fort de har gått. 17 mai allerede på søndag(shit). Nå er de snart over, og jeg gleder meg til juni. En månede med tur til Tusenfryd, fri, turer, kos og sol.

DET SKULLE IKKE VÆRT SÅNN

Beth Hart - under water, som jeg hører på hele tiden.

Man føler seg sliten og lei. Alt er mas og stress og man føler man ikke får til noen ting. Skylder på skolen, og at vi har så mye å gjøre. Hvordan har man det egentlig? Hva er det som er det egentlige grunnen? Nei, det er ikke bare skole, lekser og stress som gjør deg deppa. Noe er det, og det er det bare deg selv som vet.

Ting forandrer seg og det er ikke som før. Før pratet jeg med familien min ofte, og vi var flinke til å snakke om ting hvis det var noe. Nå er det ikke sånn lenger. Alt er forandret. Det har skjedd mye i livet mitt som jeg kunne ønske jeg ikke hadde trengt å oppleve. En av tingene er at jeg har mistet to personer i familien min som betydde nesten alt for meg, og det er vanskelig å fortelle hvor tøft det har vært for meg. Når dette skjedde pratet vi om det. Vi trøsta hverandre og støtta hverandre. Ettersom tiden går, blir det til at man glemmer det litt og tenker at man ikke tenker på det lenger. Egentlig tenker man på det veldig ofte, og holder ting inne i seg. Tiden rekker ikke til, og man har så mye annet å tenke på. Sånne ting kommer frem på sånne dager som i dag. Jeg fikk vite en del jeg ikke helt har visst før, og som er tøft for meg å snakke om. Følelsen av tårene som bare presser seg på, og at man begynner å skjelve. Jeg hater den følelsen, og til slutt bare kommer alt ut. Alle tankene, alle tårene, og alt man har holdt inne så lenge, uten egentlig å tenke på det.
Det er så mange ting som spiller inn, småting som egentlig ikke betyr en dritt, og som ikke er verdt å være deppa for. Det er disse tingene man skylder på, og sier man er deppa for. Tiden har blitt så alt for kort, og vi glemmer hva som er viktig. Jeg tenker ofte på hvor lite mange vet om meg, hva som har fått meg til å bli den jeg er og hvorfor jeg gjør som jeg gjør. Det er så mye vi ikke vet om venner og mange av våre aller nærmeste. Hvis man hadde visst  mye mer hadde alt vært anderledes. Alt.

I WALK BESIDE YOU

andreastranda 033aa
Andrea på bildet.

TING SOM IRRITERER MEG

susannesilje2 013a

Ting som irriterer meg:
- Folk som sykler i veien når det er sykkelsti rett ved siden av.
- Folk som ikke klarer å holde kjeft
- Når vi har tusen prøver på kort tid.
- Når noen ikke vasker seg på henda etter de har vært på do. ÆSJ
- De dagene jeg er dritsliten og mamma/pappa maser på meg om alt.
- Sene busser.
- Når internett er helt fucka.
- Folk som alltid må snakke høyest, og ikke lar andre folk snakke.
- Sytepaver som syter over alt de kommer over.
- Pollen!!!!!!!
- Folk som blogger 100 innlegg på fem minutter.
- Reklamepauser midt i en film.
- Når man ikke får svar på meldinger på flere timer hvis man spør om noe viktig.
- Rotete rom.
- Når man har planer, og mamma/pappa kommer å sier jeg må være hjemme.
- At varmeovnene står på i bussene midt på sommern.
- Når fotballkamper kommer isteden for andre programmer.
- Når klærna du trenger ligger til vask.
- Folk som juger til meg.
- Folk som ikke klarer å stå for det de mener.

Hva irriterer deg?

BILDER PÅ STRANDA

andreastranda aandreastranda 129aandreastranda 101a
Tok utrolig mange bilder i dag. Herregud Andrea er så pen.

BEHIND BLUE EYES - BILDER

rakelrakel2
Tatt bilder av Rakel i dag. Rakel er søt.

HER SKULLE JEG VÆRT

kreta
Her skulle jeg ligget om noen få dager. Men istedet må jeg være hjemme å ha tusen prøver. Heldige meg. Når jeg er ferdig på vgs skal jeg ta meg et friår, reise masse eller flytte til NY. Det skal jeg.

GAMLE FJORTISBILDER OG SAVN

ammisammiss
Fjortisbilder av Amalie og meg fra ungdomsskolen. Haha. Savner den tiden.I det siste har jeg tenkt på hvor mye jeg faktisk savner ungdomsskolen. Alt det morsomme vi faktisk gjorde, og alle de herlige menneskene jeg gikk i klasse med. Jeg hadde en del vanskelige greier som skjedde, men med en veldig god lærer og mange snille venner gikk det alltid bra til slutt.

10 klasse var garantert det beste året. Klassene ble mer og mer knytta til hverandre, og vi dro på tur til Polen. Den turen vil jeg aldri glemme. Så utrolig gøy som vi hadde det der. De siste månedene på skolen var også helt fantastiske og vi gleda oss til å begynne på nye skoler. Tenk, da var vi lei av den skolen og bare ville bort å treffe mange nye folk. Nå savner jeg alle sammen, og tenker på hvor god gjeng vi var.

1992-kullet var et bra og sammensveisa kull sa lærerne, og det syns jeg virkelig. Selvom det selvfølgelig var noen intriger, men det hører vel alltid med. Avsluttingen til 10 sov hele gjengen ute på skolen, og det ble mye gøy som skjedde den kvelden for å si det sånn. Siste gang alle var samla var når vi skulle få vitnemålet vårt og si "farvell" til lærere og si hei til en ny hverdag. Husker jeg syns det var utrolig trist, men samtidig veldig deilig.

Nå savner jeg ungsomsskolen så utrolig mye. Følte alt var så mye mer koselig der. Alle kjente alle og hadde et mye sterkere fohold til hverandre enn det man har på vgs. Der vet lærerne dine ingenting om deg nesten, og man får ikke et like gdt samhold med alle i klassen din. For all del, jeg trives kjempegodt på vgs, og har fått mange nye venner jeg ha blitt veldig glad i. Men ungsomsskolen var rett å slett best når man ser tilbake på det.  

HAHA STAKKARS GUTTHaha, stakkars gutt. Jeg hater sånne der, ble skremt av det en gang hvor jeg hadde ansiktet helt oppi skjermen fordi jeg måtte finne en liten prikk som nesten var helt usynelig. Slemme folk. Fy!


MÅ SMILE RETT OG SLETT

dsc01925Det har blitt lite blogging i det siste, og grunnen til det er at jeg har hatt annet å gjøre. Jeg har det utrolig bra for tiden, og det er så deilig. Selvom jeg har tusen prøver fremover og mye stress på skolen er jeg bare glad. Jeg tror grunnen til det er at det er fint vær, jeg har gode venner, fått kjøpt meg mye nytt, godteristoppen går bra og jeg syns det er gøy å trene for tiden. Det nærmer seg virkelig sommerferie, og jeg klarer ikke annet enn å smile. Vi er allerede i mai, sykt. Det er også endel fridager i vente og turer til forskjellige steder med klassen. Det blir herlig. Jeg kjenner jeg er så utrolig glad fortiden, og jeg liker de periodene veldig, veldig godt.


I går var jeg på Fjærholmen sammen med Maria. Fant fort ut at vi ikke kjente noen av de som var der, så da måtte vi bare bli kjent med folk. Trodde det skulle være mange jeg kjente der, men det va det visst ikke. Ble kjent med mange koselige mennesker, og det ble en skikkelig bra kveld. Jeg storkoste meg hvertfall. Nå skal jeg i familiebursdag, og senere i kveld vet jeg ikke enda. Ha en fin langhelg.


Hva gjorde dere natt til 1. mai?

 


RSS 2.0
hits