LIFE IS BEAUTIFUL

Jeg virkelig elsker denne tiden av året. Det er så mye som skjer, og så mye å glede seg til. Det er sol ute, og snart sommer. Skoledagene går fort, og det er alt for lite å gjøre. Alle karakerer er satt, og en eksamen er allerede unnagjort. Denne uken er det medieeksamen på tirsdag og onsdag, og etter det er jeg ferdig. Hvis jeg ikke kommer opp i muntlig da, men det er det veldig liten sjanse for, fordi jeg var oppe i norsk skriftelig. Resten av uka skal jeg låne en leilighet, og jeg gleder meg til å bo der alene og nyte dagene med fint vær og herlige venner. Akkurat nå er livet så bra. SMIL.

Nyter herlige dager med venner

17 mai

Medieprisen
HAR DU DET BRA?

TIDEN GÅR SÅ FORT

Det er allerede 6 mai, og jeg skjønner virkelig ikke hvor det ble av april. Tenkte at det var den måneden som kom til å være lang dette halvåret fordi det er få fridager osv i april. Men hey, plutselig var den måneden borte også. I det siste har det blitt veldig liten tid til blogging, fordi jeg har hatt alt for mye annet å gjøre!

Det har vært veldig mye skole, og fremover er det eksamen osv. Huff.

Har vært veldig mye med venner, kost meg, vært på fest og hatt det bare gøy. + at Ingvild var hos meg en helg. Utrolig koselig!


ilu


Tror ikke akkurat at tiden kommer til å gå tregere fremover at det gjør noe. Egentlig er det bare veldig deilig, med tanke på at det snart er sommerferie. Eneste planene hittil i sommer er Danmarkstur, seiltur og jobbing.

Til helgen skal jeg i bursdagsfest til to søte jenter, og på søndag er det konfirmasjon!

Hva gjør du fortiden?


RSS 2.0
hits