IKKE VÆR SÅ SUR A

Bare jeg som spiser mye jordbær for tiden? namnamikkeno 005a

Dagene går, og jeg har hverken tid til og sitte inne eller bruke tiden min på blogging. Her går det i jobb, soling, bading og venner.

Jeg må bare si jeg er utrolig lei av og jobbe inne i 34 grader, og gi is til sure og utakknemmelige folk. Det er alt for mange av dem, og jeg lurer virkelig på hvordan noen oppdrar barna sine. Det er ikke vi jentene som jobber der som hverken bestemmer priser eller hvorfor vi ikke selger tacobaguetter lenger. Det er heller ikke vår feil at vi har utsolgt for sjokolade akkurat den dagen eller at softismaskinen ikke vil fungere på akkurat det tidspunktet du er der. Vi prøver og gjøre det beste vi kan, for at dere  skal få kjøpt isen deres. Når mange ikke engang gidder og gi et lite smil og si takk blir jeg til tider ganske sur, for jeg tror ikke folk veit hvor ille det er og jobbe inne hvor det er 34 varmegrader, og man ikke engang kan se enden på køen fordi den står langt ut av døra. Det er sykt varmt og stressende og jobbe der, og da syns jeg faktisk folk kan ha litt forståelse. Det er veldig mange hyggelige folk der også, selvfølgelig. De som gjør til at jeg faktisk orker og jobbe der, for de prøver hvertfall og være hyggelige og smile til oss selvom det er lang kø osv.

Når jeg gikk hjem fra isbaren i går var jeg så sykt lei av folk. Jeg var sliten og det hjelper ikke akkurat at pollen er som værst nå. Jeg ser ut som en narko som ikke vet hva sminke er. Men det er jo kos, alle vil vel se sånn ut nå som det er sommerferie og det er kjekke gutter overalt. 

Ellers har jeg en veldig fin sommerferie, og jeg koser meg masse. Bare litt sliten akkurat nå.

I morgen reiser jeg heldigvis på øytur og blir borte noen dager sammen med Maria og Silje, og jeg gleder meg sinnsykt mye. Det blir noen herlige dager med bading, soling og sene sommerkvelder. 

Hva gjør du i sommer?
 

HERLIGE DAGER

andreaogsusa 112a


I går kveld kom Haley til meg, og vi gjorde egentlig ingenting før vi møtte noen kompiser av henne på brygga. Etter vi hadde sittet der en stund var klokka snart 00.30 og vi var sultene. Dro hjem, lagde pizza og så på film. Når vi hadde ledd oss ferdige på Madagaskar 2, begynte vi og se taken, men det ble til at Haley sovnet på sofaen, og når jeg prøvde og vekke henne ville hun ikke våkne, så begge to ble liggende på sofaen resten av natta.

Våknet klokken 8 i en sykt varm stue, og sola steika inn gjennom rutene. Vi satt opp døra og sov videre. Når klokken var elleve eller noe våknet jeg til at mamma var kommet hjem, og hun må ha trodd vi var skikkelig fyllesyke eller noe siden vi l på sofaen, med pizzaen og masse rot rundt omkring. Hun trodde også at døra hadde stått oppe hele natta. Det er jo kos. Mamma dro igjen, og nå er jeg alene hjemme frem til fredag! Sykt deilig spør du meg!

I dag har vi brukt tiden vår på brygga, hvor vi har spist loff og drukket skjokolademelk. Senere kjøpte vi is, og møtte Ole, Ola, Gjermund og Kris, og vi har bare nyti det fine været.

Nå sitter Ole og jeg og ser på tv. Må jeg uheldigvis snart på jobb, noe jeg har veldig lite lyst til. Det er sankthans i dag, og alle skal grille og kose seg. Heldigvis slutter jeg halv 10, og da kommer Maria og skal overnatte, og vi skal vel se på bålet og finne på noe tenker jeg. Det blir koselig.

Hva skal du i kveld?

TA DET SOM DET KOMMER

"Ta livet som det faller seg"


Ingen planer i dag, men skal finne på noe. Tar det som det kommer, for det er det som er så deilig med sommerferie! Også er jeg alene hjemme i noen dagen nå, DIGG!

Kos dere i sola :D

BILDER: HUN ER BARE SØT

famburs 029famburs 011famburs 075famburs 154famburs 198


FOAM PARTY

Jeg må bare si at skumparty var sinnsykt gøy! Tror aldri jeg har vært på en så morsom fest, for alle som var der var helt med, dansa og hoppa rundt. De to første timene var egentlig ganske kjedelige, men siden vi var i så godt humør var det gøy uansett.
27737541245603593184n500
Bildet er tatt av Haley

Først var jeg på vors med jentene, og etter det møtte jeg Silje der oppe. Siden vi ikke kunne legge fra oss sakene våre inne måtte vi gå langt inn i skogen for og finne et sted vi kunne legge fra oss veskene våre med mobiler og penger, på et sted ingen kunne finne det. Siden jeg er redd for mobilen min tok jeg den med i lomma. Noe som var sykt dumt tenkt.

 Inne danset vi og hadde det veldig gøy med masse forskjellige mennesker. Silje og jeg løp flere ganger rundt inni skogen for og prøve og finne sakene våre, og baare surra rundt. Haha. Det var når Mats og Petter fra Paradise kom, at det tok av, og skummet kom. Haha, jeg tror aldri jeg har sett verre ut. Det var så mye skum at all sminka rant, og alt ble vått. Og ja, mobilen også! Når jeg kom ut var skjermen svart, tastene blinka og den vibrerte. Slo den av, men den fortsatte, så derfor la jeg den ut i skogen, og når jeg kom tilbake en time senere holdt den fortsatt på. Fuckings mobil! Så nå funker ikke mobilen min, og det er rett og slett bare j* kjipt. 

Klokken 2 ble vi hentet av moren til Amalie, og vi var så våte at vi måtte ta av oss noen av klærna slik at det ikke skulle bli så vått i bilen. Deretter ble jeg hentet av pappa, og når vi kom hjem i hagen kom det selvfølgelig to gutter og begynte og snakke med pappa, og der måtte jeg surre det jeg hadde av klær rundt meg og løpe inn i dusjen. Jeg tror aldri en varm dusj og en myk seng har vært så deilig noen gang. Men en syk bra kveld, det var det !

dsc02208
Charlotte og meg før vi dro.


NY HEADER

Veldig enkelt, men jeg liker det enkelt. Hva syns du?bluetoothutvekslingsmappe2a

I'M GOING OUT

skum 037De første dagene av sommerferien har vært stressende. I går dro jeg til byen med Rakel, hvor vi kjøpte billett til skumparty, og handlet litt. Etter byen dro jeg rett til butikken hvor jeg møtte Andrea. Vi leide filmer og kjøpte pizza, før vi tok bussen hjem til henne. Der ble jeg resten av kvelden/natta og vi kosa oss veldig.

I dag har jeg vært på jobb til klokken 4. Masse unger og mas i dag, og jeg merker at badegjestene har ankommet øya for og si det sånn. Stress,stress og mer stress.

Mens jeg var på jobb ble det også mange (!!!!) meldinger frem og tilbake med alle og en hver, fordi det alltid er så mye styr når jeg skal ut. Nå sitter jeg ferdig kledd, fått kjøpt det jeg skal, ordnet kjøre og alt er vel egentlig klart. Puh. Nå venter jeg på at jeg kan hive meg på 7-bussen med Haley, for så og møte Amalie og folk på vorse hos noen. Etter det drar vi på skumparty, noe jeg aldri har vært på før. Derfor gleder jeg meg til og se hvordan det er. Det blir også gøy og dra ut med alle folkene i dag, for det er lenge siden nå. 

 Jeg gleder meg til i kveld! Gjør du?

STORT SMIL

andreaogsusa 125

Tenk, nå er det sommerferie. Det vil si to hele måneder hvor man kan gjøre hva man vil, når man vil. Ingen skole, ingen bekymringer. Hvor herlig er ikke det? Ferien alle ser frem til. Alle er glade, og livet bare smiler tilbake. Lange dager utpå med båten, fulle strender med sommerglade mennesker som nyter livet, jordbærspising hver dag, og ikke minst venner. Noen holder seg i Norge, andre drar til Syden. Noen drar på festivaler, andre ikke. Det er det som er så herlig, at man kan gjøre akkurat hva man vil. To måneder hvor man kan legge vekk alt som har med stess og mas å gjøre, og bare kose seg.

Det er så uvant at jeg kan være lenge ute på en torsdag, og sove lenge på en fredag. Det tar alltid lang tid før jeg faktisk skjønner at jeg har ferie. Men herlig, det er det! I sommer har jeg egentlig ikke så mange store planer. Liker og ta sommern som den kommer, men noe vet jeg jo at jeg skal. Jeg skal jobbe, på Slottsfjellfestivalen, en uke til Sverige, øyturer, kose meg med venner og bare slappe av! Deilig, deilig, deilig!

Hva skal du i sommer?

DET KILER I MAGEN

Tusenfryd - masse folk, lange køer, karuseller, berg og dalbaner, dyr mat og sukkerspinn.
 tusenfryd09 003
SpinSpider var dødsmorsom. Utenom at jeg ble truffet av en måke i hodet når vi var på toppen som drev og flaksa rundt, og det er ikke tull engang. Det verste er at folka tulla med at det kom til og skje og sånt. Heldig at det skjedde med akkurat meg!
tusenfryd09 005
Oda og jeg måtte selvfølgelig ta tømmerrenna. Hihihihitusenfryd09 021
Wiiii, Speedmonster
tusenfryd09 009

Hadde en veldig fin tur med mk-elevene, hvis vi ser bort fra at bussen vår ble to timer forsinket når vi skulle hjem, og jeg skulle vært barnevakt klokken 5, og ikke var der før halv 7.

Nå er det endelig sommerferie, men det var litt trist og si god sommer til den herlige klassen jeg har fått gå med i ett år nå. Det er en skikkelig søt gjeng som jeg kommer til og savne masse, og som jeg håper jeg får se endel i sommerferien.  

GOD SOMMER!


DAGEN MIN I BILDER

I dag var vi på tur med klassen og grilla(noen hvertfall). Resten av tiden brukte vi til å ligge på gresset og slappe av, helt til det begynte og regne, da fikk vi dra hjem.

grillbrygga 058

grillbrygga 007

Etterpå var jeg i byen med Oda og Silje, opplevde slåssing på narkotorget og glana på rare mennesker. HERRGUD og mange rare folk det finnes. Blir helt sjokkert jeg.

grillbrygga 114

Senere dro Silje og jeg ned på brygga hvor vi la oss og spiste norske(!) jordbær og smågodt, mens vi prata om alt mulig rart. Herlig.

grillbrygga 132

I morgen skal jeg til Tusenfryd med klassen, og jeg gleder meg superdupermye! 2 dager igjen til sommerferie nå folkens:)

SHOPPING OG FRI

Frifrifri! I dag har mamma og jeg vært i Lier, og jeg har kjøpt meg ny jakke, genser og shorts. Selvom jeg egentlig ikke har penger. Jeg skriker etter lønning nå. Iiiik, jeg trenger penger.

20090615 andreaogsusaa


UNGER OG STRESS

liten2
Liten og søt?

Det finnes så utrolig mange forskjellige unger. Noen er søte som sukker, andre er ikke fullt så søte. Jeg jobber jo på en isbar, og det er unger innom der hele tida. Noen er bare skjønne, mens andre er rett og slett bare drittunger. Det er så irriterende. Jeg har akkurat vasket den store ruten foran isen, og tror du ikke det kommer inn en liten drittunge som kliner snørra si inntil og samtidig strekker ut tunga og slikker på hele ruta. For ikke og glemme de møkkete hendene han klistrer seg fast med. Jada, da må jeg vaske på nytt. Digg.

I dag var det en skikkelig herlig gutt som kom inn og skulle ha is:
-JEG VIL HA SÅNN, SÅNN HVIT IS MED ROSA DRESSING PÅ.
Det han egentlig ville ha var softis med jordbærstrø på. Skikkelig søt gutt.

Ellers i dag har det vært sykt mye og gjøre på jobben. Kassene har vært helt klikk i dag, og de har stått og pipi i hele dag, helt til jeg endelig fikk fiksa dem. I tillegg har det vært masse mat og lage, og det er alltid like kos når det kommer inn en familie på fem, og alle skal ha en 100g hamburgermenytallerken med alt mulig rart. Også har Oda og Erik vært og besøkt meg, og det var koselig. Takk og lov for at vi har fri fra skolen i morgen.

Mye stress der du jobber?

FINT-FINERE-VÆRET

skogen 123


I natt reiv jeg ned alle bildene jeg hadde på veggen, rev i stykker noen av dem, og hang opp resten av dem igjen på nytt...

I dag skinner sola, og det er råvarmt ute. Slengte på meg shorts og singlet og gikk ut i det nydelige været. Endte med at Urd og jeg gikk en laang tur, og så på alle badegjestene som har ankommet øya. Etter turen satt vi på brygga, spiste is og kosa oss. Nå har jeg skikkelig sommerfølelse. Herlig.

Snart må jeg på jobb og servere is til alle som kommer med båt og nyter det strålende været. Dårlig gjort spør du meg. Kos dere i dag, og nyt været.

JEG LER

tussey 061
Åh gud, faktisk hatt en sinnsykt morsom kveld! Har hatt besøk av fetten min og tante, og vi har spilt alias, et veldig morsomt spill. Jeg har ikke ledd så mye på lenge, for det kom så utrolig mye morsomt ut av munnen til tante når vi var på lag. Jeg kan innrømme at det andre laget slo oss overlegent, men det er kanskje fordi tante lo mer enn hun greide og gjette. Lo så jeg grein, bokstavelig talt. Haha, jeg ler nesten enda. Høres sikkert kjedelig ut, men hadde du vært der lover jeg deg at du hadde ledd minst like mye som meg.

I morgen har jeg planer om å jogge med en gang jeg står opp. Rart det der, at hver gang jeg blir skuffa/sur/deppa you know, får jeg en trang til og jogge. Det er jo fint eller hur? Så skal jeg legge meg ut i sola(hvis det er fint vær) og deretter skal jeg på jobb. Gleder meg til å jobbe med Juliemor igjen, for vi ser så mange BIBIBI.

Hva skal dere i helgen?

SOMMER PÅ JORDA, SMIL OVERALT

usa08 066


KJEDELIG.NO

hemsedal178a

I går kom vi heldigvis ikke opp i muntlig, og det var en utrolig deilig følelse. Det som ødela dagen min i går var at jeg fikk karakterkortet mitt, noe jeg er veldig lite fornøyd med dette terminet. Etter at jeg begynte på vgs har jeg mistet konsentrasjonen min og jeg klarer virkelig ikke jobbe med skolen lenger. Det plager meg, og jeg må virkelig jobbe til neste år. Jeg kommer nok ikke inn på skolen jeg går på nå til neste år, og det er sinnsykt kjipt, men jeg får bare se. I går var jeg sur og deppa, så jeg trente lenge, tok en lang dusj, og tok på meg ansiktsmaske og alt mulig. Elsker det.

Nå sitter jeg og har verdens mest kjedeligste mattetime, med 12(!) andre elever som ikke skulker skolen i dag. Jeg hadde sykt lyst til og droppe skolen i dag, men siden jeg måtte snakke med en sånn mann måtte jeg komme. Drit. Resten av dagen skal vi se på film, spille kubbespill eller se på Rafiq ta triks i to timer. Gøy dag eller hva?

Endelig er det fredag, og langhelg. Jeg har fri på mandag, og det er diiigg. I helgen skal jeg jobbe litt, og ellers vet jeg ikke enda. Finner sikkert på noe gøy. Neste uke blir sinnsykt deilig, og tenk, det er siste uka i 1 klasse. Hvor herlig er ikke det?! Can't wait.

Mandag: Fri
Tirsdag: Tur/grilling
Onsdag: Tusenfryd
Torsdag: Avsluttning, SOMMERFERIE!!!

JEG VIL LESE NOEN NYE BLOGGER

I dag var vi på kino med klassen og så Engler og demoner. Bra film! Etter det fikk vi lov til og dra hjem, noe som var sykt deilig. Dro til byen og tok sol med Amalie, og etter det kjøpte vi is med Haley og Kristina. Etter det tok jeg bussen hjem, og nå får jeg snart besøk. Snakkes.

Jeg vil lese noen nye, bra blogger. Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet, så kanskje jeg begynner og lese din. Hadde vært en fordel om du hadde hatt lyst til å lese bloggen min og da, så kommenter hvis du faktisk har lyst til og lese min videre.

SKRIKENDE JENTER OG EN UNØDVENDIG SKOLEDAG

I går kveld var jeg hos Amalie med folk fra den gamle klassen. Det var utrolig koselig og være med dem igjen, og siden jeg endelig er ferdig med lekser og mas blir det mer tid til venner. Vi spilte et spill som het alias eller noe, og det var så sinnsykt fett. Der skulle vi være to og to på lag, og man fikk et kort hvor det sto et ord man skulle få den andre til og skjønne, uten å si ordet. Også har man selvfølgelig tid på seg. Kan bare si det sånn at det ble en del roping og veiving med armene. Utrolig morsomt! Vi holdt på og le oss ihjel flere ganger for og si det sånn.

Susanne: eeeh han bor der oppe! "peker opp mot taket"
Mathea: eeeeh annenetasje??
Susanne: ååh nei, Gud da vet du vel.

I dag var vi bare ute på skolen og spilte volleyball. Eller noen spilte volleyball. Resten lå på gresset og koset seg. Etter det var vi på cafe og gikk rundt på senteret og ikke hadde noe og gjøre. Syns det er helt meningsløst at vi må være på skolen disse dagene, og at lærerne holder oss der til siste minutt. Nesten hele skolen har fri, men tror du ikke vi må være på skolen? Jooda.

1mk 005

1mk 016a

NYTT DESIGN

20090607 hemsedal1aa
Nytt design, men jeg vet ikke helt om jeg skal ha det sånn eller ikke. Hva syns du?

NÅ NÆRMER DET SEG

20090607 hemsedalfoto
Hatt en sinnsykt fin helg i Hemsedal, og jeg savner Ingvild allerede!

I morgen er det skole igjen, og det gjør meg egentlig ingenting. Tanken om at det kun er to uker igjen gjør meg glad. Alle bøkene er solgt, og vi har ingen undervisningstimer igjen. Hvor herlig er ikke det? Dette skoleåret har gått så fort, og nå har vi snart kommet til sommerferie som vi har maset om i hvertfall ett halvt år. Det blir bare morsomme ting som skjer fremover på skolen nå, hvis vi ikke kommer opp til muntlig da, men det er veldig liten sannsynelighet for, så vi krysser fingrene.

Er du ferdig med alt på skolen nå?

TROPICANA OG CHILL

cimg1227
Ingvild er søøt.
cimg1202

Har det så utrolig koselig i Hemsedal. I dag har Ingvild og jeg vært i Gol på et "stort" kjøpesenter og handlet litt. Etter det dro vi på Tropicana, som er et badeland for dere som ikke visste det. Det tok vi masse sklier og bada både ute og inne. Det var sykt gøy. Vi så til og med en kjendis, Håvard bakke fra Hotel Cæsar. Det er tøft eller? Haha.

Senere dro vi hjem og slappet av før vi gikk ut og tok litt bilder, og ruslet rundt. Kjøpe oss solois og satt ved bekken og pratet. Typisk oss to det. Det er herlig og være med Ingvild igjen, for vi har det så sinnsykt gøy sammen. Vil ikke hjem i morra!

Nå ligger vi på rommet hennes med hver vår data, slapper av, ler og prater. Deilig. Senere blir det film og sjokolade og det blir nok en lang natt tenker jeg. I morgen går toget mitt ca klokken ett, og jeg vil absolutt ikke hjem. Arg.

Koser du deg i helgen?

TIPP TOPP

I dag har jeg brukt dagen på å komme meg til Hemsedal. Reiste fra skolen og var fremme ca klokken åtte. Togturene gikk overraskende bra. Tenk det, jeg klarte det, da klarer alle det. Haha. Var sykt koselig og se Ingvild igjen, og i dag har vi "hengt" rundt i det de kaller Hemsedal sentrum, som består av en Ica butikk og peppes pizza. Shit, stort! Er faktisk sliten i beina, for vi har gått opp og ned flere ganger. Møtt noen av vennene til Ingvild og, det var koselig.

Blir sikkert litt mindre blogging siden jeg ikke er hjemme i helgen, men det er bare og kommentere osv, så svarer jeg og leser bloggene deres når jeg får tid. Kos dere i helgen!


JEG ER I GODT HUMØR

dsc02097Alt er egentlig så utrolig bra for tiden. Jeg kjenner jeg er glad nesten hele tiden, og når jeg legger meg om kveldene ligger jeg bare og smiler. Ikke får jeg sove heller. Haha, føler meg som en liten unge på tre år som gleder seg til julaften. Det er en del ting som egentlig får meg til å bli veldig deppa fortiden, men jeg må bare tenke på alt annet og glede meg til alt det morsomme som skjer fremover. Jeg orker ikke å la visse personer ødelegge for meg lenger.

Det er så mye bra som skjer fortiden. I går klippet jeg meg, kjøpte meg nye solbriller og en ny grå, slags hettegenser (digg). Etter jeg hadde klipt meg var mamma og jeg ute og spiste, noe som er veldig lenge siden. Jeg ble også sinnsykt glad når hun sa at pappa og henne hadde lyst til å betale togbilletten min til Hemsedal i helgen. Det syns jeg var sykt snilt av dem, og nå gleder jeg meg kjempemasse til og dra til Ingvild. Jeg må ta tog alene for første gang i morgen, så det kan jo bli spennende og se hvor jeg ender opp, i og med at jeg må bytte tog osv helt anene. Jeg vurderer å kjøpe meg en "jeg reiser alene" t-skjorte i tilfelle noe skulle gå galt og jeg ender opp i Finnmark.
 
Vi hadde også årets siste logg og foredrag foran klassen i går, og i morgen er siste undervisningstime. Kan ikke si hvor glad jeg er for det, for dette har jeg sett frem til veldig, veldig lenge. Ser frem til å få livet mitt tilbake nå. Altså uten lekser. Hehe. Det eneste jeg gruer meg til nå, er at jeg er såå heldig at jeg er en av de få som skal være med i en tredjeklasse idrett som har eksamen i morgen. Ja, da er det jo veldig kult å velge mediaelever, som er de sprekeste på skolen! Mhm, tror de har valgt oss bare fordi de vil at de som har eksamen skal få mest mulig utfordring. Hurra.

Det er sol, bare turer igjen på skolen, jeg har herlige venner, Hemsedal til helgen, snart sommerferie, rommet mitt er strøk(r)ent og jeg gleeeeeder meg til ferie. Livet er brabrabra, og jeg har problemer med og ikke smile!

Btw, nå har jeg sittet i en halvtime og fulgt med på en edderkopp som kryper rundt overalt, og grunnen for det er fordi jeg rett og slett er livredd for de stygge, ekle krypa. Den kom bare nærmere og nærmere senga mi, så jeg hadde ingen andre valg enn å drepe den. Æsj jeg hater edderkopper, og jeg hadde aldri engang tatt en svær bok for å drepe en hvis ikke jeg hadde vært alene hjemme. Jeg pleier alltid å løpe ut av rommet med en gang og rope på mamma. Visste ikke at jeg hadde skrekk for de. Skummelt.

Hvordan har du det?

BILDENE FRA HELGEN

Bedre sent enn aldri?
mariaogsusanne2 227
Sklia
mariaogsusanne2 221
Hytta
mariaogsusanne2 201
Spille?
mariaogsusanne2 196
Vi bada i sjøen!
mariaogsusanne 080
Drakk masse iste med isbiter
mariaogsusanne 066
Susanne og Maria
mariaogsusanne 054a
Hadde en deilig helg.

ISBITENE SMELTER FØR JEG HAR FÅTT DEM I GLASSET

Jeg har hatt en knallbra helg på "hytta". Var sinnsykt deilig å komme seg bort fra alt, og bare kose seg sammen med Maria. Det eneste vi har gjort denne helga er å bade, boblebade, solt oss, bada i innsjøen(årets første bad) og kosa oss masse. Fått tankene vekk fra alt annet.

Det var utrolig varmt der oppe. Vi klarte nesten ikke ligge på terrassen og sole oss, fordi på terrassen viste gradestokken 46 grader. Drøyt. Vi hadde heldigvis isbitmaskin, så vi har drevet å spist isbiter hele helga og drukket iste med sugerør. Siden det var så varmt gikk vi en del opp til et nydelig vann. Vi var litt pingler første dagen, så det ble ikke noe bading, men neste dag bestemte vi oss bare for å bade fordi det var så varmt, og vi kunne nesten ikke komme hjem og si vi bare hadde badet i basseng. 

Om kveldene grilla vi og spiste god mat. Det ble også en del bading, og ellers bare lo vi og slappet av. Har hatt en super helg, og det var nedtur å komme tilbake til sitt eget hus. Kommer flere bilder. 

dsc0034dsc0096
dsc0086
dsc0159

RSS 2.0
hits