Shopping og Sverigetur

sverigeturen 081
Øredobber - Gina tricot
Bukser - Vero moda
Bikini - Gina t
Stripete topp/kjole - Gina t
Stripete genser - Gina t
Singlet - Vero moda
Skjorte/bluse - H&M
Strikkejakke - Gina t
sverigeturen 084
Hadde mista den ene av disse øredobbene som  jeg likte veldig godt, også fant jeg de igjen i går på et annet kjøpesenter. Happy. 
sverigeturen 034
Lillesøster kjøpte masse sukkerspinn.
sverigeturen 046
Satt og ventet på de andre. Sjokk at håret mitt er helt  fucka når det blir tatt bilde.
sverigeturen 070
Shopping er bra. Hvertfall når man akkurat har fått lønning. SMIL.

I går var mamma, en venninne, lillesøster og jeg på shopping, og senere dro vi på mer shopping på Nordbysenteret i Sverige. Hadde en kjempekoselig tur, med masse latter og morro. (Mamma er ekstremt flink til og drite oss ut). Etter det tok vi båten fra Sverige og hjem, og spiste god mat på resturangen. Er ikke helt frisk enda, så jeg spiste nesten ingenting da, men det var godt.

Nå tordner og lyner det for harde livet her, og jeg skal på jobb klokken 4. Har ikke vært på jobb på to og en halv uke nå, så jeg kan ikke si jeg gleder meg. Men det er vel ikke så mange som vil ha is i dette været her. Selv kunne jeg ønske jeg kunne ligget under dyna mi i hele dag og sett på film og kosa meg, men sånn er det altså ikke.

Kos deg inne i dag, du som kan.

Virkelig fine feriebilder!

Gøy og være på ferie. Helt sant!
sweden09 066
Dette levde jeg på i en uke
dsc02366
+ en hel haug med smertestillende og antibiotika jeg fikk hos legen i Sverige.

Hadde gleda meg masse til ferien i Sverige med famiien, men ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg ble syk den dagen vi dro, og lå helt til vi dro hjem igjen. Vært på rene slanketuren, for jeg har ikke klart og svelge noen ting og jeg klarte nesten ikke engang svelge pillene jeg måtte ta. Sinnsykt kjedelig. Ligget rett ut hele uka, og hatt så vondt i kroppen at det skulle ikke vært lov.

Nå er jeg hjemme, og har heldigvis blitt mye bedre. Starter på jobb igjen til torsdag, jobbe en del også har jeg sagt at jeg ikke vil jobbe mer. Kjenner jeg trenger litt fri før skolen starter igjen.

Nå sitter vi og har kanskje tenkt og dra på en "på-sparket-tur" til Oslo, Kristiandsand eller noe, så vi får se hvor vi ender opp. Sånt liker jeg.

Liker du og bare hive deg i bilen og kjøre?
Vært syk i ferien?

HEI OG HADE

Oi.. Jeg har visst en blogg.

Den siste uken har jeg verken hatt lyst, eller tid til og være innom dataen. Jeg har hatt en sykt bra uke, som jeg aldri kommer til og glemme. Jeg har kost meg med venner og bare hatt det bra, fått gjort masse av det jeg har hatt lyst til. Nå har jeg har ferie i en uke til, og i den uka kommer jeg til og være i Sverige. Reiser i morgen, og blir borte til neste søndag. Det blir deilig. Vet ikke om det blir noen blogging derfra heller. Sorry. 

Denne uken har jeg også jobbet på Slottsfjellfestivalen. Det har vært sinnsykt slitsomt, og det frister ikke og gjøre det igjen. Grunnen til det er fordi jeg kom på renovasjon, altså: jeg måtte plukke søppel, og passe på at det var rent på festivalområdet. Vi måtte jobbe 16 timer tilsammen, og jeg var så heldig at jeg fikk fredag kveld frem til 01.00, og fra klokken 09.00 på lørdag morgen. Festivalen så ut som en søppeldynge, og det var absolutt ikke noe gøy! I dag var det øspøs regn, og vi fikk dritlite pauser og mat der. Jeg er lei av og plukke søppel, og jeg vil IKKE gjøre det igjen, for det var ikke verdt det. Fikk liksom ikke med meg så mye av festivalen heller, for etter jobb var jeg så sliten at jeg bare dro hjem.
Men i morgen reiser jeg altså til Sverige, så dere får kose dere i uka som kommer. Nuss og suss;*

HANGOVER I GÅR, ISTID 3 I DAG

Hvis du ikke har sett Hangover, så se den.
Jeg syns filmen var utrolig morsom, og det er ikke ofte jeg sitter og ler meg gjennom en film. hangover

I dag skal jeg faktisk på kino igjen, og se Istid 3. Er den bra?
Jeg veit jeg er seint ute med å se filmer for tiden, men jeg har bare ikke hatt tid.

ER DEN BRA?

Fy fader, for en jævelig dag på jobb! Unnskyld ordbruken, men i dag har det stått kø ut av døra fra da jeg startet, til jeg dro. Vitsen med og ha basar på brygga da? Det kommer jo bare masse fler folk.
Heldigvis var det siste dagen, for nå har jeg TO UKER FRI! SMIIIIIIIIIIIIL.

Nå reiser jeg på kino med Maria og Juna, og ser Hangover.
Er den bra??

hangbanggang


FØR OG ETTER

Tro det eller ei, i dag har jeg faktisk ryddet rommet mitt.

Før:
ingentinge 060
Etter:
ingentinge 061

I dag hadde jeg satt vekkerklokken min på 09.00, fordi jeg (trodde) skulle på jobb 10.30.
10.45 våkner jeg og får helt panikk. Jeg skulle jo vært på jobb for et kvarter siden.
Kledde på meg og rakk ikke engang og sminke meg før jeg var nede på kjøkkenet bare
for og sjekke vaktlista for sikkerthetsskyld i tilfelle jeg hadde litt flaks.
Heldigvis skulle jeg ikke på jobb før 17.00, så jeg hadde jo tatt helt feil. Flaks.
Så i dag har jeg brukt dagen min til og rydde rommet og slike ting. Funny.

PJATT

mongoelskjajajaaaaaa2Det er dårlig vær fortiden, og det liker jeg egentlig. Jeg har jobbet hele uka, og dårlig vær betyr få kunder. Ingenting er bedre enn det når man er på jobb. Men nå syns jeg snart været kan skifte, for fra mandag av har jeg to uker ferie, og jeg vil ikke bruke fridagene mine på og sitte hjemme og se på tv. (Okey, det hadde jeg aldri gjort men).

I ferien min skal jeg jobbe på Slottsfjellfestivalen(smil), være med folk jeg GLEDER meg til og være med, og en uke til Sverige sammen med familien. Gleder meg til det egentlig. Komme seg litt bort, og bare ha ferie rett og slett.

I dag har jeg vært i byen og passet søte Emma. Også har mamma kjøpt seg ny bil. Så vet dere det.

En annen ting er at jeg har kommet inn på den skolen jeg vil, så da blir det 2mk i Horten. Det hadde jeg aldri trodd, så dere kan jo selv tenke dere ansiktsuttrykket mitt når jeg skjønte at jeg hadde kommet inn. Jeg var jo 100% sikker på at det ikke stemte. Men det gjorde det, og jeg er overlykkelig.

Kom du inn der du ville?SOMMER'09

Dette er noe av det jeg har gjort så langt i sommer.

Øytur.
20090703 ytur09a

Jobb.
20090707 jobbena

Seiltur.
20090706 seiltura

Alt og ingenting.
20090709 byen123a

Dette er bare noe av det jeg har gjort hittil. Utrolig deilig med ferie. Jeg har gjort så mye gøy allerede, og til mandag har jeg to uker fri fra jobben. SMIL. Da blir det festival, og en uke til Sverige etter det. SMIL.

Gjort noe gøy i sommer?


HJEMME I 5 MINUTTER

ytur09 198

Hei! Nå er jeg hjemme fra to dødsdeilige døgn på øya med Maria og Silje. Bare hjemmom for og dusje og pakke om bagen. Nå drar jeg nemmelig på seiltur i noen dager, og det blir deilig. Enda mer soling og bading.

JEG ELSKER SOMMER!

Skriver om øyturen og legger ut bilder senere, nå må jeg stikke igjen. Kos dere!

RSS 2.0
hits